توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هشدار در رابطه با سایت histats.com
m2n
December 15th, 2016, 19:19
باسلام خدمت دوستان و همکاران گرامی،
طی چند روزه گذشته مشتریان از پائین آمدن سرعت لود سایت و کاهش رتبه در سایت معروف gt.net از رتبه A و B به رتبه C و F اعلام نارضایتی کردند که با بررسی این سایت ها مشاهده شد که سایت معروف histats.com که مربوط به یک سیستم آمارگیر حرفه ای می باشد که چند ماهی است به صورت غیر حرفه ای اقدام به اجرای کدهای تبلیغاتی سایر سایت ها کرده است که به شدت لود اسکریپت این تبلیغات علاوه بر لطمه به رتبه سایت باعث افزایش زمان لود سایت ها می شود.
دوستانی که از این سیستم استفاده می کنند حتما نسبت به تغییر به سایر سیستم های آمارگیر اقدام نمایند.
پشنهاد ما پیویک یا همان piwik می باشد که یک سیستم جامع و کامل یا گوگل آنالیتیک می باشد.
نمونه ای از اسکریپت های لود شده که تقریبا در هر سایت به 20 عدد می رسد و به صورت رندم تغییر میکند در زیر لیست شده است:
پ.ن: دوستانی که خبر داشتن دمشون گرم و دستشون درد نکنه که اطلاع ندادن و دوستانی که خبر نداشتن اقدام به حذف نمایند.
ارادتمند شما
Netfollower
December 15th, 2016, 19:22
بله متاسفانه
حتی باعث دریافت اخطار از سمت سرور شد
متاسفانه این اقدام غیرحرفه ای
برای ما هم مشکل ایجاد کرد
و به زودی تمام امارگیر های این سایت حذف خواهد شد
m2n
December 15th, 2016, 19:38
بله متاسفانه
حتی باعث دریافت اخطار از سمت سرور شد
متاسفانه این اقدام غیرحرفه ای
برای ما هم مشکل ایجاد کرد
و به زودی تمام امارگیر های این سایت حذف خواهد شد
باید توسط وبمستران اطلاع رسانی بشه تا لااقل در این موارد زودتر از طرف های خارجی اقدام کنیم.
l0ig
December 15th, 2016, 19:50
باسلام خدمت دوستان و همکاران گرامی،
طی چند روزه گذشته مشتریان از پائین آمدن سرعت لود سایت و کاهش رتبه در سایت معروف gt.net از رتبه A و B به رتبه C و F اعلام نارضایتی کردند که با بررسی این سایت ها مشاهده شد که سایت معروف histats.com که مربوط به یک سیستم آمارگیر حرفه ای می باشد که چند ماهی است به صورت غیر حرفه ای اقدام به اجرای کدهای تبلیغاتی سایر سایت ها کرده است که به شدت لود اسکریپت این تبلیغات علاوه بر لطمه به رتبه سایت باعث افزایش زمان لود سایت ها می شود.
دوستانی که از این سیستم استفاده می کنند حتما نسبت به تغییر به سایر سیستم های آمارگیر اقدام نمایند.
پشنهاد ما پیویک یا همان piwik می باشد که یک سیستم جامع و کامل یا گوگل آنالیتیک می باشد.
نمونه ای از اسکریپت های لود شده که تقریبا در هر سایت به 20 عدد می رسد و به صورت رندم تغییر میکند در زیر لیست شده است:
پ.ن: دوستانی که خبر داشتن دمشون گرم و دستشون درد نکنه که اطلاع ندادن و دوستانی که خبر نداشتن اقدام به حذف نمایند.
ارادتمند شما
بعد از histats بهترین گزینه piwik هستش؟
من وارد سایت piwik شدم ولی قسمتی برای ثبت نام نداشت
m2n
December 15th, 2016, 19:57
بعد از histats بهترین گزینه piwik هستش؟
من وارد سایت piwik شدم ولی قسمتی برای ثبت نام نداشت
اسکریپت پیویک که در صفحه اول این سایت قابل دریافت می باشد بایستی داخل هاست شما نصب شود این سیستم کاملا اپن سورس می باشد، طی مدت 2 سالی که با این سیستم آشنا شدم بهترین سیستم آمارگیر از نظر بنده می باشد.
wapmaster
December 15th, 2016, 20:03
ممنون از اطلاع رسانی
سرعت لود سایت منم پایین آورده بود فکر میکردم از طرف سرور هست که متاسفانه... !!!
navid2zp
December 15th, 2016, 20:04
تشکر از اطلاع
وبمستر تولز هم اگر تاپیک بزنید خیلی های دیگه مطلع می شند.
بنده خودم نزدم گفتم شاید ناراحت بشید
m2n
December 15th, 2016, 20:07
تشکر از اطلاع
وبمستر تولز هم اگر تاپیک بزنید خیلی های دیگه مطلع می شند.
بنده خودم نزدم گفتم شاید ناراحت بشید
با تشکر فراوان بابت اطلاع رسانی
پس دلیل بالا رفتن رتبه هامون در این چند روزه همین بوده
l0ig
December 16th, 2016, 12:42
این نسخه را نصب کنید بعد از نصب بع اخرین ورژن اپدیت خواهد شد:
http://dl.20script.ir/script/stats/piwik-v2.9.1(www.20script.ir).rar
بازم همونطوری هستش
http://up.vbiran.ir/uploads/2967314818795213850_Snap1.png
ممکنه از هاست باشه؟
یه جا خوندم باید توی هاست افزونه odp نصب باشه
jamal
December 16th, 2016, 13:25
این مشکلی که شما می فرمایید رو بنده اولین بار زمانی که آمارگیر Histat نصب بود، یک سال پیش (زمستون سال پیش) تجربه کردم.
فکر نمی کردم که دلیلش آمارگیر باشه.
اما به هر حال Histat رو حذف کردیم و بعد از اون دیگه تبلیغاتی روی سایت دیده نشد.
ولی در هر صورت توی تایپیک های مختلف گفته شده که Histat سرعت سایت رو پایین میاره و فکر کنم خیلی ها می دونن!!
l0ig
December 16th, 2016, 13:46
با تغییر ورژن پی اچ پی تونستم piwik رو نصب کنم
فقط یوزر های آنلاین رو نشون نمیده؟
بعد چرا همه ی ای پی ها رو خارجی میزنه،مثلا من با ای پی ایران وارد سایت میشم،ای پی امریکا نشون میده
ای پی ها رو هم کامل نشون نمیده
مثلا به این صورت نشون میده 46.143.0.0
m2n
December 20th, 2016, 19:13
سلام
طبق راهنمای تصویر انجام بدین ای پی های اران هم شناسایی بشه:
آدرس دیتابیس هم : http://geolite.maxmind.com/download/geoip/database/GeoLiteCity.dat.gz
34593
ITarashe
December 20th, 2016, 19:21
با سلام و احترام
استارتر تاپیک درست فرمودند در اسکریپت async جاوا کدهای تبلیغاتی از doubleclickو.. اضافه شده که باعث ایجاد مشکل برای کاربران میشود.
ولی همچنان امکان استفاده از histat بدون مشکل وجود دارد.
بدین صورت که کد HiddenTracker که در اختیار شما قرار می دهد یک بخش noscript دارد که در آن آدرس یک تگ img وجود دارد که به آدرس یک فایل gif در سرور histat اشاره میکند.
این تگ img را از تگ noscript خارج کنید و به عنوان اسکریپت امارگیر فقط و فقط قسمت تگ img را درون سایتتان قرار دهید.
با این کار عملا سیستم js histat را دور زدید و میتوانید به استفاده از این سرویس به راحتی ادامه دهید.