ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی درگاه pay.ir تحت نظارت پرداخت الکترونیک سامان

Raymvnd
December 13th, 2016, 16:33
درود دوستان...
این سامانه تازه توسط بانک سامان راه اندازی شده مشکلی که داره SSL درست حسابی نداره...
می تونید امتحان کنید...در ضمن ادرس وب سایت خوشنامه و می تونه این ادرس راحت در ذهن کاربر بمونه...
https://pay.ir/
افزونه های وردپرس و جوملا داره و همچون قابلیت ساخت صفحه اختصاصی دریافت پول هست...
قوانین این درگاه سخت گیرانه است و کوچکترین خلاف ممکنه حسابتون مسدود کنه ...

بند 4 : موارد مشروحه زیر مورد تایید سرویس پرداخت Pay.ir نمی باشد : - وب سایت های خرید و فروش ارز فیزیکی و الکترونیک مانند پی پال، بیت کویین، بیت کش و
- وب سایت های بدون مجوز ار وزارت بهداشت و اداره اماکن جهت فروش کتاب های فیزیکی و الکترونیکی زناشویی
- وب سایت های همسریابی، صیغه و ازدواج موقت
- وب سایت هایی با موضوع فعالیت هک و فروش ابزارهای مرتبط با هکینگ
- هرگونه فعالیت مرتبط با فروش اطلاعات خصوصی افراد
- وب سایت های بخت آزمایی ، وب سایت های شرط بندی و مصادیق قمار مانند وب سایت های پیش بینی نتیجه فوتبال
- کالاهایی که به هر نحوی حقوق ناشر را رعايت نميکنند ( مخالف قوانین کپی رایت و قوانین مشابه در ایران )
- وب سایت های فروش سیگار، قلیان، مواد مخدر و روانگردان و سایر مواد دخانی
- وب سایت های فروش مشروبات الکلی و نوشیدنی‌های غیرمجاز
- وب سایت های فروش سلاح‌های گرم و سرد بدون مجوز
- کالاهایی که مبادله آنها دارای مقررات و نظامات خاص است
- کالاهایی که برای مصرف‌کننده خطر جدی و جانی به دنبال دارد
- کالاهایی که مبادله آنها طبق قانون جمهوری اسلامی ایران ممنوع است
- کالاهایی که مبادله آنها مغایر با آداب اسلامی است
- کالاهایی که انجام فعالیت‌های غیرقانونی را به نحوی تشویق یا تسهیل می‌کنند
- کالاهای قاچاق
- کالاهای به‌دست‌آمده از ارتکاب جرم یا نقض مقررات كشوري و لشكری

امتحان کردید نظرات خود را در همین تایپک اعلام کنید...

dertgtr
December 13th, 2016, 16:45
پلاگین whmcs متاسفانه نداره !

Raymvnd
December 13th, 2016, 16:47

برای ساخت پلاگین whmcs به این سایت درخواست بدید...

ashadata
December 13th, 2016, 17:00
با سلام برای پلاگین درخواست دادم و این که یک بانک معتبر هست خوبه چون میشه اعتماد کرد بهش

RealHAM
December 13th, 2016, 18:11
سلام

این شرکت توسط آقای چاری پور (مدیر پی لاین) ثبت شده است و هیچ سخنی از شرکت پرداخت الکترونیک سامان در آن وجود ندارد

http://www.rrk.ir/News/ShowNews.aspx?Code=13078389

Raymvnd
December 13th, 2016, 18:19
سلام

این شرکت توسط آقای چاری پور (مدیر پی لاین) ثبت شده است و هیچ سخنی از شرکت پرداخت الکترونیک سامان در آن وجود ندارد

http://www.rrk.ir/News/ShowNews.aspx?Code=13078389

درود...
ساخته شده در واحد R&D پرداخت الکترونیک سامان، توسط شرکت وب پویای جوان
http://way2pay.ir/58291

bahra
December 13th, 2016, 18:20

پلاگین whmcsنیز وجود دارد

https://pay.ir/developers/plugins#hosting

RealHAM
December 13th, 2016, 18:24
درود...
ساخته شده در واحد R&D پرداخت الکترونیک سامان، توسط شرکت وب پویای جوان
http://way2pay.ir/58291

پی لاین نیز توسط سامان حمایت می شد و الان نیز آقای چاری پور توانسته است حمایت آن ها جلب کند

درگاه پرداخت شخصی Pay.ir (https://pay.ir)، یکی دیگر از خدمات جدیدی است که با حمایت سپ، در غرفه این شرکت در الکامپ بیست و دوم، معرفی خواهد شد.

Raymvnd
December 13th, 2016, 18:25
پی لاین نیز توسط سامان حمایت می شد و الان نیز آقای چاری پور توانسته است حمایت آن ها جلب کند

اگه اینطوره عالیه...

RealHAM
December 13th, 2016, 18:30
اگه اینطوره عالیه...

بله،‌خیلی عالی شد.

bahra
December 13th, 2016, 18:31
به نظر دوستان می تونه با زرین پال رقابت کنه و حتی جلو بزنه؟
تعرفه هاش چطوریه؟از زرین پال بهتره؟
زمان تسویه حساب چطور؟زرین پال میکه 4 روز کاری ولی در 1 روز کاری همیشه برای من واریز می کرده

navid2zp
December 13th, 2016, 18:33
زمان تسویه حساب چطور؟زرین پال میکه 4 روز کاری ولی در 1 روز کاری همیشه برای من واریز می کرده

زرین پال به قدری رفتار های غیر حرفه ای داشته که که یک درگاه معتبر و استاندارد به راحتی می تونه سهم بازارش رو بگیره
مسئله اینجاست تا به الان اکثر درگاه ها بیشتر به جای این که درگیر رقابت باشند درگیر *****ینگ بودند که یکی دیگه از شرایط خنده دار کشور ما هست متاسفانه

bahra
December 13th, 2016, 18:37
زرین پال به قدری رفتار های غیر حرفه ای داشته که که یک درگاه معتبر و استاندارد به راحتی می تونه سهم بازارش رو بگیره
مسئله اینجاست تا به الان اکثر درگاه ها بیشتر به جای این که درگیر رقابت باشند درگیر *****ینگ بودند که یکی دیگه از شرایط خنده دار کشور ما هست متاسفانه

میشه چند نمونه از رفتار های خیر حرفه ای رو نام ببرید؟
بنده سوالی که پرسیدم پاسخ شما کاملا بدون ربط بود@-)

gholamkale
December 13th, 2016, 18:43
مرسی استارتر بابت معرفی
مدیر پی لاین + بانک سامان چه شود :69:

RealHAM
December 13th, 2016, 18:45

مطمعن باشید خیلی زود سهم بازارش را پس خواهد گرفت، اما در مورد تسویه حساب‌ها الان دیکر تقریباً تسویه حساب ها همان نیم ساعت اول انجام می شود ، حتی ما در piratepay.ir سعی کرده‌ایم این را زیر ۲۰ دقیقه انجام دهیم

bahra
December 13th, 2016, 18:50
کارمز چطور هست؟از زرین پال کمتر؟

Raymvnd
December 13th, 2016, 18:51
کارمز چطور هست؟از زرین پال کمتر؟

حداکثر تا 1000 تومان کارمزد داره...

bahra
December 13th, 2016, 18:57
منتظورم درصدی چقدر هست؟

Mr.Pouria
December 13th, 2016, 18:59
منتظورم درصدی چقدر هست؟

درصدش رو اعلام نکردن ..

auuob
December 13th, 2016, 19:00
سلام.

از دوستان کسی مطلع هست که ایا درگاه مستقیم هم ارایه میکنند یا خیر؟

bahra
December 13th, 2016, 19:01
اگر 0.5 در نظر بگیرند خیلی زود بازار درگاه ها رو به دست می گیرند

navid2zp
December 13th, 2016, 19:20
میشه چند نمونه از رفتار های خیر حرفه ای رو نام ببرید؟
بنده سوالی که پرسیدم پاسخ شما کاملا بدون ربط بود@-)

دقیقا کدوم قسمتش بدون ربط بود؟
سوال پرسیدید با دلیل بهتون گفتم چرا ممکن هیچ چنین شرایطی پیش بیاد
شما احتمالا تجربه نداشتید در این مورد

m2n
December 13th, 2016, 19:26
دوستان ثبت نام کنیم؟

bahra
December 13th, 2016, 19:27
دقیقا کدوم قسمتش بدون ربط بود؟
سوال پرسیدید با دلیل بهتون گفتم چرا ممکن هیچ چنین شرایطی پیش بیاد
شما احتمالا تجربه نداشتید در این مورد

بنده کلیه درگاه ها رو امتحان کرده ام از جهان پی و پی لاین و سیباپال و ... که همشون ***** شدن
یک مدتی بحث بود که چرا زرین پال ***** نشد که 1 ماه بعد ***** شد و دوباره به دلیل """کار قانونی""" از ***** در آمد
شما دقیقا رفتار غیر حرفه ای زرین پال را بگید
بنده اصلا قصد طرفداری کامل از زرین پال را ندارم ولی منتظرم شما یک نمونه رفتار غیر حرفه ای نام ببرید
موفق باشید

Raymvnd
December 13th, 2016, 19:28
دوستان ثبت نام کنیم؟

بله ثبت نام کن..

m2n
December 13th, 2016, 19:39
1,000
1,000
23 آذر 1395 ساعت 19:38:36

https://pay.ir/assets/img/flags/IR.png
وریفای حساب بانکی

-

برای تایید حساب باید تراکنش انجام بدین

- - - Updated - - -

هر روز موجودی حساب تونو بدون کسر کارمزد به حساب بانکی تون واریز میکنیم. ما پشت تون وایسادیم نگران نباشید ;-)

tikweb.ir
December 13th, 2016, 19:44
فقط درگاه بانک سامان رو دارن؟

Raymvnd
December 13th, 2016, 19:46
فقط درگاه بانک سامان رو دارن؟

بله فقط درگاه سامان داره...

kavoshco
December 13th, 2016, 19:58
جهت روشن شدن این جریان میگم ...
اتفاقا چند روز پیش با مدیر sep خرم آباد جلسه داشتیم ...

یکسری شرکت ها (ازجمله پی لاین قدیم) تو مرکز sep تهران مستقر شدن و دارن خدمات درگاه واسط ارائه میدن ...

خوب و بدش با خودشون ، ولی تحت نظر sep کار میکنن پس بهتره تایتل اصلاح بشه !

pay.ir تحت مالکیت بانک سامان نیست

aghaye_x
December 13th, 2016, 20:16
من از وقتی پی لاین مسدود شد به روش کارت به کارت برگشتم ، عضو شدم خداکنه همون کیفیت رو ارائه بدن.

tikweb.ir
December 14th, 2016, 14:37
اینجوری که مشاهده شد پشتیبانی خوبی دارن
اما درباره کارمزد
کارمزد هاشون تقریبا معقوله اما
اصلا نمیتونید کارمزد رو از کاربر بگیرید و باید خودتون بدید (در اینده هم اضافه نمیکنن چون ظاهرا جزو قوانین شاپرک هست)
واریزی ها هم اینجوری که مشخصه سریعه مثل قدیم پی لاین

البته قوانین سخت گیرانه ای دارن و سایت های غیرقانونی درگاه نمیدن

بیشتر برای کسایی خوبه که کسب و کار قانونی و معمولی دارن و حوصله گرفتن نماد و درگاه مستقیم از بانک و مراحلش رو ندارن و دنبال جای مطمئن هستن (باتوجه به سابقه)

Ringmoon
December 15th, 2016, 03:41
سلام
امروز صبح این سایتو چک کردم زده بود حداکثر 1000 تومان کارمزد درصد هم مشخص نکرده بود الان دوباره چک کردم شده این:
34512

نظرشون عوض شد :)

dertgtr
December 15th, 2016, 10:43
سلام
امروز صبح این سایتو چک کردم زده بود حداکثر 1000 تومان کارمزد درصد هم مشخص نکرده بود الان دوباره چک کردم شده این:
34512

بله من هم قبلا چک کرده بودم 1000 تومان بود الان بیشترش کردن قبلا درصد هم نزده بودن !

Raymvnd
December 15th, 2016, 15:05
سلام
34512

درود..درصدشون خوبه...

bahra
December 15th, 2016, 15:10
درود..درصدشون خوبه...

واقعا به نظر شما درصد خوبیه؟
2درصد درصد بالایی هست

hoka
December 15th, 2016, 15:22
2درصد درصد بالایی هست

قبلا درگاه ها یک درصد میگرفتن و آخر دیدید چی شد . هنوز تاپیک سیباپال هر روز میاد بالا . ( البته من مشتری سیباپال بودم از همه نظر عالی بودن و بی مشکل تا این آخریا که بعضی ها به مشکل خوردن )

الان اینجا 2 درصد میگیره ولی احتمال مشکلات کمتر هست

Raymvnd
December 15th, 2016, 17:46
2درصد درصد بالایی هست

این 2 درصد در مقابل کارمزد ویزاکارت و مسترکارت بالا نیست...حتی این شبکه پرداختی خارجی تا 20 درصد کارمزد هم می گیرن! تا جایی که شیندم...

bahra
December 15th, 2016, 21:33
قبلا درگاه ها یک درصد میگرفتن و آخر دیدید چی شد . هنوز تاپیک سیباپال هر روز میاد بالا . ( البته من مشتری سیباپال بودم از همه نظر عالی بودن و بی مشکل تا این آخریا که بعضی ها به مشکل خوردن )

الان اینجا 2 درصد میگیره ولی احتمال مشکلات کمتر هست

درصد بالا مبنی بر پایدار بودن اصلا نیست
الان یکی از درگاه های واسط که نام نمی برم 1 درصد می گیرن ولی مطئنم براشون هیچ مشکلی به وجود نمی یاد و ***** نمی شن

kiava
December 15th, 2016, 23:02
دقت کنید دوستان . اینشالله که این سایت پایدار بمونه همیشه و چه بهتر ولی باز هیچ چیزی نشدنی نیست . حتی ممکنه این سایت دوباره پسفردایی ***** بشه همیشه احتیاط حرف اول رو میزنه
نه تخریب سایت رو دارم و نه تمجدید توی بخش درگاه کلا این مشکلات هست علتشم فروش کاربری هست که درگاه میگیره ....

موفق و پیروز باشید

jsmasteer
December 16th, 2016, 14:07
سلام دوستان. امروز نمایشگاه بودم. توی غرفه sep.ir رفتم و متوجه شدم که شرکت پرداخت الکترونیک سامان درگاه واسط میده! آدرسش هم Pay.ir بود. پرسیدم مدیرش کیه گفتن سجاد چاری پور هستش. و از اونجایی که من از مشتری های پی لاین بودم whois دامین های pay.ir و payline.ir رو گرفتم و فهمیدم که سجاد چاری پور همون مدیر پی لاین بود...
خلاصه این که پی لاین برگشته با اسم جدید http://pay.ir

mohsensoltani
December 16th, 2016, 14:37
با سلام و احترام
در کانال تلگرام هم منتشر کرده بودیم که بزودی با برندهای جدید بر میگردیم
بزودی از طریق وبسایت رسمی پی لاین هم در این رابطه اطلاع رسانی خواهیم کرد

mahdi20
December 16th, 2016, 14:42
با سلام و احترام

سلام با تشکر از اینکه به کاربران بها میدین و طبق قوانین جدید سرویس پرداختی راه اندازی کردین

سوال برای بنده بوجود اومده

کاربران قدیم که در سرویس قبلی مدارک هویتی دادن و تایید شده بود و درگاه پرداخت گرفته بودن بخواهند برروی سرویس جدید که راه اندازی کرده این درخواست دریافت درگاه پرداخت نمایند چه مراحلی را باید دوباره یا از نو انجام بدهند؟

mohsensoltani
December 16th, 2016, 14:52
سلام با تشکر از اینکه به کاربران بها میدین و طبق قوانین جدید سرویس پرداختی راه اندازی کردین

کاربران قدیم که در سرویس قبلی مدارک هویتی دادن و تایید شده بود و درگاه پرداخت گرفته بودن بخواهند برروی سرویس جدید که راه اندازی کرده این درخواست دریافت درگاه پرداخت نمایند چه مراحلی را باید دوباره یا از نو انجام بدهند؟

با سلام و احترام
خواهش می کنم، انشاا... بتونیم در سرویس جدید خدمات بهتر و بیشتری ارائه کنیم

در هیچکدام از سایت ها امکان استفاده از مدارک یا دیتاهای قبلی میسر نیست، چون همه موارد رمزنگاری یکطرفه شده است

در bitpay.ir شما با ارسال تصویر کارت ملی ، شناسنامه و تکمیل فیلدهای مربوطه میتونید سطح حسابتون رو ارتقا بدین و درگاه اخذ کنید ضمن اینکه ما در بیت پی یک توافق نامه به آدرس ثبتی ارسال می کنیم که طبق اون هر دو طرف متعهد به رعایت یکسری الزامات خواهیم شد(بصورت خلاصه از سمت شما رعایت قوانین جاری و از سمت ما پشتیبانی ، واریز وجوه در زمان مقرر)

البته باید عرض کنم، مانند پی لاین تمامی موارد سیستم حتی در روزهای تعطیل بررسی و انجام خواهد شد

m2n
December 16th, 2016, 14:52

مراحل اینبار سخت تر شده حتی برای تایید حساب باید برید درگاه انلاین پول واریز کنید تا حساب شما تایید بشه، البته اگر خدمات شما طبق قوانین کشور باشه درگاه کمتر از یک ساعت فعال میشه.

- - - Updated - - -

با سلام و احترام

الان شما مدیر payline هستین یا مدیر pay.ir یا مدیر bitpay.ir ؟

mohsensoltani
December 16th, 2016, 14:54
مراحل اینبار سخت تر شده حتی برای تایید حساب باید برید درگاه انلاین پول واریز کنید تا حساب شما تایید بشه، البته اگر خدمات شما طبق قوانین کشور باشه درگاه کمتر از یک ساعت فعال میشه.

متوجه منظورتون نشدم
شما در بیت پی ثبت نام کردید؟

mahdi20
December 16th, 2016, 14:56
با سلام و احترام
خواهش می کنم، انشاا... بتونیم در سرویس جدید خدمات بهتر و بیشتری ارائه کنیم

در هیچکدام از سایت ها امکان استفاده از مدارک یا دیتاهای قبلی میسر نیست، چون همه موارد رمزنگاری یکطرفه شده است

در bitpay.ir شما با ارسال تصویر کارت ملی ، شناسنامه و تکمیل فیلدهای مربوطه میتونید سطح حسابتون رو ارتقا بدین و درگاه اخذ کنید ضمن اینکه ما در بیت پی یک توافق نامه به آدرس ثبتی ارسال می کنیم که طبق اون هر دو طرف متعهد به رعایت یکسری الزامات خواهیم شد(بصورت خلاصه از سمت شما رعایت قوانین جاری و از سمت ما پشتیبانی ، واریز وجوه در زمان مقرر)

البته باید عرض کنم، مانند پی لاین تمامی موارد سیستم حتی در روزهای تعطیل بررسی و انجام خواهد شد

لطف می کنین بگین 2 سایت زیر مربوط به شما می باشد از لحاظ سرویس دهی و از لحاظ شرکتی چه تفاوت هایی دارد؟

http://bitpay.ir/

و
https://pay.ir/

m2n
December 16th, 2016, 14:56
برادر من ایشون شمارو نمیگن که برگشتین ایشون پی لاین و میگن که با pay.ir برگشته اصلا اینجا بحث شما نیست

mohsensoltani
December 16th, 2016, 14:58
الان شما مدیر payline هستین یا مدیر pay.ir یا مدیر bitpay.ir ؟

بنده محسن سلطانی، عضو هیئت مدیره، برنامه نویس هسته و ماژول های پی لاین هستم

مدیریت بخش پشتیبانی فنی نیز به عهده بنده بوده است و به همراه آقای مجتبی سلطانی(دیگر عضو هیئت مدیره پی لاین) سایت bitpay.ir را راه اندازی کردیم

- - - Updated - - -

برادر من ایشون شمارو نمیگن که برگشتین ایشون پی لاین و میگن که با pay.ir برگشته اصلا اینجا بحث شما نیست

لطفا متن کانال تلگرام پی لاین را مطالعه کنید
ایشون فرمودن که پی لاین با pay.ir برگشته ، عرض کردم فقط pay.ir نیست ، با 2 برند جدید است

m2n
December 16th, 2016, 15:01

مدیریت بخش پشتیبانی فنی نیز به عهده بنده بوده است و به همراه آقای مجتبی سلطانی(دیگر عضو هیئت مدیره پی لاین) سایت bitpay.ir را راه اندازی کردیم

- - - Updated - - -

لطفا متن کانال تلگرام پی لاین را مطالعه کنید
ایشون فرمودن که پی لاین با pay.ir برگشته ، عرض کردم فقط pay.ir نیست ، با 2 برند جدید است

خب از کجا مطمئن بشیم شما پی لاین قدیم هستین؟
کانال تلگرام که نشد منبع مطمئن ...

mohebali
December 16th, 2016, 15:04

درست میگن. ایشون از همون پی لاین مرحوم هستند.
به ایمیل پی لاینشون ایمیل بزنید جواب میدن.
توی اطلاعیه های پی لاین قبلا اسم ایشون هم بود
ولی اینا اگه این کاره بودن پی لاین رو نگه میداشتن ....

mohsensoltani
December 16th, 2016, 15:06

به soltani@payline.ir ایمیل ارسال کنید بنده تایید کنم

تمامی کدهای پی لاین و بیش از 80 درصد پلاگین های پی لاین را بنده کدنویسی کردم

حتی شما کدهای گیت وی pay.ir را مشاهده کنید کپی برداری (عیناً) کدهای بنده است، البته بنده جز تیمشون نیستم و هسته pay.ir را فکر کنم آقای وزیری کدنویسی کردند

- - - Updated - - -

درست میگن. ایشون از همون پی لاین مرحوم هستند.
به ایمیل پی لاینشون ایمیل بزنید جواب میدن.
توی اطلاعیه های پی لاین قبلا اسم ایشون هم بود
ولی اینا اگه این کاره بودن پی لاین رو نگه میداشتن ....

بنده نمیدونم چقدر در جریان مشکل درگاه های واسطه بودید و چقدر پیگیری کردین
اما به نظر بنده اصلا درست نیست در رابطه با چیزی که اطلاع دقیقی ازش نداریم اظهار نظر کنیم

m2n
December 16th, 2016, 15:11

حتی شما کدهای گیت وی pay.ir را مشاهده کنید کپی برداری (عیناً) کدهای بنده است، البته بنده جز تیمشون نیستم و هسته pay.ir را فکر کنم آقای وزیری کدنویسی کردند

شرمنده دوست عزیز!
بنده در جریان نبودم و بهتر بود شفاف سازی بشه چون بنده قبلا در پی لاین عضو بودم و هم اکنون در pay.ir عضو هستم و استاتر فرمودن که با نشانی pay.ir برگشتن و طبیعتا حق کاربر این هست که بدونه از کجا درگاه گرفته و کدوم شرکت بود و ...
خلاصه من از شما پوزش می خواهم :53:

jsmasteer
December 16th, 2016, 15:13

- - - Updated - - -

بنده نمیدونم چقدر در جریان مشکل درگاه های واسطه بودید و چقدر پیگیری کردین
اما به نظر بنده اصلا درست نیست در رابطه با چیزی که اطلاع دقیقی ازش نداریم اظهار نظر کنیم

با سلام دوباره
من خودمم هم برنامه نویس هستم. یه نگاه به ساختار 2 وب سایت pay.ir و bitpay.ir انداختم. کاملا با هم متفاوت هستن...

شما Pay.ir رو تایید میکنید که همون پی لاین سابق بوده یا نه؟

Rezash
December 16th, 2016, 15:13
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=178704

mohsensoltani
December 16th, 2016, 15:15
شرمنده دوست عزیز!
بنده در جریان نبودم و بهتر بود شفاف سازی بشه چون بنده قبلا در پی لاین عضو بودم و هم اکنون در pay.ir عضو هستم و استاتر فرمودن که با نشانی pay.ir برگشتن و طبیعتا حق کاربر این هست که بدونه از کجا درگاه گرفته و کدوم شرکت بود و ...
خلاصه من از شما پوزش می خواهم :53:

خواهش می کنم، نیازی به عذرخواهی نیست چون بنده اصلا ناراحت نشدم
اگر واقعا از طریق پی لاین چنین پیغامی دریافت کردین بدون هماهنگی ما بوده است، چون طبق توافق داخلی قرار بر این بود که پس از راه اندازی هر 2 برند بصورت عمومی این مورد منتشر بشه
سایت bitpay.ir حداقل 1 ماهه که بصورت رسمی افتتاح شده است و ما خیلی راحت میتونستیم بازاریابی بیشتری داشته باشیم

- - - Updated - - -

با سلام دوباره
من خودمم هم برنامه نویس هستم. یه نگاه به ساختار 2 وب سایت pay.ir و bitpay.ir انداختم. کاملا با هم متفاوت هستن...

شما Pay.ir رو تایید میکنید که همون پی لاین سابق بوده یا نه؟

با سلام
ممنون میشم دقیقا به چه ساختاری دقت کردید؟ شما مستندات payline را مشاهده کردید؟ راهنما(pdf) را مطالعه کردید؟

یکی از برندهاست، همان پی لاین سابق نیست

jsmasteer
December 16th, 2016, 15:32
بله من هم قبلا چک کرده بودم 1000 تومان بود الان بیشترش کردن قبلا درصد هم نزده بودن !
سلام.
اگه یه دو دو تا چهار تا کنین می فهمین که کارمزد 3 درصد بود و کردنش 2 درصد... زیاد نشده کم شده :)

سقف کارمزد هم که میدونین چیه...

kavoshco
December 16th, 2016, 15:37
موفق باشید هم استانی عزیز

jsmasteer
December 16th, 2016, 15:40
خواهش می کنم، نیازی به عذرخواهی نیست چون بنده اصلا ناراحت نشدم
اگر واقعا از طریق پی لاین چنین پیغامی دریافت کردین بدون هماهنگی ما بوده است، چون طبق توافق داخلی قرار بر این بود که پس از راه اندازی هر 2 برند بصورت عمومی این مورد منتشر بشه
سایت bitpay.ir حداقل 1 ماهه که بصورت رسمی افتتاح شده است و ما خیلی راحت میتونستیم بازاریابی بیشتری داشته باشیم

- - - Updated - - -

با سلام
ممنون میشم دقیقا به چه ساختاری دقت کردید؟ شما مستندات payline را مشاهده کردید؟ راهنما(pdf) را مطالعه کردید؟

یکی از برندهاست، همان پی لاین سابق نیست

شما هم که ساختارتون کپی برابر اصل پیلاین هستش...

یعنی شما میگین سجاد چاری پور از مدیرای payline نبوده؟!

ولی من فکر میکنم Pay.ir به این دلیل ساختارش رو به این شکل طراحی کرده که مشتریانی که قبلا توی پیلاین بودن و کد هاشونو با این ساختار نوشتن دیگه نیان پول به برنامه نویس بدن تا ساختارشو عوض کنن.
مشتریاشو در نظر دارن...

bahra
December 16th, 2016, 17:35
درود
آقای محسن سلطانی یک انتقاد کاربردی برای شما داشتم
اگر می خواهید سریع پیشرفت کنید و بازار درگاه های از دست رفته قدیم(پی لاین)رو به دست بیارید با کارمزد پایین یا حتی رقابتی شروع کنید نه اینکه هنوز یک ماهه نشدید بزنید کارمزد 2 درصد (که این درصد در بین درگاه ها بالاترین هست)
یک نظر دیگه:کاری کنید که کاربران مطمئن شوند سایت شما ***** نخواهد شد و مانند زرین پال پایدار خواهد بود.
در پناه حـــق

mohsensoltani
December 16th, 2016, 17:37
شما هم که ساختارتون کپی برابر اصل پیلاین هستش...

یعنی شما میگین سجاد چاری پور از مدیرای payline نبوده؟!

ولی من فکر میکنم Pay.ir به این دلیل ساختارش رو به این شکل طراحی کرده که مشتریانی که قبلا توی پیلاین بودن و کد هاشونو با این ساختار نوشتن دیگه نیان پول به برنامه نویس بدن تا ساختارشو عوض کنن.
مشتریاشو در نظر دارن...

جناب خدمتتون عرض کردم بنده برنامه نویس هسته پی لاین هستم، بعد میفرمایید چرا بیت پی شبیه پی لاین است؟

- - - Updated - - -

درود
آقای محسن سلطانی یک انتقاد کاربردی برای شما داشتم
اگر می خواهید سریع پیشرفت کنید و بازار درگاه های از دست رفته قدیم(پی لاین)رو به دست بیارید با کارمزد پایین یا حتی رقابتی شروع کنید نه اینکه هنوز یک ماهه نشدید بزنید کارمزد 2 درصد (که این درصد در بین درگاه ها بالاترین هست)
یک نظر دیگه:کاری کنید که کاربران مطمئن شوند سایت شما ***** نخواهد شد و مانند زرین پال پایدار خواهد بود.
در پناه حـــق

با سلام و احترام
ما اصلا به دنبال کارمزد بالا نیستیم، میتونید لینک زیر را مشاهده کنید:
http://bitpay.ir/fees

bahra
December 16th, 2016, 17:47
جناب خدمتتون عرض کردم بنده برنامه نویس هسته پی لاین هستم، بعد میفرمایید چرا بیت پی شبیه پی لاین است؟

فرقی نمیکنه، اگر منظورتون ماژول هست همه ماژول ها باید از اول نصب بشن، بیشتر به این خاطر بوده که هزینه پلاگین ندن و همه پلاگین هایی که بنده نوشته بودم را با تغییر یک دامنه به وبسایت جدیدشون متصل کنند

به هر حال بنده با دیدن این قضیه شوکه شدم چون فکر نمی کردم همکار و شریک چند ساله بنده(آقای چاری پور) بدون اجازه بنده چنین کاری انجام بدن و بنده اعلام می کنم به هیچ عنوان از این کارشون رضایت ندارم

- - - Updated - - -

با سلام و احترام
ما اصلا به دنبال کارمزد بالا نیستیم، میتونید لینک زیر را مشاهده کنید:
http://bitpay.ir/fees

بنده منظورم pay.ir هست
صرفا به دلیل اینکه شما می تونید مستقیم با این شرکت در تماس باشید و در این تاپیک حضور دارید عرض شد

viasky
December 16th, 2016, 17:50
Bitpay شباهت بیشتری به payline داشت ، از همه نظر
موفق باشید

mohsensoltani
December 16th, 2016, 17:53
بنده منظورم pay.ir هست
صرفا به دلیل اینکه شما می تونید مستقیم با این شرکت در تماس باشید و در این تاپیک حضور دارید عرض شد

خیر بنده هیچ تماسی با این شرکت ندارم و در سیاست های این شرکت دخیل نیستم

bahra
December 16th, 2016, 17:56
خیر بنده هیچ تماسی با این شرکت ندارم و در سیاست های این شرکت دخیل نیستم

پس چرا در تاپیک این شرکت پاسخ می دهید؟دارید تبلیغ می کنید؟

mohsensoltani
December 16th, 2016, 17:59
Bitpay شباهت بیشتری به payline داشت ، از همه نظر
موفق باشید

بنده نمیدونم منظورتون قالب است یا چیز دیگری
لطفا این لینک:
https://pay.ir/developers/gateway-help
را با مستندات پی لاین و بیت پی مقایسه کنید

این مستندات به همراه gateway را بنده کدنویسی کردم

با احترام

- - - Updated - - -

پس چرا در تاپیک این شرکت پاسخ می دهید؟دارید تبلیغ می کنید؟

این 2 تاپیک با هم ادغام شده و از طرفی گفته شده پی لاین با pay.ir برگشته ، بنده هم عرض کردم پی لاین با 2 برند برگشته است

کار اشتباهی انجام دادم؟

tikweb.ir
December 16th, 2016, 18:42
این 2 تاپیک با هم ادغام شده و از طرفی گفته شده پی لاین با pay.ir برگشته ، بنده هم عرض کردم پی لاین با 2 برند برگشته است

کار اشتباهی انجام دادم؟

دلیل اینکه یک تیم با دو برند جدا فعالیت کنه چی هستش؟

Rezash
December 16th, 2016, 19:47
قبلا یک تیم بودند
الان دو تیم و دو برند متفاوت هستند
اطلاعیه در کانال تلگرام پی لاین منتشر شد

mohsensoltani
December 16th, 2016, 20:00

مسائل زیادی وجود دارد، بهتره در این رابطه صحبتی نکنیم

Neo2
December 17th, 2016, 23:33
مسائل زیادی وجود دارد، بهتره در این رابطه صحبتی نکنیم

با نمایندتون صحبت شد و هشدار های لازم داده شد.

با توجه به اینکه دفعه سوم هست که مشکل ایجاد میکنید و در تاپیکی که به شما ارتباطی نداره شرکت میکنید، از این پس هرگونه صحبت بدون مدرک، پوچ، توهین آمیز و از روی عصبانیت، منجر به پیگیری قضایی و قانونی از سمت پرداخت الکترونیک سامان خواهد بود.
این مورد جهت اطلاع به تمامی سیستم های پرداختی که در این انجمن فعالیت میکنن، منجمله شما درج شده. فین تک ایران جایی برای بازی های بچگانه نداره.
موفق باشید.

iraniam2000
December 17th, 2016, 23:44
بنده در پی لاین سِمَتی ندارم ولی اگر رئیس مجلس یا چیزی شبیه به این بودم امروز رو در کل کشور بخاطر این اتفاق تعطیل رسمی اعلام میکردم ;)

با توجه به اینکه دفعه سوم هست که مشکل ایجاد میکنید و در تاپیکی که به شما ارتباطی نداره شرکت میکنید، از این پس هرگونه صحبت بدون مدرک، پوچ، توهین آمیز و از روی عصبانیت، منجر به پیگیری قضایی و قانونی از سمت پرداخت الکترونیک سامان خواهد بود.
این مورد جهت اطلاع به تمامی سیستم های پرداختی که در این انجمن فعالیت میکنن، منجمله شما درج شده. فین تک ایران جایی برای بازی های بچگانه نداره.
موفق باشید.

درود
ببخشید شما الان نماینده پی لاین هستید ؟ نماینده پرداخت الکترونیک سامان هستید ؟ اخطاری که دادید بابت این بود که ایشان گفتن برنامه نویس پی لاین بودن یا نه بابت این بود که ایشان تو این تاپیک شرکت کردن ؟

viasky
December 17th, 2016, 23:50
درود
ببخشید شما الان نماینده پی لاین هستید ؟ نماینده پرداخت الکترونیک سامان هستید ؟ اخطاری که دادید بابت این بود که ایشان گفتن برنامه نویس پی لاین بودن یا نه بابت این بود که ایشان تو این تاپیک شرکت کردن ؟
باسلام
داخل تاپیک هم شرکت کنه ایشون تخلفی انجام نداده و هیچ کس نمی تونه اخطار بده!
چون این تاپیک رسمی نیست و توسط یکی از کاربران همین انجمن ایجاد شده و همه حق ارائه نظرات و مستندات خودشون و دارند
اگر تاپیک به صورت اختصاصی توسط مدیر اون مجموعه بود و هدف فقط معرفی سیستم بود صحیح!
ولی این تاپیک به این صورت نیست
پیروز باشید

mohsensoltani
December 17th, 2016, 23:57

موفق باشید.

با سلام و احترام
لطفا شبیه کاربران مبتدی رفتار نکنید، خدمت کاربر دیگر هم که چنین سوالی پرسیدن عرض کردم:
1- مدیران 2 تاپیک را ادغام کردند
2- کاربر گفتند پی لاین با pay.ir برگشته خدمتشون عرض شد فقط pay.ir نیست با 2 برند برگشته، واگرنه من وقت اضافی ندارم که در تاپیک دیگران بخوام تلف کنم

بنده نه توهین کردم و نه عصبانی شدم، خوشبختانه طوری بزرگ شدم که این خصایص در بنده نیست
مستندات ارائه کردم و کاربران میتونند چک کنند که حق با چه شخصیست

هیچ کار مجرمانه ای هم انجام نداده و انشاا.. نخواهم داد که بنده را از قانون میترسونید

با تجدید احترام

iraniam2000
December 17th, 2016, 23:58
باسلام
داخل تاپیک هم شرکت کنه ایشون تخلفی انجام نداده و هیچ کس نمی تونه اخطار بده!
چون این تاپیک رسمی نیست و توسط یکی از کاربران همین انجمن ایجاد شده و همه حق ارائه نظرات و مستندات خودشون و دارند
اگر تاپیک به صورت اختصاصی توسط مدیر اون مجموعه بود و هدف فقط معرفی سیستم بود صحیح!
ولی این تاپیک به این صورت نیست
پیروز باشید

آخه نه کلا این نوع پست زدن برای من آشناست ، یادمه پی لاین پلاگین یکی از مدیران وی بی ایران را د/ز/دیده بود بعد که اون مدیر اکانت ایشان را بن کرده بود و اسم پی لاین را هم ف/یلتر ایشان درست با همین لحن که فردا شکایت میکنیم و واحد حقوقی فلان میکنه برخورد کرده بود ولی دو سه هفته دیگه سایت خودشان را ف/یلتر کردند
یک سوال هم برای من وجود داره که خواهش میکنم جواب بدید
تا سایتی نماد نداشته باشه بانک بهش درگاه نمیده و کلا این فکر کنم قانون بانک مرکزی هست و تمامی بانک ها و psp ها موظف به رعایت اون هستند و از طرفی استفاده از درگاه یک سایت برای سایت دیگه هم ممنوع هست حالا همین سایت های درگاه واسط از جمله همین pay.ir و یا خود شما چطور درگاه گرفتید ؟ یعنی اصلا درگاههای سایت های درگاه واسط خودشان بر اساس کدام مجوز در حال فعالیت هستند ؟
من که تو سایت هیچکدام نه نمادی میبینم ، نه مجوزی ...

viasky
December 18th, 2016, 00:03
آخه نه کلا این نوع پست زدن برای من آشناست ، یادمه پی لاین پلاگین یکی از مدیران وی بی ایران را د/ز/دیده بود بعد که اون مدیر اکانت ایشان را بن کرده بود و اسم پی لاین را هم ف/یلتر ایشان درست با همین لحن که فردا شکایت میکنیم و واحد حقوقی فلان میکنه برخورد کرده بود ولی دو سه هفته دیگه سایت خودشان را ف/یلتر کردند
یک سوال هم برای من وجود داره که خواهش میکنم جواب بدید
تا سایتی نماد نداشته باشه بانک بهش درگاه نمیده و کلا این فکر کنم قانون بانک مرکزی هست و تمامی بانک ها و psp ها موظف به رعایت اون هستند و از طرفی استفاده از درگاه یک سایت برای سایت دیگه هم ممنوع هست حالا همین سایت های درگاه واسط از جمله همین pay.ir و یا خود شما چطور درگاه گرفتید ؟ یعنی اصلا درگاههای سایت های درگاه واسط خودشان بر اساس کدام مجوز در حال فعالیت هستند ؟
من که تو سایت هیچکدام نه نمادی میبینم ، نه مجوزی ...
در ارتباط با مجوز عرض کنم که روش دریافت درگاه از طریق نماد نیست
می تونید با یکی از psp ها طرف قرارداد بشید که البته ساده نیست
ساده عرض کنم خدمت شما که اگر مجوز درگاه واسط و نداشته باشید به این صورت و این سرویس و ارائه کنید
اگر کاربر با درگاه شما . دز.دی کنه به پای شما نوشته میشه! و این میشه دردسر بیشتر درگاه های واسطی که جمع شدن
ولی خلاصه عرض کنم بله راهکار وجود داره و اون هم نیاز به دریافت اون مجوز هست و البته بعد از اون دیگه نمیشه شما از 6 تا بانک درگاه بدید!
فقط باید از اون psp طرف قرارداد خودتون درگاه ارائه کنید
یکی ممکنه سامان کیش و انتخاب کنه و بنده همکاری و با ایرانکیش نهایی کردم
پیروز باشید

iraniam2000
December 18th, 2016, 00:09
در ارتباط با مجوز عرض کنم که روش دریافت درگاه از طریق نماد نیست
می تونید با یکی از psp ها طرف قرارداد بشید که البته ساده نیست
ساده عرض کنم خدمت شما که اگر مجوز درگاه واسط و نداشته باشید به این صورت و این سرویس و ارائه کنید
اگر کاربر با درگاه شما . دز.دی کنه به پای شما نوشته میشه! و این میشه دردسر بیشتر درگاه های واسطی که جمع شدن
ولی خلاصه عرض کنم بله راهکار وجود داره و اون هم نیاز به دریافت اون مجوز هست و البته بعد از اون دیگه نمیشه شما از 6 تا بانک درگاه بدید!
فقط باید از اون psp طرف قرارداد خودتون درگاه ارائه کنید
یکی ممکنه سامان کیش و انتخاب کنه و بنده همکاری و با ایرانکیش نهایی کردم
پیروز باشید

تا جایی که میدانم و البته مطمئن هستم psp ها تا سایتی نماد نداشته باشه حق ندارند به اون درگاه بدن و اگر این کار را بکنند خلاف هست هر چند طبق گفته شما هم اگه بود الان نود درصد اونها در حال تخلف هستند
در مورد فی/لتر شدن هم درگاه دادن به سایت های شرط بندی و قمار اعلام کردن و گفتن چون زرین پال به اون سایت ها درگاه نداده ف/یلتر نشده ، تو این انجمن و صد البته تو سایت های همان درگاههای بسته شده هم نوشته بودن که زرین پال مقصر هست

m2n
December 18th, 2016, 00:10
به اطلاع كاربران پي لاين مي رساند، طبق اطلاعيه هاي صادره گذشته، پي لاين هيچگونه فعاليت تجاري نداشته و به دو برند جديد pay.ir و bitpay.ir تقسيم شده.
فلذا از امروز ميتوانيد با توجه به صلاحديد خود از برندهاي معرفي شده استفاده نماييد.

viasky
December 18th, 2016, 00:16
تا جایی که میدانم و البته مطمئن هستم psp ها تا سایتی نماد نداشته باشه حق ندارند به اون درگاه بدن و اگر این کار را بکنند خلاف هست هر چند طبق گفته شما هم اگه بود الان نود درصد اونها در حال تخلف هستند
در مورد فی/لتر شدن هم درگاه دادن به سایت های شرط بندی و قمار اعلام کردن و گفتن چون زرین پال به اون سایت ها درگاه نداده ف/یلتر نشده ، تو این انجمن و صد البته تو سایت های همان درگاههای بسته شده هم نوشته بودن که زرین پال مقصر هست
برخی از درگاه های واسط بخاطر نداشتن مجوز فقط ***** خواهند شد
برخی دیگه درگاه بانکی و حساب بانکی هم مسدود میشه
مورد اول درگاه واسطی هست که به هر دلیل مجوز لازم و نداره ولی درگاه بر روی وب سایت متخلفی نیز فعال نمی باشد و کسی شکایت نکرده
مورد دوم مربوط به درگاهی میشه که مجوز نداره بعد درگاه و به وب سایتی داده که داخل اون برنامه برداشتن لباس افراد داره فروخته میشه
چیزی که اصلا وجود نداره و کار نمی کنه ( درواقع داره کلاهبرداری میکنه)
از بین 100 خرید کافیه 1 یا 2 خرید پیگیر این موضوع بشه اون کاربر که چرا سرش کلاه رفته
تمام مشکلات به پای ارائه کننده درگاه نوشته میشه
دقت بفرمایید شما تا مجوز نداشته باشید
به 1000 تا سایت درگاه بدید تمام این وب سایت ها از دید قانون در مالکیت شماست
قمار باشه یا هرچی باشه چون نام پذیرنده اسم شماست و اون کاربر داره پول و برای شما ارسال میکنه
متاسفانه این مشکلات جدی گرفته نمیشه و بعدا برای درگاه واسط بدون مجوز دردسر ساز میشه
موفق باشید

iraniam2000
December 18th, 2016, 00:26
به اطلاع كاربران پي لاين مي رساند، طبق اطلاعيه هاي صادره گذشته، پي لاين هيچگونه فعاليت تجاري نداشته و به دو برند جديد pay.ir و bitpay.ir تقسيم شده.
فلذا از امروز ميتوانيد با توجه به صلاحديد خود از برندهاي معرفي شده استفاده نماييد.

اونوقت بر چه اساس هر دو سایت تحت تملک یک نفر هستند ؟ چطوری کسی که تا دیروز داشت پی لاین را تبلیغ میکرد الان شده مبلغ سایت جدید ؟ حتی آدرس و اسم یکی هستند ولی احتمالا مثل سریال های آمریکایی تو دو خط زمانی مختلف هستند و دو فرد جدا دیگه ؟
ضمنا این را نگه چی بگه ؟ سایت ف/یلتر شده اگر با نام و برند جدید فعالیت کنه خوب دوباره بسته میشه حالا سامان حمایت نکنه بابابزررگ سامان که بانک مرکزی هست هم حمایت کنه بسته میشه چون خلاف قانون هست و کارگروه هم خوشبختانه زیر نظر بانک ها کار نمیکنه

برخی از درگاه های واسط بخاطر نداشتن مجوز فقط ***** خواهند شد
برخی دیگه درگاه بانکی و حساب بانکی هم مسدود میشه
مورد اول درگاه واسطی هست که به هر دلیل مجوز لازم و نداره ولی درگاه بر روی وب سایت متخلفی نیز فعال نمی باشد و کسی شکایت نکرده
مورد دوم مربوط به درگاهی میشه که مجوز نداره بعد درگاه و به وب سایتی داده که داخل اون برنامه برداشتن لباس افراد داره فروخته میشه
چیزی که اصلا وجود نداره و کار نمی کنه ( درواقع داره کلاهبرداری میکنه)
از بین 100 خرید کافیه 1 یا 2 خرید پیگیر این موضوع بشه اون کاربر که چرا سرش کلاه رفته
تمام مشکلات به پای ارائه کننده درگاه نوشته میشه
دقت بفرمایید شما تا مجوز نداشته باشید
به 1000 تا سایت درگاه بدید تمام این وب سایت ها از دید قانون در مالکیت شماست
قمار باشه یا هرچی باشه چون نام پذیرنده اسم شماست و اون کاربر داره پول و برای شما ارسال میکنه
متاسفانه این مشکلات جدی گرفته نمیشه و بعدا برای درگاه واسط بدون مجوز دردسر ساز میشه
موفق باشید

والله سوال من چیز دیگه ای بود ولی در کل هیچ کدام مجوز ندارند یا لااقل دارند تو سایت و تو دید ملت نیست
من سوالم اینه که یک psp بر اساس قانون تا مجوز نباشه حق نداره درگاه بده و بانک ها هم حق معرفی سایت های بدون مجوز به psp ها را ندارند ، از طرفی تمامی این سایت ها خوب درگاه دارند و پول با واسطه به حساب اونها واریز میشه
اینکه خلاف کنند و ***** بشند و تحت تعثیب مورد دیگه ای هست و اینکه کلا فعالیت اونها قانونی باشه و درگاه هم داشته باشند مورد دیگه
بهتر بگیم همه دارند تخلف میکنند ولی چون پولش خوبه و سیبیل ها خوب چرب میشه زیر سیبیلی رد میکنند

hegza
December 18th, 2016, 00:28

موفق باشید.

عجب!!!
شرکت پرداخت الکترونیک سامان اونوقت با چه قدرتی میخواد بیاد با این آقا برخورد کنه؟ و به چه جرمی؟
خیلی جالب بود برام
من کل تاپیک رو خوندم و اصلا فکر نکنم شریکتون حرف یا حرکتی خارج از عرف انجام داده باشه و به نوبه خود نوع برخوردتون منو یاد آقای امیری میندازه!!
پ.ن:
قانونا اگر شرکت تجارت الکترونیک سامان با شما رو هم ریخته که قوانین اینماد و شاپرک رو دور بزنه شک نکنید شما باید از قانون بترسید نه این درگاه و سایر درگاه های واسط موجود در انجمن

Netfollower
December 18th, 2016, 00:31
انیشتن گفته بود جنگ جهانی سوم را نمیدانم
اما جنگ جهانی چهارم با سنگ و چوب است

اما بنده جنگ جهانی سوم را میدانم
با پست و لایک و کلمه است !
همکاران عزیز دعوت به ارامش میکنم
اینهمه بحث و مجادله ندارد

Black Carboh
December 18th, 2016, 02:03
محسن سلطانی رو بنده یادم هست پیشتبانی پی لاین بود

در هر صورت این همه جنگ و جدل خوب نیست

neo2 هم یادم هست قبلا تبلیغ پی لاین می کردن

در هر صورت یادش بخیر پی لاین خیلی خوب بود 80 میلیون تراکنس داشتم .

AtrafNet
December 18th, 2016, 10:11
حالا کلاً چه pay.ir باشه چه bitpay.ir باشه دعوا سر چی میکنید؟ مطمئن باشید با هر اسم و هر برند و کلاً هر نشونی هم بیاید دیگه مردم از قضیه فـیلترینگ به بعد اون اعتماد قبل رو ندارن و نخواهند داشت.
الان اکثراً درگاه واسط شده سوژه مورد علاقه مدیران سایت های (از نظر مسئولین) غیرمجاز که بتونن یه پولی با سیستم VIP شون به جیب بزنن وگرنه سایت های مجاز اکثراً دیگه نماد گرفتن و اونایی هم که نگرفتن دنبال نمادن.
شما هم که مطمئناً نمی تونید به سایت های غیرمجاز مثل رویه قبل سرویس بدید درسته؟ پس یعنی همون آش و همون کاسه هستش که طی چند ماه آینده می بینید سود نداره جمع میکنید میرید و کلی آدم هم حالا یا واقعی یا تهمت میان تاپیک میزنن که پول منو نداد و...

برای همین به نظرم اصلاً دیگه بحث درباره درگاه واسط در ایران جالب نیست و همه شون تقریباً یه مسیر طی میکنن و به یه نقطه مشترک هم میرسن حالا هر چقدر هم که بگید نه شرکت سامان پشت ماست و از این حرفا.

Black Carboh
December 18th, 2016, 19:18
حالا کلاً چه pay.ir باشه چه bitpay.ir باشه دعوا سر چی میکنید؟ مطمئن باشید با هر اسم و هر برند و کلاً هر نشونی هم بیاید دیگه مردم از قضیه فـیلترینگ به بعد اون اعتماد قبل رو ندارن و نخواهند داشت.
الان اکثراً درگاه واسط شده سوژه مورد علاقه مدیران سایت های (از نظر مسئولین) غیرمجاز که بتونن یه پولی با سیستم VIP شون به جیب بزنن وگرنه سایت های مجاز اکثراً دیگه نماد گرفتن و اونایی هم که نگرفتن دنبال نمادن.
شما هم که مطمئناً نمی تونید به سایت های غیرمجاز مثل رویه قبل سرویس بدید درسته؟ پس یعنی همون آش و همون کاسه هستش که طی چند ماه آینده می بینید سود نداره جمع میکنید میرید و کلی آدم هم حالا یا واقعی یا تهمت میان تاپیک میزنن که پول منو نداد و...

برای همین به نظرم اصلاً دیگه بحث درباره درگاه واسط در ایران جالب نیست و همه شون تقریباً یه مسیر طی میکنن و به یه نقطه مشترک هم میرسن حالا هر چقدر هم که بگید نه شرکت سامان پشت ماست و از این حرفا.

دوست عزیز طرز فکر شما اشتباه اینطوری بود زرین پال ورشکسته شده بود در کل درگاه مستقیم و غیر مستقیم کلی فرق دارن باهوش هاش میدوننن مالیات و... سر بسته گفتم .

در ضمن پی لاین و امثال اون چند شرکت معتبر ریالی از کس بالا نکشیدن همه رو پس دادن .

توی ایران متاسفانه کسی توی کاری موفق می شه خیلی ها می خوان همون راه و شیوه پیش بگیرن که اشتباه درستش اینه که هر کسی طرح و ایده خودش اجرا کنه .

AtrafNet
December 18th, 2016, 23:26
دوست عزیز طرز فکر شما اشتباه اینطوری بود زرین پال ورشکسته شده بود در کل درگاه مستقیم و غیر مستقیم کلی فرق دارن باهوش هاش میدوننن مالیات و... سر بسته گفتم .

در ضمن پی لاین و امثال اون چند شرکت معتبر ریالی از کس بالا نکشیدن همه رو پس دادن .

توی ایران متاسفانه کسی توی کاری موفق می شه خیلی ها می خوان همون راه و شیوه پیش بگیرن که اشتباه درستش اینه که هر کسی طرح و ایده خودش اجرا کنه .

خودمم در جریان مالیات هستم اما من به شخصه حاضرم مالیات بدم اما پولم از جیب این و اون رد نشه یعد به جیب خودم برسه چون:

حوصله تیکت و تیکت بازی برای دریافت پول خودم و تازه شنیدن کلی اهانت غیر مستقیم بعضی آدم های غیر انسان رو ندارم.
بعضی اوقات نیازه که پول هنگفت مشتری رو برگشت بزنم خب وقتی هنوز پولی تو حساب من نیامده و تو درگاه واسط هستش مجبورم به مشتری بگم برای برگشت وجه اش چند روز صبر کنه که خب این از نظر من اصلاً خوب نیست.
شاید از نظر شما مالیات دولت بد باشه و اینکه دولت درآمد ما رو شنود کنه چیز خوبی نباشه اما از نظر من باز دولت دولته یکم بیشتر میشه به این شرکت های خصوصی که مثل قارچ زیاد میشن بهش اعتماد کرد.
و... که الان از حوصله خارجه.

Neo2
December 19th, 2016, 01:28
با سلام و احترام
لطفا شبیه کاربران مبتدی رفتار نکنید، خدمت کاربر دیگر هم که چنین سوالی پرسیدن عرض کردم:
1- مدیران 2 تاپیک را ادغام کردند
2- کاربر گفتند پی لاین با pay.ir برگشته خدمتشون عرض شد فقط pay.ir نیست با 2 برند برگشته، واگرنه من وقت اضافی ندارم که در تاپیک دیگران بخوام تلف کنم

بنده نه توهین کردم و نه عصبانی شدم، خوشبختانه طوری بزرگ شدم که این خصایص در بنده نیست
مستندات ارائه کردم و کاربران میتونند چک کنند که حق با چه شخصیست
هیچ کار مجرمانه ای هم انجام نداده و انشاا.. نخواهم داد که بنده را از قانون میترسونید

با تجدید احترام

از مدیران محترم وب هاستینگ تالک درخواست شد پست های اضافه رو حذف کنند تا بحث های بیهوده ادامه پیدا نکنه.به دلیل اینکه بعضی از عزیزان سوالاتی واسشون پیش اومده بود و همچنین پست های اضافه هم حذف نشد این مطالب رو عرض میکنم و بیشتر از این حرفی نمیزنیم.

1- از دید بنده پی لاین با دو برند برنگشته، در واقع پی لاین دیگه وجود نداره.

این عزیزی هم که تاپیک رو ایجاد کردن، نظر شخصی شون رو نوشتن و بنده مسئول نظر شخصی کسی نیستم.
2- یادم نمیاد توافق کرده باشیم که از ایمیل کاری جهت تایید و تصدیق مطلبی استفاده کنیم و در فروم های عمومی چیزی رو اعلام کنیم چون کار حرفه ای نبوده و نیست.

اینجا رو عرض میکنم :

تاجایی که خاطرم هست 90% پلاگین ها رو خریداری یا تبدیل کردیم. شما هم اگر میفرمایید که نوشتم احتمالا منظورتون عوض کردن url و هماهنگ سازی بوده.

اون کدها هم متعلق به شرکت فناوری اطلاعات برگ سبز غرب بوده نه شما و به همون اندازه که شما حق خودت دونستی ازشون عینا استفاده کنی، بنده استفاده نکردم و هسته سیستم Pay.ir رو از اول و خط به خط نوشتم. هر زمان خواستید قدم روی چشم ما بذارید و تشریف بیارید شرکت از نزدیک ببینید.

دوستانه عرض میکنم،
سیستم bitpay.ir که الان معرفی کردید، از نظر کد، 90% کپی سیستم قبلی پی لاین هست ( که بنده رضایت نداشتم استفاده کنید، ولی استفاده کردی و من به خودم اجازه ندادم استفاده کنم ).

این رو هم مستند عرض میکنم، چون سیستم تون باگ داره و میشه به سایت تون دسترسی گرفت که این برای یک سیستم مالی خیلی بده.
اگر بخوایید میدم clone سایت بیت پی رو به همراه دیتابیس واستون ایمیل کنن یا یه جا دیگه آپ کنن ببینید و حتما هم میدونید کسی که نیت بدی داشته باشه، بعدا که کاربران تون یکم زیاد شدن چه مصیبت هایی میتونه واستون بسازه.

تمام مراحل رجیستر، تجاری سازی، وریفای کاربر و اخذ درگاه در سایت بیت پی ، مو به مو و مرحله به مرحله ایده بنده هست و اگر خاطر تون باشه همه رو تو چند صفحه A4 مستند کردم و برای اجرا خدمت تون دادم و قرار بود تو نسخه جدید پی لاین پیاده سازی کینم که بین مون اختلاف به وجود اومد و بنده از پی لاین خارج شدم.

خب شما همین الان شما بدون رضایت من اینکار رو توی وب سایت تون دارید انجام میدید و از ایده بنده دارید استفاده میکنید.
ولی تابحال هیچ جا نسبت به این موضوع اعتراضی نکردم، جنجال به پا نکردم و مطلبی ننوشتم. گفتم مشکلی نیست شما هم دوست چند ساله هستید. شما استفاده کنید در جهت پیشرفت اهداف مشترکی هست که قبلا باهم داشتیم.

ولی میبینید که ما بازم ایده های جدیدی در Pay.ir اجرا کردیم و از این به بعد هم انشاا.. میبینید که چه اتفاق هایی می افته.

و اگر قرار بود از کدهای پی لاین تو پروژه Pay.ir استفاده بشه،خیلی پیش تر از این کارمون رو شروع کرده بودیم. با اون مدل کد هیچ وقت تاییدیه های امنیتی برای اجرا در سطح PSP رو نمیگرفتیم.

و همچنین در اینجا :

پی لاین در مالکیت شرکت فناوری اطلاعات برگ سبز غرب بود و تا لحظه ای که شرکت رو منحل کردیم اونجا شما هیچ وقت هیچ سمت رسمی نداشتید.
فقط به عنوان شریک کاری، هسته سیستم رو نوشتید و خودتون هم بهتر میدونید که یک کار زمانی موفق میشه که ایده، فکر و برنامه ریزی پشتش باشه نه صرفا برنامه نویسی. برنامه نویس به راحتی پیدا میشه ولی هرکسی صاحب ایده نمیتونه باشه.

با وجود اختلافات شدید فکری و کاری که پیش اومداز اینکه باهم سالم کار کردیم و مسیر درستی رو رفتیم شکرگذارم و اعتمادی که بین ما بوده بی نظیر بود و بنده شمارو هنوز دوست خودم میدونم.

اما نسبت به برندی که الان دارم می سازم ( Pay.ir ) کاملا متعهد و جدی هستم و هر رفتار غیرحرفه ای از شما یا سایر همکاران این حوزه که قبلا هم مشکلاتی ایجاد کردن ببینم، بلافاصله و بصورت قانونی شدیدا برخورد میکنم و میدونید که تو این مورد هم کاملا جدی هستم.

پیروز باشید.

persiancoder
December 19th, 2016, 05:00
آشفته بازاری شده ها ... خب این تاپیک رو ببندید مدیران عزیز ، این دو برند هرکدام یه تاپیک مجزا برای پاسخگویی به سوالات کاربران بزنند.

mohsensoltani
December 19th, 2016, 09:09
از مدیران محترم وب هاستینگ تالک درخواست شد پست های اضافه رو حذف کنند تا بحث های بیهوده ادامه پیدا نکنه.به دلیل اینکه بعضی از عزیزان سوالاتی واسشون پیش اومده بود و همچنین پست های اضافه هم حذف نشد این مطالب رو عرض میکنم و بیشتر از این حرفی نمیزنیم.

این عزیزی هم که تاپیک رو ایجاد کردن، نظر شخصی شون رو نوشتن و بنده مسئول نظر شخصی کسی نیستم.
2- یادم نمیاد توافق کرده باشیم که از ایمیل کاری جهت تایید و تصدیق مطلبی استفاده کنیم و در فروم های عمومی چیزی رو اعلام کنیم چون کار حرفه ای نبوده و نیست.

اینجا رو عرض میکنم :

تاجایی که خاطرم هست 90% پلاگین ها رو خریداری یا تبدیل کردیم. شما هم اگر میفرمایید که نوشتم احتمالا منظورتون عوض کردن url و هماهنگ سازی بوده.

اون کدها هم متعلق به شرکت فناوری اطلاعات برگ سبز غرب بوده نه شما و به همون اندازه که شما حق خودت دونستی ازشون عینا استفاده کنی، بنده استفاده نکردم و هسته سیستم Pay.ir رو از اول و خط به خط نوشتم. هر زمان خواستید قدم روی چشم ما بذارید و تشریف بیارید شرکت از نزدیک ببینید.

دوستانه عرض میکنم،
سیستم bitpay.ir که الان معرفی کردید، از نظر کد، 90% کپی سیستم قبلی پی لاین هست ( که بنده رضایت نداشتم استفاده کنید، ولی استفاده کردی و من به خودم اجازه ندادم استفاده کنم ).

این رو هم مستند عرض میکنم، چون سیستم تون باگ داره و میشه به سایت تون دسترسی گرفت که این برای یک سیستم مالی خیلی بده.
اگر بخوایید میدم clone سایت بیت پی رو به همراه دیتابیس واستون ایمیل کنن یا یه جا دیگه آپ کنن ببینید و حتما هم میدونید کسی که نیت بدی داشته باشه، بعدا که کاربران تون یکم زیاد شدن چه مصیبت هایی میتونه واستون بسازه.

تمام مراحل رجیستر، تجاری سازی، وریفای کاربر و اخذ درگاه در سایت بیت پی ، مو به مو و مرحله به مرحله ایده بنده هست و اگر خاطر تون باشه همه رو تو چند صفحه A4 مستند کردم و برای اجرا خدمت تون دادم و قرار بود تو نسخه جدید پی لاین پیاده سازی کینم که بین مون اختلاف به وجود اومد و بنده از پی لاین خارج شدم.

خب شما همین الان شما بدون رضایت من اینکار رو توی وب سایت تون دارید انجام میدید و از ایده بنده دارید استفاده میکنید.
ولی تابحال هیچ جا نسبت به این موضوع اعتراضی نکردم، جنجال به پا نکردم و مطلبی ننوشتم. گفتم مشکلی نیست شما هم دوست چند ساله هستید. شما استفاده کنید در جهت پیشرفت اهداف مشترکی هست که قبلا باهم داشتیم.

ولی میبینید که ما بازم ایده های جدیدی در Pay.ir اجرا کردیم و از این به بعد هم انشاا.. میبینید که چه اتفاق هایی می افته.

و اگر قرار بود از کدهای پی لاین تو پروژه Pay.ir استفاده بشه،خیلی پیش تر از این کارمون رو شروع کرده بودیم. با اون مدل کد هیچ وقت تاییدیه های امنیتی برای اجرا در سطح PSP رو نمیگرفتیم.

و همچنین در اینجا :

پی لاین در مالکیت شرکت فناوری اطلاعات برگ سبز غرب بود و تا لحظه ای که شرکت رو منحل کردیم اونجا شما هیچ وقت هیچ سمت رسمی نداشتید.
فقط به عنوان شریک کاری، هسته سیستم رو نوشتید و خودتون هم بهتر میدونید که یک کار زمانی موفق میشه که ایده، فکر و برنامه ریزی پشتش باشه نه صرفا برنامه نویسی. برنامه نویس به راحتی پیدا میشه ولی هرکسی صاحب ایده نمیتونه باشه.

با وجود اختلافات شدید فکری و کاری که پیش اومداز اینکه باهم سالم کار کردیم و مسیر درستی رو رفتیم شکرگذارم و اعتمادی که بین ما بوده بی نظیر بود و بنده شمارو هنوز دوست خودم میدونم.

اما نسبت به برندی که الان دارم می سازم ( Pay.ir ) کاملا متعهد و جدی هستم و هر رفتار غیرحرفه ای از شما یا سایر همکاران این حوزه که قبلا هم مشکلاتی ایجاد کردن ببینم، بلافاصله و بصورت قانونی شدیدا برخورد میکنم و میدونید که تو این مورد هم کاملا جدی هستم.

پیروز باشید.

من این متن را پیش خودم نگه میدارم و جواب شما را هم قبلا دادم

سیستم bitpay کلا متفاوت از پی لاین است و حتی اگر بنده از کد پی لاین استفاده کنم باز هم ایرادی بر من وارد نیست چون نویسنده پی لاین بنده بودم

اتفاقا من خیلی مایلم یک clone از دیتابیس و فایلهام بگیرید و به ایمیل info@bitpay.ir ارسال کنید(هیچکس اینجا مدعی نیست که امنیت صد در صد است) ، در عوض شما هم با یک نامه رسمی به بنده اجازه بدین روی سیستم شما کار و clone سایتتون رو ایمیل کنم

آقای چاری پور به نظر بنده فشار کاری روی شما خیلی زیاده، این کار را که بنده انجام دادم و اصلا هم ایده نیست! اصلا فرض محال که ایده شما باشه! لابد فیسبوک و سایت های دیگری که قدم به قدم مراحل گرفتن اطلاعات را طی می کنند از ایده شما استفاده کردند؟ اگر شما این کارها را ایده میدونید که فاتحه فین تک ایران خونده است

خودتون هم میدونید چه ایده هایی در سیستم دادم و فقط برنامه نویس نبودم

اول تهدید به شکایت می کنید بعد میبینید که بجایی نمیرسید این دروغ ها را عنوان می کنید، واقعا براتون متاسفم

و اینبار خدمت شما عرض می کنم، با توجه به اینکه بدون اطلاع ما روی سیستم ما کار کردین، در صورت هر گونه اتفاق که منجر به از دست رفتن اطلاعات بشه پیرو اقرار خودتون(درست یا از روی غرض) از شما شکایت خواهد شد و میدونید که اینکار را انجام خواهم داد

iamnewuser
December 19th, 2016, 10:16

خواستن نميخواد که. مگه اون زمان که همه سايت ها رو ديداس ميکرديد اونا ميخواستن ؟
يا اون زمان که رفتيد يوزر های جهان پی رو زديد و موجودی هاشون رو جابجا کرديد و خرجش کرديد اونا ميخواستن ؟
آقای چاری پور شما سابقه مشخصی در استفاده از يوزر پسورد های ثبت شده روی سايتتون در ساير سايت ها داريد :) نقش آدمای خوب رو بازی نکنيد که اصلا بهتون نمياد :x کافی هست يوزر رو سايتتون ثبت نام کنه شما يوزر پسوردش رو برداری ببری bitpay تست کنی و وارد بشی و بگی bitpay مشکل امنيتی داره. در حالی که مشکل امنيتی از خودت هست برادر.

- - - Updated - - -

آقای چاری پور به نظر بنده فشار کاری روی شما خیلی زیاده، این کار را که بنده انجام دادم و اصلا هم ایده نیست! اصلا فرض محال که ایده شما باشه! لابد فیسبوک و سایت های دیگری که قدم به قدم مراحل گرفتن اطلاعات را طی می کنند از ایده شما استفاده کردند؟ اگر شما این کارها را ایده میدونید که فاتحه فین تک ایران خونده است

ايشون قبلش جهان پی و زرين پال و پی پال رو نديده بودن :x خودشون خلاقانه اينکار رو کرده بودن.

- - - Updated - - -

الانم بهتره رفاقت چند ساله خودتون رو فدای رقابت يک شبه نکنيد و به اطلاعيه ای که خودتون فرستاديد احترام بذاريد:
34556