توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بیت کوین
viasky
December 13th, 2016, 13:47
باسلام
دوستان بنده به صورت دائمی نیاز به بیت کوین دارم
تعداد درخواست هم ممکنه بالا باشه
اگر پیشنهادیدارید بفرمایید لطفا
December 13th, 2016, 13:59
چه مقدار نیاز دارید تقریبا هر ماه من 1 بیت کوین موجودی دارم
viasky
December 13th, 2016, 14:00
چه مقدار نیاز دارید تقریبا هر ماه من 1 بیت کوین موجودی دارم
سلام
بیشتر نیاز دارم ولی نرخ شما مناسب باشه این مقدار و تهیه میکنم
سپاس
Captive
December 13th, 2016, 16:13
سلام بیت کوین موجوده ...
در صورتی که با احراز هویت مشکلی نداشته باشید در خدمتم /. در حال حاضر 1 بیت = 3,101,000 تومان
viasky
December 13th, 2016, 16:18
سلام بیت کوین موجوده ...
در صورتی که با احراز هویت مشکلی نداشته باشید در خدمتم /. در حال حاضر 1 بیت = 3,101,000 تومان
مشکلی نیست
لطفا برای مثال بفرمایید 500 هزار تومان چند بیت میشه؟
تا بنده محاسبه کنم
چون دارم به صورت آزمایشی از برخی دوستان چندتا سفارش 500 هزارتومانی انجام میدم تا این لحظه
December 13th, 2016, 16:38
مشکلی نیست
لطفا برای مثال بفرمایید 500 هزار تومان چند بیت میشه؟
تا بنده محاسبه کنم
چون دارم به صورت آزمایشی از برخی دوستان چندتا سفارش 500 هزارتومانی انجام میدم تا این لحظه
به دلیل اینکه من خیلی خیلی کاربر جدید هستم امکان ارسال پیغام خصوصی نیست ، لطفا در صورت امکان در تلگرام به من پیام بدید متشکر
@lhamid
viasky
December 13th, 2016, 16:58
به دلیل اینکه من خیلی خیلی کاربر جدید هستم امکان ارسال پیغام خصوصی نیست ، لطفا در صورت امکان در تلگرام به من پیام بدید متشکر
@lhamid
پیغام به شما نمی رسه متاسفانه
تلگرام بنده
https://telegram.me/irvsk
December 17th, 2016, 16:38
دوستان عزیزی که از بنده درخواست ارائه مدرک شناسایی می کنند
لطفا مجوز خودشون هم از بانک مرکزی مبنی بر فعالیت در تبادل ارز و یا مجوز صرافی هم ارائه بفرمایند
چرا باید برای وب سایت و مجموعه ای که هیچ هویتی نداره بنده مدارک معتبر خودم و ارسال کنم...؟
دوستانی که آفر ارائه می کنند لطفا در نظر داشته باشند بنده مدرک شناسایی خودم و ارائه نخواهم کرد
همچنین میزان مورد نیاز امروز 2 بیت کوین می باشد
December 17th, 2016, 17:28
لطفا مجوز خودشون هم از بانک مرکزی مبنی بر فعالیت در تبادل ارز و یا مجوز صرافی هم ارائه بفرمایند
چرا باید برای وب سایت و مجموعه ای که هیچ هویتی نداره بنده مدارک معتبر خودم و ارسال کنم...؟
دوستانی که آفر ارائه می کنند لطفا در نظر داشته باشند بنده مدرک شناسایی خودم و ارائه نخواهم کرد
ما خودمون از سایت https://webpurse.org/ استفاده مکینم و مشکلی نداریم البته ما فروشنده بیت هستیم .. قبلا هم که خرید میکردیم به صورت خودکار پرداخت میشه ...
viasky
December 17th, 2016, 17:52
سلام آقای عدیب
ما خودمون از سایت https://webpurse.org/ استفاده مکینم و مشکلی نداریم البته ما فروشنده بیت هستیم .. قبلا هم که خرید میکردیم به صورت خودکار پرداخت میشه ...
سلام
اگر موجودی داشته باشید قربان بنده ترجیح می دم خرید از شما انجام بشه
لطفا به بنده پیغام بدید
December 17th, 2016, 18:23
سلام
اگر موجودی داشته باشید قربان بنده ترجیح می دم خرید از شما انجام بشه
لطفا به بنده پیغام بدید
متعصفانه چند وقت پیش نقد کردم و موجودی در حال حاظر ندارم ...
Captive
December 17th, 2016, 20:17
سلام بیت کوین موجوده ...
نه الزام کردم ، نه تهدید کردم نه گفتم تو بانک مرکزی هستم و .. و شما جواب دادید :
مشکلی نیست
پیام دادید ، امار گرفتید قیمت خواستید اعلام کردیم ، حالا میان مجوز از بانک مرکزی میخواهید !!!
البته شما صحبتی در مورد من نکردید ولی چون امروز به بنده پیام دادید 99% منظورتون من بودم .. در صورتی که من روز اول گفتم " در صورتی کی .. "
با این حال اگر توی این انجمن کسی شما رو بشناسه بله انجام میده ، ریال هم میگیره و دلار هم میده ولی من شما رو نمیشناسم و از هر کس دیگه ای هم که کارش تبادل بیتکوین باشه بخواهید بخرید محال ممکن هست که ازتون مدرک نگیره...
در هر صورت ما 9 سال هست که کارمون همینه دوست عزیز .. شاید اینجا "new user" عنوانمون باشه ولی تو اکثر انجمن های معتبر و پربازدید کاربر فعال و با بیش از 150 فیدبک داریم..
موفق و موید باشید
viasky
December 17th, 2016, 20:52
بنده به شما پیام دادم :
نه الزام کردم ، نه تهدید کردم نه گفتم تو بانک مرکزی هستم و .. و شما جواب دادید :
پیام دادید ، امار گرفتید قیمت خواستید اعلام کردیم ، حالا میان مجوز از بانک مرکزی میخواهید !!!
البته شما صحبتی در مورد من نکردید ولی چون امروز به بنده پیام دادید 99% منظورتون من بودم .. در صورتی که من روز اول گفتم " در صورتی کی .. "
با این حال اگر توی این انجمن کسی شما رو بشناسه بله انجام میده ، ریال هم میگیره و دلار هم میده ولی من شما رو نمیشناسم و از هر کس دیگه ای هم که کارش تبادل بیتکوین باشه بخواهید بخرید محال ممکن هست که ازتون مدرک نگیره...
در هر صورت ما 9 سال هست که کارمون همینه دوست عزیز .. شاید اینجا "new user" عنوانمون باشه ولی تو اکثر انجمن های معتبر و پربازدید کاربر فعال و با بیش از 150 فیدبک داریم..
موفق و موید باشید
باسلام
خیر دوست گرامی بنده به افراد زیادی پیغام دادم و هدفم شخص شما نبودید
در هر صورت بنده بیت کوین مورد نیاز و تهیه کردم از فرد معتبر
هرچقدر هم فرد معتبری باشید و محترم برای درخواست مدرک باید یک دلیل قابل قبول و مجوز مورد نیاز باشه
اگر بحث اعتبار باشه بنده هم بالای 9 سال در این حرفه هستم و نمایندگی معتبر بسیاری از دیتاسنترها هستیم
فرد عزیزی که بنده ازش الان تهیه کردم با یک جستجوی ساده تمام اعتبارات مورد نیاز و به دست آورد
در نهایت سپاس از توجه شما و بنده روی صحبتم مستقیم با شخص شما نبود
اگر بود حتما اشاره می کرد
به صورت کلی هم عرض کنم
فردی که بدون هیچ مجوزی و فقط داره با یک وب سایت فعالیت میکنه در این زمینه به صورت کلی داره مرتب تخلف میشه
چه 6 ماه چه 20 سال
مدارک شناسایی باید به ارگان و شرکت های معتبر ارائه بشه - این و بنده نمی گم و قانون میگه در سرتاسر دنیا
پیروز باشید
Captive
December 17th, 2016, 21:19
باسلام
خیر دوست گرامی بنده به افراد زیادی پیغام دادم و هدفم شخص شما نبودید
در هر صورت بنده بیت کوین مورد نیاز و تهیه کردم از فرد معتبر
هرچقدر هم فرد معتبری باشید و محترم برای درخواست مدرک باید یک دلیل قابل قبول و مجوز مورد نیاز باشه
اگر بحث اعتبار باشه بنده هم بالای 9 سال در این حرفه هستم و نمایندگی معتبر بسیاری از دیتاسنترها هستیم
فرد عزیزی که بنده ازش الان تهیه کردم با یک جستجوی ساده تمام اعتبارات مورد نیاز و به دست آورد
در نهایت سپاس از توجه شما و بنده روی صحبتم مستقیم با شخص شما نبود
اگر بود حتما اشاره می کرد
به صورت کلی هم عرض کنم
فردی که بدون هیچ مجوزی و فقط داره با یک وب سایت فعالیت میکنه در این زمینه به صورت کلی داره مرتب تخلف میشه
چه 6 ماه چه 20 سال
مدارک شناسایی باید به ارگان و شرکت های معتبر ارائه بشه - این و بنده نمی گم و قانون میگه در سرتاسر دنیا
پیروز باشید
دلیلش واریز از حساب فرد یا اشخاص دیگر هست یا همون (3rd party ) که فردا میان سراغت میگن به چه دلیل ریال گرفتی از کی گرفتی و .. اما وقتی شما و امثال شما احراز هویت میشید ، زمانی که ریال میزنید مدارک ارسالی شما با دارنده ی حساب بانکی چک میشه !!
**
بله فردا روزی هم اگر من به شما نیاز پیدا کردم ، در صورتی که شما مدارک بخواهید بنده باید ارسال کنم..
**
ما مجوز فعالیت تو حوزه ی کاری خودمون رو داریم ، در صورتی که شیراز باشید میتونید تشریف بیارید بهتون نشون بدم. در کنارش هم برای خدمات به وبمستر ها تبادل بیت کوین انجام میدیم که هیچ جاییی توی وب یا سایت دولتی ننوشته اگر کسی بیتکوین بفروشه مجرمه ، که در اون صورت شما هم مجرم و خلافکاری چون خرید بیت کوین انجام دادی ، پس زیاد تند نرو ...
و باز در مورد این جمله که توضیح دادم :
باید رو شما میگی !! ما هم میگیم اکی مشکلی نیست ، ولی بنده تو پست اولم گفتم " در صورتی که مایل باشید ، در صورتی که با احراز هویت مشکلی ندارید " در خدمتم ، که شما گفتی مشکلی نیست و پستتونم هست.. شما که مشکل داشتی چرا گفتی مشکلی نیست؟؟
اینارو توضیح دادم که بقیه بهتر با اخلاق و رفتار شما آشنا بشن..
خوش باشید
viasky
December 17th, 2016, 21:44
عزیز بنده عرض کردم روی صحبت با شمانیست
افرادی بدون اعتبار و با یک وب سایت ساده از بنده درخواست مدرک کرده بودند
در ارتباط با پرداخت ها هم ، هم ارسال کنند و هم دریافت کننده خود بنده هستم
ایران و خارج از کشور
موجودی بین فرد سومی در گردش نیست
پیروز باشید
- - - Updated - - -
بنده عرض کردم اگر کسی غیر قانونی و بدون مجوز اقدام به فروش کنه و فعالیت کنه مجرم هست.
شما هم اگر مجوزهای لازم و ارائه مس فرمودید حتما از شما تهیه می شد
موفق باشید
- - - Updated - - -
بنده به عنوان کاربر
اطلاعاتی از شما و مجوز ها و حتی اطلاعات اولیه ای در سایت شما مشاهده نکردم
http://www.central-exchanger.net/page_index.php
شاید بنده پیدا نمی کنم
تقاضا دارم دوستان نیز بررسی بفرمایند
December 17th, 2016, 21:54
در ارتباط با پرداخت ها هم ، هم ارسال کنند و هم دریافت کننده خود بنده هستم
این رو شما میگی قربون شکلت .. فروشنده و دریافت کننده ی ریالی که شما رو نمیشناسه که نمیدونه..
بنده عرض کردم اگر کسی غیر قانونی و بدون مجوز اقدام به فروش کنه و فعالیت کنه مجرم هست.
بنده هم عرض کردم لینک اثبات مجرمیت بدید ، برای افرادی که به فروش بیت کوین مشغولن ، آیا شما مجوز خرید بیتکوین دارید دوست عزیز؟ :)
شما هم اگر مجوزهای لازم و ارائه مس فرمودید حتما از شما تهیه می شد
میت رو زمین نمیمونه رفیق ، بیتکوین رو روو هوا میزنن برادر ، من هدفم کمک به شما بود و با کمال احترام هم گفتم " در صورتی که مایل به احراز هویت هستید "
شما اومدی قیمت گرفتی ، آمار گرفتی بعدم گفتی مزاحمتون میشم ، حالا هم که..
در پایان : هدف من از ادامه ی بحث کل کل با شما نبود بنا به وظیفه احساس کردم باید توضیحاتی رو خدمت شما ارائه کنم..
سلامت باشید
viasky
December 17th, 2016, 22:01
بنده نباید اثبات جرم کنم
سرویس دهنده باید مجوز های لازم و ارائه کنه
که تحت چه مجوزی مدارک من باید ارسال بشه
در صورتی که اون مجموعه اطلاعات اولیه یک شرکت و نداره
فارغ از بحث مجوزها و شاید نماد برای وب سایت
شماره ثابت ، مشخصات شرکت و..
که بازهم این موارد دلیلی بر دریافت اسکن مدارک نمیشه
اتفاقا این کاربر هست که باید براش اعتماد سازی صورت بگیره چون بنده ۹۰۰ یورو پی پال هم می خواستم تا فردا
ولی نه از هویت شرکت و مجموعه اطلاع دارم نه سورس
درنهایت اگر این قانون وب سایت شما باشه
بنده به عنوان کاربر اعتبارکافی مشاهده نکردم که مدارک خودم و ارسال کنم
و امیدوارم ناراحت نشید
براتون آرزوی موفقت میکنم
Captive
December 17th, 2016, 22:12
خیلی تایپ کردم صفحه نمیدونم چرا رفرش شد و حتما حکمتی داشته :دی
خلاصش رو دوباره تایپ میکنم:
در صورتی که شما لینک وبسایت خودتون رو + لیتک اثبات 9 سال فعالیت بدون هیچگونه مشکل + لینک نماد به من بدید بنده نه تنها مدارک از شما نمیگیرم ، حتی شماره تماستونم نمیخوام و بهتون بیتکوین میدم..
حالا شما اگر مجرم نیستید ارائه کنید.
viasky
December 17th, 2016, 22:24
خیلی تایپ کردم صفحه نمیدونم چرا رفرش شد و حتما حکمتی داشته :دی
خلاصش رو دوباره تایپ میکنم:
در صورتی که شما لینک وبسایت خودتون رو + لیتک اثبات 9 سال فعالیت بدون هیچگونه مشکل + لینک نماد به من بدید بنده نه تنها مدارک از شما نمیگیرم ، حتی شماره تماستونم نمیخوام و بهتون بیتکوین میدم..
حالا شما اگر مجرم نیستید ارائه کنید.
بنده بین کوین مورد نظر و از دوست دیگه ای تهیه کردم
وب سایت
http://viasky.net
تاپیک فروش + اطلاعات شرکت
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=175601&page=16
شناسه مالیاتی شرکت در انگلستان ( در امضا موجود هست جهت استعلام)
https://partnernoc.cpanel.net/res/7811/viasky-company.htm
اگر صلاح می دونید تا قرارداد جدید سرور های کلو شده و آی پی جهت استعلام ارائه کنم اونجا هم همین اطلاعات ثبت شده
البته عرض کردم بنده بیت کوین تهیه کردم
ولی من مجوزهای شرکت و سایت و دارم که وابسته به هم هستند
شما هم لطفا ارائه کنید
December 17th, 2016, 22:30
بنده بین کوین مورد نظر و از دوست دیگه ای تهیه کردم
وب سایت
http://viasky.net
تاپیک فروش + اطلاعات شرکت
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=175601&page=16
شناسه مالیاتی شرکت در انگلستان ( در امضا موجود هست جهت استعلام)
https://partnernoc.cpanel.net/res/7811/viasky-company.htm
اگر صلاح می دونید تا قرارداد جدید سرور های کلو شده و آی پی جهت استعلام ارائه کنم اونجا هم همین اطلاعات ثبت شده
البته عرض کردم بنده بیت کوین تهیه کردم
ولی من مجوزهای شرکت و سایت و دارم که وابسته به هم هستند
شما هم لطفا ارائه کنید
نماد اعتماد از enamad.ir دوست عزیز ارائه نکردید.
viasky
December 17th, 2016, 22:38
نماد اعتماد از enamad.ir دوست عزیز ارائه نکردید.
عزیز بنده نمی دونم هدف شما از شرکت در تاپیک چی هست
ولی مجوز هایی که بنده عرض کردم از نماد معتبرتر هستند
اینجوری محاسبه کنید رداستیشن هم نماد نداره!
بنده یک شخص حقیقی و خریدار هستم
شما باید به عنوان سرویس دهنده نماد وب سایت و ارائه کنید
همچنین مجوز لازم جهت فعالیت در مبادلات ارزی
مایل بودید ارائه کنید
خوبه داخل نمایندگی سی پنل قید شده: Viasky Company
بنده از خودم نگفتم! مجوزهای لازم و دیده که ثبت کرده و این امتیاز وداده
شما هم مایل بودید مجوزهای وب سایت و ارائه بفرمایید
اولین بار هست می بینم که خریدار باید جواز کار ارائه کنه
حساب بنده در پیمیت ۲۴ تایید نهایی شد
چون دیدم شرایط های لازم و داره و این و در وب سایت شما ندیدم
پیروز باشید
cacodemon
December 18th, 2016, 07:53
دلیلش واریز از حساب فرد یا اشخاص دیگر هست یا همون (3rd party ) که فردا میان سراغت میگن به چه دلیل ریال گرفتی از کی گرفتی و .. اما وقتی شما و امثال شما احراز هویت میشید ، زمانی که ریال میزنید مدارک ارسالی شما با دارنده ی حساب بانکی چک میشه !!
**
بله فردا روزی هم اگر من به شما نیاز پیدا کردم ، در صورتی که شما مدارک بخواهید بنده باید ارسال کنم..
**
ما مجوز فعالیت تو حوزه ی کاری خودمون رو داریم ، در صورتی که شیراز باشید میتونید تشریف بیارید بهتون نشون بدم. در کنارش هم برای خدمات به وبمستر ها تبادل بیت کوین انجام میدیم که هیچ جاییی توی وب یا سایت دولتی ننوشته اگر کسی بیتکوین بفروشه مجرمه ، که در اون صورت شما هم مجرم و خلافکاری چون خرید بیت کوین انجام دادی ، پس زیاد تند نرو ...
و باز در مورد این جمله که توضیح دادم :
باید رو شما میگی !! ما هم میگیم اکی مشکلی نیست ، ولی بنده تو پست اولم گفتم " در صورتی که مایل باشید ، در صورتی که با احراز هویت مشکلی ندارید " در خدمتم ، که شما گفتی مشکلی نیست و پستتونم هست.. شما که مشکل داشتی چرا گفتی مشکلی نیست؟؟
اینارو توضیح دادم که بقیه بهتر با اخلاق و رفتار شما آشنا بشن..
خوش باشید
دوست عزیز شما برای اینکه خیلی اصرار داشتید توضیح بدید منم شرکت میکنم
شما باید به عنوان صرافی مجوز داشته باشید تا بتونید از خریدار درخواست مدرک هویتی کنید.
در غیر این صورت کار شما خلاف هست اگر باور نمیکنید برید از وکیل بپرسید چون هرچی ما بگیم که باور نمیکنید
در هرصورت عرف و هم که حساب کنید اگر شما صرافی با مجوز های لازم نباشید خریدار چطور به شما اعتماد کنه و مدارک هویت ارسال کنه ؟ اگر خدایی نکرده سوء استفاده بشه کی جواب میده؟
در اخر منظور از کلمه شما در تمام صحبت بنده شمای نوعی بود نه شخص شما
sarvar
December 18th, 2016, 09:44
سلام
يك مورد بود گفتم شركت كنم در اين تاپيك و اصلا كاري به هيچ كدام اين دوستان ندارم
افرادي ميان و درخواست دو سه هزار دلار ميكنن و شماره كارت ميگيرن كه پرداخت كنن و پرداخت هم ميكنن ( تا اينجا اعتماد دارن )
بعد كه ميگيم بايد مدارك نشون بديد كه از كارت خودتون پرداخت كردين ( اينجا ميگن ما چطور اعتماد كنيم)
چطور اعتماد داشت چند ميليون پول بريزه به حساب و برا اينكه ثابت كنه كارت مال خودشه نه!!!!!
خب اگر كارت د و ز د ي بود تكليف چيه؟
بعد كي بايد جواب بده؟
دلار كه رفته و بر نميگرده
ما مونديم با يك شاكي كه شايدم خودش دلار خريده و الان الكي شاكي شده
باز تكليف چيه؟
موفق باشيد
Captive
December 18th, 2016, 10:52
دوست عزیز شما برای اینکه خیلی اصرار داشتید توضیح بدید منم شرکت میکنم
شما باید به عنوان صرافی مجوز داشته باشید تا بتونید از خریدار درخواست مدرک هویتی کنید.
در غیر این صورت کار شما خلاف هست اگر باور نمیکنید برید از وکیل بپرسید چون هرچی ما بگیم که باور نمیکنید
در هرصورت عرف و هم که حساب کنید اگر شما صرافی با مجوز های لازم نباشید خریدار چطور به شما اعتماد کنه و مدارک هویت ارسال کنه ؟ اگر خدایی نکرده سوء استفاده بشه کی جواب میده؟
در اخر منظور از کلمه شما در تمام صحبت بنده شمای نوعی بود نه شخص شما
سلام
در مورد صرافی :
سایت ما به هیچ عنوان در صنف صرافی ورود پیدا نکرده و نخواهد کرد و هیچ گونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش اسکناس , حوالجات و سکه انجام نمیدهد
این یک ، 2. اگر کسی از شما درخواست مدارک کنه دوست عزیز بنا به اینکه امکان داره سوء استفاده کنه ( که درست هم میفرمایید ) شما نباید قبول کنید. ولی اگر گفتید باشه موردی نداره دیگه هیچ بحثی قابل قبول نیست.
باز در همین مورد شما اگر جایی لازم شد که مدارک ارسال کنید میتونید دست نوشته ای کنار مدارک بذارید یا حتی رو خود کارت ملی با نرم افزار بخشی رو تار کنید و یا ... ( خلاصه خیلی کارا میشه کرد ) ...
مورد بعد : همه ما تقریبا وبمستر هستیم ، باید شرایط معامله آنلاین رو درک کنیم ، شما خودت فردا میخوای هاست ، سرور بخری اگر نیاز به دلار پی پال داشتی و از طرف مدارک نگرفتی ( در صورتی که فروشنده معتبر نباشه ) و بعد دیتاسنتر یه دلیل هکی بودن دلار سرور رو ساسپند کرد و شما موندی و 100 تا مشتری که هر روز بهتون زنگ میزنن ، پیام میدن و اعصاب شما رو خورد میکنن چکار میکنی؟؟
منتهی اگر 2 تا کاربر از قدیم همدیگر رو بشناسن ، کاربر قدیمی باشن " اسم و فامیل و مشخصاتشون " رو همه بدونن ، خب اون دیگه نیازی به گرفتن مدارک نیست و اصلا کسی هم درخواست نمیکنه....
امیدوارم منظور رو درست بیان کرده باشم.
viasky
December 18th, 2016, 11:01
سلام
در مورد صرافی :
این یک ، 2. اگر کسی از شما درخواست مدارک کنه دوست عزیز بنا به اینکه امکان داره سوء استفاده کنه ( که درست هم میفرمایید ) شما نباید قبول کنید. ولی اگر گفتید باشه موردی نداره دیگه هیچ بحثی قابل قبول نیست.
باز در همین مورد شما اگر جایی لازم شد که مدارک ارسال کنید میتونید دست نوشته ای کنار مدارک بذارید یا حتی رو خود کارت ملی با نرم افزار بخشی رو تار کنید و یا ... ( خلاصه خیلی کارا میشه کرد ) ...
مورد بعد : همه ما تقریبا وبمستر هستیم ، باید شرایط معامله آنلاین رو درک کنیم ، شما خودت فردا میخوای هاست ، سرور بخری اگر نیاز به دلار پی پال داشتی و از طرف مدارک نگرفتی ( در صورتی که فروشنده معتبر نباشه ) و بعد دیتاسنتر یه دلیل هکی بودن دلار سرور رو ساسپند کرد و شما موندی و 100 تا مشتری که هر روز بهتون زنگ میزنن ، پیام میدن و اعصاب شما رو خورد میکنن چکار میکنی؟؟
منتهی اگر 2 تا کاربر از قدیم همدیگر رو بشناسن ، کاربر قدیمی باشن " اسم و فامیل و مشخصاتشون " رو همه بدونن ، خب اون دیگه نیازی به گرفتن مدارک نیست و اصلا کسی هم درخواست نمیکنه....
بنده تمام پست های خودم و پاک میکنم
البته مدارک متعتبری ارائه کردم و شما متاسفانه وب سایت خودتون و تاییداعتبار نکردید
ولی به صورت خلاصه خدمت شما عرض کنم
کاربر ایرانی در حال حاضر کاربری هست که داره مدرک جعلی ارائه میده برای دیتاسنتر ovh و پی پال و سرویس دریافت میکنه
بده می تونستم شکل های مختلف مدرک برای شما ارائه کنم حتی با نام خودتون! ( ایرانی)
بنده با ماهیت کار شما مشکلی نداشتم - مشکل این بود که شما اول اعتبار خودتون و ثابت می کردید بنده عرض می کردم چشم مدرک ارسال میشه
که نکردید و این ضعف از طرف شما بود
در هر صورت موفق باشید
Captive
December 18th, 2016, 11:12
بنده تمام پست های خودم و پاک میکنم
البته مدارک متعتبری ارائه کردم و شما متاسفانه وب سایت خودتون و تاییداعتبار نکردید
ولی به صورت خلاصه خدمت شما عرض کنم
کاربر ایرانی در حال حاضر کاربری هست که داره مدرک جعلی ارائه میده برای دیتاسنتر ovh و پی پال و سرویس دریافت میکنه
بده می تونستم شکل های مختلف مدرک برای شما ارائه کنم حتی با نام خودتون! ( ایرانی)
بنده با ماهیت کار شما مشکلی نداشتم - مشکل این بود که شما اول اعتبار خودتون و ثابت می کردید بنده عرض می کردم چشم مدرک ارسال میشه
که نکردید و این ضعف از طرف شما بود
در هر صورت موفق باشید
بنده بحثم با شما تمام شد به خاطر همین ادامه ندادم که " اسپم " نشه ولی :
1. من فقط یک وبسایت ندارم که بخوام تایید اعتبارش رو ثابت کنم و درون امضا قرارش بدم که شما کلیک کنید دوست عزیز.
2. شما بیت کوین خواستید بنده گفتم سلام اگر با احراز هویت مشکلی ندارید بنده در خدمتم شما هم گفتی مشکلی نیست ( بنده نه گفتم آدم معتبری هستم نه گفتم رئیس و مدیر عامل هستم و نه .. ) شما یک درخواست داشتید بنده هم شرایطش رو گفتم ( میتونه تایید بشه میتونه هم نشه ) .. بدون هیچگونه بحث و دعوا.
3. شما اومدی حرف از مدارک و مجوز و قانون زدی !!! که بنده هم عرض کردم اگر شیراز تشریف دارید اعلام کنید تا بهتون نشون بدم .. ( هم مجوز کار در حوزه ی فعالیتی خودمون ، هم نماد اعتماد ، هم خط ثابت ( ایران ) هم موبایل ( دائمی ) و هم جا و مکان برای فعالیت...
و اما شما اومدی چی گفتی؟؟؟
ولی مجوز هایی که بنده عرض کردم از نماد معتبرتر هستند
بالاترین مجوز برای کسب و کار و فعالیت اینترنتی در حال حاضر برای ایرانیان داشتن ای نماد هست دوست عزیز ، شما اگر ای نماد نداشته باشید درگاه هم بهتون نمیدن و خیلی از مسائل دیگر ... حالا شما تو بلاد کفر مجوز کسب و کار دارید از همون کشور هم باید برید بیت کوین بخرید.
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل !!
به نظر من بهتره که بحث ادامه پیدا نکنه چون به جاهای باریک میکشه :دی ، ولی من همیشه برای پاسخگویی آماده هستم..
شاد باشید
viasky
December 18th, 2016, 11:22
بنده بحثم با شما تمام شد به خاطر همین ادامه ندادم که " اسپم " نشه ولی :
1. من فقط یک وبسایت ندارم که بخوام تایید اعتبارش رو ثابت کنم و درون امضا قرارش بدم که شما کلیک کنید دوست عزیز.
2. شما بیت کوین خواستید بنده گفتم سلام اگر با احراز هویت مشکلی ندارید بنده در خدمتم شما هم گفتی مشکلی نیست ( بنده نه گفتم آدم معتبری هستم نه گفتم رئیس و مدیر عامل هستم و نه .. ) شما یک درخواست داشتید بنده هم شرایطش رو گفتم ( میتونه تایید بشه میتونه هم نشه ) .. بدون هیچگونه بحث و دعوا.
3. شما اومدی حرف از مدارک و مجوز و قانون زدی !!! که بنده هم عرض کردم اگر شیراز تشریف دارید اعلام کنید تا بهتون نشون بدم .. ( هم مجوز کار در حوزه ی فعالیتی خودمون ، هم نماد اعتماد ، هم خط ثابت ( ایران ) هم موبایل ( دائمی ) و هم جا و مکان برای فعالیت...
و اما شما اومدی چی گفتی؟؟؟
بالاترین مجوز برای کسب و کار و فعالیت اینترنتی در حال حاضر برای ایرانیان داشتن ای نماد هست دوست عزیز ، شما اگر ای نماد نداشته باشید درگاه هم بهتون نمیدن و خیلی از مسائل دیگر ... حالا شما تو بلاد کفر مجوز کسب و کار دارید از همون کشور هم باید برید بیت کوین بخرید.
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل !!
به نظر من بهتره که بحث ادامه پیدا نکنه چون به جاهای باریک میکشه :دی ، ولی من همیشه برای پاسخگویی آماده هستم..
شاد باشید
عزیز بنده برای خرید نباید نماد داشته باشم
شما برای فروش باید نماد داشته باشید
خرید بنده حضوری نیست
لطفا مدارک و مجوزی فعالیت مجازی خودتون و ارائه کنید
می تونه از همون نمادی شروع بشه که شما میفرمایید
لطفا نماد وب سایتی که فرمودید بنده باید ازش خرید کنم و مدرک ارسال کنم و به آدرس http://www.central-exchanger.net
بنده اولین بار هست که می شنوم برای خرید بیاد نماد داشت!
همچنین اولین بار هست که می شنوم برای خرید مجازی باید حضوری اقدام کرد
شما لطفا نماد وب سایت خودتون و ارائه کنید
موفق باشید
Captive
December 18th, 2016, 11:37
لطفا نماد وب سایتی که فرمودید بنده باید ازش خرید کنم و مدرک ارسال کنم و به آدرس http://www.central-exchanger.net
ماشالله کم هم نمیارید !!!
شما توی تلگرام با من صحبت داشتید و همین طور انجمن !!
اسکرین شاتی رو نشون بنده و بقیه دوستان بدید که من گفته باشم باید به این سایت برید و اینجا مدارکتون رو ارسال کنید.... اگر ارائه کردید که تمام حرف های شما درسته اگر نکردید کم بیارید و بحث رو ادامه ندید..
پ.ن » فتوشاپ نباشه چون گفتید واردید تو اینکار :دی
راستی شما دیشب گفتید بیت کوین رو خریداری کردید ، و بعدش گفتید تو سایت پیمنت 24 ثبت نام کردید و احراز هویت شدید ، لطفا لینک ای نماد پیمنت 24 رو هم به من و بقیه نشون بدید که همون باعث اعتماد شما شد و مدارکتون رو ارسال کردید واسشون :)
cacodemon
December 18th, 2016, 11:40
سلام
يك مورد بود گفتم شركت كنم در اين تاپيك و اصلا كاري به هيچ كدام اين دوستان ندارم
افرادي ميان و درخواست دو سه هزار دلار ميكنن و شماره كارت ميگيرن كه پرداخت كنن و پرداخت هم ميكنن ( تا اينجا اعتماد دارن )
بعد كه ميگيم بايد مدارك نشون بديد كه از كارت خودتون پرداخت كردين ( اينجا ميگن ما چطور اعتماد كنيم)
چطور اعتماد داشت چند ميليون پول بريزه به حساب و برا اينكه ثابت كنه كارت مال خودشه نه!!!!!
خب اگر كارت د و ز د ي بود تكليف چيه؟
بعد كي بايد جواب بده؟
دلار كه رفته و بر نميگرده
ما مونديم با يك شاكي كه شايدم خودش دلار خريده و الان الكي شاكي شده
باز تكليف چيه؟
موفق باشيد
دوست عزیز تما حرفهای شما درسته
البته اینجا بحث بیتکوین بود ولی الان که حرف از پرداخت دلاری کردید باید بگم که هردو طرف باید مدارک لازم برای معامله و داشته باشن
چون همونطور که گفتید ریال ***ی باشه دلار هم میتونه هکی و ***ی باشه
درسته؟
- - - Updated - - -
سلام
در مورد صرافی :
خوب مرد مومن تمام حرف ماهم همینه
ایشون هم گفتن اونایی که خودشون یاسایت بالا اوردن و معامله ارزی میکنن و ناشناسن نباید از خریدار احراز هویت بخوان
شمام داری همون حرف و میزنی دیگه هر دو طرف باید شناخته شده باشن
viasky
December 18th, 2016, 11:51
ماشالله کم هم نمیارید !!!
شما توی تلگرام با من صحبت داشتید و همین طور انجمن !!
اسکرین شاتی رو نشون بنده و بقیه دوستان بدید که من گفته باشم باید به این سایت برید و اینجا مدارکتون رو ارسال کنید.... اگر ارائه کردید که تمام حرف های شما درسته اگر نکردید کم بیارید و بحث رو ادامه ندید..
پ.ن » فتوشاپ نباشه چون گفتید واردید تو اینکار :دی
راستی شما دیشب گفتید بیت کوین رو خریداری کردید ، و بعدش گفتید تو سایت پیمنت 24 ثبت نام کردید و احراز هویت شدید ، لطفا لینک ای نماد پیمنت 24 رو هم به من و بقیه نشون بدید که همون باعث اعتماد شما شد و مدارکتون رو ارسال کردید واسشون :)
عزیز بنده متوجه نشدم شما نماد که ندارید
الان می فرمایید وب سایت هم در کار نیست و دارید اعتبار سایت خودتون و از بین می برید
بعد می فرمایید معتبر هستید و شرکت در شیراز - وب سایت هم قرار دادید بنده با علم غیب که با سایت شما آشنا نشدم دوست گرامی
در ارتباط با پیمیت 24 بنده چند مجوز دیدم که این فقط یکی از اون مجوزهاست:
http://www.eanjoman.ir/%D9%88%D8%A8%20%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D9%85%D9%86%D8%AA24
که شما ندارید
تازه فراتر از اون شما اگر به انواع شخص حقیقی دارید فعالیت می کنید در این زمینه که اصلا میشه دلالی و بنده هم عرض کردم
در این صورت خرید انجام نخواهم داد ( شما دوباره در ارتباط با تایید هویت صحبت می کنید)
بنده تایید هویت و برای شرکت و مجموعه تایید شده انجام میدم ( این خیلی سادست)
عرض بنده هم پلیس فتا در لینک زیر تایید میکنه:
http://www.cyberpolice.ir/information/42961
حداقل بفرمایید کی این مجوز و به شما داده و طبق چه استنادی هست
December 18th, 2016, 11:55
سلام
در مورد صرافی :
من از سایت شما دیدن کردم
نماد ندارید
اینجا میگید صرافی نیستید و اصلا ورود پیدا نکردید ولی توی سوال و جواب ها خودتون و صرافی خطاب میکنید
34540
34541
Captive
December 18th, 2016, 11:57
کسانی که باید بفهمند فهمیدن خیلی چیزارو :دی ، پست ها و درخواست های من و جواب ایشون...
ختم تاپیک.
- - - Updated - - -
من از سایت شما دیدن کردم
نماد ندارید
اینجا میگید صرافی نیستید و اصلا ورود پیدا نکردید ولی توی سوال و جواب ها خودتون و صرافی خطاب میکنید
3453834539
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
ولی احتمالا منظورتون بخش سوالات متداول هست که اصلاح شد.
viasky
December 20th, 2016, 13:11
کسانی که باید بفهمند فهمیدن خیلی چیزارو :دی ، پست ها و درخواست های من و جواب ایشون...
ختم تاپیک.
بله نتیجه این شد که مدارک شناسایی خودتون و در اختیار عموم و مخصوصا خدمات دهنگان غیر معتبر قرار ندهید ( طبق لینک ارائه شده از پلیس فتا)
و همچنین سعی کنید نیاز خودتون و از سرویس دهندگان حرفه ای و معتبر طلب کنید
همچنین تاپیک توسط بنده ایجاد شده جهت تهیه بیت کوین و شما مجوز اعلام ختم اون و ندارید
موفق باشید