ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در قالب وردپرس

alirad
December 10th, 2016, 13:50
سلام
دوستان من برای صفحه اصلی قالبم تگ h2 تعریف کردم اما کلمه ای که داخل تگ h2 میره خودبه خود فونتش bold میشه و عوض میشه مثلا شما لینک زیر و کلمه kafsh رو ملاحظه کنید.دلیلش چیه؟تشکر
http://yekdo.see5.ir

persiancoder
December 10th, 2016, 14:17
h2 در حالت عادی خاصیت bold داره. شما باید به کد های سی اس اس قالبتون ( پیشخوان > نمایش > ویرایشگر > شیوه نامه ) این خط رو اضافه کنید:

h2{font-weight:300;}

عدد 300 میزان کلفت بودن فونت رو نشون میده.
300 نازک
600 عادی
900 ضخیم

mojtaba05
December 10th, 2016, 14:18
سلام، به خاطر این هست که تگ اچ دو به صورت پیش فرض بولد هست، می تونید در سی اس اس قالبتون این پیش فرض رو غیرفعال کنید:

h2 {
font-weight: normal;
}

alirad
December 10th, 2016, 22:32
تشکر از دوستان
لطفا راهنمایی میفرمایید که اگه بخوام جدا جدا برای صفحه blog و Homepage استایل تگ h2 رو تعریف کنم چه جوری باید انجام بدم؟چون وقتی کدهایی که فرمودین رو وارد کردم فقط برای homepage عمل کرد ضمن اینکه در اصل قالب فونت نوشته هایی که توی صفحه blog باید بره داخل h2 با فونت نوشته هایی که توی صفحه Homepage باید بره داخل h2 فرق داره.تشکر

persiancoder
December 11th, 2016, 05:14
تشکر از دوستان
لطفا راهنمایی میفرمایید که اگه بخوام جدا جدا برای صفحه blog و Homepage استایل تگ h2 رو تعریف کنم چه جوری باید انجام بدم؟چون وقتی کدهایی که فرمودین رو وارد کردم فقط برای homepage عمل کرد ضمن اینکه در اصل قالب فونت نوشته هایی که توی صفحه blog باید بره داخل h2 با فونت نوشته هایی که توی صفحه Homepage باید بره داخل h2 فرق داره.تشکر

با توجه به اینکه وردپرس صفحه به اسم blog نداره فرض رو میگیرم که قالب single یا page منظورتون هست.
در این صورت شما باید به کل صفحه یک کلاس بدهید.

فرضا در فایل index.php موجود فولدر قالبتون که مربوط به homepage هست
جستجو کنید:

<body>
و تغییر بدید به

<body class="mybodyclass">
سپس در کدهای css به این صورت به h2 استایل بدهید:

.mybodyclass h2{font-weight:300;}

این کار رو برای صفحات single و page هم تکرار کنید. ( با یک نام جدید مثلا mypageclass )
این دو صفحه چون اکثر اوقات طراحی شبیه به هم دارند میتونید از یه کلاس مشترک برای هر دو استفاده کنید.

alirad
December 11th, 2016, 15:55
با توجه به اینکه وردپرس صفحه به اسم blog نداره فرض رو میگیرم که قالب single یا page منظورتون هست.
در این صورت شما باید به کل صفحه یک کلاس بدهید.

فرضا در فایل index.php موجود فولدر قالبتون که مربوط به homepage هست
جستجو کنید:

<body>
و تغییر بدید به

<body class="mybodyclass">
سپس در کدهای css به این صورت به h2 استایل بدهید:

.mybodyclass h2{font-weight:300;}

این کار رو برای صفحات single و page هم تکرار کنید. ( با یک نام جدید مثلا mypageclass )
این دو صفحه چون اکثر اوقات طراحی شبیه به هم دارند میتونید از یه کلاس مشترک برای هر دو استفاده کنید.واقعا ممنونم از توضیحات کامل و مفیدتون.منظورم از صفحه blog فایل tpl-blog.php هست.اما متاسفانه قسمت <body> رو توی فایل پیدا نکردم.آیا روش دیگه ای وجود داره برای اصلاح فایل؟تشکر

فایل tpl-blog (http://pastecode.ir/?p=1114)

فایل CSS (http://pastecode.ir/?p=1115)

alirad
December 12th, 2016, 21:52
من توی فایل های single و page و indexقسمت <body> رو پیدا نکردم.میتونم ابتدای هر کدوم از فایل ها <body> رو وارد کنم؟تشکر

hosttop
December 13th, 2016, 10:33
من توی فایل های single و page و indexقسمت <body> رو پیدا نکردم.میتونم ابتدای هر کدوم از فایل ها <body> رو وارد کنم؟تشکر

تگ body در فایل header.php هست
شما برای h2 های داخل صفحه ی اصلی یه استایل تعریف کنید به عنوان مثال h2 .myindex و برای صفحه ی بعدی h2 .mypage بعد داخل صفحه برای فراخوانی به اینصورت فراخوانی کنید : <h2 class="myindex"> عنوان </h2>

alirad
December 13th, 2016, 13:32
تگ body در فایل header.php هست
شما برای h2 های داخل صفحه ی اصلی یه استایل تعریف کنید به عنوان مثال h2 .myindex و برای صفحه ی بعدی h2 .mypage بعد داخل صفحه برای فراخوانی به اینصورت فراخوانی کنید : <h2 class="myindex"> عنوان </h2> خیلی ممنون از راهنماییتون مثلا اگه بخوام فونت تگ h2 صفحه اصلی رو عوض کنم.طبق فرموده شما موارد زیر رو باید وارد کنم؟(مهم نیست کجای فایل وارد شه؟خط 1 یا خط 25؟)تشکر
فایل index

<h2 class="myindex"> عنوان </h2>

فایل CSS

.myindex h2{font-weight:300;}

hosttop
December 13th, 2016, 13:37
خیلی ممنون از راهنماییتون مثلا اگه بخوام فونت تگ h2 صفحه اصلی رو عوض کنم.طبق فرموده شما موارد زیر رو باید وارد کنم؟(مهم نیست کجای فایل وارد شه؟خط 1 یا خط 25؟)تشکر
فایل index

<h2 class="myindex"> عنوان </h2>

فایل CSS

.myindex h2{font-weight:300;}

خواهش میکنم
بله به همین صورت ، فرقی نداره

موفق باشید

alirad
December 13th, 2016, 13:46
جناب جسارتا من این کار رو کردم ولی تاثیری نداره و فونتها عوض نمیشه.میشه بفرمایید کجا اشتباه میکنم؟مثلا برای h2 آدرس زیر این کار رو کردم ولی نشد
http://dos.see5.ir/blog

hosttop
December 13th, 2016, 14:06
جناب جسارتا من این کار رو کردم ولی تاثیری نداره و فونتها عوض نمیشه.میشه بفرمایید کجا اشتباه میکنم؟مثلا برای h2 آدرس زیر این کار رو کردم ولی نشد
http://dos.see5.ir/blog

چون قبل از این استایل ، استایل های دیگه روش تاثیر گذاشتن

body , .blog_box .sb_title ,...

alirad
December 13th, 2016, 14:22
چون قبل از این استایل ، استایل های دیگه روش تاثیر گذاشتن

body , .blog_box .sb_title ,...بزرگوار میشه بفرمایید چکار بایدکرد؟من زیاد بلد نیستم