توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی
neda_sh
December 9th, 2016, 18:05
با سلام خدمت دوستان
من یک فروشگاه اینترنی دارم که میخواهم پرداخت آنلاین داشته باشه الان میخوام از درگاههای واسط استفاده کنم اما هیچ اطلاعی در مورد این درگاهها ندارم مثلا کدومشون معتبرتره و همچنین از لحاظ کد نویسی بتونن کامل راهنمایی کنند چون تا به حال انجام ندادم....
ممنون میشم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره کامل راهنمایی کنه راستش تاپیک های دیگه را هم دیدم اما واقعا گیج شدم ...
و اگه میشه در مورد درگاه مستقیم(خود بانک) هم اگه تجربه ای دارید ممنون میشم در اختیارم بگذارید چون من کدهاش رو دیدم واقعا سر در نیاوردم خیلی سخته؟
من به زبان asp.net سایتم رو طراحی کردم
با سپاس فراوان
mizbanirani_ir
December 9th, 2016, 18:10
زرین پال معتربه
چند روز دیگه اسکینک پی افتتاح میشه که از همش معتبر تره
irhost.net
December 9th, 2016, 18:19
با سلام خدمت دوستان
من یک فروشگاه اینترنی دارم که میخواهم پرداخت آنلاین داشته باشه الان میخوام از درگاههای واسط استفاده کنم اما هیچ اطلاعی در مورد این درگاهها ندارم مثلا کدومشون معتبرتره و همچنین از لحاظ کد نویسی بتونن کامل راهنمایی کنند چون تا به حال انجام ندادم....
ممنون میشم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره کامل راهنمایی کنه راستش تاپیک های دیگه را هم دیدم اما واقعا گیج شدم ...
و اگه میشه در مورد درگاه مستقیم(خود بانک) هم اگه تجربه ای دارید ممنون میشم در اختیارم بگذارید چون من کدهاش رو دیدم واقعا سر در نیاوردم خیلی سخته؟
من به زبان asp.net سایتم رو طراحی کردم
با سپاس فراوان
سلام دورود خدمت شما .
در مرحله اول پیشنهاد میشه . در درگاه مستقیم استفاده نمایید .
شرایط درگاه مستیم به این شکل است :
در گام اول اقدام به دریافت نماد اعتماد می کنید . (ضروری)
سپس بعد از دریافت نماد به سایت درگاه مورد نظر مراجعه می کنید برای مثال به پرداخت بانک ملت و در قسمت درخواست درگاه اطلاعات را وارد می کنید .
شرایط سرویس دهی شرکت به پرداخت ملت | مهمترین مورد / باید کپی برابر اصل یک سند یا اجاره نامه به اسم خود یا مادر یا پدر ارائه کنید .
اگر مدارک کامل باشد 5 تا 8 روز درگاه فعال میشه ......
اما اگر شرایط را ندارید پیشنهاد می کنم از درگاه زرین پال استفاده کنید . معتبر می باشد .
اگر مشکل حل نشد بنده در خدمتم .
تلگرام در امضا / موفق سربلند باشید .
neda_sh
December 9th, 2016, 19:03
سلام دورود خدمت شما .
در مرحله اول پیشنهاد میشه . در درگاه مستقیم استفاده نمایید .
شرایط درگاه مستیم به این شکل است :
در گام اول اقدام به دریافت نماد اعتماد می کنید . (ضروری)
سپس بعد از دریافت نماد به سایت درگاه مورد نظر مراجعه می کنید برای مثال به پرداخت بانک ملت و در قسمت درخواست درگاه اطلاعات را وارد می کنید .
شرایط سرویس دهی شرکت به پرداخت ملت | مهمترین مورد / باید کپی برابر اصل یک سند یا اجاره نامه به اسم خود یا مادر یا پدر ارائه کنید .
اگر مدارک کامل باشد 5 تا 8 روز درگاه فعال میشه ......
اما اگر شرایط را ندارید پیشنهاد می کنم از درگاه زرین پال استفاده کنید . معتبر می باشد .
اگر مشکل حل نشد بنده در خدمتم .
تلگرام در امضا / موفق سربلند باشید .
می بخشید در ارتباط با درگاه مستقیم اگه مشکلی با برنامه نویسی و قرار دادن کدها بود کسی در بانک هست که راهنمایی کنه چون شنیدم که خوب پشتیبانی نمی کنن ...
و مورد اینکه شنیدم نماد اعتماد اگر بگیریم مالیات حساب می کنن...
با سپاس
irhost.net
December 9th, 2016, 19:19
می بخشید در ارتباط با درگاه مستقیم اگه مشکلی با برنامه نویسی و قرار دادن کدها بود کسی در بانک هست که راهنمایی کنه چون شنیدم که خوب پشتیبانی نمی کنن ...
و مورد اینکه شنیدم نماد اعتماد اگر بگیریم مالیات حساب می کنن...
با سپاس
درود مجدد
اگر از اسکریپت فروشگاهی مثل openCart یا ..... استفاده می کنید اکثر این اسکریپت ها ماژول اماده درگاه مستفیم بانک ملت را دارند .
اگر سایت شما فروشگاهیی می باشد لازم به تهیه نماد می باشد . چرا که مشتریان شما باید روی ی بحثی به سایت اعتماد کنند .
پیشنهاد می کنم . نماد تهیه کنید . و از درگاه واسط استفاده کنید ...
اگر در اتصال سایت به درگاه به مشکل برخوردین اطلاع دهید راهنمایی کنم . موفق باشید