PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در خصوص درگاه اینترنتی سایان کارت

peyman_m
December 8th, 2016, 12:52
با سلام و احترام خدمت تک تک دوستان بزرگوار و گرامی

از همه دوستانی که با درگاه اینترنتی شرکت PSP سایان کارت به نشانی اینترنتی http://sayancard.ir همکاری داشتند تقاضامندیم در خصوص نحوه عملکرد درگاه اینترنتی ، پشتیبانی ، سرعت و سایر موارد ، تجربه کاری که نسبت به این شرکت PSP دارید بیان کنید

لازم به ذکر میباشد که تاسیس این شرکت در سال 1379 بوده و سهام این شرکت در سال 1392 از گروه سایپا به بانک قوامین انتقال پیدا کرده و اکنون در مالکیت بانک قوامین میباشد و جزء 12 شرکت معرفی شده از طرف شرکت محترم شاپرک جهت امور POS و PSP در کشور میباشد

دلیل این پرسش بخاطر دعوت به همکاری این شرکت و پیگیری های متوالی بانک قوامین جهت بهره مندی و همکاری دوجانبه فی مابین سامانه ما (یک بانک | A-Bank.ir (http://A-Bank.ir)) با شرکت سایان کارت و بانک قوامین میباشد که بدلیل اینکه تا کنون از درگاه این شرکت استفاده نکرده ایم به همین خاطر از شما عزیزان و دوستان گرامی تقاضامندیم در خصوص تجربه کاری خودتان با این شرکت را برای ما بیان نمائید

توجه : دوستان گرامی متاسفانه امکان پاسخ دادن به سوالات شما در قسمت پیغام خصوصی ( بدلیل عدم فعال بودن این قسمت ) برای بنده میسر نیست . لطفا سوالات و پیامهای خود را یا اینجا مطرح کنید . ویا از طریق ایمیل ( info@A-Bank.ir ) با ما در ارتباط باشید

peyman_m
December 8th, 2016, 14:45
دوستان گرامی از اینکه این توضیح رو در این قسمت درج میکنم پوزش میخوام ولی چون مدام سوال پرسیده میشود اینجا درج میکنم

مدام سوال میشه که آیا برای استفاده از (صفحه اختصاصی دریافت پول) نیاز به داشتن فروشگاه اینترنتی هست یا خیر ؟

جواب:
برای استفاده از خدمات سایت ( A-Bank.ir ) نیازی به داشتن فروشگاه نیست ( صفحه اختصاصی دریافت پول ) همانند یک درگاه اختصاصی و کارتخوان مجازی عمل میکند که کاربران یا مشتریان شما براحتی از طریق این صفحه اختصاصی میتوانند واریز وجه داشته باشند

نمونه : A-Bank.ir/peyman (http://A-Bank.ir/peyman) و یا A-Bank.ir/nini (http://A-Bank.ir/nini)

از طریق این درگاه اختصاصی براحتی جهت فروش محصولات در تلگرام یا اینستاگرام و یا دریافت پول از دوستان .... میتوانید استفاده کنید

توجه داشته باشید که امکان پرداخت و دانلود در سیستم وجود ندارد

برای مثال بجای ارسال شماره 16 رقمی کارت یا شماره حساب جهت واریز توسط مشتری ، فقط لینک اختصاصی خودتان را در اختیار مشتری قرار میدهید

بازهم پوزش میخوام

friend_sre
December 9th, 2016, 21:45
سایان کارت زیر نظر بانک قوامین هست و پشتیبانی خوبی داره ...

من خودم از درگاه گرویتی فرمش استفاده میکنم .

peyman_m
December 9th, 2016, 23:39
سایان کارت زیر نظر بانک قوامین هست و پشتیبانی خوبی داره ...

من خودم از درگاه گرویتی فرمش استفاده میکنم .

بسیار سپاسگذارم از وقتی که گذاشتید و جواب دادید
خوشحال میشم اگر محبت کنید و از محیط خود درگاهش یه عکس برام بزارید منظورم در زمان اتصال به درگاه هست

آیا از نظر سرعت و پشتیبانی مثل سایر شرکتها همچون سامان ، ملت و ... هستند؟

friend_sre
December 10th, 2016, 00:00
بسیار سپاسگذارم از وقتی که گذاشتید و جواب دادید
خوشحال میشم اگر محبت کنید و از محیط خود درگاهش یه عکس برام بزارید منظورم در زمان اتصال به درگاه هست

آیا از نظر سرعت و پشتیبانی مثل سایر شرکتها همچون سامان ، ملت و ... هستند؟

خواهش میکنم ... والا از نظر پشتیبانی که سریعا بعد از مراجعه به شعبه برام فعال کردند ... و فقط ازشون نمونه کد php خواستیم که اون هم یکی دو روزه ارسال کردند. دیگه توی مورد دیگه ای نیاز به پشتیبانی نداشتیم راستش.

تصویرش هم پیوست شد.34465

Raymvnd
December 10th, 2016, 00:24
خواهش میکنم ... والا از نظر پشتیبانی که سریعا بعد از مراجعه به شعبه برام فعال کردند ... و فقط ازشون نمونه کد php خواستیم که اون هم یکی دو روزه ارسال کردند. دیگه توی مورد دیگه ای نیاز به پشتیبانی نداشتیم راستش.

تصویرش هم پیوست شد.34465

درود...صفحه پرداختی طراحی قدیمی هستش

peyman_m
December 10th, 2016, 00:26
یک دنیا از محبت و بزرگواری که انجام دادید سپاسگزارم

متاسفانه سایت خود شرکت سایان کارت از نظر توضیحات و ماژول و کدها و خیلی چیزها نسبت به سایر psp ها ضعیف عمل کرده و کمتر در دید پذیرندگان بوده ، چون شناختی نداشتیم و بانک هم شدیدن بر امضای قرارداد همکاری پا فشاری ممیکنه از این رو جهت آشنایی بیشتر از دوستان درخواست کردیم تا تجربه و شناختشون رو اینجا بیان کنن

باز یک دنیا از محب و بزرگواری شما سپاسگزام

friend_sre
December 10th, 2016, 00:34
درود...صفحه پرداختی طراحی قدیمی هستش

علیک درود ..

مستنداتی که برامون دادن به همین صفحه میره ...

شما طرح دیگری دارید بذارید که ببینیم.