توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر زبان فارسی سایت در وردپرس
Arminit
December 7th, 2016, 18:02
سلام دوستان
فونت پیشفرض وردپرس برای فارسی Tahoma هست
من میخوام تغییرش بدم اما نمیدونم چطور
مثلا B Mitra بزارم
ممنون میشم جواب بدید
irhost.net
December 7th, 2016, 18:19
سلام دوستان
فونت پیشفرض وردپرس برای فارسی Tahoma هست
من میخوام تغییرش بدم اما نمیدونم چطور
مثلا B Mitra بزارم
ممنون میشم جواب بدید
سلام خدمت شما وقت بخیر
شما برای تغییر فونت می توانید از افزونه Persian Font استفاده نمایید
خیر مشکلی ندارد بنده هم از این افزونه استفاده می کنم.
Arminit
December 7th, 2016, 22:11
من وبسایت رو منظورمه نه پنل وردپرس
- - - Updated - - -
دوستان عزیز منظور من از سایت یعنی کل سایته
یعنی منوها و تمامی موارد
این افزونه ها فقط متن نوشتاری رو تغییر میده
منوها همون tahoma هست
- - - Updated - - -
من خیلی رو منوها مد نظرمه
AtrafNet
December 8th, 2016, 13:37
من وبسایت رو منظورمه نه پنل وردپرس
- - - Updated - - -
دوستان عزیز منظور من از سایت یعنی کل سایته
یعنی منوها و تمامی موارد
این افزونه ها فقط متن نوشتاری رو تغییر میده
منوها همون tahoma هست
- - - Updated - - -
من خیلی رو منوها مد نظرمه
چون تغییر فونت وب سایت مثل وبلاگ ها روش یکسانی با CSS داره گفتید وردپرس فکر کردم پنلش رو میگید.
ببینید تغییر فونت سایت کار خاصی نیست برید تو این سایت:http://awebfont.ir/ و در بخش جستجو اسم انگلیسی فونت رو جستجو کنید.
بعدش فونت رو که کلیک کردید در صفحه جدیدش از منو های بالا روی دکمه "نسخه تحت وب" بزنید تا بخش دریافت کد استایل بیاد و براحتی کد استایل رو بگیرید و استفاده کنید.اگر نسخه Standard رو بگیرید باید در فایل header.php قالبتون و در داخل تگ <head> قرار بدید ولی اگر نسخه import@ رو بگیرید می تونید در فایل استایل قالب یعنی style.css یا حتی اگر قالب فایل rtl.css داره در خط اولش قرار بدید.
بعدش چه standard رو قرار دادید چه import@ باید دوباره برید به فایل استایل یعنی style.css و جا هایی که از font-family استفاده شده به جاش اون کدی که در بخش دریافت کد همین سایتی که گفتم بهتون داده بذارید.
البته اگه می خواین فونت کل سایت تغییر کنه می تونید به آخر فایل استایل این یه خط هم با استفاده از نام انگلیسی فونت که در همون صفحه دریافت فونت سایت مذکور آمده اضافه کنید: