ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا تنظیمات dns cloudflare با dns پیش ساخته متفاوت ؟

unix_magnet
December 7th, 2016, 13:17
من مشکلی با dns که خودم روی دامین تعریف می کنم ندارم
اما وقتی از dns های cloudflare استفاده می کنم خطای server not found میگیرم

ایا تنظیمات cloudflare روی directadmin با dns پیش ساخته فرق می کنه ؟ ایا نیاز به ماژولی هست ؟

اگر تفاوتی در این دو وجود داره و یا تنظیمات اضافی نیاز هست بفرمایید

unix_magnet
December 7th, 2016, 17:30
upppp

kandohost.com
December 7th, 2016, 17:36

ایا تنظیمات cloudflare روی directadmin با dns پیش ساخته فرق می کنه ؟ ایا نیاز به ماژولی هست ؟

با سلام

فقط کافیه دی ان اس های کلودفلر رو در پنل دامنه وارد کنید و در سایت کلودفلر هم آی پی سرور را بر روی دامنه ست کنید. نیاز به تنظیمات اضافه دیگر نیست.

irhost.net
December 7th, 2016, 18:25

سلام خدمت شما

نیاز به تنظیمات اضافه نیست . این مشکل (server not found ) زمانی ایجاد می شود که از کاربر از پلان رایگان cloudfalare استفاده می کند ....

موفق پیروز باشید

unix_magnet
December 8th, 2016, 19:35
سلام خدمت شما

نیاز به تنظیمات اضافه نیست . این مشکل (server not found ) زمانی ایجاد می شود که از کاربر از پلان رایگان cloudfalare استفاده می کند ....

موفق پیروز باشید

یعنی پس قائدتا باید خدمات پولی گرفته بشه ؟ پس این یعنی همه کسایی که خدمات رایگان میگیرن با همچین مشکلی روبرو میشن یا اینکه نه بستگی داره به میزان بازدید و سایت کلودفلار سیستم هوشمندی در این ضمینه داره ؟

ضمنا از پاسخی که دادین صمیمانه سپاسگذارم

webhosts
December 8th, 2016, 22:23
سلام خدمت شما
موفق پیروز باشید

سلام
مدت زیادی هست که از پلان رایگان استفاده می کنم. تا حالا به مشکل server not found برنخوردم.

- - - Updated - - -

یعنی پس قائدتا باید خدمات پولی گرفته بشه ؟ پس این یعنی همه کسایی که خدمات رایگان میگیرن با همچین مشکلی روبرو میشن یا اینکه نه بستگی داره به میزان بازدید و سایت کلودفلار سیستم هوشمندی در این ضمینه داره ؟

سلام
وقتی در cloudflare ثبت نام کردید و آدرس سایتتون را ثبت کردید ، دوتا DNS به شما میده. کافیه این دوتا DNS را روی دامینتون ست کنید.

unix_magnet
December 8th, 2016, 23:30
سلام
مدت زیادی هست که از پلان رایگان استفاده می کنم. تا حالا به مشکل server not found برنخوردم.

- - - Updated - - -

سلام
وقتی در cloudflare ثبت نام کردید و آدرس سایتتون را ثبت کردید ، دوتا DNS به شما میده. کافیه این دوتا DNS را روی دامینتون ست کنید.

سلام
من همین کارو می کنم ! اما این اروری که گفتم رو میده
اما مشکلی با دی ان اس تعریف شده خودم روی دامین بین المملی ( هر دامینی می خواد باشه ) ندارم
من در این مورد عجیب ! جستجو کردم اما فقط یک مورد اشاره شده بود به ماژولی برای cloudflare بر روی directadmin
به نظرم اومد این مشکل بر روی کنترل پنل directadmin رخ میده اما یکم که رو بحث عمیق شدم دیدم غیر عقلایی هست
و بنظر نمیاد افرادی که این کنترل پنل رو داشته باشن الزاما این ارور رو بگیرن
حالا چرا من این مشکل رو دارم نمی دونم

البته من فقط با cloudflare این مشکل رو ندارم تقریبا با همه ارائه دهنده های رایگان سرویس dns cloud این تست رو انجام داد و همون ارور رو گرفتم

انواع حذف و اضافه های مربوط به dns توی پنل و shell رو هم انجام دادم متاسفانه این ارور عجیب رو میگیرم:106:

به نظر میاد رابطه ای بین اینکه ما در dns ست کرده خودمون برای ای پی سرور

و dns شده شده سرویس های dns cloud بر روی سرور غیر سرور خودمون

و در نتیجه عدم گرفتن پینگ از سرور به بیرون رو این وسط داریم

و راه کاری که به ذهنم میومد این بود

nano /etc/resolv.conf

nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4

اما این کار هم نتیجه ای برام نداشت .

iraniam2000
December 8th, 2016, 23:47
درود
من روی دایرکت آدمین و پنل رایگان هیچ مشکلی ندارم ولی احتمالا سرور میزبانی شما بر روی اینترانت هستن و فقط آی پی های گوگل احتمالا براش باز هستند در نتیجه وقتی dns را بر روی dns های کلودفلر تغییر میدید چون کلودفلر نمیتونه سایت شما را ساپورت کنه اون خطا را میده ، البته این چیزی هست که میشه متوجه شد و ممکنه مثلا سرور شما فقط آی پی های امریکا بر روش بسته باشند که باز هم همین خطا را خواهد داد

rahyarco
December 8th, 2016, 23:49
سلام
من همین کارو می کنم ! اما این اروری که گفتم رو میده
اما مشکلی با دی ان اس تعریف شده خودم روی دامین بین المملی ( هر دامینی می خواد باشه ) ندارم
من در این مورد عجیب ! جستجو کردم اما فقط یک مورد اشاره شده بود به ماژولی برای cloudflare بر روی directadmin
به نظرم اومد این مشکل بر روی کنترل پنل directadmin رخ میده اما یکم که رو بحث عمیق شدم دیدم غیر عقلایی هست
و بنظر نمیاد افرادی که این کنترل پنل رو داشته باشن الزاما این ارور رو بگیرن
حالا چرا من این مشکل رو دارم نمی دونم

البته من فقط با cloudflare این مشکل رو ندارم تقریبا با همه ارائه دهنده های رایگان سرویس dns cloud این تست رو انجام داد و همون ارور رو گرفتم

انواع حذف و اضافه های مربوط به dns توی پنل و shell رو هم انجام دادم متاسفانه این ارور عجیب رو میگیرم:106:

به نظر میاد رابطه ای بین اینکه ما در dns ست کرده خودمون برای ای پی سرور

و dns شده شده سرویس های dns cloud بر روی سرور غیر سرور خودمون

و در نتیجه عدم گرفتن پینگ از سرور به بیرون رو این وسط داریم

و راه کاری که به ذهنم میومد این بود

nano /etc/resolv.conf

nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4

اما این کار هم نتیجه ای برام نداشت .

مشکل شما باید بررسی شود .

اما این مشکل نه ربطی به رایگان بودن پنل شما دارد نه ربطی به کنترل پنل دایرکت ادمین . مشکلی که در دایرکت ادمین با cloudflare هست مربوط به دسترسی به خود پنل دایرکت ادمین هست در واقع از دامنه که روی آن cloud فعال هست نمی توان مستقیم به پنل دایرکت ادمین آن وصل شد . برا ی مثال http://www.domain.com:2222 باز نمی شود ولی در cpanel این امکان وجود دارد http://www.domain.com:2082

احتمال دارد مشکلی در تنظیمات dns در cloudflare باشد . زمانی که nameserver دامنه را به dns های cloudflare تغییر می دهید . همه تنظیمات dns دامنه شما از جمله TXT ,MX ، سابدومین ، A رکورد ... از طریق کنترل پنل خود cloudflare مدیریت می شود. از تنظیمات تب dns خود در کلودفلر عکس بگیرید تا بتوان بیشتر راهنمایی کرد .

irhost.net
December 9th, 2016, 00:20

سلام مجدد خدمت شما .

بله به بازدید سایت شما بستگی دارد .

سلام

درود بر شما

میزان بازدید سایت شما چقدر است ؟‌

unix_magnet
December 9th, 2016, 00:24
درود
من روی دایرکت آدمین و پنل رایگان هیچ مشکلی ندارم ولی احتمالا سرور میزبانی شما بر روی اینترانت هستن و فقط آی پی های گوگل احتمالا براش باز هستند در نتیجه وقتی dns را بر روی dns های کلودفلر تغییر میدید چون کلودفلر نمیتونه سایت شما را ساپورت کنه اون خطا را میده ، البته این چیزی هست که میشه متوجه شد و ممکنه مثلا سرور شما فقط آی پی های امریکا بر روش بسته باشند که باز هم همین خطا را خواهد داد
نه بسته نیست . سرویس هم اینترانت نیست
بازم ممنون

مشکل شما باید بررسی شود .

اما این مشکل نه ربطی به رایگان بودن پنل شما دارد نه ربطی به کنترل پنل دایرکت ادمین . مشکلی که در دایرکت ادمین با cloudflare هست مربوط به دسترسی به خود پنل دایرکت ادمین هست در واقع از دامنه که روی آن cloud فعال هست نمی توان مستقیم به پنل دایرکت ادمین آن وصل شد . برا ی مثال http://www.domain.com:2222 باز نمی شود ولی در cpanel این امکان وجود دارد http://www.domain.com:2082

احتمال دارد مشکلی در تنظیمات dns در cloudflare باشد . زمانی که nameserver دامنه را به dns های cloudflare تغییر می دهید . همه تنظیمات dns دامنه شما از جمله TXT ,MX ، سابدومین ، A رکورد ... از طریق کنترل پنل خود cloudflare مدیریت می شود. از تنظیمات تب dns خود در کلودفلر عکس بگیرید تا بتوان بیشتر راهنمایی کرد .
تنظیمات کاملا روتین هست تنظیمات خاصی اعمال نشده

سلام مجدد خدمت شما .
بله به بازدید سایت شما بستگی دارد .
درود بر شما
میزان بازدید سایت شما چقدر است ؟‌

در ماه حدود 10 هزار تا 20 هزار
میزان ترافیک هم حدود 20 ترا مصرف میشه
این حرف شما رو نمی دونم با منطق علمی میشه واقعا بهش رسید یا نه چون چیزی توی cloudflare ندیدم که بیش از این اندازه بازدید این ارور 404 رو بده

من رو این قضیه خیلی فک کردم می تونم بگم 3 روز تمام به این در رو اون در زدم
این تاپیک بازه
اگه دوست عزیزی یک زمانی به نتیجه عملی رسید و این موضوع رو حل کرد لطفا اینجا جواب بزاره تا بلکه راز این مشکل رو بنده و بقیه دوستانی که شاید این مشکل براشون پیش بیاد بدونن

rahyarco
December 9th, 2016, 00:27
نه بسته نیست . سرویس هم اینترانت نیست
بازم ممنون

تنظیمات کاملا روتین هست تنظیمات خاصی اعمال نشده

از پیغام خطا لطفاً عکس بگیرید . ارسال کنید .

آی پی سایت شما اختصاصی هست یا share شده ؟

irhost.net
December 9th, 2016, 00:34
در ماه حدود 10 هزار تا 20 هزار
میزان ترافیک هم حدود 20 ترا مصرف میشه
این حرف شما رو نمی دونم با منطق علمی میشه واقعا بهش رسید یا نه چون چیزی توی cloudflare ندیدم که بیش از این اندازه بازدید این ارور 404 رو بده

درود بر شما

بنده این نظر را طبق تجربه عرض کردم

چراکه مشکل شما را یکی از مشتریان ما داشت / (سایت فیلم و سریال) با ارتقا اکانت در cloudflare مشکل برطرف شد ..

شاید هم بنده اشتباه می کنم مشکل از موارد دیگر باشد...

امید وارم مشکل شما حل شود . سربلند پیروز باشید

unix_magnet
December 9th, 2016, 00:42
از پیغام خطا لطفاً عکس بگیرید . ارسال کنید .

آی پی سایت شما اختصاصی هست یا share شده ؟

پیغام خطا که عرض کردم 404
ای پی سایت شیر شده هست
متاسفانه یا البته خوشبختانه dns رو عوض کردم به dns خودم الان مشکل حل شده اونقد منو اذیت کرد که دیگه عوض کردم
من البته لاگ messages توی /var/log رو هم بررسی کردم چیزی نشون نمیداد
حتی لاگ دایرکت ادمینم بررسی کردم

درود بر شما

بنده این نظر را طبق تجربه عرض کردم

چراکه مشکل شما را یکی از مشتریان ما داشت / (سایت فیلم و سریال) با ارتقا اکانت در cloudflare مشکل برطرف شد ..

شاید هم بنده اشتباه می کنم مشکل از موارد دیگر باشد...

امید وارم مشکل شما حل شود . سربلند پیروز باشید

احتمالا از همینی که می فرمایید باشه
البته همین سایت webhostingtalk از دی ان اس اینجا استفاده می کنه نمی دونم dns رایگان یا پولی
بازم ممنون از همگی :57:

iraniam2000
December 9th, 2016, 00:53
البته همین سایت webhostingtalk از دی ان اس اینجا استفاده می کنه نمی دونم dns رایگان یا پولی

سایتی که بنده گفتم روی دایرکت آدمین دارم و روی پلن رایگان هست روزانه حداقل بالای 1000 آی پی و سه هزار بازدید داره که از سایتی که شما میفرمایید طبیعتا بازدید بالاتری داره ولی حتی یک خطا هم نداشتم
سایت هم وردپرسی هست

unix_magnet
December 9th, 2016, 00:56
سایتی که بنده گفتم روی دایرکت آدمین دارم و روی پلن رایگان هست روزانه حداقل بالای 1000 آی پی و سه هزار بازدید داره که از سایتی که شما میفرمایید طبیعتا بازدید بالاتری داره ولی حتی یک خطا هم نداشتم
سایت هم وردپرسی هست

شما به غیر تنظیمات روی dns به حالت عادی تنظیمات دیگه ای انجام دادین ؟
کلا به غیر ست کردن روتین کار دیگه ای انجام دادین ؟

iraniam2000
December 9th, 2016, 00:58
شما به غیر تنظیمات روی dns به حالت عادی تنظیمات دیگه ای انجام دادین ؟
کلا به غیر ست کردن روتین کار دیگه ای انجام دادین ؟

خیر همان تنظیمات معمولی و هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم ، البته سایتم روی سرور اختصاصی هست ولی ip اشتراکی هست و چندین سایت روی سرور دارم

rahyarco
December 9th, 2016, 01:02
پیغام خطا که عرض کردم 404
ای پی سایت شیر شده هست
متاسفانه یا البته خوشبختانه dns رو عوض کردم به dns خودم الان مشکل حل شده اونقد منو اذیت کرد که دیگه عوض کردم
من البته لاگ messages توی /var/log رو هم بررسی کردم چیزی نشون نمیداد
حتی لاگ دایرکت ادمینم بررسی کردم

همانطور که در لینک زیر مشخص هست تفاوت پنل های رایگان در میزان اتک امکانات برای جلوگیری از اتک و مدیریت سایت می باشد و ربطی به بازدید سایت ندارد .
https://www.cloudflare.com/plans/pro/#compare-features

گرفتن عکس از این جهت که دسترسی به سرور نداریم کمک می کند که مشخص می شود این پیغام از جانب سرور هست یا cloudflare ، یا تنظیمات cloud ممکن است از نظر شما روتین باشد ولی واقعاً مشکلی وجود داشته باشد .
در صورتی که سایت شما هم دارای آی پی اشتراکی باشد ممکن است در هنگام باز شدن سایت روی آی پی با دیگر سایت های روی هاست تداخل ایجاد کند، و روی هاست پیغام خطا بدهد .

unix_magnet
December 9th, 2016, 01:15
همانطور که در لینک زیر مشخص هست تفاوت پنل های رایگان در میزان اتک امکانات برای جلوگیری از اتک و مدیریت سایت می باشد و ربطی به بازدید سایت ندارد .
https://www.cloudflare.com/plans/pro/#compare-features

گرفتن عکس از این جهت که دسترسی به سرور نداریم کمک می کند که مشخص می شود این پیغام از جانب سرور هست یا cloudflare ، یا تنظیمات cloud ممکن است از نظر شما روتین باشد ولی واقعاً مشکلی وجود داشته باشد .
در صورتی که سایت شما هم دارای آی پی اشتراکی باشد ممکن است در هنگام باز شدن سایت روی آی پی با دیگر سایت های روی هاست تداخل ایجاد کند، و روی هاست پیغام خطا بدهد .

راستی اینو گفتین یه چیز دیگه یادم اومد
من یه بار هم با دامین خارجی چک کردم دیدم پینگ داد یعنی بالا اومد
اما سایت هایی که دامین داخلی داشتن به هیچ عنوان اوکی نشدن
البته اینو از نیک داخلی هم بررسی کردم تنظیمات اوکی بود
اما سایت های داخلی اوکی نمیشدن من از intoDNS بعد ست شدن ای پی cloudflare بررسی مجدد می کردم همه فایلهای directadmin و shell رو اما 404 رو نشون میداد