PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال از مشترکین آسیاتک

navid2zp
December 7th, 2016, 12:52
سلام خدمت دوستان

امروز از آسیاتک با من تماس گرفتند مبنی بر این که سرویس دهی رو در این منطقه آغاز کردند.
تا حالا به دلیل فیبر نوری امکان سرویس دهی نبود ولی حالا ظاهرا دارند سرویس میدن

به طور کل کیفیت خدمات و پشتیبانی چطور هست؟ مخصوصا دوستانی که گیلان هستند.

و برای کسانی که ترافیک مصرفی بالا دارند به نظرتون مناسب هست؟ یا همین مخابران بهتره؟

کسی از دوستان پلن "سرويس کهکشان غيرحجمي 50 گيگ در ماه حجم بين الملل" رو تجربه استفاده داشته؟
ترافیک داخل واقعا نامحدود هست؟ بازی در نمیارن با مصرف بالا؟

ممنون میشم اگر تجربیاتتون رو بگید

mhiizadi
December 7th, 2016, 13:04
من که راضی نیستم از سرویس دهیشون .

- - - Updated - - -

اخرین پلانشونو دارم ؛ همش پینگ تایم اوت دارم
پشتیبانی هم هیچ کمکی نمیکنه

navid2zp
December 7th, 2016, 13:09
من که راضی نیستم از سرویس دهیشون .

- - - Updated - - -

اخرین پلانشونو دارم ؛ همش پینگ تایم اوت دارم
پشتیبانی هم هیچ کمکی نمیکنه

پینگ و تایم اوت مربوط به کیفیت خط میشه معمولا
درباره پینگ سوال کردم گفتند شرایط مثل همون شرایطی هست که روی خط مخابرات دارید و تفاوتی نمی کنه

مسئله اصلی این هست که برای کسانی که مصرف بالایی دارند به صرفه هست؟

mhiizadi
December 7th, 2016, 13:11
پینگ و تایم اوت مربوط به کیفیت خط میشه معمولا
درباره پینگ سوال کردم گفتند شرایط مثل همون شرایطی هست که روی خط مخابرات دارید و تفاوتی نمی کنه

مسئله اصلی این هست که برای کسانی که مصرف بالایی دارند به صرفه هست؟

سلام.
کیفیت خطم خوبه ؛ بار ها هم توسط مثلا کارشناس هاشون بررسی شده این مورد .
اینکه یهو پنیگ 8.8.8.8 تایم اوت میشه هیچ ربطی نداره به خط .
در ضمن اسیا تک فقط روی سرورای خودش خوب دانلود میکنه

مسئله اصلی در مورد افرادی که دانلود میکنند :
اگر سرور های خودش دانلود کنید ؛ بله سرعت خوبه !
از هر سرور ایران دیگه یا خارجی دانلود کنید سرعت پایین و شدت کیفیت پایین هست .

AtrafNet
December 7th, 2016, 13:32
سلام
من سرویس 90 گیگ 90 روزه اش رو با سرعت 10 مگابیت دارم.
نسبتاً راضیم و نه به نظرم کاملاً عالیه و نه بده یعنی قابل قبوله و شکایتی ندارم.

این تست سرعتم با SpeedTest.net:

http://www.speedtest.net/result/5857876691.png

اینم پینگ به گوگل:

http://s8.picofile.com/file/8277588334/ping.png

البته بماند خطم نویز هم داره و برای همین 10 مگابیت نمی تونم دریافت کنم.

ولی بازم میگم در کل راضیم و به نظرم با این گیگ باکس ویژه 90 گیگ 90 روزه که 80 هزار تومان سه ماهه میشه خیلی عالیه.

n4ser
December 7th, 2016, 14:32
زی تماس تلفنی که داشتم این

سرويس کهکشان غيرحجمي 50 گيگ در ماه حجم بين الملل

سرویس پیشنهاد نمیشه و فقط مخصوص مصارف خاص هست

navid2zp
December 7th, 2016, 14:34
زی تماس تلفنی که داشتم این

سرويس کهکشان غيرحجمي 50 گيگ در ماه حجم بين الملل

سرویس پیشنهاد نمیشه و فقط مخصوص مصارف خاص هست

منظور از مصارف خاص چی هست؟

مینا-صیفی
December 7th, 2016, 14:53
من 6 سالی هست اسیاتک دارم مازندران هستم در حال حاظر به صورت اپدیت بخوام بگم راضی هستم 10مگابیت پهناباند باز هست روی خطم پینگ زیر 200 هست معمولا ( البته پینگ به مرکز مخابراتی و تجهیزات تکنولوژی مرکز مربوط میشه و سخت افزاری که اسیاتک داره در مراکز ها ) نه به کیفیت خط شما و غیره مربوط پینگ نیست .
سرعتشم تایم رایگان و غیره 1مگابایت میده اندازه سرعتی که باز هست معمولا هم 800 کیلوبایت اما تا 1/100 میده البته سرور ایران منظورمه خارج باشه 200 300تا پایین تر . درکل راضی هستیم قبلا خیلی بد بود برای ما اما الان نه . من سرویسم در حال حاظر صبحانه 1 ساله هست و چند ماه دیگه هم ویزه 18ماهه طرح عصرانه را میخوام بگیرم 100گیگ 16مگابیت اینو قرار بخرم خیلی بصرفه و ارزون هست . پیشنهادم اینه فقط طرح های جشنواره ویزه رو بخرید که الان عصرانه تا 30 دی فعال هست این طرح عالیه . ( وگرنه طرح های معمولی خودشون گران هست از وقتی که طرح هاشون رو عوض کردند سر جریان مصوبه این داستان ها که میگفتن ارزون میشه گران تر شد اینا خودتون میدونید از ان موقع سرویس ها عوض شد بصرفه دیگه برای ما نیست قطعا برای شمام همینطوره فقط فقط جشنواره هاش خوبه خیلی هم ارزون و خوبه در غیر این صورت اگر جشنواره نذاره 100% بنده سمت مخابرات میام )

navid2zp
December 7th, 2016, 15:10
من 6 سالی هست اسیاتک دارم مازندران هستم در حال حاظر به صورت اپدیت بخوام بگم راضی هستم 10مگابیت پهناباند باز هست روی خطم پینگ زیر 200 هست معمولا ( البته پینگ به مرکز مخابراتی و تجهیزات تکنولوژی مرکز مربوط میشه و سخت افزاری که اسیاتک داره در مراکز ها ) نه به کیفیت خط شما و غیره مربوط پینگ نیست .
سرعتشم تایم رایگان و غیره 1مگابایت میده اندازه سرعتی که باز هست معمولا هم 800 کیلوبایت اما تا 1/100 میده البته سرور ایران منظورمه خارج باشه 200 300تا پایین تر . درکل راضی هستیم قبلا خیلی بد بود برای ما اما الان نه . من سرویسم در حال حاظر صبحانه 1 ساله هست و چند ماه دیگه هم ویزه 18ماهه طرح عصرانه را میخوام بگیرم 100گیگ 16مگابیت اینو قرار بخرم خیلی بصرفه و ارزون هست . پیشنهادم اینه فقط طرح های جشنواره ویزه رو بخرید که الان عصرانه تا 30 دی فعال هست این طرح عالیه . ( وگرنه طرح های معمولی خودشون گران هست از وقتی که طرح هاشون رو عوض کردند سر جریان مصوبه این داستان ها که میگفتن ارزون میشه گران تر شد اینا خودتون میدونید از ان موقع سرویس ها عوض شد بصرفه دیگه برای ما نیست قطعا برای شمام همینطوره فقط فقط جشنواره هاش خوبه خیلی هم ارزون و خوبه در غیر این صورت اگر جشنواره نذاره 100% بنده سمت مخابرات میام )

پینگ که کلا نباید بالای 150 باشه
می تونید به همین دلیل شکایت کنید
داخل سایت خودشون هم حداکثر پینگ رو 150 زدند.

مسئله اصلی حجم بالا و دانلود هست
خرید حجم اضافه نسبت به مخابرات هزینه خیلی بالاتری داره که به صرفه نیست
سرویسی که به ظاهر مناسب میومد "سرویس کهکشان غیرحجمی ۵۰ گیگ در ماه( حجم بین الملل)" بود که یکی از دوستان میگن ارائه نمیدن

و یک مورد مهم دیگه این هست که حداقل سرعت تحت هیچ شرایطی از 1/8 پایینتر نباشه
مثلا اگر قرار هست بنده 10 مگ تهیه کنم تحت هیچ شرایطی سرعت پایینتر از 1.2 نگیرم

شما که سرویس دارید می تونید تماس بگیرید و شرایط این سرویس و این که محدودیتی اعمال میشه برای ترافیک داخل یا خیر رو سوال کنید؟ بنده تماس میگیرم یک سوال می پرسم بعدش شروع می کنند 1 ساعت توضیح دادن درباره سایر جشنواره ها و ... :|

14m6
December 7th, 2016, 15:26
پشتیبانی 0 است فقط پاس به هم میدهند :| شکایت کردم به 195 یکم کیفیا ایتنترنت . قطعی ها کمتر شده
من ضیح تا عصر کلا قطع هستم شبها سالمه کارشتاس فرستادن گفت هیچ مشکلی نداری نودم عوض کن میگم چه ربطی داره جواب نداشت پ
1544 هم هیچی بلد نیستن :|

k-h
December 7th, 2016, 15:28
شرکت خیلی خوبی هست آسیاتک و به نظرم توی شرکت های اینترنت روی خط تلفن میتونه جزو بهترین ها باشه
شما اینو بپرسید که پورتتون روی چند بسته میشه و بر اون حسب تصمیم بگیرید که این سرویس به درد شما میخوره یا خیر

navid2zp
December 7th, 2016, 15:32
شرکت خیلی خوبی هست آسیاتک و به نظرم توی شرکت های اینترنت روی خط تلفن میتونه جزو بهترین ها باشه
شما اینو بپرسید که پورتتون روی چند بسته میشه و بر اون حسب تصمیم بگیرید که این سرویس به درد شما میخوره یا خیر

اتفاقا همون اول پرسیدم
گفتند چون تازه توی منطقه شما راه اندازی کردیم هیچ مشکلی از جانب پهنای باند نداریم و هرچقدر که خط بکشه براتون می بندیم

ولی مسئله اصلی همون حجم هست هنوز و حداقل سرعت که پایینتر از 1 به 8 نباشه

مینا-صیفی
December 7th, 2016, 15:41
اتفاقا همون اول پرسیدم

ولی مسئله اصلی همون حجم هست هنوز و حداقل سرعت که پایینتر از 1 به 8 نباشه
ببینید در حال حاظر 10 مگ که من دارم کامل سرعت دانلود میده یعتی 1/100 ( داخلی رو سرور ایران ) اما روی خارجی هم خیلی خوبه فقط کمی کمتر هستش .
در حال حاظر پینگ من الان 135 هست و غروب شب 180 میشه اما خیلی این پینگ خوبه چون قبلا تا 2ماه پیش پینگک 200 الی 400 بود همیشه و فقط صبح ها 180 بود الان صبح ها 130 شده شب ها 180 که خوب شده درست کردن ولی قبلا تام اوتی میشد شب ها به خودشون شکایت کردم گفتن مرکز مخابراتی شما باس ارتقا بدیم فلان کنیم اینا . که مثله اینکه درست کردن الان 1 ماه پینگ خوب شده شب ها دیگه تایم اوت ندارم .
در کل مخابرات از همه لحاظ ارزون تره اما کیفیتش خوب باشه یا نه این شک داریم چون همه مراکز مخابراتی ها نت با کیفیت نمیدن .اگر کیفیت مخابرات شما خوب سرویس میده سراغ این نیاین اگر مشکل باهاش دارید معیار هاتون را جواب گو نیست عوض کنید .

tar.gz
December 7th, 2016, 15:53
اتفاقا همون اول پرسیدم
گفتند چون تازه توی منطقه شما راه اندازی کردیم هیچ مشکلی از جانب پهنای باند نداریم و هرچقدر که خط بکشه براتون می بندیم

یکی از مشکلاتی که گریبان کاربرای فعلی این شرکتو میگیره وجود جشنواره های مختلف هست که هی یوزر جدید به این شرکت اضافه میشه :)) و کیفیت پایین میاد
مثل بقیه شرکتها پشتیبانی قبل خرید خیلی تحویلتون میگیره ولی بعد که مشترک شدین و خدای نکرده مشکلی پیش اومد تازه وارد اولین خان - از هفت خان- میشین
برای تمدید هم معمولا سرویساش گرونتره
یکی هم اینکه فرمودین نوسان پینگ و تایم آوت مربوط به خط هست حرف شما درسته ولی این مربوط بودن در حد 1% هست و بقیه ش مربوطه به شبکه داخلی سرویس دهنده میشه

پیشنهاد میکنم اگه مرکز مخابراتیتون محدودین پورت نداره یه بار از این شرکت خرید کنین و ببینین به چه صورت هست خصوصا الان هم که جشنواره فروش داره

dertgtr
December 7th, 2016, 16:10
بله متاسفانه اسیاتک جدیدا بسیار افت کیفیت دارد و توصیه نمیشود من هم روی خط مسی شرکت قبلا داشتم که به دلیل کیفیت بسیار پایین فسخ کردم

- - - Updated - - -

من تماس گرفتم با 1544 آسیاتک گفتن که امکان ارائه روی فیبر نوری رو ندارن !

novinvps.com
December 7th, 2016, 16:35
سلام
به عنوان کسی که چندین ماه حتی در دفتر و منزل و اشنایان حتی از ان استفاده می کنند
وضعیت بسیار مطلوب و مناسبی دارد
فکر میکنم در منطقه ها متفاوت هست

navid2zp
December 7th, 2016, 17:34
سلام
به عنوان کسی که چندین ماه حتی در دفتر و منزل و اشنایان حتی از ان استفاده می کنند
وضعیت بسیار مطلوب و مناسبی دارد
فکر میکنم در منطقه ها متفاوت هست

مقدار مصرف ترافیک ماهانتون چقدر هست؟
برای دانلود استفاده می کنید؟ و یا مناسب هست؟
کدوم پلنشون رو برای مصرف بالا پیشنهاد میدید؟

aref12
December 7th, 2016, 17:55
من یه سرویس حجیم صبحانه دارم و ماهانه 15 گیگ شارژ میکنم!سرعت 6 مگ هست و سرعت دانلودم توی سرور های ایران معمولا 800-900 هست و حتی تا 1200 هم میره(خارج هم همینطوره)البته بستگی به سرعت دانلود آپلود سرور مقابل هم داره!فک میکنم توی مناطق مختلف ایران کیفیت و ... متفاوته همینطور که بعضی دوستان میگن ،ولی واسه من خوبه قطعی هاشم زیاد نیس...خلاصه راضیم!
واسه چند تا از آشنایان هم گرفتم در چند منطقه های دیگه و مشکلی نداشتند و راضی هستن...

hoka
December 7th, 2016, 17:57
والا نمیدونم چطوری هست در منطقه ی ما اصلا مشکلی نیست . سرویس adsl box رو گرفتم با اینکه مودم و ... هم داشتم باز به صرفه در میومد . سرعت عالی قطعی کم در مجموع راضیم

novinvps.com
December 7th, 2016, 20:38
مقدار مصرف ترافیک ماهانتون چقدر هست؟
برای دانلود استفاده می کنید؟ و یا مناسب هست؟
کدوم پلنشون رو برای مصرف بالا پیشنهاد میدید؟

سلام
در دفتر برای تیم پشتیبانی با توجه به کار کردن ریموت برای حل مشترکین : تقریبا ۹۰ گیگ در ماه
برای دانلود هم مناسب هست
کلا شما هر پکیجی خریداری کنید سرعت ازاد هست

مینا-صیفی
December 7th, 2016, 20:49
اقا نوید تعریف امروز کردیم از بعد اظهر 20 بار قعطی های 5 -10 دقیقه ای داشت همچنان هم قطع میشه شرکت مشکل رو گردن گرفت گفت میدونیم در حال پیگیری هستیم :d خلاصه اسیاتک قعطی کم داره ولی داشته باشه هم اینجوری نصفه روز پدر ادم رو در میاره تایم اوت کامل بود o:-)

hoka
December 7th, 2016, 22:45
اقا نوید تعریف امروز کردیم از بعد اظهر 20 بار قعطی های 5 -10 دقیقه ای داشت همچنان هم قطع میشه شرکت مشکل رو گردن گرفت گفت میدونیم در حال پیگیری هستیم :d خلاصه اسیاتک قعطی کم داره ولی داشته باشه هم اینجوری نصفه روز پدر ادم رو در میاره تایم اوت کامل بود o:-)

آره دقیقا :)) قطع بشه دیگه چند ساعت قطع میشه :d

n4ser
December 8th, 2016, 00:04
ببینید این مشکلات قطعی یا هرچیزی باید پیگیری بشه از دوشاخ مخابرات تا مودم که سیم میاد نباید تا فاصله 80 سانتی سیم برق یا وسایل مغتاطیسی باشه یکی از دلایلش همینه مورد بعدی قطعی زمان دار هست در مخابرات پورت باید بررسی بشه چون یک درصد ممکنه از سوییچ مخابراتی باشه یا بک بون ارتباطی هزار دلیل داره شخصا اگر دسترسی داشته باشم میتونم مشکلی حل کنم اما ندارم وظیفه منم نیست

navid2zp
December 8th, 2016, 00:32
قطعی خوب برای هر شرکتی هست
نمیشه گفت شرکتی قطعی نداره
مسئله اصلی مدت زمان و تعداد تکرار این قطعی ها و نحوه برخورد شرکت ها با این قطعی ها هست

مثلا هفته قبل مخابرات کل هفته قطع و وصل داشت که واقعا بنده رو عصبانی کرده بودند و 2020 هم کلا پاسخ نمیداد و یک پیام ضبط شده پخش می شد و در نهایت هم قطع می شد
مجبور شدم شکایت ثبت کنم که امروز با بنده تماس گرفتند و گفتند 5 روز به سرویستون اضافه می کنیم.

امروز که از آسیاتک با من تماس گرفتند نکته مثبتی که وجود داشت این بود که فردی که صحبت می کرد حداقل از اصول اولیه این کار آگاه بود و مثلا وقتی حرف از پینگ میزدم یک توضیح درست حسابی میداد
بنده سابقه داشته تماس بگیرم با مخابرات برای مشکل پینگ و جوابی که گرفتم این بوده که "مشکل از ما نیست و سرور ها مشکل دارند" حتی وقتی پرسیدم همه سرور های دنیا مشکل دارند خیلی شیک گفتند "بله" :|

مسئله ای که برای بنده خیلی مهم هست سرعت دانلود و ترافیک بالا با قیمت مناسب هست

مینا-صیفی
December 8th, 2016, 09:32
مخابرات که همه میدونند دانش پشتیبانی کردن نداره از لحاظ پیشتیبانی که 100% اسیاتک بهتره . از نظر قیمت ارزونی مخابرات بهتره . از نظر کیفیت خدمات سرویس دهی معلومه شرکت خصوصی بهتره . 1 مثال میزنم براتون
شما باک ملی که بری ببینید روند عملکرد کارکنان و داخل اون فضا چه بی کلاس در هم بر هم هست اما وارد بانک پاسارگاد بشید چقدر محیط خوشکل و تمیز و کارکنان با دانش high & خوش اخلاق هستند این فرق خصوصی با ... 1 بر رفتم ملی حساب ببندم چند تا برگه A4 بهم داده پر کن . اما پاسارگاد رفت حساب ببندم هیچ برگه ای نداده فقط کارتم و ملی رو گرفت با چند کلید کیبورد گفت بسته شد تمام . به همین شیکی .:)

emperor3508
December 8th, 2016, 10:27
پیشنهاد میکنم سمتش نیاین
سرعتش و ساعات عادی ( صبح و بعد از ظهر ) خوبه ولی از ساعت 6-7 شب به بعد دیگه باید قیدشو بزنی (تمامی مشترکین آسیاتک همین مشکل رو دارن)
شما بفرمایید چه چیزی واستون مهمتره ؟ سرعت دانلود یا آپلود یا پینگ تایم ؟

aref12
December 8th, 2016, 10:35
پیشنهاد میکنم سمتش نیاین
سرعتش و ساعات عادی ( صبح و بعد از ظهر ) خوبه ولی از ساعت 6-7 شب به بعد دیگه باید قیدشو بزنی (تمامی مشترکین آسیاتک همین مشکل رو دارن)

چرا من همچین مشکلی ندارم؟(دیشب با سرعت 1 مگابایت دانلود میکردم)

emperor3508
December 8th, 2016, 10:41
چرا من همچین مشکلی ندارم؟(دیشب با سرعت 1 مگابایت دانلود میکردم)

تو این تاپیک همه کاربران این مشکل رو اعلام کردن

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329

مینا-صیفی
December 8th, 2016, 11:23
پیشنهاد میکنم سمتش نیاین
دقیقا صبح تا بعدظهر خوبه بقیه افتضاح اما این مشکل رو تا 1/2 ماه پیش من داشتم شکایتم کردم ولی الان ماله من درست شده کیفیت مثله روز ها هست شب برای من همچنین تایم رایگان عالی . ولی برای من درست شده اما برای خیلی ها میدونم این مشکل رو دارند .

emperor3508
December 8th, 2016, 14:02
دقیقا صبح تا بعدظهر خوبه بقیه افتضاح اما این مشکل رو تا 1/2 ماه پیش من داشتم شکایتم کردم ولی الان ماله من درست شده کیفیت مثله روز ها هست شب برای من همچنین تایم رایگان عالی . ولی برای من درست شده اما برای خیلی ها میدونم این مشکل رو دارند .

از کجا شکایت کردین؟

مینا-صیفی
December 8th, 2016, 14:27
از کجا شکایت کردین؟
من با داخلی 4 بخش شکایت خود اسیاتک تماس گرفتم همش شکایاتی باشه انجا میگم اگر درست نکند سامانه 195 البته سامانه ای وزارت خانه تاحالا درخاستی ارسال نکردم چون 3 بار کلا مشکل داشتم در اسیاتک شکایت خودشون که کردم بعد 3 روز درست کردن و جلب رضایت و حتی 15 روز هدیه دادن و غیره .

geniune
December 8th, 2016, 14:55
بسیار مناسبه پیشنهاد می شود ...