توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه سفارش ip در پنل هتزنر
rezaah
December 7th, 2016, 00:29
سلام
دوستان ضمن تشکر از پاسخ هاتون در تاپیک های قبلی :
من سرور در هتزنر سفارش دادم و ظاهرا فقط 6 آی پی روی این سرور ارائه می شود . حالا در پنل 5 گزینه در قسمت سفارش ip وجود دارد و من میخوام هر 6 آی پی رو سفارش بدم . کدام را باید انتخاب کنم ؟
ممنون از دوستانی که جواب میدن .
AvalinHost
December 7th, 2016, 00:42
IPسلام
اون پایین گزینه Ordering of additional IP, failover IP or subnet رو انتخاب کنید و سپس One additional IP with costs
اینکار رو 6 بار تکرار کنید، دقت کنید چون پیج ajax هست شما بعد از سفارش اول دوباره روی تب IPs کلیک کنید تا کلا دوباره لود شود و سپس تکرار مراحل...
rezaah
December 7th, 2016, 09:01
IPسلام
اون پایین گزینه Ordering of additional IP, failover IP or subnet رو انتخاب کنید و سپس One additional IP with costs
اینکار رو 6 بار تکرار کنید، دقت کنید چون پیج ajax هست شما بعد از سفارش اول دوباره روی تب IPs کلیک کنید تا کلا دوباره لود شود و سپس تکرار مراحل...
ممنون از پاسخ شما
این رو هم بفرمایید که از ایجاد فاکتور چقدر وقت دارم پرداخت شو انجام بدم ؟
ViraHost.com
December 7th, 2016, 10:56
سلام ،
تا سقف 6 عدد می تونید آی پی تکی تهیه کنید و بیشتر از 6 عدد باید Subnet بخرید .
طبق گفته همکار گرامی مراحلی که فرمودند رو باید 6 بار برای تهیه 6 آی پی تکرار کنید .
بابت فاکتور هم، هزینه آی پی ها بر روی فاکتور اصلی جهت تمدید سرور قرار خواهد گرفت.
موفق و موید باشید :53:
webhostfa
December 7th, 2016, 13:42
نیازی نیست شش بار سفارش بدید ! شما اگر 6 تا IP احتیاج دارید باید یک ساب نت 29/ که 3 بیت قابل استفاده دارد تهیه کنید که در مجموع 8 عدد ip به شما می دهد که از این 8 تا معمولا سه تا برای gateway و broadcast و network address استفاده شده است 5 تا قابل استفاده می ماند و اینجا چون از IP اصلی سرور برای gateway استفاده می شه شما در نهایت 6 عدد IP قابل استفاده خواهید داشت.
موفق باشید.
AvalinHost
December 7th, 2016, 13:49
نیازی نیست شش بار سفارش بدید ! شما باید یک ساب نت 29/ که 3 بیت قابل استفاده دارد بگیرید که در مجموع 8 عدد ip به شما می دهد که از این 8 تا معمولا سه تا برای gateway و broadcast و network address استفاده شده است 5 تا قابل استفاده می ماند و اینجا چون از IP اصلی سرور برای gateway استفاده می شه شما در نهایت 6 عدد IP قابل استفاده خواهید داشت.
موفق باشید.
نظر شما استاندارد نیست! سابنت 29 خرید کنند باید از خود سابنت gateway تعریف بشه در غیر اینصورت ابیوز دریافت می کنند.
ضمنا از لحاظ هزینه ای هم منطقی نیست، چون با خرید سابنت 29 ایشون فقط 5 تا IP مفید دارند و باید 8 یورو پرداخت کنند ولی برای single ip فقط 6 یورو پرداخت می کنند برای 6 تا IP
در کل همه چیز بستگی به تعداد IP مورد نیاز داره که روی سرور چگونه برای خرید IP مدیریت هزینه شود...!
webhostfa
December 7th, 2016, 14:03
نظر شما استاندارد نیست! سابنت 29 خرید کنند باید از خود سابنت gateway تعریف بشه در غیر اینصورت ابیوز دریافت می کنند.
ضمنا از لحاظ هزینه ای هم منطقی نیست، چون با خرید سابنت 29 ایشون فقط 5 تا IP مفید دارند و باید 8 یورو پرداخت کنند ولی برای single ip فقط 6 یورو پرداخت می کنند برای 6 تا IP
در کل همه چیز بستگی به تعداد IP مورد نیاز داره که روی سرور چگونه برای خرید IP مدیریت هزینه شود...!
دوست عزیز وقتی کسی 6 تا یا بیشتر IP یکجا نیاز داره نمیره برای شش عدد IP شش بار سفارش بده ! ما به این صورت سفارش دادیم و داریم استفاده می کنیم ربطی به ابیوز ندارد دوست من.
هزینش هم هیچ تفاوتی ندارد شاید یک یورو هم نشه تفاوتش.6.7 یورو هزینش هست و دقیقا همانطور که توضیح دادم در این مورد 6 عدد IP قابل استفاده خواهند داشت چون از IP اصلی سرور به عنوان gateway استفاده می شه.
عزیز وقتی در مورد موضوعی اطلاع کافی ندارید بهتر است اطلاعات غلط ندید به کاربر.
با تشکر
akbar_syberia
December 7th, 2016, 14:29
دوست عزیز وقتی کسی 6 تا یا بیشتر IP یکجا نیاز داره نمیره برای شش عدد IP شش بار سفارش بده ! ما به این صورت سفارش دادیم و داریم استفاده می کنیم ربطی به ابیوز ندارد دوست من.
هزینش هم هیچ تفاوتی ندارد شاید یک یورو هم نشه تفاوتش.6.7 یورو هزینش هست و دقیقا همانطور که توضیح دادم در این مورد 6 عدد IP قابل استفاده خواهند داشت چون از IP اصلی سرور به عنوان gateway استفاده می شه.
با تشکر
من هم با نظر شما موافق نیستم .
اگر میخواهید بدون دردسر و با قیمت کمتر 6 تا آی پی بگیرید همون 6 بار درخواست بدید برای single
ضمن اینکه آقای سعادتی از اساتید هستند که تجربه خیلی زیادی از کار با هتزنر دارند .
موفق باشید
webhostfa
December 7th, 2016, 14:46
..........
mizban97
December 7th, 2016, 15:21
من هم با نظر شما موافق نیستم .
اگر میخواهید بدون دردسر و با قیمت کمتر 6 تا آی پی بگیرید همون 6 بار درخواست بدید برای single
ضمن اینکه آقای سعادتی از اساتید هستند که تجربه خیلی زیادی از کار با هتزنر دارند .
موفق باشید
سلام
دوست عزیر باید به نظرات تمام اعضای انجمن احترام بزاریم.
پست زیاد داشتن و کاربر دایم بودن اهمیتی ندارد و اصلا مهم نیست.
akbar_syberia
December 7th, 2016, 15:29
سلام
دوست عزیر باید به نظرات تمام اعضای انجمن احترام بزاریم.
پست زیاد داشتن و کاربر دایم بودن اهمیتی ندارد و اصلا مهم نیست.
من احترام قائل هستم به نظرات و بنده هم نظر خودم را گفتم .
حرف من در مورد ایشون هم به خاطر پست و نوع کاربری نبود بلکه به خاطر چندین سال همکاری و شناخت بنده بود .
به هر حال به نظر من هر کسی نظرش را بیان می کند و کمک میکند این مهم است . حالا کاربری که سوال کرده باید ببیند کدام به صلاحش هست و تصمیم گیری کند .
AvalinHost
December 8th, 2016, 00:58
با تشکر
فکر نمی کنم شما اصلا استاندارد شبکه رو بلد باشین! در هر صورت با همین کانفیگتون راحت باشین! مورد مثل شما رو روی خیلی از روترها بنده خودم به شخصا رفع کردم چون کاری که شما انجام میدین در هتزنر مشکل ساز میشه و بعدا به عنوان ip phishing براتون ابیوز میاد و شایدم نیاد!، ضمنا کلماتتون رو در جای خودش بکار ببرید و فقط سعی کنید نظرتون رو فقط بگین و از الفاظ "اطلاع کافی ندارید" و امثالهم استفاده نفرمایید :)
webhostfa
December 8th, 2016, 02:33
فکر نمی کنم شما اصلا استاندارد شبکه رو بلد باشین! در هر صورت با همین کانفیگتون راحت باشین! مورد مثل شما رو روی خیلی از روترها بنده خودم به شخصا رفع کردم چون کاری که شما انجام میدین در هتزنر مشکل ساز میشه و بعدا به عنوان ip phishing براتون ابیوز میاد و شایدم نیاد!، ضمنا کلماتتون رو در جای خودش بکار ببرید و فقط سعی کنید نظرتون رو فقط بگین و از الفاظ "اطلاع کافی ندارید" و امثالهم استفاده نفرمایید :)
بنده متخصص شبکه هستم و سنم هم اونقدری هست که احتمالا جای پدر شما باشم.
شما متاسفانه یا اطلاع و تجربه کافی ندارید در این زمینه یا می خواهید لج بازی کنید !این مسئله خیلی ساده هست به هر حال اگر بلد نیستید از هتزنر سوال کنید این مورد را بدون مشکل براتون انجام می دهند و هیچ ارتباطی با ابیوز ندارد چون کانفیگ خودشان هم همین هست.
ایشون می توانند ساب نت 29 را سفارش دهند و متوجه عرض بنده بشوند. 6 IP قابل استفاده و IP اصلی هم (internal network) قابل استفاده خواهد بود . طبق تجربه عرض کردم و این مورد سال ها در حال استفاده و ربطی هم به ابیوز ندارد. اگر متوجه نمی شوید در خصوصی پیام بدید اگر وقت آزاد داشتم می توانم توضیحات بیشتری بدهم.البته بنده مسئول نابلد بودن شما نیستم.:)
سعی کنید فقط برای زیاد شدن پست هاتون اسپم نکنید .سعی کنید پست ها بدرد کاربر بخوره. نه اینکه کاربر را گمراه کنید.:)
شب خوش
AvalinHost
December 8th, 2016, 12:50
بنده متخصص شبکه هستم و سنم هم اونقدری هست که احتمالا جای پدر شما باشم.
شما متاسفانه یا اطلاع و تجربه کافی ندارید در این زمینه یا می خواهید لج بازی کنید !این مسئله خیلی ساده هست به هر حال اگر بلد نیستید از هتزنر سوال کنید این مورد را بدون مشکل براتون انجام می دهند و هیچ ارتباطی با ابیوز ندارد چون کانفیگ خودشان هم همین هست.
ایشون می توانند ساب نت 29 را سفارش دهند و متوجه عرض بنده بشوند. 6 IP قابل استفاده و IP اصلی هم (internal network) قابل استفاده خواهد بود . طبق تجربه عرض کردم و این مورد سال ها در حال استفاده و ربطی هم به ابیوز ندارد. اگر متوجه نمی شوید در خصوصی پیام بدید اگر وقت آزاد داشتم می توانم توضیحات بیشتری بدهم.البته بنده مسئول نابلد بودن شما نیستم.:)
سعی کنید فقط برای زیاد شدن پست هاتون اسپم نکنید .سعی کنید پست ها بدرد کاربر بخوره. نه اینکه کاربر را گمراه کنید.:)
شب خوش
متاسفانه یا خوشبختانه مثل شما در این انجمن زیاد بودن و نمونه شما رو بنده در این چندین ساله که در اینجا عضو هستم زیاد دیدم، در مورد سن بنده شما اطلاعی ندارین و همچنین تحصیلاتم، پس لطفا در مورد سن و سال و اطلاعاتم صحبت نفرمایید چون خنده دار هست! اما در مورد اطلاعات شما هم بنده فکر نمیکنم چیز قابل گفتن داشته باشید چون درخت هرچیه بربارتر باشه سربه زیر تر است و بنده در مورد دانش فنی خودم ادعایی ندارم و فقط تجربیاتم رو عنوان می کنم.
در مورد کانفیگ سابنت هم پیشنهاد می کنم این موارد رو مطالعه نمایید، هتزنر مثل کانفیگ شما به هیچ عنوان انجام نمیده لطفا فرافکنی نفرمایید!
https://wiki.hetzner.de/index.php/KVM_mit_Nutzung_aller_IPs_aus_Subnetz/en
https://wiki.hetzner.de/index.php/Zusaetzliche_IP-Adressen/en
در مورد تعداد پستم هم بنده نیازی به این امر ندارم و فکر می کنم این جمله برازنده شما باشه!
بهتره که یاد بگیرید همه چیز رو اصولی انجام بدین وگر نه کانفیگ آب دوغ خیاری رو همه بلد هستن!
در انتها برای شروع هم پیشنهاد بنده به شما این هست:
کتاب مفهوم و کاربرد شبکه های کامپیوتر نوشته میثاق نوازی :)
k-pax
December 8th, 2016, 13:09
منم حدود 2 سال هست با هتزنر کار میکنم
اگر شما 6 ایپی نیاز دراید ایپی تکی بگیرد !
اگر بیش از 6 تا نیاز دارید باید سابنت بگیرد.
وقتی از هتزنر سابنت میگیرد یه ایپی استاتیک براتون میزارن به عنوان گیتوی که باید روی سابنتون یه روتر تعریف کنید و به گیتوی وصل کنید و بقیه مشاینهای مجازی رو به روتر خودتون وصل کنید!
در اصل هر سابنت 3 ایپیش قالب استفاده نیست .
چه جالب ! شخصی با 15 پست داره به 1959 پست این حرفه میزنه . خیلی جالبه !
webhostfa
December 8th, 2016, 14:19
منم حدود 2 سال هست با هتزنر کار میکنم
اگر شما 6 ایپی نیاز دراید ایپی تکی بگیرد !
اگر بیش از 6 تا نیاز دارید باید سابنت بگیرد.
وقتی از هتزنر سابنت میگیرد یه ایپی استاتیک براتون میزارن به عنوان گیتوی که باید روی سابنتون یه روتر تعریف کنید و به گیتوی وصل کنید و بقیه مشاینهای مجازی رو به روتر خودتون وصل کنید!
در اصل هر سابنت 3 ایپیش قالب استفاده نیست .
چه جالب ! شخصی با 15 پست داره به 1959 پست این حرفه میزنه . خیلی جالبه !
دوست عزیز شما یک چیزی شنیدید و اون یکی دوستمون هم همینطور و سرچ کردید همونو میاید اینجا کپی می کنید ! نه بیشتر !
اگر شما دو سال کار می کنید ما 15 سال کار کرده ایم !
این ها هم که داری می گی مباحث اولیه هست عزیز جان . 3 ip غیر قابل استفاده و ... همه می دانند.
من نمیدونم دوستان چرا جبهه می گیرن و لج بازی می کنند.
بحث این بود که با یک روش در هتزنر این امکان وجود دارد که یک ip اضافه تر قابل استفاده داشته باشیم و هیچ مشکلی هم وجود نخواهد داشت.که این روش خود هتزنر هم هست و خیلی پیچیده نیست و به سادگی شدنی هست. اگر لازم بود از خود هتزنر بپرسید بپرسید ایا این امکان هست یا خیر.
حالا هر چی من بگم شما میرید سرچ می کنید چهار مطلب طوطی وار که حفظ کردید تحویل می دید.
اگر نیاز به توضیحات بیشتر دارید تشریف بیارید دفتر بنده حضوری و عملی توجیه بشید.:)
من دیگه در این تاپیک دوست ندارم بحث کنم چون بچه بازی شد.
شما خوشحال باش که بابت تعداد پست هات در یک انجمن که بار علمی ضعیفی داره مدال افتخار گرفتی.
با تشکر
mhiizadi
December 8th, 2016, 14:32
دوست عزیز شما یک چیزی شنیدید و اون یکی دوستمون هم همینطور و سرچ کردید همونو میاید اینجا کپی می کنید ! نه بیشتر !
اگر شما دو سال کار می کنید ما 15 سال کار کرده ایم !
این ها هم که داری می گی مباحث اولیه هست عزیز جان . 3 ip غیر قابل استفاده و ... همه می دانند.
من نمیدونم دوستان چرا جبهه می گیرن و لج بازی می کنند.
بحث این بود که با یک روش در هتزنر این امکان وجود دارد که یک ip اضافه تر قابل استفاده داشته باشیم و هیچ مشکلی هم وجود نخواهد داشت.که این روش خود هتزنر هم هست و خیلی پیچیده نیست و به سادگی شدنی هست. اگر لازم بود از خود هتزنر بپرسید بپرسید ایا این امکان هست یا خیر.
حالا هر چی من بگم شما میرید سرچ می کنید چهار مطلب طوطی وار که حفظ کردید تحویل می دید.
اگر نیاز به توضیحات بیشتر دارید تشریف بیارید دفتر بنده حضوری و عملی توجیه بشید.:)
من دیگه در این تاپیک دوست ندارم بحث کنم چون بچه بازی شد.
شما خوشحال باش که بابت تعداد پست هات در یک انجمن که بار علمی ضعیفی داره مدال افتخار گرفتی.
با تشکر
سلام.
الان بنده لابد باید مدال طلا داشته باشم ؟:|
تعداد پست بحث نیست .
بحث این هست که تا وقتی میشه ای پی تکی گرفت؛ ساب نت و دردسر هایش نیاز نیست .
webhostfa
December 8th, 2016, 19:14
متاسفانه یا خوشبختانه مثل شما در این انجمن زیاد بودن و نمونه شما رو بنده در این چندین ساله که در اینجا عضو هستم زیاد دیدم، در مورد سن بنده شما اطلاعی ندارین و همچنین تحصیلاتم، پس لطفا در مورد سن و سال و اطلاعاتم صحبت نفرمایید چون خنده دار هست! اما در مورد اطلاعات شما هم بنده فکر نمیکنم چیز قابل گفتن داشته باشید چون درخت هرچیه بربارتر باشه سربه زیر تر است و بنده در مورد دانش فنی خودم ادعایی ندارم و فقط تجربیاتم رو عنوان می کنم.
در مورد کانفیگ سابنت هم پیشنهاد می کنم این موارد رو مطالعه نمایید، هتزنر مثل کانفیگ شما به هیچ عنوان انجام نمیده لطفا فرافکنی نفرمایید!
https://wiki.hetzner.de/index.php/KVM_mit_Nutzung_aller_IPs_aus_Subnetz/en
https://wiki.hetzner.de/index.php/Zusaetzliche_IP-Adressen/en
در مورد تعداد پستم هم بنده نیازی به این امر ندارم و فکر می کنم این جمله برازنده شما باشه!
بهتره که یاد بگیرید همه چیز رو اصولی انجام بدین وگر نه کانفیگ آب دوغ خیاری رو همه بلد هستن!
در انتها برای شروع هم پیشنهاد بنده به شما این هست:
کتاب مفهوم و کاربرد شبکه های کامپیوتر نوشته میثاق نوازی :)
نمی خواستم جواب بدم ولی حیفم اومد جواب ندم.
زمانی که تو مدرسه می رفتیی ما CCIE گرفتیم. این از این.
تو که میگفتی ساب نت 29/ 8 یورو قیمتشه ؟ چی شد؟ چرا اطلاعات غلط می دی؟!
یعنی واقعا تو هنوز نگرفتی چی شد؟:d
Setting up additional IPv4 subnets Subnets are routed on the main IP of a server. In general the first (Network IP) and the last (Broadcast IP) cannot be used. This leaves six usable addresses for a /29 subnet.
A /29 subnet consisting of 8 IP addresses will look like this:
aaa.aaa.aaa.aaa (Network IP)
bbb.bbb.bbb.bbb
ccc.ccc.ccc.ccc
ddd.ddd.ddd.ddd
eee.eee.eee.eee
fff.fff.fff.fff
ggg.ggg.ggg.ggg
hhh.hhh.hhh.hhh (Broadcast IP)
The IPs "b" to "g" can be configured and used as single IPs. Alternatively, a file can be created:
امیدوارم الان دیگه گرفته باشی چی شد!:)
دوست عزیز بی سواد بودن جرم نیست ، فقط لج بازی و غرور کاذب جرم هست.چیزی که اطلاع نداری نظر نده خیلی سنگینتر هستی.
متاسفانه این انجمن 90 % فقط شده شبکه اجتماعی برای یک عده بیکار و بیسواد که بصورت دسته جمعی فقط جنس اشغالشونو قالب افراد ساده و از همه جا بی خبر کنند و همدیگرو لایک کنند! و پست های اسپم بگذارند و تبلیغ سایت در پیتشون کنن.
دیگه اینجا نمیام.
شب و روزگار خوش.:)