PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثير مشابه بودن دامنه با عنوان سايت

keyhan7
December 5th, 2016, 23:29
سلام اين که عنوان سايت با اسم دامنه يکي باشه توي سئو تاثير داره؟
شنيدم که تاثير نداره ولي چند مورد سرچ کردم به نظر مياد تاثير داره چون وقتي کلمه سرچ شده توي دامنه هست قسمتي از دامنه پرنگ تر نمايش داده ميشه
نظر شمايي که در زمينه سئو تجربه دارين چيه؟

irhost.net
December 5th, 2016, 23:33
سلام اين که عنوان سايت با اسم دامنه يکي باشه توي سئو تاثير داره؟
شنيدم که تاثير نداره ولي چند مورد سرچ کردم به نظر مياد تاثير داره چون وقتي کلمه سرچ شده توي دامنه هست قسمتي از دامنه پرنگ تر نمايش داده ميشه
نظر شمايي که در زمينه سئو تجربه دارين چيه؟

سلام بنده هم دونبال این موضوع بودم /

نتیجه ای که بدست اوردم جواب شما بله می باشد شاید زیاد تاثیر نداشته باشد اما بی تاثیر هم نیست.

موفق باشید

keyhan7
December 5th, 2016, 23:35
سلام بنده هم دونبال این موضوع بودم /

نتیجه ای که بدست اوردم جواب شما بله می باشد شاید زیاد تاثیر نداشته باشد اما بی تاثیر هم نیست.

موفق باشید
ممنون

به نظر شما ارزش داره که اسم سایتو چیزی که میخای نزاری و از کلمات کلیدی و یا از عنوان سایت استفاده کنی؟

irhost.net
December 5th, 2016, 23:38
ممنون

به نظر شما ارزش داره که اسم سایتو چیزی که میخای نزاری و از کلمات کلیدی و یا از عنوان سایت استفاده کنی؟

درود مجدد

ببینید این امر ضروری نمی باشد اما اگر انجام بدین تاثیر گذار خواهد بود (تاثیر به حدی نیست که به چشم بیاد)

پیروز باشید

market4.ir
December 9th, 2016, 04:48
100 درصد تاثیر داره

تاثیرش تو اوج مشخص میشه یعنی وقتی رقبای سایتت کم میشه یعنی وقتی تو صفحه اول میری تاثیر خودشو میزاره از 100 درصد Seo 1 درصد تاثیر گذاره کع بعدا پر رنگ ترم میشه

elvator
December 14th, 2016, 01:32
سلام و عرض ادب
تاثیر این موضوع بسیار بیشتر از متا تگ و دسکریپشن هست
انتخاب اسم دامنه با موشوع فعالیتش اگر نام دامنه در ترجمه با موضوع برابری کنه تاثیر بسزایی داره.
مثلا دامنه یه سایت ارایه سرویس تلگرام اگر xxxxxxx.com باشه با سئو میتونه بیاد بالا اما اگر telegram.com باشه باز هم با سئو میاد بالا اما تاثیرش رو زمانی متوجه میشید که لینک 1 هستید و زمان ایندکستون کاهش پیدا میکنه.