توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش محدود لایسنس دایرکت ادمین 7400 تومان
زمان فعالسازی لایسنس ها بین سی دقیقه الی پنج ساعت معمولا می باشد
قابلیت تغییر ای پی در سفارشات ماهیانه : ندارد
پشتیبانی و مشاوره فروش در تلگرام : @omid_host (https://telegram.me/omid_host)
hostorder
December 23rd, 2016, 09:19
ایا با این قیمت باز هم موجود هست؟
امکان تغییر آیپی با هزینه 1 دلار هم انجام میشه در خرید ماهانه؟
behravesh
December 23rd, 2016, 10:53
ایا با این قیمت باز هم موجود هست؟
امکان تغییر آیپی با هزینه 1 دلار هم انجام میشه در خرید ماهانه؟
بله موجود است
اگر مهلت افر تمام شود از طریق همین تاپیک اطلاع داده می شود
امکان تغییر ای پی وجود ندارد
behravesh
December 25th, 2016, 21:28
مدت زمان افر به پایان رسید
هزینه لایسنسها با تعرفه قبلی 8900 تومان به فروش می رسد
ourweb
January 1st, 2017, 19:36
ممنون از شما یک عدد سفارش داده شد
farmanrava
March 4th, 2017, 12:06
درود
پیش از این تعریف های ایشون رو از جانب همکاران شنیده بودم اما خودم مستقیم برخورد نکرده بودم .
ایشون در یک حرکت بسیار زشت اقدام به فروش لایسنس به روش غیر قانونی میکنند ! بلافاصله بعد از فروش لایسنس اطلاعات لایسنس رو تغییر میدن و به کس دیگری میفروشن ! یعنی یک لایسنس رو به چند نفر میفروشن و هر بار موقع تمدید لایسنس آی دی جدید بهتون میدن و این داستان ادامه داره !
تا اینجای قضیه هیچی ... بابت همین کاره ایشون دایرکت ادمین آی پی سروری که براش لایسنس تهیه کرده بودیم رو توی بلک لیست قرار داده و 50 دلار جریمه برای آزاد شدن آی پی میخواد !
پاسخ دایرکت ادمین به ما :
35309
پاسخ سایت لایسنس ها بعد از پیگیری های مجدد :
یا مرکزی که قبلا ازش لایسنس خریدین ، از یک لایسنس بر روی چندین سرور استفاده کرده و آی پی در لیست بلاک دایرکت ادمین قرار گرفته
و به احتمال قوی تر مشکل مالی داشتن که آی پی های اونها در لیست سیاه قرار گرفته
دایرکت ادمین اشاره به ***ی کرده و گفته اگر میخوایید این آی پی آزاد بشه باید 50 دلار پرداخت کنید
متاسفانه یا باید آی پی سرور را تغییر دهید ، یا اینکه اون هزینه 50 دلار رو پرداخت کنید تا آی پی را آزاد کنند
البته طبق اخلاق حرفه ای ، شرکت قبلی باید پاسخگوی این مساله باشد
بنده که در این موارد به هیچ وجه ساکت نمیمونم و به صورت قانونی اقدام میکنم . این رو قبلا هم به این مدل فروشنده ها ثابت کردم و حقم رو پس گرفتم ....
اگر دوستان دیگه ای هم توسط این شخص براشون مشکل پیش اومده ، حتما به من اطلاع بدن تا اظهارات و مدارک باقی دوستان هم اضافه بشه و روال کار راحت تر انجام بشه .
توسط آشنایی که داشتم برای ابطال نماد اعتماد و درگاه بانکی ایشون نیز اقدامات لازم صورت گرفته است . همینطور توضیحات لازم برای مدیریت انجمن به همراه مدارک مورد نیاز به جهت مسدود سازی اکانت و برند ایشان در انجمن نیز انجام شده است .
با تشکر
hell.machine
March 4th, 2017, 12:39
سلام
من هم از ایشون خریدم واقعا حرکتشون خیلی زشت هست
هزینه دو ماه رو بهشون دادم بعد از یک ماه لایسنس اکسپایر شد بعد یک هفته تیکت زدن بلاخره به خودشون زحمت دادن که جواب بدن و یه لایسنس جدید دادن
بعد اون که تموم شد برای ماه بعد که تمدید کردیم دیگه از لایسنس خبری نشد بازم بعد 1 هفته پیگیری گفتن هزینه رو برگشت میدن که اونم ندادن
واقعا متاسفم براشون
bluehost
March 4th, 2017, 13:22
با سلام
پیرو تایید صحبت دوستان بنده هم از ایشون شاکی هستم
و از ایشون به دلیل اینکه یک لایسنس رو به چند نفر میفروشن شاکی هستم
و از طریق موارد قانونی جهت ابطال نماد و درگاه بانک ایشون اقدام میکنم چون شامل خسارت شدم
موفق باشید
Mr.Te0
March 4th, 2017, 13:36
زمانی که ملاک انتخاب سرویس دهنده و خرید ، تفاوت قیمت چتد هزار تومانی ناچیز باشد ، بیش از این هم انتظار نمیرود.
بنده صحت و سوق موارد مطرح شده برای فروشنده را تایید یا رد نمیکنم ولی جای بسی تعجب است که کاربران با سابقه که به دفعات در همین انجمن شاهد انواع موارد مشابه بوده اند باز هم به خاطر هزینه ای ناچیز ، طمع میکنند.
همیشه عبرت آموزی از گذشته به عنوان چراغ راه آینده یاد شده است .
یاد بگیریم که ملاک انتخاب یک سرویس مناسب صرفا محدود به قیمت آن نیست و به قول معروف :
" پنیر مجانی تنها در تله موش یافت میشود "
farmanrava
March 4th, 2017, 14:51
زمانی که ملاک انتخاب سرویس دهنده و خرید ، تفاوت قیمت چتد هزار تومانی ناچیز باشد ، بیش از این هم انتظار نمیرود.
بنده صحت و سوق موارد مطرح شده برای فروشنده را تایید یا رد نمیکنم ولی جای بسی تعجب است که کاربران با سابقه که به دفعات در همین انجمن شاهد انواع موارد مشابه بوده اند باز هم به خاطر هزینه ای ناچیز ، طمع میکنند.
همیشه عبرت آموزی از گذشته به عنوان چراغ راه آینده یاد شده است .
یاد بگیریم که ملاک انتخاب یک سرویس مناسب صرفا محدود به قیمت آن نیست و به قول معروف :
" پنیر مجانی تنها در تله موش یافت میشود "
جناب مهرانفر عزیز کاملا درست میفرمایید ... اشتباه پیش میاد ، بنده که شخصا فکر میکردم ایشون لایسنس لایف تایم دارند و به صورت ماهانه میفروشن مثل خیلی دیگه از دوستان ! اما به هیچ وجه فکرشو نمیکردم یک لایسنس قراره به چند نفر فروخته و بشه و در آخر آی پی ما بلک لیست بشه ...
شخصا اگه احساس کنم که مشکلی توی همکاری هستش قطع همکاری میکنم ! بعد از 2 بار تمدید لایسنس و فرستادن مشخصات جدید فهمیدم موضوع از چه قراره و چه کار میکنند ، به همین جهت این ماه به یوزر گفتیم از جای دیگه لایسنس تهیه کنه با مشکلات که عرض کردم مواجه شدیم . بلک شدن آی پی و درخواست جریمه و...
لایسنس دایرکت ادمین زیر 20 هزار تومان همه به همین شکل هستند که لایف تایف دارند و ماهانه میفروشن و اجازه تغییر آی پی هم خیلی کم وجود داره ، این یک چیز مشخصی هستش ! ما انتظار اینکه لایسنس ماهانه 5 دلاری بهمون بدن رو که نداشتیم اما انتظار داشتیم یک لایسنس تا زمانی که تمدید میشه مختص به ما باشه ...
نکته آخر اینکه اگر این قیمت ها معقول نیست و شک بر انگیر هستش چرا در انجمن باهاشون برخورد نمیشه ؟
nikit
March 4th, 2017, 14:57
از ایشون ۲ سرور اختصاصی تهیه کرده بودیم
در نهایت با بسته شدن سایت و واگذاری سرور ما به شخص دیگری مواجه شدیم تا در نهایت مهلت سرویس ما به اتمام رسید و تقریبا مبلغ ۶۰۰ هزار تومان باعث ضرر مالی برای ما شدند
farmanrava
March 4th, 2017, 15:05
از ایشون ۲ سرور اختصاصی تهیه کرده بودیم
در نهایت با بسته شدن سایت و واگذاری سرور ما به شخص دیگری مواجه شدیم تا در نهایت مهلت سرویس ما به اتمام رسید و تقریبا مبلغ ۶۰۰ هزار تومان باعث ضرر مالی برای ما شدند
خوب چرا اقدام قانونی نمیفرمایید ؟
nikit
March 4th, 2017, 15:31
خوب چرا اقدام قانونی نمیفرمایید ؟
ما به دو سرور احتیاجی نداشتیم، در ابتدا درخواست کردند اگر احتیاجی ندارید به شخص دیگری واگذار کنیم
(البته با برخورد بسیار نامناسبی این موضوع صورت گرفت)
تایید کردیم این مورد رو، سرور دوم رو هم درخواست دادند گفتیم به ایشون؛ شمارو در جریان خواهیم گذاشت، پس از سه روز برای بکاپ گیری از دیتا سعی کردیم وارد سرور شویم اما متاسفانه پسورد سرور تغییر داده شده بود
در تلگرام نیز بلاک شده بودیم
داخل سایت تیکت زدیم
دسترسی لارا ارسال کردند که فیک بوده و با پسوردی اشتباه قرار داده شده بوده و سپس whmcs وب سایت خود را خارج از دسترسی قرار دادند
پس از چند روز سایت رو باز کردند، تیکت زدیم دسترسی فعال نمیباشد، تیکت زدند ۲۴ ساعت تنها فعال خواهد بود و میبایست اقدام میکردید و مجددا وبسایت رو غیر فعال کردند
متاسفانه در ابتدای خرید از ایشون نیز پس از ثبت سفارش ما و گذشت ۵ روز، برای فیدبک گرفتن از سامانه autovm نیاز به رنج ایپی داشتیم تیکت زدیم گفتند امکان خرید ایپی در هتزنر تا ۱۵ روز نمیباشد! و این مورد رو به هنگام خرید اطلاع نداده بودند، در حالی که ذکر کرده بودیم به آیپی نیاز خواهیم داشت در آینده
به هر حال برای ما این سرور ها از اهمیت بالایی برخوردار نبوده و مبلغی که ایشون به ما خسارت زدند مبلغی نبوده که ما برای پیگیری آن وقت خود را صرف کنیم.
در آخر حرکتی که بسیار برای ما جذاب بود این مورد بوده که ما برای تست سامانه در هر شرایطی و گرفتن فیدبک های متفاوت اقدام به ارائه سرور مجازی بصورت رایگان و یا با نرخ بسیار پایین کرده بودیم که در تلگرام فرموده بودند به ما:
شما چند سالتون هست؟
از شما التماس میکنم بازار هاستینگ ایران را بد نام نکنید!
Sent from my iPhone using Tapatalk
bluehost
March 4th, 2017, 15:37
جناب مهرانفر عزیز کاملا درست میفرمایید ... اشتباه پیش میاد ، بنده که شخصا فکر میکردم ایشون لایسنس لایف تایم دارند و به صورت ماهانه میفروشن مثل خیلی دیگه از دوستان ! اما به هیچ وجه فکرشو نمیکردم یک لایسنس قراره به چند نفر فروخته و بشه و در آخر آی پی ما بلک لیست بشه ...
شخصا اگه احساس کنم که مشکلی توی همکاری هستش قطع همکاری میکنم ! بعد از 2 بار تمدید لایسنس و فرستادن مشخصات جدید فهمیدم موضوع از چه قراره و چه کار میکنند ، به همین جهت این ماه به یوزر گفتیم از جای دیگه لایسنس تهیه کنه با مشکلات که عرض کردم مواجه شدیم . بلک شدن آی پی و درخواست جریمه و...
لایسنس دایرکت ادمین زیر 20 هزار تومان همه به همین شکل هستند که لایف تایف دارند و ماهانه میفروشن و اجازه تغییر آی پی هم خیلی کم وجود داره ، این یک چیز مشخصی هستش ! ما انتظار اینکه لایسنس ماهانه 5 دلاری بهمون بدن رو که نداشتیم اما انتظار داشتیم یک لایسنس تا زمانی که تمدید میشه مختص به ما باشه ...
نکته آخر اینکه اگر این قیمت ها معقول نیست و شک بر انگیر هستش چرا در انجمن باهاشون برخورد نمیشه ؟
سلام
بله حرف شما صحیح است بنده هم در ابتدا فکر کردم لایسنس لایف تایم هست و ایشون دارند میفروشند
اما از ماه دوم متوجه شدم که قضیه از چه قراره
دقیقا بعد از اینکه لایسنس رو تغییر دادند و لایسنس جدید دادند
farmanrava
March 4th, 2017, 15:46
سلام
بله حرف شما صحیح است بنده هم در ابتدا فکر کردم لایسنس لایف تایم هست و ایشون دارند میفروشند
اما از ماه دوم متوجه شدم که قضیه از چه قراره
دقیقا بعد از اینکه لایسنس رو تغییر دادند و لایسنس جدید دادند
بله کاملا مشخصه ، لایسنس 5 دلاری با این قیمت دلار زیر 20 هزار تومان نیست !
اما خیلی از فروشنده های معتبر هم زیر 20 تومان دارند که همین روش رو دارند لایسنس لابف تایم دارن که به صورت ماهانه و اجازه تغییر آی پی خیلی کم رو ماهانه اجاره میدن ، از خیلی جاها هم خرید کردیم و تا کنون هیچ مشکلی نداشتیم . فقط برای تست از ایشون یک لایسنس داشتیم که سر همون یک لایسنس کلی ضرر به ما زدن . برابر هزینه یک لایسنس لایف تایم دایرکت ادمین ...
حالا هم میفرمایند که ما تقصیری نداشتیم ! به یکی دیگه از همکاران فرمودن که لایسنس رو از سایت لایسنس ها دریافت میکنند ، به ما گفتن پنل دارند مستقیم میگیرن ! اصلا حرفاشون مشخصه که فقط دروغ و کلکه
vps247
March 4th, 2017, 16:07
ما هم چنین لایسنسی خریدیم از تاپیک زیر
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=180382
در هر صورت برای تمدید این ها مشکل سازن
لایسنس لایف تایم می خرند بعد میان ماهیانه عرضه میکنند؟ ایا دایرکت ادمین اجازه این کار را میده؟
Ramin
March 4th, 2017, 16:08
سلام
با توجه به دریافت مدارک و اسناد از کاربران و نیز شواهد موجود ، اکانت behravesh (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=120532) به دلیل کلاهبرداری و عدم پاسخگویی مسدود شد .
اکیداً توصیه می شود از هر گونه معامله با ایشان و برند مورد استفاده فوق خودداری فرمائید !
کاربران شاکی نیز می توانند ضمن مراجعه به نزدیک ترین دفتر پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای پیگیر حقوق از دست رفته خود باشند .