PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالاخره لایسنس لایت اسپید به چه صورته!؟

Hamed27
December 5th, 2016, 00:10
دوستان ما یک سرور با CPU هشت هسته ای داریم که در حال حاضر آپاچی روش نصبه.
میخوایم لایت اسپید استفاده کنیم ولی سردرگم هستیم و نمیدونیم برای این سرور باید چه لایسنسی بخریم که هم ارزون باشه و هم نیازمون رو کامل برطرف کنه.
آیا تعداد هسته در لایسنس به تعداد هسته فیزیکی سرور ارتباط داره یا نه بحثش جداست؟
توی این سرور چند سایت هست که جمع بازدید هر کدام به 150 هزار IP میرسه.

ما واقعا نمیدونیم برای این سرور چه لایسنسی برای لایت اسپید باید بخریم و از کجا بخریم که خیلی ارزون در بیاد چون قیمت خود سرور 91 دلار شده و نمیتونیم زیاد هزینه کنیم دیگه.

این مشخصات سرور هست:
Xeon E3-1270v5 3.60GHz
Memory: 16GB ECC DDR4 RAM
Drive 1 :120GB SSD

50TB Traffic per month
100Mbit Premium Network

almandata
December 5th, 2016, 00:17
لایسنس ها به اشتراک میذاره لایسنس رو که قیمت مناسب براتون تموم میشه

Hamed27
December 5th, 2016, 00:21
لایسنس ها به اشتراک میذاره لایسنس رو که قیمت مناسب براتون تموم میشه

فرق اشتراکی با اختصاصی چیه؟ تو سایتش گفته:
طی یک شرایط خاص هر لایسنس اورجینال بین 2 الی 3 کاربر بصورت اشتراکی قرار خواهد گرفت در نتیجه هزینه آن بسیار پایین تر خواهد بود.

مگه میشه؟ خود لایت اسپید در جریان این نوع لایسنس هست؟

Hamed27
December 5th, 2016, 00:25
کسی نیست جواب سوالات دیگه من رو کامل و جامع بده؟

m2n
December 5th, 2016, 00:38
طی یک شرایط خاص هر لایسنس اورجینال بین 2 الی 3 کاربر بصورت اشتراکی قرار خواهد گرفت در نتیجه هزینه آن بسیار پایین تر خواهد بود.

اسم این کار دور زدن هست مثل اینترنت خودمون هزینه 2 مگابایت می گیرن اخرش 128کیلوبایت میدن 1 عدد پورت تقسیم میشه بین 10 الی بی نهایت کاربر :71:

اپدیت ها از سروری که لایسنس داره برای سایر سرور ها دریافت میشه کلا پیچیده هست.

مگه میشه؟ خود لایت اسپید در جریان این نوع لایسنس هست؟

این روش تا جایی که من اطلاع دارم ار مرزهای ایران خارج نشده و پرایوت هست، خارج بشه حتما چاره ای می کنن8-|

- - - Updated - - -

ایشون جواب تلگرام رو بعد از دو روز میدن و ما هم وقت نداریم دائم به ایشون پیغام بدیم و جواب نگیریم.

شرمنده، ببخشید تلگرام که جای تیکت نیست تو ناحیه کاربری جناب سنجری تیکت بزنید در 1 الی 2 ساعت جواب میدن شایدم زود تر.

mhiizadi
December 5th, 2016, 00:57
دوستان ما یک سرور با CPU هشت هسته ای داریم که در حال حاضر آپاچی روش نصبه.
میخوایم لایت اسپید استفاده کنیم ولی سردرگم هستیم و نمیدونیم برای این سرور باید چه لایسنسی بخریم که هم ارزون باشه و هم نیازمون رو کامل برطرف کنه.
آیا تعداد هسته در لایسنس به تعداد هسته فیزیکی سرور ارتباط داره یا نه بحثش جداست؟
توی این سرور چند سایت هست که جمع بازدید هر کدام به 150 هزار IP میرسه.

ما واقعا نمیدونیم برای این سرور چه لایسنسی برای لایت اسپید باید بخریم و از کجا بخریم که خیلی ارزون در بیاد چون قیمت خود سرور 91 دلار شده و نمیتونیم زیاد هزینه کنیم دیگه.

این مشخصات سرور هست:
Xeon E3-1270v5 3.60GHz
Memory: 16GB ECC DDR4 RAM
Drive 1 :120GB SSD

50TB Traffic per month
100Mbit Premium Network

سلام.
برای چنین میزان بازدیدی شما به راحتی با یک لایت اسپید 2 هسته ای کارتون راه می افتد و به خوبی نیز کار خواهد کرد .

shetabanhost
December 5th, 2016, 01:22
کسی نیست جواب سوالات دیگه من رو کامل و جامع بده؟
سلام

مشاهده کتید:
https://www.litespeedtech.com/support/wiki/doku.php/litespeed_wiki:licenses:choosing-a-license

pardishosting
December 5th, 2016, 10:35
یک هسته نهایتا دو هسته کافی است.
لایت اسپید رو بهتر است اورجینال بخرید.

webhostfa
December 6th, 2016, 16:27
توصیه میشه لایسنس لایت اسپید از سایت اصلی خریداری بشه و دو هسته برای کار شما کافی هست.

alborzdata
December 6th, 2016, 16:45
بنده از جناب سنجری خرید کردم بسیار راضی هستم

Hamed27
December 17th, 2016, 11:35
شرمنده، ببخشید تلگرام که جای تیکت نیست تو ناحیه کاربری جناب سنجری تیکت بزنید در 1 الی 2 ساعت جواب میدن شایدم زود تر.

الان سه روزه که به جناب سنجری تیکت دادیم اما جواب ندادند!
قبلا هم گفته بودم توی تلگرام هم جواب نمیده اما مدیر فروم پستم رو حذف کرد!

آیا از هاست دی ال بزرگتر توی ایران هست؟! وقتی به هاست دی ال تیکت میدی کمتر از 10 دقیقه پاسخ میدن.

hostnic24
December 17th, 2016, 11:41
الان سه روزه که به جناب سنجری تیکت دادیم اما جواب ندادند!
قبلا هم گفته بودم توی تلگرام هم جواب نمیده اما مدیر فروم پستم رو حذف کرد!

آیا از هاست دی ال بزرگتر توی ایران هست؟! وقتی به هاست دی ال تیکت میدی کمتر از 10 دقیقه پاسخ میدن.
الان مشکل شما چیه دقیقا؟

Hamed27
December 17th, 2016, 12:05
الان مشکل شما چیه دقیقا؟

من سوالم رو در پست اول نوشتم. اولا راجع به انواع لایسنس لایت اسپید پرسیدم و در ثانی اینکه از کجا بخرم با قیمت ارزون و کاملا رسمی و قانونی.
دیدم توی این فروم زیاد اسم "سنجری" برده میشه رفتیم تو سایتشون تیکت دادیم تو تلگرام هم پیغام دادیم اما انگار کسی نیست پاسخ بده.

hostnic24
December 17th, 2016, 12:23
من سوالم رو در پست اول نوشتم. اولا راجع به انواع لایسنس لایت اسپید پرسیدم و در ثانی اینکه از کجا بخرم با قیمت ارزون و کاملا رسمی و قانونی.
دیدم توی این فروم زیاد اسم "سنجری" برده میشه رفتیم تو سایتشون تیکت دادیم تو تلگرام هم پیغام دادیم اما انگار کسی نیست پاسخ بده.
برای سرور شما 2 هسته ای کاملا مناسب هست
اگه کاملا رسمی و قانونی بخواید باید از سایت خودشون بخرید
https://www.google.de/search?q=%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3+%D9% 84%D8%A7%DB%8C%D8%AA+%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%D8%A F&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=2vxUWJGgEsbR8geoxZaACw
اقای سنجری هم معمولا زود پاسخ میدند