توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند بازاریاب در خانه پورسانت و حقوق ثابت
ictpars
December 4th, 2016, 17:31
باسلام و احترام
نیازمنده 4 نفر بازاریاب حرفه ای در خانه + پورسانت و حقوق ثابت نیازمندیم
در صورت در خواست می توانید با شماره های تلفن زیر یا کانال تلگرامی در ارتباط باشید
شماره تماس دفتر : 03132659421
شماره تلفن همراه : 09135472692
آیدی تلگرام : https://telegram.me/alborzhosting
delta
December 4th, 2016, 18:04
هاستینگ دارید؟ ساپسنت شدی که برادر؟ من میتونم کمکت کنم یک ماهه کیلویی برات میفروشم اما حقوق ثابت میخوام اولشم میگیرم..اگر مشکلی ندارید میزان حقوق رو برام پ خ کنید بعدش صحبت میکنیم.راستی شماره تلگرامتونم بگید اینی که دادید کاناله
ictpars
December 4th, 2016, 18:07
هاستینگ دارید؟ ساپسنت شدی که برادر؟ من میتونم کمکت کنم یک ماهه کیلویی برات میفروشم اما حقوق ثابت میخوام اولشم میگیرم..اگر مشکلی ندارید میزان حقوق رو برام پ خ کنید بعدش صحبت میکنیم.راستی شماره تلگرامتونم بگید اینی که دادید کاناله
دوست عزیز اون خودمون بستیم در حال حاظر و می تونید با ما تماس بگیری برای هاستینگ دیگه اون فقط اینترنت هست نمایندگی اینترنت هست ict-pars.ir فقط برای نمایندگی اینترنت هست
delta
December 5th, 2016, 10:34
این دوره زمانه کسی نمیاد تلفن بزنه بشینه پای حرف چه میخواد بشه چی نشه..تلگرام دارید؟
ictpars
December 5th, 2016, 10:41
این دوره زمانه کسی نمیاد تلفن بزنه بشینه پای حرف چه میخواد بشه چی نشه..تلگرام دارید؟