PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت انتخاب سرور جهت نمایش فیلم

sysman2007
December 4th, 2016, 12:23
با سلام

یک سرور میخواهم انتخاب کنم که جهت نمایش فیلم، کلیپ و عکس با مشخصات زیر (از دید سخت افزار و هاست در نظر گرفته شود):

1- فیلم ها و عکس های ارسالی بنا به نیاز تبدیل میشوند.
2- سرعت مناسب در بارگزاری صفحات.
3- حداکثر سرعت بارگذاری ویدیو
4- تعداد 500 تا 1000 بازدید کننده لحظه ای (نمایش فیلم) را پاسخگو باشد.
5- سرور مجازی پاسخگو میباشد یا سرور اختصاصی تهیه شود؟
6- محل سرور ایران باشد یا خارج از کشور (بیشتر بازدید کننده داخلی هستند و نیاز به دسترسی اینترنت از داخل سرور وجود دارد)
7- چه تعداد کور cpu برای این کار کافی است؟
8- میزان رم مورد نیاز را میتوان محاسبه کرد؟
9- هارد ssd مناسب است یا هاردهای معمولی پاسخگو میباشد؟
10- حدود هزینه ماهیانه برای سرور

خواهشمند است راهنمایی بفرمایید. تا حد امکان با دلیل قابل ارائه هر موضوع پاسخ داده شود.
اگر از دوستان تجربه مشابه ای در این ضمینه دارند پیشاپیش از راهنمایی ارزنده شان تشکر میکنم.

farssub
December 4th, 2016, 12:32
با سلام

یک سرور میخواهم انتخاب کنم که جهت نمایش فیلم، کلیپ و عکس با مشخصات زیر (از دید سخت افزار و هاست در نظر گرفته شود):

6- محل سرور ایران باشد یا خارج از کشور (بیشتر بازدید کننده داخلی هستند و نیاز به دسترسی اینترنت از داخل سرور وجود دارد)

خواهشمند است راهنمایی بفرمایید. تا حد امکان با دلیل قابل ارائه هر موضوع پاسخ داده شود.
اگر از دوستان تجربه مشابه ای در این ضمینه دارند پیشاپیش از راهنمایی ارزنده شان تشکر میکنم.

سلام خدمت شما
سرور در ایران بخواین میزبانی بشید هزینه ترافیک باید پرداخت کنید
سرور مجازی هم برای شروع مناسب هستش ، میتونید بعدا اختصاصی تهیه کنید
سی پیو هم 2 تا 4 کور برای شروع!
رم 5 تا 12 گیگ ، هارد اس اس دی
میزبانی در ایران سرعت بالاتری خواهید داشت

sysman2007
December 4th, 2016, 14:31
دقیقا تست شده و بین ایران و آلمان تفاوتی زیادی مشاهده نشد

farssub
December 4th, 2016, 14:40
دقیقا تست شده و بین ایران و آلمان تفاوتی زیادی مشاهده نشد

پس سرور قوی تر از آلمان میتونید تهیه کنید

sysman2007
December 4th, 2016, 15:45
پس سرور قوی تر از آلمان میتونید تهیه کنید

قوی تر از چه از نظر؟ از کجا؟

mhiizadi
December 4th, 2016, 15:54
قوی تر از چه از نظر؟ از کجا؟
سلام
آلمان بهترین انتخاب شما میتونه باشه و هلند .

یک سرور px61-nvme تهیه کنید عالیست .

Z.eus
December 4th, 2016, 16:14
با سلام

درود؛

همانطور که خودتان فرمودید، برای کار شما مسئله پینگ تایم مورد زیاد مهمی نیست. بنابراین تمرکز شما باید بر روی تهیه سرور یا سرور های مناسب اینکار باشد.

سرور مجازی و سرور اختصاصی در حالت کلی از نظر استفاده، تفاوتی با هم ندارند و این میزان مصرف منابع و سیاست شماست که تعیین می‌کند کدام نوع مناسب است.

برای پاسخ به بیشتر سوالات شما نیاز به بررسی دقیق سرویس فعلی شما است. به عنوان مثال، هزینه سرور شما بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان ممکن است باشد.

اینکه هارد تنها SSD باشد یا بصورت ترکیبی باشد و... همگی نیاز به بررسی دقیق شرایط فعلی شما دارد و نمیتوان به پاسخ های کلی بسنده کرد.

در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید تا شرایط شما بررسی شود؛ مشاوره رایگان است.

چت آنلاین (http://serversaz.com) // ارسال تیکت (https://my.serversaz.com)// ارتباط در تلگرام (https://telegram.me/myserversaz)

با تشکر.

company_hosting
December 4th, 2016, 16:45
با سلام

سلام

اگر پورت سرور مناسب باشد
بهترین گزینه برای شما ایران میباشد
از نظر سرعت و لود صفحات و ....

هارد اس اس دی
سی پی یو زئون 4- 6 هسته
رم 32 به بالا ... درصورت نیاز به سرور اختصاصی و ...

بستگی به منابع مورد نیاز سرور اختصاصی از 200 تا 700 هزار تومان قابل ارائه میباشد

پیشنهاد میکنم با بخش فروش مکاتیه کنید تا یک افر مناسب از ایران به شما داده شود

با تشکر

sysman2007
December 5th, 2016, 08:49
خوب تصمیم بر این شد که سرور اختصاص تهیه شود با توجه به بودجه فعلی از هتزنر سری px61
ولی سوال بزرگ این هست.
px61 یا px61-NVMe ؟ 8 ترابایت هارد معمولی در مقابل 1 ترابایت NVMe . برای video streaming کدام گزینه مناسب تر هست.
این را هم در نظر داشته باشید که دیتابیس هم روی این سرور قرار خواهد گرفت.

company_hosting
December 5th, 2016, 09:00
خوب تصمیم بر این شد که سرور اختصاص تهیه شود با توجه به بودجه فعلی از هتزنر سری px61
ولی سوال بزرگ این هست.
px61 یا px61-NVMe ؟ 8 ترابایت هارد معمولی در مقابل 1 ترابایت NVMe . برای video streaming کدام گزینه مناسب تر هست.

سلام

اگر ویدئو شما کش میشود 1 ترا اس اس دی کافی هست
اکر ویدئو ها ها ذخیره میشوند 8 ترا نیاز خواهید داشت

mhiizadi
December 5th, 2016, 09:39
ولی سوال بزرگ این هست.
سلام
فضایی جهت ذخیره سازی فایل ها نیاز دارید ؟
در حال حاضر جهت میزبانی و ارائه VPS داریم از px61-nvme استفاده میکنیم و به خوبی جواب داده و بهترین کیفیت رو داشته .
ارادت .

sysman2007
December 5th, 2016, 10:19
سلام
فضایی جهت ذخیره سازی فایل ها نیاز دارید ؟
در حال حاضر جهت میزبانی و ارائه vps داریم از px61-nvme استفاده میکنیم و به خوبی جواب داده و بهترین کیفیت رو داشته .
ارادت .

موضوع این هست که آیا نیازمند سرعت به این زیادی هستم برای نمایش زنده فیلم یا نه؟
متاسفانه آن یکی هاردها سرعت معمولی دارند
برای دلخوشی sas هم نیستند.

در زمان آپلود به صورت زنده فرمت فیلم به چندین فرمت تبدیل می شود.

mhiizadi
December 5th, 2016, 10:21
موضوع این هست که آیا نیازمند سرعت به این زیادی هستم برای نمایش زنده فیلم یا نه؟
متاسفانه آن یکی هاردها سرعت معمولی دارند
برای دلخوشی sas هم نیستند.

در زمان آپلود به صورت زنده فرمت فیلم به چندین فرمت تبدیل می شود.
سلام.
بهترین انتخاب شما همان NVMe می باشد .
کیفیت عالیست و مطمئناً سرور کم نخواهد آورد برای کاره شما .
این سرور رو پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید و به سراغ SATA نروید :https://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/px61nvme

sssoheil
December 5th, 2016, 18:21
درود

برای کار شما بهترین سی پی یو ها سری i7 و E3-1246V3 هستند .هارد SSD معمولی نیز جوابگوی شما هست و نیازی به NVMe نیست.برای اینکه حداقل 500 تا 1000 تماشگر همزنان را پاسخگو باشد قطعا باید پورت سرور شما 1000 مگابیت باشد که سرور های مارکتی هتزر به کار شما نخواهند آمد.از جهت پینگ و عدم قطعی در پخش ویدئو ها بهترین گزینه دیتاسنتر های اروپایی به خصوص هلند و انگلستان و آلمان مناسب هستند.سرور مجازی به دلیل اعمال محدودیت در سی پی یو و رم و پورت و هارد مناسب نیستند.رم 16 گیگ نیز کفایت میکند.cpu چهار هسته ای کفایت میکند.

سرور های زیادی در زمینه ویدئو استریمینگ ارائه داده ایم و طبق تجربه مهمترین مسئله در این زمینه پورت سرور و ترافیک مصرفی بالا میباشد.معمولا مصرف ترافیک برای ان تعداد کاربری که شما فرمودید بالای 100 ترابایت در ماه میباشد و گاها ممکن است به 300 ترابایت نیز برسد.

shetabanhost
December 5th, 2016, 22:09
سلام

سرور NVME عالیه از هر نظر
برای کار استریم آنلاین ویدیو بهترین راه استفاده از سرور های مخصوص استریم که هزینه هایی بالای 200 دلار / یورو ماهانه دارند هست
اگر ابتدای کار هستید و مصرف پهنای باندتون از 50 ترا بیشتر نمیشه همین سرور px61-nvme عالیه

از نظر هزینه ای هم خیلی خوبه

پیروز و موفق.

sysman2007
December 6th, 2016, 16:17
خوب سرور px61-NVMe تهیه شد.
با توجه به نتیجه تست هارد و کاربری مورد نظر من
آیا بنظرتان دیسک ها را به صورت raid0 نرم افزاری برای سیستم عامل ایجاد کنم بهتر هست یا به صورت مستقل؟

نتیجه تست دیسک px61-NVMe و مقایسه با هارد enterprise 6G/bs (http://uupload.ir/files/th3x_px61_disk_test.png)

sssoheil
December 6th, 2016, 17:13
درود

هاردها به صورت مستقل باشند بهتر است.اینطوری اگر مشکلی در پردازش رید به وجود آمد سرور از دسترس خارج نمیشود.

sysman2007
December 6th, 2016, 17:25
درود

هاردها به صورت مستقل باشند بهتر است.اینطوری اگر مشکلی در پردازش رید به وجود آمد سرور از دسترس خارج نمیشود.

رید نرم افزاری است.

sssoheil
December 6th, 2016, 17:27
درود

بله در جریان هستم که نرم افزاری است.رید نرم افزاری از منابع سرور مانند رم و سی پی یو جهت پردازش استفاده میکند.اگر درایو ها مستقل باشند امنیت دیتا بالاتر میرود تا زمانی که رید 0 هستند.