PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست با قابلت Addon Domains

vistacali
December 3rd, 2016, 22:50
سلام دوستان اگر هاست های ایرانی که من میشناسم Addon Domains رو روی سرویسی که ارائه میدهند بسته ایند ایا جایی سراغ دارید که آزاد باشه که سرویس درخواستی خود را از اونجا خرید کنم

Hi Data
December 3rd, 2016, 22:53
با سلام و احترام،

در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا خدمتتون آفر بدیم.

sor
December 3rd, 2016, 23:06
در قسمت درخواست سرویس تایپ بزنید

پ.ن : با تلگرام ای دی همکارمون در تماس باشید net_jobs@

موفق باشید

k-h
December 4th, 2016, 11:55
در بخش درخواست تاپیک بزنید تا بتونیم بهتون قیمت بدیم

vistacali
December 9th, 2016, 09:27
در بخش درخواست تاپیک بزنید تا بتونیم بهتون قیمت بدیم
کاکو هاست قبلا از شما سرویس vps خریداری کردم اصلا پشتیبانی که ندارید , 24 ساعت down بوده ,و ... میخواهی ایدی کاربریم رو بدم بهتون چک کنید

ali-rezam
December 14th, 2016, 02:07
اگه در بخش درخواست تاپیک ایجاد کنند دوستان فروشنده راحت تر پیشنهادات خودشون رو در اختارتون میذارن
پیشنهاد میشه قبل از خرید حتما با سرویس دهندتون میزان مصرف و تعداد وبسایت هایی که قصد بالا بردنشون رو دارید در میون بذارید تا در آینده به مشکل نخورید

majids
December 14th, 2016, 18:18
سلام.
چندتا ادون دامین میخواید؟
اینو چک کنید
http://goo.gl/ac6dNp

relaxhost
December 15th, 2016, 09:07
اگه در بخش درخواست ها تایپیک بزنید . دوستان بهتر خدماتشون رو بهتون معرفی میکنن

dizaji_saeed
December 24th, 2016, 20:33
سلام دوستان اگر هاست های ایرانی که من میشناسم Addon Domains رو روی سرویسی که ارائه میدهند بسته ایند ایا جایی سراغ دارید که آزاد باشه که سرویس درخواستی خود را از اونجا خرید کنم

درود
دوست عزیز ، ادون دامین به دلیل حفظ کیفیت سرویس ها معمولا روی اکثر میزبانی های اشتراکی ، محدود میکنن. ( البته شاید در میزبانی های اقتصادی ، تعدادش صفر باشه). گرچه هاستینگ با ادون دامین بالا هم میتونین پیدا کنین که متاسفانه بخش مناسبی رو برای ایجاد تاپیک انتخاب نکردین و آفر دادن در این بخش خلاف قوانین هستش.
لدفن درخواستتون رو در بخش درخواست سرویس بدین

shatech
December 24th, 2016, 21:04

دوست داشتید در تلگرام پیام بدید در خدمت هستیم وبسایت در حال بروزرسانی می باشد

a1994n1373
January 6th, 2017, 15:21
دوست عزیز طبق قوانین ما نمیتونیم اینجا به شما آفر بدیم . لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید . با تشکر

erfanmetaller
January 7th, 2017, 00:04

با سلام
اگردر قسمت درخواست سرویس تاپیک بزنید میتونید از خدمات مطلع بشید .