توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدود شدن سرعت دانلود از سایت مورد نظر
farhadrohi
December 3rd, 2016, 17:21
سلام من از هاست دانلود استفاده میکنم و رپیدلیچ ریختم ولی سرعت دانلودم از سایت مورد نظر که ایرانی هست محدود شده زیر 100 کیلوبایت الان شده زیر 50 کیلوبایت .از سایت های دیگه سرعت خوبه 500 کیلوبایت و حتی 2 مگ تا 8 مگ ولی متاسفانه دیگر سایت ها به کارم نمیاد سایت منبعی که من انتخاب کردم همش بروز هست و باید ازش دانلود کنم.اینو تیکت زدم به پشتیبانی هاست و بررسی کردن گفتن سایت مورد نظر آی پی هاستی که داری استفاده میکنی رو محدود کردن.گفتن احتمالا با سرور مجازی و یا هاست ایران حل بشه.آیا جز خرید سرویس ها روش دیگه ای نیستش برای انتقال؟؟
irhost.net
December 3rd, 2016, 19:11
درود خیر باید انتقال انجام بدید دوست عزیز موفق و سربلند باشید.
shetabanhost
December 3rd, 2016, 19:24
سلام من از هاست دانلود استفاده میکنم و رپیدلیچ ریختم ولی سرعت دانلودم از سایت مورد نظر که ایرانی هست محدود شده زیر 100 کیلوبایت الان شده زیر 50 کیلوبایت .از سایت های دیگه سرعت خوبه 500 کیلوبایت و حتی 2 مگ تا 8 مگ ولی متاسفانه دیگر سایت ها به کارم نمیاد سایت منبعی که من انتخاب کردم همش بروز هست و باید ازش دانلود کنم.اینو تیکت زدم به پشتیبانی هاست و بررسی کردن گفتن سایت مورد نظر آی پی هاستی که داری استفاده میکنی رو محدود کردن.گفتن احتمالا با سرور مجازی و یا هاست ایران حل بشه.آیا جز خرید سرویس ها روش دیگه ای نیستش برای انتقال؟؟خیر هیچ راهی ندارید و این مشکل بروی هاست شما حل شدنی نیست
farhadrohi
December 3rd, 2016, 19:35
اگه سرور مجازی بگیرم باز میتونن منو محدود کنند؟
shetabanhost
December 3rd, 2016, 19:38
اگه سرور مجازی بگیرم باز میتونن منو محدود کنند؟بله این امکان وجود داره ولی میتونین با سرویس دهنده برای تغییر ای پی سرورمجازی صحبت کنید
Z.eus
December 3rd, 2016, 19:42
درود؛
درصورت تمایل لینکی که میخواهید با سرور مجازی دانلود کنید را ارسال کنید تا سرعت به شما اطلاع داده شود.