PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند اجرای پرژوه سایت فروشگاهی - اسکریبپ اختصاصی

sabawebhost
December 3rd, 2016, 00:16
سلام دوستان وقت بخیر
از عنوان تاپیک کاملا معلومه دنبال چی هستم
ترجیحا با php نوشته بشه
هزینه مد نظر ما در بهترین حالت نهایتا 3 تومن هست
اعتماد سازی انجام بشه ترجیحا شرکت معتبر و انجام پروژه بصورت تیمی باشه تا مشکلات به کمترین حالت خودش برسه

امکانات مورد نظر در فایل PDF درج شده
http://upolod.ir/do.php?filename=upolod_92219_148071161608931.pdf

Reza68
December 3rd, 2016, 06:58
در ابتدا باید بگم جایی که تاپیک رو زدید اشتباه هستش و تو پیام خصوصی تمام موارد رو توضیح دادم براتون.

Yas-Host
December 3rd, 2016, 08:41
با سلام.

سیستمی که شما می خواهید فقط نیازمند به برنامه نویسی php نیست و باید چند نفر با یکدیگر در ارتباط با هم کار کنند.

یک شخص PSD و html و قالب را طراحی کند سپس بر اساس قالب و نوع چیدمان کار کد نویسی php صورت بگیرد.

یک برنامه نویس حرفه ای عموما نمی تواند همزمان هم کد نویسی انجام دهد و کاملا ذهن خود را مشغول به کد نویسی کند اما قالب آماده نباشد!

در نتیجه در ابتدا باید شما اقدام به طراحی یک PSD برای تمامی صفحات کرده و اتود کار را آماده کنید.

Reza68
December 3rd, 2016, 09:05
دوست عزیز شما به عنوان یک صاحب نظر فکر نمی کنید دیگه کار های psd زمانی که میشه با سبکترنی حجم و استاندارد ترین روش با بوت استرپ و Svg کار کرد دیگه کمترین کارآیی رو دارند ؟

Yas-Host
December 3rd, 2016, 09:12
دوست عزیز شما به عنوان یک صاحب نظر فکر نمی کنید دیگه کار های psd زمانی که میشه با سبکترنی حجم و استاندارد ترین روش با بوت استرپ و Svg کار کرد دیگه کمترین کارآیی رو دارند ؟

دوست عزیز هر کسی نظر خاص خود را دارد . بله ما نیز با bootstrap و svg کار رو انجام میدیم اما اتود کار و باید مشخص شود و یک طراح گرافیک در کنار برنامه نویس حضور داشته باشد.

با توجه به امضای شما فکر میکنم به دنبال حاشیه باشید و قصد خودنمایی را داشته باشید لطفا دوری کنید!

بنده فقط راه براشون مشخص کردم و اصلا قصد اینکه اعلام کنم باید به ما پروژه رو بسپارید رو نداشتم و در انجمن مناسبی نیز تاپیک ایشان زده نشده که قصد ارائه آفر داشته باشم.

toltek
December 3rd, 2016, 09:22
با سلام
فکر کنم قیمت پیشنهادیتون خیلی پایین باشه
حدود هفت میلیون میتونیم این کار رو انجام بدیم.

++ طراحی کاملاً اختصاصی تمامی صفحات psd و تحویل سورس
++ یکسال پشتیبانی نرم افزاری رایگان
++ تحویل سورس برنامه نویسی
++ تحویل داکیومنت تحلیل نرم افزار
++ تحویل داکیومنت تحلیل و طراحی دیتابیس
++ تضمین امنیت بر اساس استاندارد ایزو 27001 و مورد تایید سرممیز بین المللی این سیستم
++ یک گیگ هاست ایران - یکساله
++ طراحی 3 عدد بنر
++ طراحی آیکن های داخلی
++ ورود محتوا تا 30 صفحه/ محصول
++ مشاوره فروش و بازاریابی ( توسط دو متخصص و دارای مدرک تجارت الکترونیک و بازاریابی )
++ بهینه سازی اولیه رایگان به همراه مشاوره حرفه ای سئو

تسویه حساب هم میتونیم اینجوری با هم داشته باشیم

30% ابتدای قرارداد
20% اتمام فاز یک ( طراحی قالب در فرمت psd )
25% اتمام فاز دوم ( بارگذاری اولیه سایت و قبل از دیباگ )
20% هنگام تحویل و آموزش
5% 10 روز پس از تحویل

اگر مایل بودید در تماس باشید
02166359898
09122830795

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد