مدتی هست از درگاه زرین پال استفاده میکنیم اما پشتیبانیشون دیگه مارو خسته کرده میان گین زمان پاسخ گویی 12 ساعت هست !!!
درگاهی با اعتبار کافی و پشتیبانی قوی ممنون میشم معرفی کنید ...
البته وب سایت نماد نداره مگرنه مستقیم میگرفتیم ..
irhost.net
December 2nd, 2016, 14:10
با عرض سلام
مدتی هست از درگاه زرین پال استفاده میکنیم اما پشتیبانیشون دیگه مارو خسته کرده میان گین زمان پاسخ گویی 12 ساعت هست !!!
سلام خدمت شما .
شما درست میگین . زرین پال چند وقته پشتیبانی مشکل دارد . اما در ساعات اداری پشتیبانی به خوبی عمل می کند .
زرین پال هرچقدر پشتیبان ضعیف داره . اما قابل اعتماد می باشد .
اما درگاه هایی که امروزه شروع به کار کرده اند . زیاد نمیشه بهشون تکیه کردن . پیشنهاد می کنم . با همین درگاه بسازید
البته این فقط نظر بنده می باشید . شاید بهتر این زرین پال هم باشد .
موفق باشید
1993
December 2nd, 2016, 14:12
"آرین پال" و "پردانو" رو هم یه امتحان بکنین
black.p
December 2nd, 2016, 14:14
سلام
بنده هم با شما موافقم پشتیبانیشون خیلی ضعیفه ( والا ما تو ساعات اداری هم ندیدیم زود جواب بدن )
به نظر من دوست عزیز از آرین پال استفاده کنید ، پشتیبانی عالی و شناخته شده
eramserver
December 2nd, 2016, 14:14
سلام .
از درگاه متعلق به آقای مالدار استفاده میکنیم . کاربر همین انجمن هستند و شرکت ثبت شده و تایید شده هستند .
ویکی پال (https://wikipal.co/)
آسمان پی (http://asemanpay.com/) هم برای جناب عبید هست ایشون رو هم خیلی وقته میشناسیم و کارشون مناسبه .
irhost.net
December 2nd, 2016, 14:41
سلام
بنده هم با شما موافقم پشتیبانیشون خیلی ضعیفه ( والا ما تو ساعات اداری هم ندیدیم زود جواب بدن )
به نظر من دوست عزیز از آرین پال استفاده کنید ، پشتیبانی عالی و شناخته شده
درود بر شما . والا بنده زیاد به مشکل بر نخوردم که تیکت ارسال کنم . فکر می کنم در ساعات اداری به این شماره (۸۸۶۳۶۰۰۰ ۰۲۱ (tel:+982188636000)) تماس بگیرین جوابگو باشند .
شاید هم شما درست می گین . واقعا پشتیبانی خوبی نداردند .
پیروز و سربلند باشید .
sadecohost
December 2nd, 2016, 14:59
سلام.
فراپرداخت, کلیک پی, پی پینگ, آسمان پی.
فراپرداخت (همون فراگیت قدیم) در اولویت هست.
موفق باشید.
مینا-صیفی
December 2nd, 2016, 15:25
directpay.ir من از وقتی درگاه ها نابود شدن از این استفاده میکنم هم استانی عزیز که تسویه همش کردن راضی هستم .حالا خواستی تست کن یه مدت کوتاه .
محمد محمدیی
December 2nd, 2016, 15:45
سلام راشا پی
hostorder
December 2nd, 2016, 15:55
در شرایط فعلی بهترین گزینه خود بانک هست ما 2 ساله از بانک ملت درگاه داریم تا حالا فقط تیکت هامون برای تغییر آیپی بوده و بس
Farid Saadat
December 2nd, 2016, 15:55
درود. پیشنهاد های بنده : آسمان پی ( آقای عبید ) ، پردانو ، فراپرداخت ( پشتیبانی قوی ندارن ولی مورد اعتمادن )
ashadata
December 2nd, 2016, 16:25
با عرض سلام
من خودم از دو درگاه استفاده میکنم یکی زرین پال که طراحان وب با استفاده از موجودیشون معمولا میخرن
یکی هم میهن گیت که درگاه اصلیم هست واقعا تسویه سریع دارن زیر 24 ساعت
kiava
December 3rd, 2016, 01:16
پیشنهاد بنده به دوستان و هم شما کاربر عزیز اینه برید سایتتون نماد اعتماد بگیرید و کار هاشو انجام بدید درگاه مستقیم بگیرید اینطوری خیلی بهتره . اگر چه سایتتون نماد نمیدن از موارد معتبر و سرشناسی بگیرید
موفق و پیروز باشید
ixpro
December 3rd, 2016, 23:53
درگاه پرداخت شاپرک پی (http://shaparakpay.com)
کارمزد 1 درصد برای درگاه مستقیم و 0.5 درصد برای غیرمستقیم .
تسویه آنی در چند مرحله شبانه روز
دارای درگاه بانک های : ملت ، سامان ، پارسیان ، تجارت ، صادرات ، توسعه تعاون ، اقتصاد نوین ، سرمایه ، گردشگری ، مسکن ، ملی ، ایران کیش و پاسارگاد
و برخی امکانات موجود :
مشاهده خلاصه حساب
امکان افزایش موجودی کاربری
درخواست تسویه حساب زمانبدی شده
تسویه حساب اتوماتیک
معرفی چندین حساب های بانکی
انتقال وجه بین کاربری
انتقال وجه کارت به کارت (بین بانکی عضو شتاب)
مشاهده زیر تراکنش ها
ایجاد درگاه مستقیم و غیر مستقیم
امکان تنظیم دریافت کارمزد
ایجاد دکمه پرداخت
ایجاد لینک پرداخت
لوگو تاییدیه حساب کاربری
وب سرویس مشاهده موجودی
اطلاع رسانی پیامکی (تراکنش موفق ، تسویه حساب ، لاگین موفق و ناموفق در پنل)
صدور ای چک
لاگین ۲ مرحله ای
تسویه حساب ارزی (وب مانی ، پی پال و بیت کوین)
سامانه پشتیبانی 24 ساعته کاربران
و ...
آقا زرین پال بمون بهتره یا درگاه مستقیم بگیر طبق نظر همه بچه ها.
peym@n
December 17th, 2016, 20:05
درود
در صورت امکان اختصاصی
در غیر این صورت آرین پال
farshid17
December 17th, 2016, 20:13
pay.ir بگیرید من که راضییم
mahdi20
December 17th, 2016, 21:30
این میتنی هست که در باره تسویه حساب و کارمزد نوشتن :
در سایت زرینپال دو روش برای تسویهحساب وجود دارد. روش اول: با استفاده از زرینکارت و کارمزد نیم درصد به این صورت که اگر شما وجه را از کیفپول زرینپال خود به زرینکارت منتقل نمایید کارمزد آن ٪۰.۵ خواهد بود. روش دوم: درخواست واریز به حسابهای بانکی افزوده شده توسط خود شما که پس از درخواست واریز وجه، در سطح نقرهای تسویهحساب سه تا چهار روز کاری و در سطح طلایی ۸ تا ۳۶ ساعت کاری طول خواهد کشید. انتقال وجه به حساب شما شامل کسر کارمزد از حساب شما خواهد شد بدین صورت که برای تمامی تراکنشها ٪۱ (یک درصد) کارمزد کسر خواهد شد. همچنين برای بهره مندی از تعرفه بدون کارمزد، امکان استفاده از سرويس سه شنبه های طلائی برای کاربران وجود دارد.
قدیم یادمه برای تسویه حساب 3 روز فیکس باید صبر میکردیم تا واریز کنن و حتی 1-2 بار به 4 روز هم کشید