ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا الگوریتم جدید گوگل با BackLink مشکل دارد ؟

irhost.net
December 1st, 2016, 21:44
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی .

بنده چند ماه پیش در یک مقاله خارجی به نکته ای برخوردم. که بک لینک در بالا امدن سایت دیگر تاثیری ندارد . و حتی گوگل سایت های دارای بک لینک هستن را Block می کند .

ایا شخص یا دوست دیگری این موضوع را تا کنون شنیده است ؟‌
ایا این نکته می تواند صحت داشته باشد ؟

لطفا دوستان نظر بدن ...

OmidX
December 1st, 2016, 21:49
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی .

بنده چند ماه پیش در یک مقاله خارجی به نکته ای برخوردم. که بک لینک در بالا امدن سایت دیگر تاثیری ندارد . و حتی گوگل سایت های دارای بک لینک هستن را Block می کند .

ایا شخص یا دوست دیگری این موضوع را تا کنون شنیده است ؟‌
ایا این نکته می تواند صحت داشته باشد ؟

لطفا دوستان نظر بدن ...

بله درست هست ، از بعد پاندا گوگل ب این سمت پیش رفته ... عملا هیچ تاثیری ندارد و احتمالا پنالتی شدن سایت شما رو هم افزایش میدهد.

irhost.net
December 1st, 2016, 21:58
بله درست هست ، از بعد پاندا گوگل ب این سمت پیش رفته ... عملا هیچ تاثیری ندارد و احتمالا پنالتی شدن سایت شما رو هم افزایش میدهد.

ممنون از جواب *

خوب . با این وجود اگر شخصی با شخص دیگر رقابت دارد . یا .... می تونه بره سایت های خارجی $10 بده و تعدادی بک لینک خارجی برای سایت رقیب بگیره .

جنابعالی چه راه حلی را پیشنهاد می کنید .

---------------------------------------------------------

دوستان نظر بدن بی زحمت .

Netfollower
December 1st, 2016, 21:59
عرض ادب
بستگی به نوع بک لینک دارد
اگر از سایت اسپمر و خروجی بالا باشد
نه تنها تاثییر مثبت ندارد بلکه باعث امتیاز منفی و پنالتی هم می شود
اما
اگر بک لینک موثر باشد پاسخ خیر است
مطمئن باشید هیچ مشکلی وجود ندارد و تاثیر مثبت هم دارد
حداقل ما برای خودمان و مشتریانمان نتیجه گرفته ایم
اگر هم تمایل داشتید تلگرام پیام بدید براتون یک مورد ازمایش در این باره + مقاله اموزشی ارسال میکنم

irhost.net
December 1st, 2016, 22:03
عرض ادب
بستگی به نوع بک لینک دارد
اگر از سایت اسپمر و خروجی بالا باشد
نه تنها تاثییر مثبت ندارد بلکه باعث امتیاز منفی و پنالتی هم می شود
اما
اگر بک لینک موثر باشد پاسخ خیر است
مطمئن باشید هیچ مشکلی وجود ندارد و تاثیر مثبت هم دارد
حداقل ما برای خودمان و مشتریانمان نتیجه گرفته ایم
اگر هم تمایل داشتید تلگرام پیام بدید براتون یک مورد ازمایش در این باره + مقاله اموزشی ارسال میکنم

درورد بر شما ..

عزیز شما کارت درسته . ایشالا همیشه موفق باشید .

بنده سوال دیگری هم عنوان کردم. اگه مثلا یک سایت فروش کفش با یک سایت دیگر رقابت داشته باشد . امکانش وجود داره که سایت اولی بیاد بک لینک نامعتبر برای سایت رقیبش بگیرد . با این وجود سایتی که برایش بک لینک گرفته شده به مشکل می خودره و حتی گوگل ان سایت را پنالتی می کند .

برای این کار جنابعالی راه حلی دارید ‌؟ یا توضیحی ؟ ممنون *

farshad_club
December 1st, 2016, 22:04
دوست گلم گوگل سالهاست که میگه خرید بک لینک بلاک میکنیم و ... به نتایج خوبی هم رسیده

شما سعی کنید بک لینکی که میگیری با موضوع سایتت یکی باشه و بک لینک رو اگر میدونی که نمیتونی حداقل تا شش ماه تمدید کنی نگیر.

Netfollower
December 1st, 2016, 22:10
درورد بر شما ..

عزیز شما کارت درسته . ایشالا همیشه موفق باشید .

بنده سوال دیگری هم عنوان کردم. اگه مثلا یک سایت فروش کفش با یک سایت دیگر رقابت داشته باشد . امکانش وجود داره که سایت اولی بیاد بک لینک نامعتبر برای سایت رقیبش بگیرد . با این وجود سایتی که برایش بک لینک گرفته شده به مشکل می خودره و حتی گوگل ان سایت را پنالتی می کند .

برای این کار جنابعالی راه حلی دارید ‌؟ یا توضیحی ؟ ممنون *

عرض ادب
فکر نمیکنم چنین اتفاقی بتونه بیفته
ما الان 15 کلمه پررقابتو تو گوگل اوردیم صفحه اول
و رقبایی دارن که حاضر به چنین کارهایی هستند
اما چندماهه که صفحه اول بوده و مشکلی نبوده
به نظر من گوگل این مواردو شناسایی میکنه
یا لااقل بهایی بهشون نمیده

irhost.net
December 1st, 2016, 22:15
عرض ادب
فکر نمیکنم چنین اتفاقی بتونه بیفته
ما الان 15 کلمه پررقابتو تو گوگل اوردیم صفحه اول
و رقبایی دارن که حاضر به چنین کارهایی هستند
اما چندماهه که صفحه اول بوده و مشکلی نبوده
به نظر من گوگل این مواردو شناسایی میکنه
یا لااقل بهایی بهشون نمیده

با تشکر از جواب ....

اما بنده هنوز به جواب مطلوبی نرسیدم . شاید سایت های رقیب با این موضوع اشنایی ندارند . و یا ......

دوستان کسی جواب سوال بنده رو می دونه ؟‌

heydari304
December 1st, 2016, 22:30
سلام
جواب سوال شما از نظر بنده خیر هست
در واقع ما باید ببینیم و بررسی کنیم گوگل در چه شرایطی با خرید لینک سایت رو دچار افت می کنه
1- سایت ارزشی نداره و قارچ وار لینک میخریم
2- سایت در زمینه ای که مطالب بسیاری زیادی هست میخواد رشد کنه در صورتی که از نظر محتوا و کیفیت کلی سئو پایینتر هست شروع به خرید انبوه لینک میکنیم
3- دور زدن گوگل که کار هر کسی نیست
حالا یه سایت که ارزش زیادی داره و مثلا ورزش سه شما اگه کل لینک های اسپم توی نت رو بهش بدی چیزیش نمیشه چون واسه گوگل ثابت شده اس
یا مثال کوچیک تر در صورتی که سایت معمولی دارید رقباتون هم سایت معمولی دارند با خرید لینک نمیتونید اون ها رو اسپم کنید مگر اینکه با لینک های خیلی حرفه ای باعث ایندکس نشدن و به اشتباه انداختن گوگل بشید در نظر بگیرید که شما باید قدرتی داشته باشید که بتونید گوگل رو گول بزنید نه اینکه برای سایت مشکل ایجاد کنید.
ولی انجام اینکار بصورت خیلی نادر و برای سایت های کوچک ممکن هست رخ بدهد

irhost.net
December 1st, 2016, 22:37
سلام
جواب سوال شما از نظر بنده خیر هست
در واقع ما باید ببینیم و بررسی کنیم گوگل در چه شرایطی با خرید لینک سایت رو دچار افت می کنه
1- سایت ارزشی نداره و قارچ وار لینک میخریم
2- سایت در زمینه ای که مطالب بسیاری زیادی هست میخواد رشد کنه در صورتی که از نظر محتوا و کیفیت کلی سئو پایینتر هست شروع به خرید انبوه لینک میکنیم
3- دور زدن گوگل که کار هر کسی نیست
حالا یه سایت که ارزش زیادی داره و مثلا ورزش سه شما اگه کل لینک های اسپم توی نت رو بهش بدی چیزیش نمیشه چون واسه گوگل ثابت شده اس
یا مثال کوچیک تر در صورتی که سایت معمولی دارید رقباتون هم سایت معمولی دارند با خرید لینک نمیتونید اون ها رو اسپم کنید مگر اینکه با لینک های خیلی حرفه ای باعث ایندکس نشدن و به اشتباه انداختن گوگل بشید در نظر بگیرید که شما باید قدرتی داشته باشید که بتونید گوگل رو گول بزنید نه اینکه برای سایت مشکل ایجاد کنید.
ولی انجام اینکار بصورت خیلی نادر و برای سایت های کوچک ممکن هست رخ بدهد

ممنون..

نسبت به پاسخ شما .

یعنی گوگل بین سایت هایی که قدیمی هستن یا رتبه بالا یا بازدید الکسای خوبی دارند بیشتر توجه می کند ؟ ؟ یا ساده تر بگم بین یک سایت قوی و یک سایت ضعیف فرق می گذارد ؟‌

heydari304
December 1st, 2016, 23:09
ممنون..

نسبت به پاسخ شما .

یعنی گوگل بین سایت هایی که قدیمی هستن یا رتبه بالا یا بازدید الکسای خوبی دارند بیشتر توجه می کند ؟ ؟ یا ساده تر بگم بین یک سایت قوی و یک سایت ضعیف فرق می گذارد ؟‌

اره عمر و ارزش سایت در گرفتن تاثیر منفی از لینک تاثیر داره

توجه داشته باشید لینک ارزش منفی نداره اشتباه در لینک سازی به روشی که باعث تداخل در ورودی و تنظیمات سایت بشه اون موقعه میشه نتیجه گرفت تاثیر منفی گذاشته

irhost.net
December 1st, 2016, 23:13
اره عمر و ارزش سایت در گرفتن تاثیر منفی از لینک تاثیر داره

توجه داشته باشید لینک ارزش منفی نداره اشتباه در لینک سازی به روشی که باعث تداخل در ورودی و تنظیمات سایت بشه اون موقعه میشه نتیجه گرفت تاثیر منفی گذاشته

یعنی باید بگردیم لینک معتبر و مرتبط با موضوع سایت را پیدا کنیم؟ (در این صورت تضمینی وجود داره که سایت block نشه؟
)

heydari304
December 1st, 2016, 23:19
یعنی باید بگردیم لینک معتبر و مرتبط با موضوع سایت را پیدا کنیم؟ (در این صورت تضمینی وجود داره که سایت block نشه؟
)
ببیند کلیت مثل رابطه آدم هاست

وقتی یه ادم با ارزش از یکی تعریف میکنه فرد سوم دارای ارزش معلقی میشه تا زمانی که خودش به تایید برسونه و برعکس

رابطه تخریب هم به این شکل هست که ادم با ارزش تر امکان تخریب ادم کم ارزش تر رو داره و در صورتی که تایید بشه ادم کم ارزش کم ارزش تر از قبل میشه اما اگه تایید نشه ادم با ارزش کم ارزش تر میشه

irhost.net
December 1st, 2016, 23:24
ببیند کلیت مثل رابطه آدم هاست

وقتی یه ادم با ارزش از یکی تعریف میکنه فرد سوم دارای ارزش معلقی میشه تا زمانی که خودش به تایید برسونه و برعکس

رابطه تخریب هم به این شکل هست که ادم با ارزش تر امکان تخریب ادم کم ارزش تر رو داره و در صورتی که تایید بشه ادم کم ارزش کم ارزش تر از قبل میشه اما اگه تایید نشه ادم با ارزش کم ارزش تر میشه

ممنون از توضیح کاملتون

امید وارم موفق باشید .

OmidX
December 2nd, 2016, 05:27
خوب . با این وجود اگر شخصی با شخص دیگر رقابت دارد . یا .... می تونه بره سایت های خارجی $10 بده و تعدادی بک لینک خارجی برای سایت رقیب بگیره .

جنابعالی چه راه حلی را پیشنهاد می کنید .

هیچ راه حلی برای این مورد وجود نداره دوست من !

هرکس ب شما گفت بک لینک خوب هست یا اینکه خوب و بد داره، شما ازش سند و مدرک برای اثبات حرفی ک میزنه بخواید، در نهایت میبینید ک هیچ منبع درستی برای این موضوع وجود نداره.

این طوری هم نیست ک بگیم امتحانش مجانیه، چون بعد پنالتی شدن سایت، فقط شما میمونید و سایتتون !! نه کسی ک ب شما بک لینک فروخته !! :)

هیچ کس نمیتونه گوگل رو دور بزنه ... هیچ کس ... و کسی هم ک همچین ادعایی داره مطمئن باشید ک گوشای شما رو دراز فرض کرده . :53:

irhost.net
December 2nd, 2016, 13:49
هیچ راه حلی برای این مورد وجود نداره دوست من !

هرکس ب شما گفت بک لینک خوب هست یا اینکه خوب و بد داره، شما ازش سند و مدرک برای اثبات حرفی ک میزنه بخواید، در نهایت میبینید ک هیچ منبع درستی برای این موضوع وجود نداره.

این طوری هم نیست ک بگیم امتحانش مجانیه، چون بعد پنالتی شدن سایت، فقط شما میمونید و سایتتون !! نه کسی ک ب شما بک لینک فروخته !! :)

هیچ کس نمیتونه گوگل رو دور بزنه ... هیچ کس ... و کسی هم ک همچین ادعایی داره مطمئن باشید ک گوشای شما رو دراز فرض کرده . :53:

سلام مجدد .

از جنابعالی ممنونم که نظر خود را این چنین مطرح کردن .

باید بگم که بنده قبل از بک لینک زیاد استفاده می کردم . و خوب هم جواب می گرفتم . اما این الگوریتم جدیده گوگل به طوری طراحی شده که این طور که پیداس با بک لینک مشکل داره ...

و براش فرقی هم نداره بک لینک معتبر یا نا معتبره ...

در هر صورت ممنون از دوستان که در این بحث شرکت کردن .

hamid1101
December 2nd, 2016, 13:58
ممنون..

نسبت به پاسخ شما .

گوگل توی الگوریتم جدیدش بررسی می کنه که آیا بک لینک از یک سایت معتبر هست یا خیر و بک لینک های معتبر را در نظر میگیره. حتی اگر بک لینک nofollow از یک سایت معتبر هم داشته باشید گوگل اونها را هم در نظر میگیره هرچند توی این نوع از بک لینک ها توی نرم افزارهای آمارگیر تاثیری نمیگذاره.

پارامترهای مختلفی وجود داره که بک لینکهای بد رو میشه بر اساس اونها شناسایی کرد و گوگل هم از همین پارامترها استفاده میکنه:

لینک از سایتهایی که فقط برای قراردادن لینکهای سئو از اونها استفاده میشه
لینک های از کامنتهای سایتهای دیگه
لینکهایی که متن اون لینک خیلی خیلی بهینه شده باشه (یعنی کاملا واضح باشه که این لینک فقط برای رتبه سئو گذاشته شده)
لینکهایی که به تعداد زیاد قرار داده شده و متن اونها یکسان هست
لینکهایی که مثلا از سایت شما در یک سایت روسی قرار داده شده ولی مخاطب های سایت شما ایرانی هستند

بعد از اینکه لینکها شناسایی شد راه های مختلفی وجود داره که از شر این بک لینکهای بد خلاص شد:

اطلاعات تماس سایتی که از شما بک لینک گذاشته را پیدا کنید و باهاشون تعامل کنید تا لینک شما را از توی سایتشون بردارند.
ببینید که بک لینکهای بد به کدوم صفحات از سایت شما لینک شده اند و اگر اون صفحات هم خودشون رتبه سئو پایینی دارند٫ به جای حذف بک لینک٫ صفحات سایت خودتون را حذف کنید و یا آدرسشون را تغییر بدهید تا بک لینکها به صورت خودکار از کار بیافتند و با کلیک بر روی اونها پیام 404 داده بشه.
کلا قید دامین خودتون را بزنید و یک دامین دیگه ای را استفاده کنید
اگر تعداد بک لینکهای بد خیلی زیاد هست و میخواهید از شر همه آنها خلاص بشوید و یا اینکه مدیرهای اون سایتها به شما جواب نمیدهند. میتونید این لینکها را disavow کنید. یعنی با گوگل تماس بگیرید و بگید که این لینکها را نمی خواهید اطلاعات بیشتر توی این لینک هست https://support.google.com/webmasters/answer/2648487?hl=en

البته توجه داشته باشید که با حذف بک لینکها مقداری از ترافیک سایت شما کم خواهد شد.

AMIB
December 3rd, 2016, 16:41
گول بک لینک‌ها رو نخورید
بک لینک‌ها ممکنه شما رو در مدتی کوتاه بتونن افزایش رتبه بدن
ولی این تا زمانیه که اون بک لینک توسط گوگل شناسایی نشده
اگر شناسایی بشه سایت شما جریمه می‌شه و سقوط خواهید کرد و حتی با برداشته شدن بک لینک‌ها هم به جایگاه اول بر نخواهید گشت

موارد اینچنین رو دیدم که اینقدر سایت جریمه سنگین شده صاحب سایت ناچار شده کل دامنه رو کنار بذاره و از صفر شروع کنه

فروشنده بک لینک براش اهمیتی نداره که یک سایتش توسط گوگل شناسایی بشه و جریمه بشه
چون مداوم داره سایت جدید درست می‌کنه و هر کدوم که جریمه می‌شه اون رو کنار می‌ذاره یا حتی کنار هم نمی‌ذاره و باهاش افراد رو فریب می‌ده و ازشون پول می‌گیره

بک لینک به تنهایی باعث جریمه شما نمی‌شه مگر اینکه گوگل تشخیص بده بک لینک با پرداخت وجه در سایت قرار گرفته و روش تشخیصش هم ترکیبی از الگوریتم‌های نرم‌افزاری و گزارش‌های مردمی هست
سایت‌هایی که بک لینک می‌فروشن معمولا به دامنه‌ی زیادی از سایت‌ها با کارکردهای مختلف لینک می‌دن و این موضوع برای گوگل کاملا قابل شناسایی هست
به علاوه لینک‌های ثبت شده همه روی کلمات پر رقابت هستن و این هم باز نشانه‌ای خوب برای گوگل هست که سایت‌های فروشنده رو شناسایی کنه

بک لینک رایگان اگر اثر مثبت نداشته باشه، احتمالا اثر منفی هم نخواهد داشت
سایت‌هایی مورد جریمه گوگل قرار می‌گیرن که لینکشون در سایت‌های پر ارزش قرار گرفته باشه
من یک دامنه ثبت کنم و یک سایت بی ارزش درست کنم و داخلش پر از بک لینک باشه، نه اثر مثبتی داره نه اثر منفی چون سایت من از نظر گوگل ارزشی نداره

این احتمال وجود داره که اگر کسی لینک سایت شما رو در سایت‌های پر اعتبار به عنوان بک لینک ثبت کنه، مورد جریمه قرار بگیرید.
راه حلش هم همون طور که دوستان بالاتر گفتن، اینه که از سایت مقصد بخواهید لینک شما رو برداره
و اگر راهی برای این کار وجود نداره، با استفاده از امکان disavow در گوگل لینک مورد نظر رو بی ارزش کنید

toltek
December 4th, 2016, 00:01
با سلام
فکر میکنم هرکس توی کار خودش یه جور نتیجه گرفته. بعضیا با بک لینک و بعضی ها هم با محتوا سازی و ...
توی شغل ما که همه ی همکاران دو صفحه ی اول از طریق بک لینک دارن میان بالا. مستند دارم صحبت می کنم. تقریباً با همشون آشنا هستم. ماهیانه حدود 3-5 میلیون تومان هزینه بک لینک میدن و موفق هم هستن ...
اما
تجربه ی شخصیم. وقتی بک لینک میدی تا آخرش باید بری. یه جوری سایت رو معتاد میکنی به بک لینک. کافیه یه ماه بک لینک نداشته باشی یا کم شده باشه اونوقت شوت میشی ته جدول!
به نظرم بهترین کار صیر کردنه. صبر کردنی که همراه با علم سئو باشه. شما 6 ماه به صورت مرتب هفته ای 3 تا مقاله ی یونیک و خیلی خوب منتشر کن بهت قول میدم قله ی گوگل رو فتح کنی . برای مدت طولانی ...

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

irhost.net
December 4th, 2016, 00:16
با سلام
فکر میکنم هرکس توی کار خودش یه جور نتیجه گرفته. بعضیا با بک لینک و بعضی ها هم با محتوا سازی و ...
توی شغل ما که همه ی همکاران دو صفحه ی اول از طریق بک لینک دارن میان بالا. مستند دارم صحبت می کنم. تقریباً با همشون آشنا هستم. ماهیانه حدود 3-5 میلیون تومان هزینه بک لینک میدن و موفق هم هستن ...
اما
تجربه ی شخصیم. وقتی بک لینک میدی تا آخرش باید بری. یه جوری سایت رو معتاد میکنی به بک لینک. کافیه یه ماه بک لینک نداشته باشی یا کم شده باشه اونوقت شوت میشی ته جدول!
به نظرم بهترین کار صیر کردنه. صبر کردنی که همراه با علم سئو باشه. شما 6 ماه به صورت مرتب هفته ای 3 تا مقاله ی یونیک و خیلی خوب منتشر کن بهت قول میدم قله ی گوگل رو فتح کنی . برای مدت طولانی ...

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

سلام خدمت شما

ممنون از توضیحات خوب شما / استفاده کردیم عزیز

پیروز و سربلند باشید .