من یه سایت وردپرسی دارم که قالبش رو از تمفارست خریدم... سایت از فونت های گوگل پشتیبانی میکنه و توی گوگل هم زبان فارسی تحریم هست و فونت های ایرانی وجود نداره
حالا چطوری فونت BYekan رو به سایتم اضافه کنم؟
Amy
December 1st, 2016, 13:56
من یه سایت وردپرسی دارم که قالبش رو از تمفارست خریدم... سایت از فونت های گوگل پشتیبانی میکنه و توی گوگل هم زبان فارسی تحریم هست و فونت های ایرانی وجود نداره
حالا چطوری فونت BYekan رو به سایتم اضافه کنم؟
درود :53:
قالب خریداری شده باید فارسی سازی شود
فونت فارسی باید به قالب اضافه شود
سیدرضا بازیار
December 1st, 2016, 13:58
درود :53:
قالب خریداری شده باید فارسی سازی شود
فونت فارسی باید به قالب اضافه شود
قالب رو فارسی سازی کردم و کاملا از سایت های rtl پشتیبانی میکنه
فونت رو به کجای قالب اضافه کنم؟ قالب مستقیم به گوگل فونت وصل شده و توی گوگل فونت هم زبان فارسی پشتیبانی نمیشه
pardazit.net
December 1st, 2016, 13:59
با سلام و عرض ادب
پاسخ سوال شما کمی به امکانات و تنظیمات قالب شما بر می گردد
اما بنده عمومی خدمتتون توضیح میدم
ابتدا فونت های مورد نظر را در پوشه fonts آپلود کنید سپس کافی هست در style.css نام فونت مورد نظرتان را تغییر دهید در این فایل به دنبال font-family بگردید و تغییر دهید
Rezash
December 1st, 2016, 14:00
فایل style.css قالب رو ویرایش کنید
کد مثل این رو اول فایل اضافه کنید :
فایل های فونت رو در فولدر font اپلود کنید. (اگر وجود ندارد بسازید )
در قسمت های مختلف css مقدار font-family رو برابر yekan قرار بدید.
بعضی قالب ها مقادیر رو به صورت dynamic میگیرند و compile میکنند. در این صورت کارتون سخت میشه. یا باید فونت رو با استاندارد قالب اضافه کنید و یا یک css دیگه اضافه کنید و font ها رو override کنید.
سیدرضا بازیار
December 1st, 2016, 14:02
با سلام و عرض ادب
پاسخ سوال شما کمی به امکانات و تنظیمات قالب شما بر می گردد
اما بنده عمومی خدمتتون توضیح میدم
ابتدا فونت های مورد نظر را در پوشه fonts آپلود کنید سپس کافی هست در style.css نام فونت مورد نظرتان را تغییر دهید در این فایل به دنبال font-family بگردید و تغییر دهید
فونت های سایت در قالب نیستند. بلکه مستقیم به گوگل متصل میشه
به این روش:
http://www.wpbeginner.com/wp-themes/how-to-add-custom-fonts-in-wordpress/
حالا من سوالم اینه: چطوری فونت BYekan رو بهش اضافه کنم؟
Amy
December 1st, 2016, 14:03
قالب رو فارسی سازی کردم و کاملا از سایت های rtl پشتیبانی میکنه
فونت رو به کجای قالب اضافه کنم؟ قالب مستقیم به گوگل فونت وصل شده و توی گوگل فونت هم زبان فارسی پشتیبانی نمیشه
قالب حتما باید دارای پوشه ی فونت باشه
به این صورت
34346
اگه وجود داشت ، درپوشه ی Fonts فونت بی یکان رو اضافه کنید
اگه وجود نداشت ، به صورت دستی براش تعریف کنید
سیدرضا بازیار
December 1st, 2016, 14:05
قالب حتما باید دارای پوشه ی فونت باشه
به این صورت
34346
اگه وجود داشت ، درپوشه ی Fonts فونت بی یکان رو اضافه کنید
اگه وجود نداشت ، به صورت دستی براش تعریف کنید
این روش قالب رو از حالت استاندارد خارج میکنه و ابزار های قالب به هم میریزه
pardazit.net
December 1st, 2016, 14:08
برای مورد شما باید از توضیحی که جناب Rezash (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=6213) بالاتر فرمودن بروید که مورد کاملتر توضیح بنده بود
سیدرضا بازیار
December 1st, 2016, 14:10
برای مورد شما باید از توضیحی که جناب Rezash (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=6213) بالاتر فرمودن بروید که مورد کاملتر توضیح بنده بود
این روش ابزار های قالب رو خراب میکنه
pardazit.net
December 1st, 2016, 14:21
احتراما چون از قالب شما اطلاعات دقیقی نداریم توضیحات ارائه شده بصورت عمومی بود
احتمالا اگر از قالب حرفه ای و پیشرفته ای استفاده می کنید باید بصورت پیشفرض در پنل مدیریتی خود امکان اضافه کردن فونت های سفارشی را داشته باشند و شما به راحتی با ورود به بخش فونت ها یا تایپوگرافی در پنل مدیریت این قالب بتوانید فونت های دلخواه خود را اضافه کنید در غیر این صورت نیاز به یک طراح جهت سفارشی سازی خواهید داشت.
Rezash
December 1st, 2016, 14:22
این روش ابزار های قالب رو خراب میکنه
دوست عزیز اگر بدرستی انجام بدید هیچ مشکلی برای قالب پیش نمیاد.
فقط در صورتی که آپدیت کنید تغییرات از بین می ره. اگر میخواید طبق استاندارها انجام بدید فایل rtl.css ایجاد کنید. در تنظیمات وردپرس هم rtl تنظیم کنید تا این فایل در خروجی ظاهر شود.
روش های مختلفی وجود داره مثل استفاده از تابع wp_enqueue_style یا ...
بستگی قالب شما به چه صورتی کد نویسی شده هست و اینکه آیا از اصول localization وردپرس پیروی میکنه یا خیر
ضمنا اگر مخاطبین شما ایرانی هست پیشنهاد میکنم کلا گوگل فونت رو غیر فعال کنید ! به دلیل شبکه عجیب و غریب ایران بارگذاری منابع https مثل گوگل فونت در بعضی موارد تا چند دقیقه طول میکشه و سرعت سایت شما رو خیلی کند میکنه. کتابخونه ها رو دانلود و در هاست خودتون نگهداری کنید ( بر خلاف همه دنیا که استفاده از این cdn ها مزیت هست !!! )
اگر اصرار بر استفاده از google fonts رو دارید می تونید با استفاده از توابع جاوااسکریوت منابع رو اضافه کنید ولی این منابع در پنل ادمین شما ظاهر نمیشند و باید باز هم دستی اعمال کنید !
سیدرضا بازیار
December 1st, 2016, 14:26
دوست عزیز اگر بدرستی انجام بدید هیچ مشکلی برای قالب پیش نمیاد.
فقط در صورتی که آپدیت کنید تغییرات از بین می ره. اگر میخواید طبق استاندارها انجام بدید فایل rtl.css ایجاد کنید. در تنظیمات وردپرس هم rtl تنظیم کنید تا این فایل در خروجی ظاهر شود.
روش های مختلفی وجود داره مثل استفاده از تابع wp_enqueue_style یا ...
بستگی قالب شما به چه صورتی کد نویسی شده هست و اینکه آیا از اصول localization وردپرس پیروی میکنه یا خیر
ضمنا اگر مخاطبین شما ایرانی هست پیشنهاد میکنم کلا گوگل فونت رو غیر فعال کنید ! به دلیل شبکه عجیب و غریب ایران بارگذاری منابع https مثل گوگل فونت در بعضی موارد تا چند دقیقه طول میکشه و سرعت سایت شما رو خیلی کند میکنه. کتابخونه ها رو دانلود و در هاست خودتون نگهداری کنید ( بر خلاف همه دنیا که استفاده از این cdn ها مزیت هست !!! )
اگر اصرار بر استفاده از google fonts رو دارید می تونید با استفاده از توابع جاوااسکریوت منابع رو اضافه کنید ولی این منابع در پنل ادمین شما ظاهر نمیشند و باید باز هم دستی اعمال کنید !
روش شما رو قبلا انجام دادم و هرگز عمل نمیکنه
هر روشی هم امتحان کردم نشد
Rezash
December 1st, 2016, 14:33
روش شما رو قبلا انجام دادم و هرگز عمل نمیکنه
هر روشی هم امتحان کردم نشد
هموطنور که عرض کردم بستگی به قالب و شرایط کد نویسی شما داره
روش هایی که عرض کردم رو حداقل روی ۲۰۰ قالب مختلف وردپرسی پیاده کردم.
مطمین باشید یکی از مراحل رو اشتباه میرید ( کش - کامپایل مجدد css و ...)
سیدرضا بازیار
December 1st, 2016, 14:52
هموطنور که عرض کردم بستگی به قالب و شرایط کد نویسی شما داره
روش هایی که عرض کردم رو حداقل روی ۲۰۰ قالب مختلف وردپرسی پیاده کردم.
مطمین باشید یکی از مراحل رو اشتباه میرید ( کش - کامپایل مجدد css و ...)
کد در حالت اولیه اجرا نمیشد تا اینکه کد رو به زیر تبدیل کردم
بخش * در ابتدا body گذاشتم و این مورد باعث شد که روی index عمل نکنه. وقتی تبدیلش کردم به * درست شد
این روش هم باعث میشه همه متن ها به 14 پیکسل تغییر کنند حتی هدینگ ها
راه حل چشه؟
* به معنی selector همه هست. یعنی همه المنت ها در صفحه رو گفتید فونتشون Byekan و سایزشون 14 باشند.
اگر فقط مشکل سایز هست font-size رو حذف کنید.
ولی برای اینکه قالب ظاهر مناسبی داشته باشه باید font-family و font-size رو بسته element بهش بدید
یعنی در قسمت های مختلف بگردید و هر جا font-family رو میخواید بدید به همون قسمت از کد بدید نه به کل المنت ها
با اینکار شما اگر از کتابخونه هایی مثل font awesome یا ... استفاده کنید آیکن ها و ... بهم میریزند
سیدرضا بازیار
December 1st, 2016, 15:07
این کد خوب عمل نمیکنه. هر کدی هم که میزارم اندازه فونت در صفحات مختلف با index سایت فرق داره
راه حل چیه؟
Rezash
December 1st, 2016, 16:07
این کد خوب عمل نمیکنه. هر کدی هم که میزارم اندازه فونت در صفحات مختلف با index سایت فرق داره
راه حل چیه؟
با استفاده از inspect element در خروجی سایت روی المنت های صفحه کلاس هایی که روی المنت تاثیر میزارند رو پیدا کنید و به همون کلاس ها font-family و font-size بدید.