توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست میزبانی
linas_kal2007
December 1st, 2016, 13:48
سلام
من به تازگی یک هاست cpanel خریداری کردم و دdns های این هاست میزبانی رو در سایت nic تغییر دادم
حالا باید صبر کنم تا dns ها ست بشن ؟ نمیتونم با ip هاست سایت خودم رو مشاهده کنم ؟
ایا خود dns های که این هاست داده رو باید در cpanel در a record ثبت کنم ؟
pardazit.net
December 1st, 2016, 13:53
با سلام و عرض ادب
بله باید منتظر باشید DNS ها ست شود که برای دامنه IR زمان بر هست
در صورتی می توانید با IP سایت را مشاهده کنید که IP اختصاصی داشته باشید
مورد سوم که سوال کردید نیز خیر نیازی نیست ست کردن DNS در دامنه کافی هست
در صورتی که DNS اختصاصی داشته باشید رکورد ها را پشتیبانی شرکت هاستینگ شما برایتان انجام می دهد
در صورتی که از DNS های شرکت میزبانی استفاده می کنید اقدام دیگری به جز ست کردن DNS ها در nic.ir لازم نیست
با تقدیم احترام
sepahanserver
December 1st, 2016, 14:52
درود
بله دامنه های IR از 4-24ساعت زمان میبرد تا با سرور ست بشن .
فقط زمانی که IP اختصاصی داشته باشین و یا ادمین سرور اجازه داده باشد(ip~username) امکان مشاهده سایت با IP می باشد .
irhost.net
December 1st, 2016, 15:50
سلام
من به تازگی یک هاست cpanel خریداری کردم و دdns های این هاست میزبانی رو در سایت nic تغییر دادم
حالا باید صبر کنم تا dns ها ست بشن ؟ نمیتونم با ip هاست سایت خودم رو مشاهده کنم ؟
سلام خدمت شما .
دامنه Ir کمی زمان می برد تا ست بشه *
(برای فهمیدن از ست شدن دامنه این دستور را در CMD تایپت کنید)
ping YouDomain.com -t
در صورتی که محتوای صفحه Replay نمایش داده شد . دامنه ست شده و اگر Requs Time Oute باید صبر کنید .
در ضمن از ایپی سرور با نام کاربری و رمز عبور امکان وارد شدن به پنل وجود دارد .
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با تلگرام در تماس باشید .
pc-narmak
December 1st, 2016, 20:08
اگر مدیر سرور این امکان را باز گذاشته باشد امکان مشاهده سایت با ای پی به صورت زیر وجود دارد
ip/~username
به جای ip ای پی سرور هاست رو وارد نمایید و به جای username یوزرنیم هاستی که خریداری نموده اید
سلام