توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست همکاری در فروش سرور اختصاصی
ourweb
November 30th, 2016, 21:54
سلام نیاز به همکاری فروش داریم برای فروش سرور اختصاصی امریکا به دنبال افر های همکار یا قیمت همکار هستیم و میخواهم پکیج ها را بفروشیم به کاربر فقط هم از لوکیشن امریکا و یا کانادا باشد .
farssub
November 30th, 2016, 21:59
سلام نیاز به همکاری فروش داریم برای فروش سرور اختصاصی امریکا به دنبال افر های همکار یا قیمت همکار هستیم و میخواهم پکیج ها را بفروشیم به کاربر فقط هم از لوکیشن امریکا و یا کانادا باشد .
سلام
از سویواستارت ، کانادا قابل ارائه میباشد
ourweb
November 30th, 2016, 22:00
سلام
از سویواستارت ، کانادا قابل ارائه میباشد
سلام از شبکه ovh نه .
almandata
November 30th, 2016, 22:03
سلام
کدوم دیتاسنتر مد نظر هستش؟
ourweb
November 30th, 2016, 22:04
سلام
کدوم دیتاسنتر مد نظر هستش؟
فرقی نمی کند فقط چند چیز مد نظر بنده هست یکی اینکه rdns فعال باشد یا بتوانیم درخواست بدیم برای این و یکی دیگه اینکه زیاد گیر ندن .
company_hosting
November 30th, 2016, 22:09
سلام
از داسنتک با بیش از 3 سال همکاری امکان ارائه هست
rdn قابل ارائه می باشد
ای پی ها بنام شرکت میباشد و از نظر ابیوز مشکلی نخواهید داشت
ourweb
November 30th, 2016, 22:15
سلام
از داسنتک با بیش از 3 سال همکاری امکان ارائه هست
rdn قابل ارائه می باشد
ای پی ها بنام شرکت میباشد و از نظر ابیوز مشکلی نخواهید داشت
سلام جناب حسینی در نظر داشتم که به شما پیام بدم فقط یک چیز که هست دیتاسنتر داسنتک مشکلی که دارد این هست که افر هاش همیشه نیست از این نظر اگر مشکلی نباشد من 100 از خود شما خریداری میکنم سرور ها را چون قبلا با شما کار کردم و تجربه خیلی خوبی بوده .
M.D.A
November 30th, 2016, 22:16
سلام
در صورتی که سرور های ارزان قیمت و اینکه میخواهید درگیر ابیوز و گیردن دیتاسنتر ها نباشید میتونیم در خدمتتون باشیم.
موفق باشید
ourweb
November 30th, 2016, 22:17
سلام
در صورتی که سرور های ارزان قیمت و اینکه میخواهید درگیر ابیوز و گیردن دیتاسنتر ها نباشید میتونیم در خدمتتون باشیم.
موفق باشید
لطفا لوکیشن و وضعیت شبکه و یک ای پی برای من ارسال نمایید .
M.D.A
November 30th, 2016, 22:20
لطفا لوکیشن و وضعیت شبکه و یک ای پی برای من ارسال نمایید .
ما بیشتر با دیتاسنتر های آمریکایی کار میکنیم
در کنارش چین و آلمان هم هست.
آی پی خدمتتون ارسال میکنم
sssoheil
November 30th, 2016, 23:54
درود
از دیتاسنتر سینگل هاپ آمریکا که معتبرترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر آمریکایی میباشد با بیش از 8 سال سابقه همکاری با این دیتاسنتر میتوانیم در خدمت شما باشیم.
لایسنس سیپنل در این دیتاسنتر برای سرور مجازی 8 دلار و برای سرور اختصاصی 20 دلار میباشد.
ourweb
December 1st, 2016, 00:16
درود
از دیتاسنتر سینگل هاپ آمریکا که معتبرترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر آمریکایی میباشد با بیش از 8 سال سابقه همکاری با این دیتاسنتر میتوانیم در خدمت شما باشیم.
لایسنس سیپنل در این دیتاسنتر برای سرور مجازی 8 دلار و برای سرور اختصاصی 20 دلار میباشد.
سلام لطفا شرایط فروش را برای بنده ارسال کنید و اون rdns بر روی شبکه شان مشکلی ندارد؟
sssoheil
December 1st, 2016, 00:20
درود
جهت دریافت آفر ها و شرایط همکاری تیکت ارسال کنید.در مورد rDNS مشکلی وجود ندارد و سینگل هاپ پنل کاملی دارد و میتوانیم rDNS را از طریق پنل خودمان برای شما انجام دهیم.
novin-web
December 1st, 2016, 11:26
سلام
افرهای خوبی میتونیم ارایه کنیم
ourweb
December 1st, 2016, 13:23
سلام
افرهای خوبی میتونیم ارایه کنیم
سلام لطفا مشخصات را ارسال نمایید.
javadezati
December 3rd, 2016, 11:56
سلام