توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به هاست روی سرور اختصاصی
Dr.XJ
November 30th, 2016, 15:01
با سلام
ما یه سایت پربازدید داریم بر مبنای وردپرس. سایت ما گویا مصرف بسیار بالایی داره که دیگه vdsیی که ما داریم جواب نمیده و باید بریم به سرور اختصاصی.
برای ما پردازنده بسیار مهمه. فکر میکنم رم از 16 تا 32 کفایت کنه. Ssd و پورت پرسرعتی که جواب هاستینگ پربازدید رو بده. مشخصه دیگه. یه چیزی که سایت ما رو بالا بیاره.
ما از هاستینگ و غیره سر رشته فنی نداریم برای همین در صورت ایجاد مشکل باید سراغ ساپورت بریم.
چیزی که درنظر گرفتیم با تمامی هزینه ها شامل سی پنل و لایت اسپید و غیره، یه چیزی در حدود 200-300 هزارتومن ماهیانه هست. لازم به ذکره ترجیح میدیم سرورمون جایی باشه که ابیوز برامون نیاد در حال حاضر رو هتزنر هستیم و گهگاه مشکلاتی رو تجربه کردیم باهاشون.
فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد. منتظر آفر های دوستان هستم(لطفا با جزئیات کامل)
پانوشته: چند هاستی که قبلا تست کردیم، ادعا داشتن که سایت ما بهینه نشده و برای همین مصرف بالایی داره. ولی همگی اونا بعد از اقدام به بهینه سازی یا موفق نشدن کاری کنن یا اینکه مشکلات بسیار زیادی برای سایت بوجود آوردن به طوری که مجبور شدیم بک آپ ری استور کنیم. برای همین تصمیم گرفتیم سایت رو با همین حال و اوضاعی "بهینه نبودن" بالا بیاریم. بدیهیه که سایت هزینه و زحمت زیادی داره. کندی و دان تایم باعث ریزش یوزر میشه و در نهایت میتونه زحمت چند ساله یه تیم رو نابود کنه. پس لطفا خواهش میکنم وضعیت ما رو دقیق بررسی کنید. بارها پیش اومده سایتمون رو منتقل کردیم روی سرور و ساپورت گفته سنگینه و نمیتونیم هاست کنیم. بهشون گفتیم ما که قبل از انتقال چند بار گفتیم سایتمون سنگینه، کجای حرف ما رو متوجه نشدید. و خوب همه اینا ضرره برای ما.
farssub
November 30th, 2016, 15:03
با سلام
ما یه سایت پربازدید داریم بر مبنای وردپرس. سایت ما گویا مصرف بسیار بالایی داره که دیگه vdsیی که ما داریم جواب نمیده و باید بریم به سرور اختصاصی.
برای ما پردازنده بسیار مهمه. فکر میکنم رم از 16 تا 32 کفایت کنه. Ssd و پورت پرسرعتی که جواب هاستینگ پربازدید رو بده. مشخصه دیگه. یه چیزی که سایت ما رو بالا بیاره.
ما از هاستینگ و غیره سر رشته فنی نداریم برای همین در صورت ایجاد مشکل باید سراغ ساپورت بریم.
چیزی که درنظر گرفتیم با تمامی هزینه ها شامل سی پنل و لایت اسپید و غیره، یه چیزی در حدود 200-300 هزارتومن ماهیانه هست. لازم به ذکره ترجیح میدیم سرورمون جایی باشه که ابیوز برامون نیاد در حال حاضر رو هتزنر هستیم و گهگاه مشکلاتی رو تجربه کردیم باهاشون.
پانوشته: چند هاستی که قبلا تست کردیم، ادعا داشتن که سایت ما بهینه نشده و برای همین مصرف بالایی داره. ولی همگی اونا بعد از اقدام به بهینه سازی یا موفق نشدن کاری کنن یا اینکه مشکلات بسیار زیادی برای سایت بوجود آوردن به طوری که مجبور شدیم بک آپ ری استور کنیم. برای همین تصمیم گرفتیم سایت رو با همین حال و اوضاعی "بهینه نبودن" بالا بیاریم. بدیهیه که سایت هزینه و زحمت زیادی داره. کندی و دان تایم باعث ریزش یوزر میشه و در نهایت میتونه زحمت چند ساله یه تیم رو نابود کنه. پس لطفا خواهش میکنم وضعیت ما رو دقیق بررسی کنید. بارها پیش اومده سایتمون رو منتقل کردیم روی سرور و ساپورت گفته سنگینه و نمیتونیم هاست کنیم. بهشون گفتیم ما که قبل از انتقال چند بار گفتیم سایتمون سنگینه، کجای حرف ما رو متوجه نشدید. و خوب همه اینا ضرره برای ما.
سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی از تاپیک
سرور اختصاصی از فرانسه و آلمان برای شما موجود هست
فروش سرور اختصاصی ما دیدن کنید ، لایسنس سی پنل ، لایت اسپید ، با تخفیف ویژه و یکبار پرداخت ماهانه 10 تا 15 هزار تومان ارائه میشه
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177934&goto=newpost
هر سوالی داشتید ما در خدمتیم
Zagrio.com
November 30th, 2016, 15:08
با سلام
درود بر شما،
ما از سرورهای هتزنر متناسب با بودجه شما بهترین سروری که قابلیت خرید آن وجود داشته باشد را برای شما تهیه می کنیم و از لحاظ پشتیبانی با تیم متخصص تمام نیازهای شما در هاستینگ را برطرف می کنیم.
CPU E3-1270 Xeon
32GB ECC RAM
2 *240Gb SSD DC
Intel Nic
1Gb/s Uplink
ماهیانه 300000 تومان
بهترین پیشنهاد ما به شما پشتیبانی منحصربفرد زاگریو هست.
heydari304
November 30th, 2016, 15:26
سلام و احترام
50 گیگ هارد 6گیگ رم در سرور نیمه اختصاصی بهمراه لایت اسپید و سی پنل هزینه راه اندازی 150 و هزینه ماهانه 100 هزار تومان
32 گیگ رم در سرور اختصاصی بهمراه لایت اسپید و سی پنل هزینه راه اندازی 350 و هزینه ماهانه 280 هزار تومان
نصب و کانفیگ امنیتی انجام میشه و تیم پشتیبانی جوان سرور سرورتون رو مدیریت خواهد کرد.
نمونه سایت های در حال پشتیبانی براتون پ خ شد
Dr.XJ
November 30th, 2016, 15:30
سلام و احترام
50 گیگ هارد 6گیگ رم در سرور نیمه اختصاصی بهمراه لایت اسپید و سی پنل هزینه راه اندازی 150 و هزینه ماهانه 100 هزار تومان
32 گیگ رم در سرور اختصاصی بهمراه لایت اسپید و سی پنل هزینه راه اندازی 350 و هزینه ماهانه 280 هزار تومان
نصب و کانفیگ امنیتی انجام میشه و تیم پشتیبانی جوان سرور سرورتون رو مدیریت خواهد کرد.
نمونه سایت های در حال پشتیبانی براتون پ خ شد
لطفا پردازنده سرور اختصاصی که عنوان کردید رو بفرمایید.
با اینکه من این یوزر رو سال 2011 ساختم و بارها هم پیشنهاد فروشش رو دریافت کردم، ولی به علت پست کم امکان پاسخگویی پیام خصوصی مقدور نیست.
farssub
November 30th, 2016, 15:35
با اینکه من این یوزر رو سال 2011 ساختم و بارها هم پیشنهاد فروشش رو دریافت کردم، ولی به علت پست کم امکان پاسخگویی پیام خصوصی مقدور نیست.
سلام ، عزیز افر با هارد اس اس دی خدمتتون ارسال کنیم؟
behrooz
November 30th, 2016, 15:37
میشه بفرمایید این یوزری که الان دارید چه چیزی دارد که بهتون پیشنهاد فروشش را دادند؟
heydari304
November 30th, 2016, 15:42
سی پی یو سرور نیمه اختصاصی Intel Core i7-2600
سی پی یو سرور اختصاصی Intel Core i7-950
سرور با سی پی یو قدرتمند تر هم بخواین با این سی پی یو ماهانه 350 هزار تومان
سی پی یو Intel Xeon E3-1271V3
جهت ارتباط بهتر در وبسایت ثبت نام کنید و تیکت بدهید تا سرور های بیشتر رو پیشنهاد بدیم.
http://www.javanserver.com/
جوان سرور
mhiizadi
November 30th, 2016, 15:51
با سلام
سلام و وقت بخیر
این سرور از لیز وب هلند موجود هست ؛ کیفیت دیتاسنتر لیز برای همه مشخص هست و اگر بررسی کنید دیتاسنتری هست که به 99% از موارد ابیوزی حساسیت نشون میده :
Xeon 3440 Or Xeon 1230
Ram 16
480Gb SSD
ماهانه 300 هزار تومان
همچنین این سرور از هتزنر آلمان موجود هست سرور و پیشنهاد خرید سرور ex41-s یا ex41-ssd هست .
Dr.XJ
November 30th, 2016, 16:27
سلام ، عزیز افر با هارد اس اس دی خدمتتون ارسال کنیم؟
صد در صد. ما همه برای همین اینجاییم.
اتفاقا تو تاپیک یه سرور 6c بود که چشممو گرفت ولی هارد SSD نداشت.
bepad
November 30th, 2016, 16:39
با سلام
باسلام
پنل مدیریت شما در حال حاضر دایرکت ادمین است یا سی پنل؟
همچنین مصرف ترافیک خودتون رو بفرمائید
در صورت تمایل از لینک زیر درخواست ایجاد کنید راهنمایی و ماوره مناسبتر و سریعتر تقدیم خواهد شد:
صد در صد. ما همه برای همین اینجاییم.
اتفاقا تو تاپیک یه سرور 6c بود که چشممو گرفت ولی هارد SSD نداشت.
هارد های ساتا هم کیفیت بالایی دارن دوست عزیز و گرامی
سی پیو های کلیه سرور ها برای مصرف شما کافی هستند
این دو افر از فرانسه قابل ارائه هست
Cpu : Intel Xeon E3 1245v2
Hard : 3 x 120 GB SSD
Ram : 32 Gb
Port : 1 Gbps
Trafic : unlimit
ANtiddos
هزینه ماهانه سرور 175 هزار تومان
------------------------
Cpu : Intel Xeon W3520
Hard : 2 x 300 GB SSD
Ram : 16 Gb
ANtiddos
هزینه ماهانه سرور 145 هزار تومان
------------------------
این دو افر هم از آلمان قابل ارائه هستند
Cpu : Intel® Core™ i7-6700
Ram : 32 Gb DDR4
Hard : 2 x 500 Gb SSD
Trafic : 30 Tb
ANtiddos
هزینه ست آپ سرور فقط یکبار پرداخت 350 هزار تومان
هزینه ست آپ به صورت اقساط قابل ارائه هست
-------------------------
Intel Xeon E3-1270V3
HDD2x SSD 240 GB SATA Datacenter
RAM4x RAM 8192 MB DDR3 ECC
هزینه ماهانه سرور 265 هزار تومان
هزینه لایسنس های سی پنل و لایت اسپید با تخفیف ویژه قابل ارائه هست
1 ماه لایسنس کلاد لینوکس رایگان ارائه خواهد شد
تاپیک فروش : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177934 (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177934&p=1608544)
Dr.XJ
November 30th, 2016, 16:50
باسلام
پنل مدیریت شما در حال حاضر دایرکت ادمین است یا سی پنل؟
همچنین مصرف ترافیک خودتون رو بفرمائید
در صورت تمایل از لینک زیر درخواست ایجاد کنید راهنمایی و ماوره مناسبتر و سریعتر تقدیم خواهد شد:
هارد های ساتا هم کیفیت بالایی دارن دوست عزیز و گرامی
سی پیو های کلیه سرور ها برای مصرف شما کافی هستند
این دو افر از فرانسه قابل ارائه هست
Cpu : Intel Xeon E3 1245v2
Hard : 3 x 120 GB SSD
Ram : 32 Gb
ANtiddos
------------------------
Cpu : Intel Xeon W3520
Hard : 2 x 300 GB SSD
Ram : 16 Gb
ANtiddos
هزینه ماهانه سرور 145 هزار تومان
------------------------
این دو افر هم از آلمان قابل ارائه هستند
Cpu : Intel® Core™ i7-6700
Ram : 32 Gb DDR4
Hard : 2 x 500 Gb SSD
Trafic : 30 Tb
ANtiddos
هزینه ست آپ سرور فقط یکبار پرداخت 350 هزار تومان
هزینه ست آپ به صورت اقساط قابل ارائه هست
Intel Xeon E3-1270V3
HDD2x SSD 240 GB SATA Datacenter
RAM4x RAM 8192 MB DDR3 ECC
هزینه ماهانه سرور 265 هزار تومان
هزینه لایسنس های سی پنل و لایت اسپید با تخفیف ویژه قابل ارائه هست
1 ماه لایسنس کلاد لینوکس رایگان ارائه خواهد شد
تاپیک فروش : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177934 (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177934&p=1608544)
هارد ساتا هم خوبه، ولی شما نمیدونید این سایت تا الان چقدر ما رو اذیت کرده.
ما الان روی VDSمون 6core پردازنده i7 6700k داریم و هارد SSD و سرورمون جواب نمیده اصلا. ترافیک که بالا میره هر پیج تا 15 ثانیه و بیشتر طول میکشه تا لود شه. نمیدونم بخاطر بازدید بالای سایته، بخاطر سنگینی و آپتیمایز نبودن سایته یا هر دو مورد.
ما میخوایم یهو خرجی که میکنیم یه تاثیری داشته باشه که واقعا بتوینم تفاوت رو ببینیم.
bepad
November 30th, 2016, 16:52
با سلام
لطفا تیکتی از لینک ارایه شده در صورت تمایل باز کنید مشاوره و نمونه هایی خدمت شما ارایه خواهد شد
با تشکر
farssub
November 30th, 2016, 16:53
سی پنل هستیم. ترافیکمون حدود 1-1.2 ترا در ماهه.
ما الان روی VDSمون 6core پردازنده i7 6700k داریم و هارد SSD و سرورمون جواب نمیده اصلا. ترافیک که بالا میره هر پیج تا 15 ثانیه و بیشتر طول میکشه تا لود شه. نمیدونم بخاطر بازدید بالای سایته، بخاطر سنگینی و آپتیمایز نبودن سایته یا هر دو مورد.
ما میخوایم یهو خرجی که میکنیم یه تاثیری داشته باشه که واقعا بتوینم تفاوت رو ببینیم.
دوست
عزیزم هیچ موقع منابع Vds با سرور اختصاصی قابل مقایسه نیست ، مشخص نیست رو اون سرور که به شما وی دی اس دادن چند سرور هست!
پورت به شدت درگیر هست! منابع اشتراکی هست!!
در سرور اختصاصی کلیه منابع اختصاصی هست ، رم ، هارد ، سی پیو ، پورت !!پردازنده هایی هم که بنده اعلام کردم کاملا مناسب کار هستند
و هیچ موقع سرور اختصاصی رو با vds که منابع اشتراکی داره مقایسه نکنید! سرور اختصاصی بهترین گزینه هست
ColdWorld
November 30th, 2016, 16:55
سی پنل هستیم. ترافیکمون حدود 1-1.2 ترا در ماهه.
خوب دوست عزیز شما قالب رو اول بدید بهینش بکنن و بعدش یه سرور اختصاصی با رم 16 گیگ بگرید همراه با ssd (ساتا پیشنهاد نمیشه) فقط اس اس دی بگیرید که تفاوت سرعت رو ببینید.
همین کندی ها دلایلش زیاده که یکیش سی پی یو هست.اگر میخواهید هزینه کنید و راحت بشید اینکارو بکنید.
novin-web
November 30th, 2016, 17:10
سلام
کانفیگ اولیه سرور رایگان انجام میشه
سی پنل رایگان در صورت درخواست
دایرکت ادمین رایگان در صورت درخواست
ارایه تمپلیت های اماده بصورت رایگان
این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel I7-4770
RAM: 32GB
HDD: 2x240 SSD
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 249 تومان
افرهای پیشین ما:
فروش یهاری سرورهای اختصاصی + 70 درصد تخفیف (((نوین هاست))) (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=139269)
سرور اختصاصی بسیار ارزان ((طرح تکریم مشتری)) به مدت 3 هفته ##شروع 100 تومان## (http://www.webhostingtalk.ir/f11/129074/)
فروش سرورهای Hetnzer ویژه جام جهانی 2014 با 100 درصد نخفیف در ستاپ و 15 درصد روی سرور (نوین هاست) (http://www.webhostingtalk.ir/f11/117590/)
و 15 درصد از رداستیشن
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
Dr.XJ
November 30th, 2016, 17:13
با سلام
لطفا تیکتی از لینک ارایه شده در صورت تمایل باز کنید مشاوره و نمونه هایی خدمت شما ارایه خواهد شد
با تشکر
ممنون. جهت مذاکره بیشتر تماس میگیریم
دوست
عزیزم هیچ موقع منابع Vds با سرور اختصاصی قابل مقایسه نیست ، مشخص نیست رو اون سرور که به شما وی دی اس دادن چند سرور هست!
پورت به شدت درگیر هست! منابع اشتراکی هست!!
در سرور اختصاصی کلیه منابع اختصاصی هست ، رم ، هارد ، سی پیو ، پورت !!پردازنده هایی هم که بنده اعلام کردم کاملا مناسب کار هستند
و هیچ موقع سرور اختصاصی رو با vds که منابع اشتراکی داره مقایسه نکنید! سرور اختصاصی بهترین گزینه هست
خوب دوست عزیز شما قالب رو اول بدید بهینش بکنن و بعدش یه سرور اختصاصی با رم 16 گیگ بگرید همراه با ssd (ساتا پیشنهاد نمیشه) فقط اس اس دی بگیرید که تفاوت سرعت رو ببینید.
همین کندی ها دلایلش زیاده که یکیش سی پی یو هست.اگر میخواهید هزینه کنید و راحت بشید اینکارو بکنید.
البته قالب گویا مشکل ما نیست. چیزی که بهمون گفتن اینه که مشکل با دیتابیس MySQLهست و کوئری های زیادی که داره. ولی همونطور که عرض شد به هرکسی دادیم یا موفق نشد یا اینکه بدتر خرابکاری بوجود اومد
ViraHost.com
November 30th, 2016, 17:20
سلام،
امکان ارائه سرور اختصاصی با هارد با کیفیت ssd از دیتاسنتر هتزنر امکان پذیر هست.
علاوه بر سرور نیازمند کانفیگ سی پنل و وب سرور هستید؟
ColdWorld
November 30th, 2016, 17:22
البته قالب گویا مشکل ما نیست. چیزی که بهمون گفتن اینه که مشکل با دیتابیس MySQLهست و کوئری های زیادی که داره. ولی همونطور که عرض شد به هرکسی دادیم یا موفق نشد یا اینکه بدتر خرابکاری بوجود اومد
به احتمال زیاد دیتابیس شما بهینه نیست و این باعث کنید شده.شما با تیم هاست دی ال یه تماس بگیرید این کارو خوب بلدن.به احتمال زیاد مشکلتون رو حل میکنن.
mobinhost.in
November 30th, 2016, 17:24
شرکت مبین هاست آفر فروش سرور اختصاصی (https://www.mobinhost.com/dedicated-servers.html)
----------------------------------------------------------------------------------------
سرور اختصاصی فرانسه (https://www.mobinhost.com/dedicated-servers/france.html) - سیو استارت
http://www.mobinhost.com/images/tick.png RAM 32 GB
http://www.mobinhost.com/images/tick.pngCPU Intel Xeon E3-1245 Mhz
http://www.mobinhost.com/images/tick.pngHARD 2 X 240 G SSD
http://www.mobinhost.com/images/tick.pngPort 1 G
ماهانه 210 تومان
این پلن مناسبترین گزینه برای هاست پر بازدید (https://www.mobinhost.com/host/website-hosting/high-traffic-hosting.html) می باشد . سی پی یو قدرتمند است و از شبکه پایدار ovh به همراه هارد اس اس دی بهترین آفر برای شما می باشد
برای خرید سرور اختصاصی (https://www.mobinhost.com/dedicated-servers.html) پیشنهاد ما خرید سرور اختصاصی فرانسه (https://www.mobinhost.com/dedicated-servers/france.html) از دیتاسنتر سیو استارت می باشد
دیتا سنتر OVH و سیو استارت با ارائه سرور اختصاصی فرانسه بالاترین کیفیت را در کنار پایینترین قیمت ارائه می دهند
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
ارسال تیکت به بخش فروش (http://my.mobinhost.com/submitticket.php?step=2&deptid=6)
اگر مایل هستید ما میتوانیم بصورت تضمینی سایت شما را بصورت کامل میزبانی کنیم؛ امکان میزبان سایت های پرترافیک با بازدید صفحات بالای ۵۰ هزار در روز امکان پذیر است؛ هم اکنون سایت های پربازدید مختلفی توسط ما میزبانی می شوند. با میزان بودجه که فرمودید، میتوانیم بصورت ویژه سایت شما میزبانی نماییم. (کانفیگ و انتقال کامل و..)
نیازمند بررسی سرور و سایت شما است ؛ لطفا با ما در ارتباط باشید تا مورد شما بررسی شود و جزئیات بیشتر در اختیارتان قرار گیرد.
درود
درحال حاظر یک پیشنهاد براتون داریم :
چندی پیش یک سرور اس اس دی از آلمان تهیه کرده ایم که طی 4 ماه اخیر یک دقیقه هم داون تایم نداشته است . منابع سرور در حال حاظر 2 درصد مصرف شده است - برای استقاده شخصی کارکنان گروه سرور خریداری شده بود
میتونیم منابع زیر رو به صورت اختصاصی و مانیتور شده در اختیارتون قرار بدیم :
16 گیگ رم
3.4 * 3 سی پی یو
پهنای باند نامحدود
پروت 1 گیگ
ماهانه 200 هزار تومان
لایسنس سی پنل و لایت اسپید نیز هر دو ماهانه 25 هزار تومان قابل ارائه است
با تضمین بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
در صورت تمایل از طریق تلگرام یا تماس در ارتباط باشید
09212182842