PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریدایرکت دامین بدون هاست ممکن است؟؟؟

سیدرضا بازیار
November 30th, 2016, 12:17
من تعدادی دامنه دارم و میخوام همشون رو روی یک دامنه خاص ریدایرکت کنم
دامنه ها، به هیچ هاستی متصل نیستند

روشی وجود داره که با dns بتونم همه دامین ها رو روی یک دامنه خاص ریدایرکت کنم؟ (بدون هاست)

payamkutah
November 30th, 2016, 12:23
سلام
بله از طریق پنل اصلی دامنه میتونید انتقال بدید.

AtrafNet
November 30th, 2016, 12:24
سلام
از طریق بخش سرویس های رایگان شرکت http://parsdata.com هم می تونید انجام بدید.

سیدرضا بازیار
November 30th, 2016, 12:35
سلام
بله از طریق پنل اصلی دامنه میتونید انتقال بدید.

دامنه ها ir هستند
چطوری انتقالش بدم؟

payamkutah
November 30th, 2016, 12:41
دامنه ها ir هستند
چطوری انتقالش بدم؟

متاسفانه از ir اطلاع دقیقی ندارم ولی در دامنه های بین المللی مثل com و org که پنل اصلی دارند این امکان وجود داره.

AMIB
December 3rd, 2016, 17:19
انتقال دامنه به ارسال Header از سمت سرور نیاز داره
و از طریق DNS امکان پذیر نیست
بعضی از دامنه‌های خارجی این امکان رو با هدایت دامنه به هاست خودشون و انتقال از اونجا به دامنه‌ی هدف انجام می‌دن
ولی دامنه ir این امکان رو نداره

شما اگر روی هاست خودتون امکان Alias به تعداد دامنه‌هاتون داشته باشید، کافیه تمام دامنه‌ها رو به همون هاست اصلی وصل کنید و در بخش Alias دامنه‌ها رو تعریف کنید تا خودکار به آدرس اصلی هدایت بشن

irhost.net
December 3rd, 2016, 19:13
درود بر شما دوست عزیز از طریق پنل دامین اقدام کنید :)

shetabanhost
December 3rd, 2016, 19:20
درود بر شما دوست عزیز از طریق پنل دامین اقدام کنید :)در نیک قابلیت انتقال دامنه رو مشاهده نکردیم تا به الان، مطمئنید که از پنل دامنه های ملی این کار انجام شدنیست؟

samihost
December 3rd, 2016, 19:44
من تعدادی دامنه دارم و میخوام همشون رو روی یک دامنه خاص ریدایرکت کنم
دامنه ها، به هیچ هاستی متصل نیستند

روشی وجود داره که با dns بتونم همه دامین ها رو روی یک دامنه خاص ریدایرکت کنم؟ (بدون هاست)

درود.
در ارتباط باشید بصورت رایگان براتون انجام خواهد شد.

rezah
December 3rd, 2016, 19:46
باسلام
تا جایی که در اطلاعات بنده هست دامنه ir امکان کاری که شما میخواهید بکنید را بدون وجود خدمات ذکر شده توسط دوستان یا حتی یه هاست رایگان وجود ندارد ولی دامنه های حتی رایگان cf tk ga و دامین های بین المللی com net org و اینا امکانشو از پنلشون وجود دارد
البته درمورد دامنه های رایگان تا چند سال پیش یادمه میشد ولی جدیدا اگه امکانشو حذف نکرده باشن میشه

irhost.net
December 3rd, 2016, 19:48
در نیک قابلیت انتقال دامنه رو مشاهده نکردیم تا به الان، مطمئنید که از پنل دامنه های ملی این کار انجام شدنیست؟

درود بر شما .

منظور بنده دامنه های بین المللی بود عزیزم .. پنل nic فکر نکنم چنین قابلیتی را داشته باشد .

موفق پیروز باشید .

shetabanhost
December 3rd, 2016, 21:19
درود بر شما .

منظور بنده دامنه های بین المللی بود عزیزم .. پنل nic فکر نکنم چنین قابلیتی را داشته باشد .

موفق پیروز باشید .بله در دامنه های بین المللی این کار انجام شدنیست، اما استارتر به دامنه های ir اشاره کرده بودند و به همین جهت از شما در این رابطه سوال کردم.

sahar_tym
December 9th, 2016, 15:11
متاسفانه از ir اطلاع دقیقی ندارم ولی در دامنه های بین المللی مثل com و org که پنل اصلی دارند این امکان وجود داره.
سلام . (بعضی) از شرکت ها که دامنه ثبت می کنن این امکان رو تو پنلشون می زارن .
اما تو ir. این امکان وجود نداره .