PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به همکار متخصص در امور ارز الکترونیک ( سیستم خرید و فروش اتوماتیک)

Reza68
November 30th, 2016, 11:03
به دو همکار نیازمند هستم که تو سایت شخصی خودم فعالیت کنند و کار سایت خرید و فروش ارز الکترونیک هستش و + کارت اعتباری فیزیکی و مجازی

سیستم هایی که با اونها کار می کنیم :

مستر , ویزا , پرفکت مانی , وبمانی , پی پال , بیت کوین , اوکی پی , کش یو , یوکش , اگو پی

باید بگم خرید و فروش به صورت اتوماتیک هستش اما چون هنوز در حال کدنویسی هستم روی سیستم نیاز دارم بعضی کارها که دستی هستش رو انجام بدهند و یا خرید های کالا و پرداخت ها که اتوماتیک نمیشه رو انجام بدهند برای مشتریان و اینکه خیلی نکات دیگه ....

اگه دوستی قصد داشت به صورت مشارکت فعالیت کنه بدون سرمایه یا با سرمایه هم مشکلی نیست.

Raymvnd
November 30th, 2016, 12:56
درود...
اگو پی وجود خارجی نداره....
بهتره بگم از فعالیت ارزی خارج شوید...چون کاربران به صرافی های تازه کار اعتمادی نداره...

zirefi
November 30th, 2016, 13:11
به دو همکار نیازمند هستم که تو سایت شخصی خودم فعالیت کنند و کار سایت خرید و فروش ارز الکترونیک هستش و + کارت اعتباری فیزیکی و مجازی

سیستم هایی که با اونها کار می کنیم :

مستر , ویزا , پرفکت مانی , وبمانی , پی پال , بیت کوین , اوکی پی , کش یو , یوکش , اگو پی

باید بگم خرید و فروش به صورت اتوماتیک هستش اما چون هنوز در حال کدنویسی هستم روی سیستم نیاز دارم بعضی کارها که دستی هستش رو انجام بدهند و یا خرید های کالا و پرداخت ها که اتوماتیک نمیشه رو انجام بدهند برای مشتریان و اینکه خیلی نکات دیگه ....

اگه دوستی قصد داشت به صورت مشارکت فعالیت کنه بدون سرمایه یا با سرمایه هم مشکلی نیست.
اگه دو نفر پیدا نشدن تمایل به همکاری دارم ،
قبلا تو زمینه وب مانی ، بیت کوین ، پیزا ، پرفکت مانی و پی پال و ویزاکارت فعالیت داشتم و الانم البته حساب دارم و یه مدتی رها کردم بخاطره درس ، تا تمومش کنم الانم تموم شده و تا زمان سربازی که هنوز دفترچه رو پست نکردم حاضر به همکاری هستم اگر کسی پیدا نشد

zirefi
November 30th, 2016, 13:14
درود...
اگو پی وجود خارجی نداره....
بهتره بگم از فعالیت ارزی خارج شوید...چون کاربران به صرافی های تازه کار اعتمادی نداره...
دوست عزیز شما تو هر کاری اگه کارتون درست باشه مشتری اعتماد رو بدست میاره ، من خودم تو همین زمینه بدون سایت و صرفا فقط فعالیت در یاهو و برخی انجمن ها مشتری داشتم ...

Reza68
November 30th, 2016, 13:32
دوست عزیزاینطوری فکر کنید هیچ کاری نباید انجام بدیمچون زودتر از ما افرادی اکثر بازار رو گرفتن البته تا حدی هم درسته اما وقتی خدمات نوین ارایه بدید مطمن باشید مشتری جذب میشه مخصوصا خدمات اتوماتیک و فوری و خصوصا اگه بدون وریفای باشه البته وریفای لحظه ای هستش تو این پروژه و کد منحصر بفرد برای هر تراکنش به موبایل و یک کد به تلفن ثابت به صورت صوتی ارسال میشه.

m.kaviani
December 1st, 2016, 23:20
اماده همکاری در زمینه پشتیبانی شیفت شب به صورت دور کاری از خارج از ایران
امکان نصب و راه اندازی سرور , سرور مجازی در منزل با اینترنت 100/10

امکان گرفتن نسخه پشتیبان از سرور به صورت محلی
امکان ارایه تلفن اختصاصی جهت شرکت شما

سابقه بیش از ۱۰ سال در بخش هاستینگ