توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا crons
n4ser
November 30th, 2016, 10:47
رفتم داخل پوشه کرون بعدش اونجا فایل کانفیگ باز کردم مسیر نصب شده whmc را دام و دخیره کردم ودر بخش کرون جابز هاستم کد های مربوطه کرون جابز را تعریف کردم اما همش این ایمیل ها میاد عکس ببینید راه حل چیه به نظرتون؟
34325
Reza G
November 30th, 2016, 15:07
شما محل پوشه cron رو جابجا کردید؟
با چه دستوری کران رو توی پنل هاست فراخوانی کردید؟
n4ser
December 1st, 2016, 13:43
کرون را خاستم دستی اجرا کنم این خطارو داد نسخه مورد استفاده 7.2 هست چیکار کنم راه حل چیه
34344
samihost
December 1st, 2016, 14:04
کرون را خاستم دستی اجرا کنم این خطارو داد نسخه مورد استفاده 7.2 هست چیکار کنم راه حل چیه
34344
اگر مسیر پوشه ی Crons را جابجا کرده اید باید مسیر را در فایل کانفیگ هم فراخوانی کنید.
Reza G
December 1st, 2016, 14:07
علی الظاهر فایل کران شما (cron.php) آسیب دیده. یک بار مجدد این فایل رو در هاست آپلود کنید و دستور کران رو اجرا کنید.
n4ser
December 1st, 2016, 14:24
علی الظاهر فایل کران شما (cron.php) آسیب دیده. یک بار مجدد این فایل رو در هاست آپلود کنید و دستور کران رو اجرا کنید.
فایل کرون رو پاک کردم مجدد اپلود کردم و حتی whmc را پاک کردم مجدد نصب کردم اما خطا همچنان پا برجاس
samihost
December 2nd, 2016, 02:08
درود.
الان عکس شمارو مشاهده کردم.
مشکل شما از timezone میباشد که timezone سرور و پی اچ پی باهم هماهنگ نمیباشد.