توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سفارش دانلود
riranet
November 29th, 2016, 15:34
سلام
امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم!
یه سری فایل 50-200 گیگ برای دانلود دارم. لینک ها همه از سرور خودم هست و مستقیم. محتواش هم اموزش های انلاین و این جور چیزهاست. مورد نداره!
دوستان تهرانی کسانی که تا اخر شب حداقل 50 گیگ اولیه رو می تونند تحویل بدن ، لطفا اطلاع بدند. قیمت هر گیگ رو هم بفرمایید.
ضمنا در صورتی که شرکت داشته باشید میام اونجا و هزینه سفارش رو تقدیم میکنم. در غیر اینصورت زمان تحویل فایل ها مبغ کل سفارش تسویه میشه.
SICILIAN
November 29th, 2016, 15:54
سلام
دوست عزیز فکر کنم جای مناسبی تاپیک نزدید
اینجا درخواست اسکریپت و... هست
بخاطر اینکه رودتر به نتیجه برسید گفتم...:53:
heydari304
November 29th, 2016, 16:12
سلام
حداقل زمان تحویلی سه روز توسط ما هست.
150 هزار تومان هزینه نهایی.
riranet
November 29th, 2016, 16:39
سلام
حداقل زمان تحویلی سه روز توسط ما هست.
150 هزار تومان هزینه نهایی.
هزینه هر گیگ چقدر؟
- - - Updated - - -
ضمنا دوستان خبر ندارند چ ASP هایی قبول میکنند. الان سیستک میگه هر گیگ 1 تومن. بیا بهت سیستم میدیم همینجا هر چی میخوای دانلود کن. ارزون تر کسی سراغ نداره.
hassanshaikhi
November 29th, 2016, 17:38
موبایل 4g نداری؟ اگه نداری از یه دوست اقوام واسه یه شب قرض بگیر.اگه اون منطقه که هستی سرعت خوب باشه می تونی دو تا بسته 3 ساعته ایرانسل بزنی که هر کدوم 2تمن هست. یعنی جمعا با 4 تمن توی یه شب می تونی 70/80 گیگ دانلود کنی.
hassanshaikhi
November 29th, 2016, 18:04
شوخی میکنید؟ :-o
اگر اینطوریه من همراه اولو و شاتلو بذارم کنار
هات اسپات کنم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
این بسته های نامحدودش نزدیک به یک ساله که اومده. البته نامحدود نیست هر ساعت 20 گیگ حجم داره یعنی بسته 3 ساعتش 60 گیگ حجم داره.قبلا توی 3 ساعت با سرعت دانلود 4/5 نزدیک به 40/50 گیگ دانلود میکردم.
سرعتت کاملا بستگی به منطقه داره که چه تعداد کاربر بر روی دکل باشند مصرفشون چجوری باشه.بین ساعت 2 تا 4 سرعت زیاد بالا نیست ولی نزدیکای ساعت 4 صبح اینا سرعت خوب میشه.
واسه دانلود خیلی بصرفه هست. همراه اول هم بسته نامحدود داره ولی فقط روی 3g فعال میشه و سرعت دانلودش پایینتر هست نهایت با بسته 2 تا 7 صبح 1000 تمنی میتونید 20 گیگ دانلود کنید. بسته 1 شب تا 11 صبح هم داره که 5 تمن هست که ارزش نداره و 30 گیگ حجم داره.البته توصیه اکید میکنم با سیمکارت دائمی به هیچ وجه دانلود نکنید چون یهو دیدید قبض 200 هزار تمنی براتون اومد. واسه ایرانسل هم طرح کنترل مصرف آزاد فعال کنید تا در صورت تموم شدن بسته از شارژ سیمکارتتون کم نکنه.
واسه دانلود هم یه مودم e3372 میتونید بگیرید با قیمت نزدیک به 130تمن که باتری موبایلتون خراب نشه.
این بسته های نامحدودش نزدیک به یک ساله که اومده. البته نامحدود نیست هر ساعت 20 گیگ حجم داره یعنی بسته 3 ساعتش 60 گیگ حجم داره.قبلا توی 3 ساعت با سرعت دانلود 4/5 نزدیک به 40/50 گیگ دانلود میکردم.
سرعتت کاملا بستگی به منطقه داره که چه تعداد کاربر بر روی دکل باشند مصرفشون چجوری باشه.بین ساعت 2 تا 4 سرعت زیاد بالا نیست ولی نزدیکای ساعت 4 صبح اینا سرعت خوب میشه.
واسه دانلود خیلی بصرفه هست. همراه اول هم بسته نامحدود داره ولی فقط روی 3g فعال میشه و سرعت دانلودش پایینتر هست نهایت با بسته 2 تا 7 صبح 1000 تمنی میتونید 20 گیگ دانلود کنید. بسته 1 شب تا 11 صبح هم داره که 5 تمن هست که ارزش نداره و 30 گیگ حجم داره.البته توصیه اکید میکنم با سیمکارت دائمی به هیچ وجه دانلود نکنید چون یهو دیدید قبض 200 هزار تمنی براتون اومد. واسه ایرانسل هم طرح کنترل مصرف آزاد فعال کنید تا در صورت تموم شدن بسته از شارژ سیمکارتتون کم نکنه.
واسه دانلود هم یه مودم e3372 میتونید بگیرید با قیمت نزدیک به 130تمن که باتری موبایلتون خراب نشه.
اینطوری باشه که عالیه. ولی من تو سایت ایرانسل رفتم تعرفه ش رو ندیدم. میشه لینک بدید.
ممنون
hassanshaikhi
November 29th, 2016, 19:50
بسته های ساعتی فقط با برنامه ایرانسل من فعال میشه.
http://goo.gl/UaWIby
riranet
November 30th, 2016, 11:41
بسته های ساعتی فقط با برنامه ایرانسل من فعال میشه.
http://goo.gl/UaWIby
دیروز در یه طرح سه فوریتی رفتم یه سیم فورجی گرفتم. برای من سرعتش بیشتر از یک مگ نشد. ولی بهرحال تا صبح 30 گیگ دانلود کردم و کارم رو راه انداخت. حالا گفتم امشب همراه اول رو تست بزنم ببینم اون چطوره. بهرحال دم شما گرم، کارمون رو حسابی راه انداختی.
- - - Updated - - -
شوخی میکنید؟ :-o
اگر اینطوریه من همراه اولو و شاتلو بذارم کنار
هات اسپات کنم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
تعرفه های روزانه ش به صرفه نیست. ولی حجمی ساعتیش رو منم تست زدم و بنظرم اوکی بود.
erfan_bazi
November 30th, 2016, 12:03
سلام
امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم!
یه سری فایل 50-200 گیگ برای دانلود دارم. لینک ها همه از سرور خودم هست و مستقیم. محتواش هم اموزش های انلاین و این جور چیزهاست. مورد نداره!
دوستان تهرانی کسانی که تا اخر شب حداقل 50 گیگ اولیه رو می تونند تحویل بدن ، لطفا اطلاع بدند. قیمت هر گیگ رو هم بفرمایید.
ضمنا در صورتی که شرکت داشته باشید میام اونجا و هزینه سفارش رو تقدیم میکنم. در غیر اینصورت زمان تحویل فایل ها مبغ کل سفارش تسویه میشه.
لطفا حجم نهائي را بفرمائيد چقدره
و اگر بودجه در نطر گرفته شده را هم بفرمائيد خيلي خوبه
hassanshaikhi
November 30th, 2016, 13:07
دیروز در یه طرح سه فوریتی رفتم یه سیم فورجی گرفتم. برای من سرعتش بیشتر از یک مگ نشد. ولی بهرحال تا صبح 30 گیگ دانلود کردم و کارم رو راه انداخت. حالا گفتم امشب همراه اول رو تست بزنم ببینم اون چطوره. بهرحال دم شما گرم، کارمون رو حسابی راه انداختی.
- - - Updated - - -
تعرفه های روزانه ش به صرفه نیست. ولی حجمی ساعتیش رو منم تست زدم و بنظرم اوکی بود.
جای قرار گرفتن گوشی هم خیلی تاثیر می تونه داشته باشه. من گوشیو روی میز که میذارم سرعتم 2/3 میشه ولی گوشیو دو متر اونورتر یک جای خاص توی یک حالت خاص که میزارم سرعتم 5 میشه!!! شما هم اگه لپتاپ دارید به جای وصل کردن گوشی با کابل از hotspot گوشی استفاده کنید و توی خونه گوشیو رو حرکت بدید که بهترین سرعت رو پیدا کنید.
یه برنامه نشون دادن سرعت اینترنت هم نصب کنید روی گوشی مثل http://www.farsroid.com/internet-speed-meter-android/
فقط همراه اول حواستون باشه بسته 1 تا 7 صبح 20 گیگ حجم داره و در صورت تموم شدن شارژتون رو سریعا تموم میکنه. و کمتر از 20 گیگ هم قطع میشه چونکه مقداری هم صرف آپلود میشه.و لینک هایی که سرورشون ایران هست معمولا سرعتشون بهتر هست.