توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف پلاگین از سایت وردپرس
mafia1990
November 29th, 2016, 09:40
سلام
من یه پلاگین نوشته بودم یکی دو سال پیش و در لیست پلاگین های سایت وردپرس قرار دادم
اما الان میخوام حذفش کنم
میخواستم بدونم چطور ممکنه
چون چیزی به نام غیرفعال کردن در پنلش پیدا نکردم
hamid1101
November 30th, 2016, 00:59
سلام
برای حذف پلاگین از رپوزیتوری وردپرس٫ اول از همه باید کدهای پلاگین خودتون را از SVN وردپرس حذف کنید. بعدش با همون ایمیلی که قبلا پلاگین را منتشر کرده بودید یک ایمیل به آدرس plugins@wordpress.com بزنید و درخواست خودتون را برای حذف بدهید. بعد از چند روز پلاگین را حذف می کنند و نتیجه را هم بهتون ایمیل می زنند.
البته در اصل پلاگین را مخفی و غیرفعال می کنند تا اگر در آینده نظرتون برگشت٫ دوباره بتونید اون را فعال کنید.
irhost.net
November 30th, 2016, 01:09
سلام
برای حذف پلاگین از رپوزیتوری وردپرس٫ اول از همه باید کدهای پلاگین خودتون را از SVN وردپرس حذف کنید. بعدش با همون ایمیلی که قبلا پلاگین را منتشر کرده بودید یک ایمیل به آدرس plugins@wordpress.com بزنید و درخواست خودتون را برای حذف بدهید. بعد از چند روز پلاگین را حذف می کنند و نتیجه را هم بهتون ایمیل می زنند.
البته در اصل پلاگین را مخفی و غیرفعال می کنند تا اگر در آینده نظرتون برگشت٫ دوباره بتونید اون را فعال کنید.