توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقسیم بندی آی پی بین شبکه ها لطفا کمک کنید
saeed.spore
November 28th, 2016, 19:02
سلام دوستان اگه میشه کمک کنید استاد یک سوالی داده هیچ راه حلی براش نداده اگه میشه کمک کنید حلش کنم
شبکه کامپیوتری ایجاد کنید که دران تعداد کلاینت ها معادل ۷۰۰باشد به صورت زیر تقسیم بندی شبکه انجام دهید؟
۱.دانشکده فنی ۲۵۰
۲.پزشکی ۱۵۰
۳.کشاورزی۲۰۰
۴.معماری۱۰۰کلاینت
باید جدول درستکنیم هر کدام رنج بدهید
blueserver
November 28th, 2016, 19:16
سلام دوست عزیز ، از این سایت میتونید استفاده کنید و کلاس و رنج IP رو محاسبه کنید ، ببینید کدوم کلاس نزدیک تر به تعداد 700 کلاینت هست ، اونوقت با ساب نت از هم جداشون کنید ، موفق باشید.
http://www.subnet-calculator.com/
saeed.spore
November 28th, 2016, 20:27
سلام دوست عزیز ، از این سایت میتونید استفاده کنید و کلاس و رنج IP رو محاسبه کنید ، ببینید کدوم کلاس نزدیک تر به تعداد 700 کلاینت هست ، اونوقت با ساب نت از هم جداشون کنید ، موفق باشید.
http://www.subnet-calculator.com/
استاد ممنون دمت گرم ولی این جدول ها را چطور درست کنیم واسش
saeed.spore
November 28th, 2016, 21:34
استاد ممنون دمت گرم ولی این جدول ها را چطور درست کنیم واسش
کسی نیست کمک کنه
saeed.spore
November 29th, 2016, 10:44
کسی نمیتونه مشکل منا را حل کنه باوو سوال من را میتونید شما ها که cisco و شبکه کار کردید جواب بدید.
M.D.A
November 29th, 2016, 12:05
فکر کنم سوال تون خوب مطرح نشده...
خوب برای هر بخش یک رنج ای پی در نظر بگیرید...
مشکل چیه؟
lo0ord
November 29th, 2016, 13:30
سلام دوستان اگه میشه کمک کنید استاد یک سوالی داده هیچ راه حلی براش نداده اگه میشه کمک کنید حلش کنم
شبکه کامپیوتری ایجاد کنید که دران تعداد کلاینت ها معادل ۷۰۰باشد به صورت زیر تقسیم بندی شبکه انجام دهید؟
۱.دانشکده فنی ۲۵۰
۲.پزشکی ۱۵۰
۳.کشاورزی۲۰۰
۴.معماری۱۰۰کلاینت
باید جدول درستکنیم هر کدام رنج بدهید
خب نه تجهیزات معلومه نه کار شبکت چیه و...
ولی در حالت کلی خب برا هر کدوم از شبکه ها یه رنج آیپی بزار و وصل کن
مثلا اولی 192.168.10.1 تا 192.168.10.254
دومی 192.168.11.1 تا 192.168.10.254
حالا این شبکه ها اگه گفته به هم ارتباط داشته باشن یعنی دانشکده فنی بتونه دانشکده کشاورزی و پینگ کنه و... همشو تو یه رنج تعریف کن.
از رنج آی پی 10.0.0.1 استفاده کن و 700 تا آیپی استفاده کن.
کلا همه جوره میشه vlan. nat و.....