PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کرون جاب و خطای 500

mansour_bi2
November 28th, 2016, 18:01
درود
مدتی هست که کرون جاب بنده ساعت 12 برای ارسال ایمیل قطع میشه و خود به خود اوکی میشه باز تا 1 2 روز بعد باز قطع میشه.
نسحه whmcs 6.3 بود که الان دیگه آپدت کردم به 6.3.1 مشکل حل نشد.
هاست کرون جابش اوکی هست و ایمیل ارسال میکند و کرون جاب به صورت دستی error 500 میدهد.
به نظر من از زمانی این اتفاق افتاده است که آی پی تمام کاربران ورودی و ادمین آی پی خود هاست است.
در ضمن بر روی هاست سابدامین ساختم و تست شد و کرون جاب اوکی بود و فقط ورودی کاربران و ادمین باز همان آی پی هاست بود.
کسی مینونه مشکل من رو حل کنه؟

n4ser
November 29th, 2016, 00:49
دقیقا ۷۲ ساعت هست ارور های پی در پی به طوری که ۷۲ ساعت کلا کارم شده رفع و‌پیگیری خطا ها این ارور هم برای بنده اومده بود نتونستیم رفعش کم چند تا فایل ایراد داره و اخر هم نسخه ۷.۲ اومد اپدیت کردم دیگه لینک که whmc روی ان نصب بود دیگه بالا نمیاد

mhiizadi
November 29th, 2016, 02:04
سلام .
لطفا بررسی نمایید Requirements های نسخه ی نصب شده ی شما بر روی هاست فعال باشد .

mansour_bi2
November 29th, 2016, 10:27
دقیقا ۷۲ ساعت هست ارور های پی در پی به طوری که ۷۲ ساعت کلا کارم شده رفع و‌پیگیری خطا ها این ارور هم برای بنده اومده بود نتونستیم رفعش کم چند تا فایل ایراد داره و اخر هم نسخه ۷.۲ اومد اپدیت کردم دیگه لینک که whmc روی ان نصب بود دیگه بالا نمیاد
درود
قبلا اوکی بود و الان هم نصب کنم بر روی سابدامین دیگری فقط مشکل آی پی دارم که همه با یک آی پی که برای هاست است وارد می شوند.

- - - Updated - - -

سلام .
لطفا بررسی نمایید Requirements های نسخه ی نصب شده ی شما بر روی هاست فعال باشد .
درود
تمام حداقل ها فعال هست از جمله gd . از طریق Trusted Proxies آی پی ادکین اوکی شد فقط ورود کاربران هنوز با آی پی هاست است.
کرون جاب هم دسترسی آن 644 و پوشه آن 755 است.