PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر در مورد ارائه سرویس رایگان فضای بکاپ

mizbanaval
November 28th, 2016, 15:10
با درود خدمت عزیزان انجمن

با توجه به اینکه تا انجا که ما اطلاع داریم اکثر کاربران مخصوصا کسانی که سرور مجازی دارند متاسفانه اطلاعاتشون رو سپردن دست خدا و معمولا زمانی به فکر بکاپ میوفتند که خیلی دیر شده.
کسانی که هاست دارند هم به امید میزبانشون هستند و خودشون اهمیت نمیدهند.

قصد راه اندازی سرویس بکاپ رو داشتیم برای دوستان عزیز که این سرویس از پروتکل ftp پشتیبانی میکند.
این سرویس فقط برای کسانی هست که اطلاعات کمی حداکثر تا 5 گیگابایت دارند سرویس دهی میشود.

این سرویس را میخواهیم رایگان تقدیم عزیزان کنیم دلیلشم اینکه در ایران متاسفانه کسی بابت امنیت اطلاعات هزینه پرداخت نمیکند و اهمیت این مورد زمانی بچشم میاد که اطلاعات از بین برود. نه فقط اینجا بلکه ما شرکت های بزرگی را به چشم خودمان دیدم که اطلاعات میلیاردی داشتند اما یک بکاپ ساده در کار نبود!

ایا با این مورد موافق هستید؟

شدیدا منتظر نظرات عزیزان هستیم.

با احترام

- - - Updated - - -

نظرسنجی اضافه گردید

akbar_syberia
November 28th, 2016, 16:50
سلام

کار شما ارزشمند است ولی فضای 5 گیگ بک آپ رو هر کسی می تونه راحت تهیه کنه و ازش استفاده کنه .
به نظر من دلیل کم اهمیت بودن این مسئله برای ما حجم اطلاعات زیاد و عدم بودجه کافی برای تهیه آن است .

farssub
November 28th, 2016, 16:59
این طرح رو بنده در حال راه اندازی هستم ، قالب هم در حال طراحی هستش! به صورت html
اگر تمایل به همکاری داشتید در خدمتم

irhost.net
November 28th, 2016, 17:51
طرح خوبیه موفق باشید

mizbanaval
November 28th, 2016, 17:57
:106:
سلام

کار شما ارزشمند است ولی فضای 5 گیگ بک آپ رو هر کسی می تونه راحت تهیه کنه و ازش استفاده کنه .
به نظر من دلیل کم اهمیت بودن این مسئله برای ما حجم اطلاعات زیاد و عدم بودجه کافی برای تهیه آن است .

ممنون از نظرتون

نظر دوستان در مورد ۵۰ گیگابایت فضا چیست؟

کافیه؟ زیاده؟ کمه؟ :79: