توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم اپدیت در الکسا ! 3 روز شد !
armin.rf
November 27th, 2016, 19:38
سلام دوستان
متاسفانه 3 روزه الکسا اپدیت نشده هیچ کدوم از سایت ها !
کسی دلیلش رو میدونه /؟
مچکر
lemo1996
November 27th, 2016, 19:46
سلام
اره تقریبا 3 روزی میشه آپدین نشده
بعضی وقت ها اینجوری میشه .
armin.rf
November 27th, 2016, 19:54
سوالی که برام پیش امده اینه اخه چرا رتبه اپدیت نشده اما سایت هایی که ورودی دادن رو اپدیت کرده
امید وارم حذف بشه تا رتبه بندی ها مناسبتر گردد و شخصی با خرید 100 هزار تومان پاپ آپ سایتی که رنکی ندارد را به سایت رنک 100 ایران تبدیل نکند .
armin.rf
November 29th, 2016, 00:56
امید وارم حذف بشه تا رتبه بندی ها مناسبتر گردد و شخصی با خرید 100 هزار تومان پاپ آپ سایتی که رنکی ندارد را به سایت رنک 100 ایران تبدیل نکند .
خوشبختانه یا متاسفانه حق با شماست اما این وسط افرادی مثل من که اصولی رتبه متناسب بدست اوردن ضرر میکنن
mhiizadi
November 29th, 2016, 01:57
خوشبختانه یا متاسفانه حق با شماست اما این وسط افرادی مثل من که اصولی رتبه متناسب بدست اوردن ضرر میکنن
الکسا
معیار خوبی نیست؛ قطعا در حال وارسی این معیار ها هستند و به بهبود کار شما کمک خواهند کرد .
شک نکنید که با آپدیت شدن سیستم ها؛ مشتری ها بیشتر و ارزش بیشتری به سرویس ها داده می شود .
mhiizadi
November 29th, 2016, 02:02
مطمئن باشید اینجور اشخاص
توسط گوگل پاندا شناسایی
و پنالتی می شوند
ما کاری با گوگل در این مبحث نداریم و بحث رتبه بندی الکسا می باشد .
به هر حال وب سایتی نظیر الکسا با آن عظمت کاری به جهت تضعیف خود انجام نمی دهد .
ارادت .
satiran
November 29th, 2016, 11:46
بله الان بیشتر از 3 روز شده که بروز نشده اول فکر کردم از تولبار الکسا هست ولی بعد متوجه شدم مشکل کلی و از فرستنده هست
armin.rf
November 30th, 2016, 13:28
مشکل برطرف شد
رنک کلیه سایت ها اپدیت شده
باید ببینیم چه تعغییری انجام شده
سیدرضا بازیار
November 30th, 2016, 13:39
الکسا امروز واسه من اپدیت شد. دو روز نشده بود
این اواخر رتبه سایت های ایرانی رو کاهش داده