ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور و مشکل وردپرس

webdevoloper
November 26th, 2016, 23:55
با سلام
بنده در هاستینگ جدیدم به چندتا مشکل مثل ارور های امنیتی و... بر خوردم
مثلا موقع نصب پلاگین با ارور زیر مواجه شدم
Warning: posix_getpwuid() has been disabled for security reasons in /home/***/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 210Warning: posix_getgrgid() has been disabled for security reasons in /home/***/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 240

با هاستینگ حرف زدم میگه این توابع رو نمیتونه فعال کنه. به نظرتون همه هاستینگ ها این توابع رو غیرفعال می کنند؟این ارور هم مربوط به یکی از پلاگین هاست:
<b>Notice</b>
ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in
<b>/home/***/public_html/wp-content/plugins/wp-parsidate/includes/admin/other-fix.php</b>
ووکامرس هم هنگام ایجاد و ذخیره محصول ارور زیر رو میده.
ی‌خواهید ‌این کار را انجام دهید؟خواهشمندیم دوباره تلاش کنید
نمی دونم چیکار کنم. کسی راه حلی داره؟؟؟:((

Reza G
November 27th, 2016, 00:10
خیر عزیز جان. مشکلی ندارند. اگر اینا مورددار بودند که این همه وردپرس روی هاستهای ایرانی فعال نبود. همه شون باید با خطا روبرو میشدند. خصوصاً در مورد پارسی دیت و ووکامرس.

Amy
November 27th, 2016, 00:16
با سلام
Warning: posix_getpwuid() has been disabled for security reasons in /home/***/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 210Warning: posix_getgrgid() has been disabled for security reasons in /home/***/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 240

با هاستینگ حرف زدم میگه این توابع رو نمیتونه فعال کنه. به نظرتون همه هاستینگ ها این توابع رو غیرفعال می کنند؟این ارور هم مربوط به یکی از پلاگین هاست:
<b>Notice</b>
ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in
<b>/home/***/public_html/wp-content/plugins/wp-parsidate/includes/admin/other-fix.php</b>

درود ، فکر نمیکنم اینا مورد خاصی باشند
شما افزونه ی wordfence رو نصب و تنظیم کنین
و اسکن بزنین هر موردی که باشه و اگه پلاگینی دارای مشکل باشه
نشون میده
موفق باشید:53:

m2n
November 27th, 2016, 04:21
با سلام

<b>Notice</b>

هاستینگُ عوض کن :53:

webdevoloper
November 27th, 2016, 23:32
خیر عزیز جان. مشکلی ندارند. اگر اینا مورددار بودند که این همه وردپرس روی هاستهای ایرانی فعال نبود. همه شون باید با خطا روبرو میشدند. خصوصاً در مورد پارسی دیت و ووکامرس.

4 روز تمام وقتم صرف حل مشکل کردم ولی حل نشد.
فک نمی کنم مشکل از این افزونه ها باشه.
اینم یادم رفت ذکر کنم که من وقتی مشخصات سئو محصول رو وارد میکنم و ذخیره میزنم محصول ذخیره میشه ولی مشخصاتی که به yoast sero داده بودم پاک میشه.
افزونه رو غیرفعال کردم و تست کردم مشکل حل نشد. تمام افزونه هارو غیرفعال کردم ولی باز نشد. ووکامرس رو پاک کردم و از اول نصب کردم باز نشد.

- - - Updated - - -

درود ، فکر نمیکنم اینا مورد خاصی باشند
شما افزونه ی wordfence رو نصب و تنظیم کنین
و اسکن بزنین هر موردی که باشه و اگه پلاگینی دارای مشکل باشه
نشون میده
موفق باشید:53:

اینم امتحان کردم مشکلم حل نشد.

- - - Updated - - -

هاستینگُ عوض کن :53:

فک کنم مشکل از همین مورد باشه.
چون توی هاستینگ قبلی مشکلی نداشتم و تازه به این هاستینگ اومدم.

Reza G
November 28th, 2016, 15:12
شک نکنید مشکل شما از تنظیمات غلطی هست که هاستینگ تون انجام داده.

وگرنه توی همین انجمن هزاران نفر در روز از افزونه های نامبرده استفاده می کنند.

webdevoloper
November 29th, 2016, 20:04
ممنون پاسخ همه دوستان.
بله بنده هم باتوجه به اینکه کلی دنبال حل این مشکلات بودم به این نتیجه رسیدم که هاستم مشکل داره و درخواست سرویس جدید دادم تو انجمن.

webdevoloper
November 29th, 2016, 21:55
منظورتون از اینکه با شرکت های متعبر کار کنید یعنی روی دوستانی که تو انجمن هاست ارائه میدن حساب نکنم!؟!:d

webdevoloper
November 30th, 2016, 12:15
اینکه اینجا هاستینگ های معتبری هستند شکی نیست ولی به نظر من کم هستش.
بنده نزدیک به هاستینگ رو اینجا امتحان کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشتند البته مشکلات زیر رو همه هاستینگ ها دارن ولی خب دوتا چیز برای من مهم هستش اولی قطعی نداشتن دومی پشتیبانی.
طرف انگار براش اهمیتی نداره تو سایتت 2 روز قطع باشه چه مشکلی پیش میاد. معمولا هم وقتی سایت قطع میشه و بالا نمیاد از پشتیبانی هم خبری نیست و میرن قایم میشن. جالب اینکه همین مشکلات رو در مورد هاستینگ های دارای نماد و شرکتی هم دیدم.

Reza G
November 30th, 2016, 15:09
اینکه اینجا هاستینگ های معتبری هستند شکی نیست ولی به نظر من کم هستش.
بنده نزدیک به هاستینگ رو اینجا امتحان کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشتند البته مشکلات زیر رو همه هاستینگ ها دارن ولی خب دوتا چیز برای من مهم هستش اولی قطعی نداشتن دومی پشتیبانی.
طرف انگار براش اهمیتی نداره تو سایتت 2 روز قطع باشه چه مشکلی پیش میاد. معمولا هم وقتی سایت قطع میشه و بالا نمیاد از پشتیبانی هم خبری نیست و میرن قایم میشن. جالب اینکه همین مشکلات رو در مورد هاستینگ های دارای نماد و شرکتی هم دیدم.

حس می کنم یه خرده بی انصافی کردید. خود من 2-3 سال پیش که یه مصرف کننده بودم، از بچه های همینجا سرویس داشتم.

واقعاً کیفیت کار در بسیاری از دوستان بالاست. حالا یه چند مورد هم بوده هاستینگ افراد کم سن و سال بوده، نباید مساله رو به کل سرویس دهندگان تعمیم داد.