توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد اد دامین
delshad
November 26th, 2016, 21:10
من دامنه ثبت کردم تاییدم شده http://www.farsisticker.ir/ از بخش اد دامین هم دامنه رو اضافه کردم هاست بعد یه پوشه اضافه شده به اسم همین دامنه ولی تو مسیر publiv-html نیست و تو خود هاسته وقتی هم منتقل میکنم به پابلیک هاش تی ام ال میاد روی ساب دامین دامنه اصلی - چیکار کنم درست میشه ؟
دامنه رو امروز ثبت کردم روی همون دی ان اس ها هم ثبته
Amy
November 26th, 2016, 21:16
من دامنه ثبت کردم تاییدم شده http://www.farsisticker.ir/ از بخش اد دامین هم دامنه رو اضافه کردم هاست بعد یه پوشه اضافه شده به اسم همین دامنه ولی تو مسیر publiv-html نیست و تو خود هاسته وقتی هم منتقل میکنم به پابلیک هاش تی ام ال میاد روی ساب دامین دامنه اصلی - چیکار کنم درست میشه ؟
دامنه رو امروز ثبت کردم روی همون دی ان اس ها هم ثبته
با سلام :53:
هاستتون چیه
سی پنل یا دایرکت ادمین؟!
دقیقا میخوایین چیکار کنین ؟ اگه هدف اتصال دامنه به هاست هست برای بالا اوردن سایت
در این صورت که نیازی به اد دامین نیست
delshad
November 26th, 2016, 21:21
سی پنل هست بعد روی سایت یه دامنه و سایت دیگه فعاله میخوام یه سایت دیگه با دامنه دیگه روی همون هاست بزنم - شاید مشکل از دی ان اس چون فقط 10 ساعته دامنه تایید شده از طرف نیک
Amy
November 26th, 2016, 21:42
سی پنل هست بعد روی سایت یه دامنه و سایت دیگه فعاله میخوام یه سایت دیگه با دامنه دیگه روی همون هاست بزنم - شاید مشکل از دی ان اس چون فقط 10 ساعته دامنه تایید شده از طرف نیک
دوست عزیز
شما در صورتی میتونید اینکار رو بکنین که اکانت ریسلری داشته باشید
برای هر سایت ، یــک هاست لازمه
نمیشه 2 تا دامنه ی مختلف رو به 1 هاست وصل کرد و 2 تا سایت متفاوت داشت
باید یک هاست جدا تهیه کنید:53:
delshad
November 26th, 2016, 21:55
دوست عزیز
شما در صورتی میتونید اینکار رو بکنین که اکانت ریسلری داشته باشید
برای هر سایت ، یــک هاست لازمه
نمیشه 2 تا دامنه ی مختلف رو به 1 هاست وصل کرد و 2 تا سایت متفاوت داشت
باید یک هاست جدا تهیه کنید:53:
نه احتمالا هاست من این قابلیت رو داره اد دامین واسه همین چیزاست دیگه - ولی اینکه چطوری وصل کنم رازیه@-)
Amy
November 26th, 2016, 22:03
نه احتمالا هاست من این قابلیت رو داره اد دامین واسه همین چیزاست دیگه - ولی اینکه چطوری وصل کنم رازیه@-)