ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ایندکس نشدن مطالب

learn30t
November 23rd, 2016, 19:36
سلام
من یه سایتی داشتم قبلا با موضوع برنامه نویسی خصوصا Php بود که به دلیل عدم وقت کافی حذف شد و تمام مطالب هم پاک شدن.
حالا بعد از چند ماه (4-5) ماه یه سایت باز هم با موضوع برنامه نویسی البته ایندفعه اندروید روی همون دامنه بالا آوردم ولی مطالب ایندکس شدم توی 15 روز گذشته از 1 بالاتر نرفته ، در صورتی که قبلا سایتهام توی این مدت تعداد ایندکس ها (آمار وب مستر تولر) خیلی بیشتر میشد
به گمونم پنالتی شده سایتم به خاطر حذف مطالب

حالا سوالم اینه که اگه سایت رو به همین منوال ادامه بدم آیا ممکنه سایت برگرده و بشه روش حساب کرد و یا باید بیخیالش بشم و یه دامنه جدید براش نصب کنم ؟

آدرس سایت » www.codeclass.ir

ممنون از راهنماییتون

vidl
November 24th, 2016, 01:08
سلام
بنظر من سایت رو روی دامین جدید بالا بیارید
چون حتی اگر مطالبتون ایندکس هم بشه , بخاطر خطاهای 404 زیاد که راه حلی هم برای رفعش ندارید به مشکل برمیخورید
و اگر خیلی مصمم هستید که روی همین دامنه بمونید همه ایندکس های سایت رو حذف کنید و سایت مپ سایتتون رو مجددا ثبت کنید و شروع به کار کنید
سرعت ایندکس هم بستگی به آپ شدن منظم و بک لینک ها و فعالیت سایت در شبکه های اجتماعی و پینگ و عوامل دیگه ای بستگی داره که با رعایت این موارد میتونید سرعت ایندکستون رو بهتر کنید

armin.rf
November 24th, 2016, 01:28
سلام
من یه سایتی داشتم قبلا با موضوع برنامه نویسی خصوصا Php بود که به دلیل عدم وقت کافی حذف شد و تمام مطالب هم پاک شدن.
حالا بعد از چند ماه (4-5) ماه یه سایت باز هم با موضوع برنامه نویسی البته ایندفعه اندروید روی همون دامنه بالا آوردم ولی مطالب ایندکس شدم توی 15 روز گذشته از 1 بالاتر نرفته ، در صورتی که قبلا سایتهام توی این مدت تعداد ایندکس ها (آمار وب مستر تولر) خیلی بیشتر میشد

حالا سوالم اینه که اگه سایت رو به همین منوال ادامه بدم آیا ممکنه سایت برگرده و بشه روش حساب کرد و یا باید بیخیالش بشم و یه دامنه جدید براش نصب کنم ؟

آدرس سایت » www.codeclass.ir (http://www.codeclass.ir/)

ممنون از راهنماییتون

بنده هم مشکل ایشون رو دارم دامنه ام 14 سالس تازه سایت بالا اوردم اما متاسفانه ایندکس نمیشه

dastrast
November 24th, 2016, 02:06
منم متاسفانه همین مشکل رو دارم
یک دامنه دسته دوم خریدم(به علت بک لینک بالای دامنه)
برای مشکل ارور 404 هم Permalink Finder نصب کردم

ولی مطالب جدید به هیچ وجه ایندکس نمیشن

لطفا اساتید راهنمایی کنند

vahid13713
November 24th, 2016, 02:20
سلام

آدرس سایت » www.codeclass.ir (http://www.codeclass.ir)

ممنون از راهنماییتون

پنالتی شدن از منظر سئو به مفهوم حذف کلی سایت از گوگل هست که سایت شما از این نظر مشکلی نداره اما سایت قبلیتون رو حذف گکردید باید ایندکس اونرو هم توی گوگل حذف میکرید که راههای زیاد ی داره که با توجه به دامینتون چند موردش در دسترستون نیست . اما قطعا به دلیل حذف سایت امتیاز منفی دریافت کرده اید. ضمن اینکه مطالب با کیفیتی تولید میکنید اما متاسفانه پارامترهای سئو رو توی ثبتش رعایت نمیکیند. مشکلات اساسی هم توی سایتتون هست که باید رفع کنید. اما موقعی که سایتتون اپدیت شد دقیقا از صفر شروع میکنید بلکه کمتر از صفر بله مشکلتون رفع میشه ولی به زمان نیاز دارید . اگه زمان مهم نیست ادامه بدید اکگر هست روی دامنه جدید. ضمن اینکه نمیشه به راحتی تشخیص داد به صفر رسیدید یا نه کمتر از صفر هستید. که باید تست بشه مشاوره خواستید vahidit20 در خدمیتیم...هر حرفیهم در مورد سئو بزنیم با مدرک مستدل از گوگل اثبات میکنیم

شاد باشید

hassan_shahi
November 25th, 2016, 11:20
سلام

آدرس سایت » www.codeclass.ir (http://www.codeclass.ir)

ممنون از راهنماییتون

با سلام دوست عزیز
90% مطالب سایتتون ایندکس شده
اگرم ارور 404 دارید از طریق پ.خ با من در ارتباط باشید مشکلتون رو رفع کنم

- - - Updated - - -

منم متاسفانه همین مشکل رو دارم
یک دامنه دسته دوم خریدم(به علت بک لینک بالای دامنه)
برای مشکل ارور 404 هم Permalink Finder نصب کردم

ولی مطالب جدید به هیچ وجه ایندکس نمیشن

لطفا اساتید راهنمایی کنند

آدرس سایتتون رو بگید تا دوستان و بنده بتونیم چک کنیم

dastrast
November 25th, 2016, 12:55
آدرس سایتتون رو بگید تا دوستان و بنده بتونیم چک کنیم

لنگرنت (http://langarnet.ir/)

hassan_shahi
November 25th, 2016, 15:45
لنگرنت (http://langarnet.ir/)

با سلام دوست عزیز
سایت شما مثل اینکه تو ایندکس کردن مطالب مشکل داره از طریق پ.خ یا تلگرام با بنده در ارتباط باشید چند موضوع رو چک کنم انشاءالله مشکلتون رو حل کنیم