ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز
از این پس گروه بست وی پی اس قصد داره که تا نوروز 90 هر ماه یک یا چند پلن ویژه رو اعلام کنه , در نوروز 90 هم از بین خرید هایی که انجام شده یکی یا دوتا انتخاب میشن و یک لپ تاپ بهشون جایزه داده میشه.
1) قرعه کشیطوری انجام میشه که ابهام اینکه اسمی هست از بین بره ! یعنی به هر خرید یک شماره اختصاص میدیم ! شماره ها رو میدیم یکی از مدیران یا بچه های همین فروم اگر قبول زحمت کنن و یکی یا دوتا عدد از بین این اعداد تو تاپیک اعلام میکنن ! بعد جایزه برای صاحب خرید ارسال میشه .
2) افراد در قرعه کشی شرکت داده نمیشوند ! بلکه خرید ها در قرعه کشی شرکت داده میشوند ! یعنی روی شناسه های خرید قرعه کشی انجام میشه و هرکس تعداد بیشتری خرید داشته باشه شانس بیشتری داره . ( البته اگر احیانا دو تا جایزه به اسم یک نفر در اومد , یکیش بیشتر بهش تعلق نمیگیره و دومی رو دوباره قرعه کشی میکنیم ).
3) فقط پلن هایی که در این تاپیک اعلام میشن این قابلیت رو دارند و از یک بخش خاص از سایت قابل سفارش هستند که اعلام خواهد شد.
برای خرید با ID یاهو : bestvps یا پشتیبانی آنلاین سایت یا ایمیل bestvps.ir [at] gmail.com هماهنگ فرمایید
2
حافظه رم :1024 مگا بایت DDR2
فضای دیسک : 110 گیگابایت
پورت ارتباطی : 1 گیگابیت بر ثانیه
پهنای باند : 2 ترابایت
قیمت سه ماهه : 55 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 110 هزار تومان
قیمت یکساله : 210 هزار تومان
3
حافظه رم : 2048 مگا بایت DDR2
فضای دیسک : 180 گیگابایت
پورت ارتباطی : 1 گیگابیت بر ثانیه
پهنای باند : 3 ترابایت
قیمت سه ماهه : 115 هزار تومان
قیمت 6 ماهه : 210 هزار تومان
قیمت یکساله : 400 هزار تومان
دیتا سنتر پلن های بالا : World Streamیا Caro می باشد که انتخاب با شماست
مجازی ساز Xen Citrix یا Vmware Esxi است.
پورت کلیه VPS ها 1 گیگابیت Shared شده بین VPS ها است.
dATA cENTER :Caro Net OR World Stream (WS)
Uplink Port : 1 Gbps
پلن زیر از دیتا سنتر Hetzner آلمان و به تعداد محدود می باشد.
4
رم: 1024 مگابایت
هارد: 60 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
قیمت ماهانه : 35.000 تومان
هنگام خرید حتما کد شرکت در قرعه کشی را دریافت نمایید.
باز هم مطابق معمول خوشحال میشم اگر شما عزیزان لطف کنید و ما را از نظراتتون بی بهره نگذارید
GOD
December 4th, 2010, 01:07
از این مشکلات باز هم پیش میاد؟
http://www.webhostingtalk.ir/f129/17655/#post171609
MagicVps.Com
December 4th, 2010, 01:23
شرمنده که این حرف میزنم دوست عزیز چون دوست ندارم بعدا مشکل بخورید و مثل خیلیهای دیگه که قیمتهای اینچنین داده بودن فقط از نظر راهنمای دارم میگم
قیمتی که دادیدن ایا منطقی هست به نظر خودتون
قیمت 6 ماه 70 تومن برای رم 512 یعنی تغریبا ماهی 11 تومن
شما چنانچه سرور با 12 گیگ رم داشته باشید فرض کنیم 22 تا 512 هم که بسازید میشه
70#22=1540
هزینه سرور 6 تا #250 هم که حساب کنیم =1500 شما بجای مشتری باشید این موارد چگونه میبنید حساب کتاب یکجاش میلنگه جور در نمیاد
در ضمن هزینه یک عدد لب تاب هم محاسبه کنید حتی قیمت سرور هم کمتر باشه که بعید میدونم باشه چون 10 ترا بایت 100% روی این سرو پهنای باند نیاز هست
واقعا نمیدونم پیش خودتون چه حساب کتابی میکنید نکنید این کارها بخدا هم به خودتون ضربه میزنید هم به مشتری هم به این صنعنت البته مشتری که بخواد ازهر جا با این شرایط سرویس بگیره حقش هست هر بلای سرش بیاد
خیلی ببخشید که این موارد تذکر دادم خواه پند بگیر خواه انجام نده
چشم حسودش هم کوررررررررررررررررررررررر رررر ما بخیل نیستم اینشالله که مشترهای فراوان داشته باشید
دوست داشتی کسانی که اینطوری قیمت دادن توی این 4 یا 5 ماه اخیر و همشون هم کله پا شدن بهت لیستشون بدم توی تاپیک شاید درس عبرت شد برای بقیه
اطلاعات بیشتر
http://www.webhostingtalk.ir/f3/17392/
bestvps
December 4th, 2010, 13:36
در مورد اون مشکل , اون مشکل از طرف ما ایجاد نشده بود و علت اصلیش PayPal بود که الان دیگه داریم کم کم کلا PayPal رو کنار میزاریم .
در مورد هزینه و این حرف ها هم کاملا حق با شماست ! اگر اینجوری حساب کنیم که شما میفرمایید آره ولی اگر شما جوره دیگه ای حساب کنید درست میشه :D
این پلن هایی که شما رویت میکنید فروش ویژس !
و ثانیا مبالغی از یه پروژه های دیگه ای به این کار تزریق میشه صرفا اگر با وجه پرداختی مشتریان بخوایم کار کنیم که مسلما نمیشه ! اما یه سری کار های دیگه ای هم انجام میدیم و در شرف انجام داریم و هاستینگ رو هم داریم روش کار میکنیم که به یه جایی برسیم و حرفی واسه گفتن داشته باشیم.
MagicVps.Com
December 4th, 2010, 19:55
نصیحتهای که باید میکردیم کردیم دیگه خود دانی
براتون ارزوی موفقیت میکنم اینشالله که همه چیز اوکی و روی روال هستش
با توجه به اینکه گفته بین نظر بدین نظرم را گفتم و البته چون تاپیک فروش هستش دیگه این قضیه را کشش نمیارم که بحث کنیم در موردش شاید هم من دارم اشتباه میکنم
موفق باشید
bestvps
December 4th, 2010, 19:59
ممنون از شما که ابراز نظر کردین و ما رو راهنمایی کردید.بنده هم همین طور برای شما آرزوی موفقیت دارم .
باز هم ممننون که قبول زحمت فرمودید و نظرتون رو فرمودین.
Ahmad110
December 4th, 2010, 21:36
فروش ویژه عید غدیر از دیتا سنتر world Stream که عالی بود و بنده کاملا راضی هستم . پشتیبانی هم تا این لحظه عالی بود .
bestvps
December 4th, 2010, 21:44
نظر لطفتونه انشالله بتونیم همواره در خدمتتون باشیم . البته وضعیت ما که عالی نیست اما تلاش میکنیم عالی بشیم.
Sir.DarKNesS
December 4th, 2010, 21:44
بنده سه ماهه گرفتم راضی هستم چنتا هم معرفی کردم اونام راضی بودن :-p
bestvps
December 4th, 2010, 21:45
باز هم لطف دارید به بنده .
parsa7
December 5th, 2010, 02:34
قیمت ها در اینده هم ثابت هستند؟
bestvps
December 5th, 2010, 17:25
قیمت ها هم بله اگر اتفاق خاص اقتصادی رخ نده بله ثابت هستند
DvDl
December 5th, 2010, 17:53
شما چرا vps من رو تحويل نميديد ؟
الان 10 روزه دان شده و حتي جواب پيام خصوصي رو هم نداديد ؟
bestvps
December 5th, 2010, 18:52
پیام خصوصی رو جواب دادم . اما لطفا این بحث رو از بخش پشتیبانی سایت یا یاهو یا ایمیل یا pm پیگیری کنید. ممنونم
bestvps
December 6th, 2010, 00:03
کسی نظری چیزی هم نداشت دیگه ؟ :d
thisisatest
December 19th, 2010, 18:51
شرمنده که این حرف میزنم دوست عزیز چون دوست ندارم بعدا مشکل بخورید و مثل خیلیهای دیگه که قیمتهای اینچنین داده بودن فقط از نظر راهنمای دارم میگم
قیمتی که دادیدن ایا منطقی هست به نظر خودتون
قیمت 6 ماه 70 تومن برای رم 512 یعنی تغریبا ماهی 11 تومن
شما چنانچه سرور با 12 گیگ رم داشته باشید فرض کنیم 22 تا 512 هم که بسازید میشه
70#22=1540
هزینه سرور 6 تا #250 هم که حساب کنیم =1500 شما بجای مشتری باشید این موارد چگونه میبنید حساب کتاب یکجاش میلنگه جور در نمیاد
در ضمن هزینه یک عدد لب تاب هم محاسبه کنید حتی قیمت سرور هم کمتر باشه که بعید میدونم باشه چون 10 ترا بایت 100% روی این سرو پهنای باند نیاز هست
واقعا نمیدونم پیش خودتون چه حساب کتابی میکنید نکنید این کارها بخدا هم به خودتون ضربه میزنید هم به مشتری هم به این صنعنت البته مشتری که بخواد ازهر جا با این شرایط سرویس بگیره حقش هست هر بلای سرش بیاد
خیلی ببخشید که این موارد تذکر دادم خواه پند بگیر خواه انجام نده
چشم حسودش هم کوررررررررررررررررررررررر رررر ما بخیل نیستم اینشالله که مشترهای فراوان داشته باشید
دوست داشتی کسانی که اینطوری قیمت دادن توی این 4 یا 5 ماه اخیر و همشون هم کله پا شدن بهت لیستشون بدم توی تاپیک شاید درس عبرت شد برای بقیه
اطلاعات بیشتر
http://www.webhostingtalk.ir/f3/17392/
اقا کاشکی زودتر می گفتی....
سرورشون داون شده ....
reza115
December 19th, 2010, 20:04
انصافا این رسمش نیست (جواب تلفن ندادن و مثلا بی اطلاع نشون دادن از وضعیت سرور ها )
آقا سرور دان شده،شما که خدای نکرده دان نشدین !
حداقل یه اطلاع رسانی بکنید که مشتری هاتون نسبت به شما بدبین نشن
Sir.DarKNesS
December 19th, 2010, 20:15
اره بالا نمیاد:100:
mahdi2009
December 19th, 2010, 20:15
سلام.
جناب حمیدی کاش یک مقدار وجدان کاری به خرج میدادین و سرور بنده که دوماه و نیم است هزینش رو بهتون پرداخت کردم بهم تحویل میدادین نه اینکه به فکر تاپیک تازه و... باشین.
reza115
December 20th, 2010, 18:17
مثل اینکه جناب حمیدی رفتن خواب زمستانی :d
vimax
December 20th, 2010, 19:06
آواتارش عکسه سربازه با کلاشینکف شاید سربازی رفته!
reza115
December 20th, 2010, 22:48
آواتارش عکسه سربازه با کلاشینکف شاید سربازی رفته!
خوشبختانه مثل اینکه مرخصی گرفتن و اومدن مشکلو حل کنن!
(سرورها فعلا روشن شدن ...)
bestvps
December 20th, 2010, 23:00
مشکل ایجاد شده از طرف دیتا سنتر بود و بنده اعلام کردم حلش کردن . علتو هم اعلام نکردند به بنده که چی شده یا ... .
جناب mahdi2009 والا سرور شما که ,َُ بود و بعد از اون قضیه که اتفاق افتاد 90% مشتری های قبلی روی سرور اروپا هاست شدن. شما هم نگران نباشید به محض شروع به کار سرور جدید بنده سرور شما رو با اضافه کردن خسارت بهتون تقدیم میکنم . البته وظیف من هست که اینکارو انجام بدم اما فکر نکنید که مقصر اون اتفاق من بودم یا وجدان کاری نداریم . بنده هم روی اون قضیه خیلی متضرر شدم اما وظیفه ی بندست که جبران شدم و حتما اینکارو هم واسه شما انجام خواهم داد.;)
mahdi2009
December 21st, 2010, 00:36
مشکل ایجاد شده از طرف دیتا سنتر بود و بنده اعلام کردم حلش کردن . علتو هم اعلام نکردند به بنده که چی شده یا ... .
جناب mahdi2009 والا سرور شما که ,َُ بود و بعد از اون قضیه که اتفاق افتاد 90% مشتری های قبلی روی سرور اروپا هاست شدن. شما هم نگران نباشید به محض شروع به کار سرور جدید بنده سرور شما رو با اضافه کردن خسارت بهتون تقدیم میکنم . البته وظیف من هست که اینکارو انجام بدم اما فکر نکنید که مقصر اون اتفاق من بودم یا وجدان کاری نداریم . بنده هم روی اون قضیه خیلی متضرر شدم اما وظیفه ی بندست که جبران شدم و حتما اینکارو هم واسه شما انجام خواهم داد.;)
سلام.
اخه جناب حمیدی شما جای بنده من چند روز سرور 40 گیگ دستم بود هی گفتم اینو اپدیت کنید که حتی به 200 هم راضی شدم که دور روز بعدش وی پی اسه دان شد بدیش اینه جواب پی ام و تلفن و هیچی رو هم نمیدین یه اس ام اس برای بنده فرستادین که منم متاسفانه فرداش تونستم خودم رو به نت برسونم. واقعا خودتون حساب کنید من دو ماه و نیمه منتظر سرورم هستم بعدش اومدم دیدم برای سرور تازه تاپیک میزنین خوب اگه موجود هست مال بنده رو حداقل خسارت هم نخواستیم همون یه ماه رو میدادین.(منم دارم سرور میگیرم با این اوضاع اگر مانی بک بکنید خیلی ممنون میشم) بقیه حرفها رو اگر یاهو بودین عرض میکنم.