PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد tooltip یا screen tip در ورد پرس

behtash007
November 22nd, 2016, 12:14
با درود .
همانطور که میدو نید گذاشتن تایتل یا تولتیپ طبیعی تاثیر خیلی زیادی روی ایندکس شدن مطالب دارن . خودم نتیجه اینکار وردیدم چرا روی ورد پرس تولتیپ طبیعی نداره اکثر افروزنه های تولتیپ سنکین با افکت هستن که جز کند کردن وبسایت هیچ سودی ندارن . با اینکه این همه ورژن برای ورد پرس اومده هیچ گزینه ای برای تولتیپ در ادیتور وجود نداره . من همیشه بخوام تولتیپ بذارم روی لینک هایم از کد تایلتی که در html هست استفاده میکنم . اینم اضافه کنم 99 % تولتیپ های وردپرس رو امتحان کردم چون بصورت css اینکارو انجام میده تاثیری ندارد البته نمیدونم درسته یانه ولی تولتیپی که روی html هست بصورت مستقیم روی لینک تایتل میذاره و ربات های گوگل اونو ایندکس میکنن

naghmesra
November 22nd, 2016, 13:10
درود

اساتید عزیز جهت اینکار که استارتر تاپیک مدنظرش هست یه پلاگین برای وردپرس وجود داره فقط میدونم که UTF-8 رو پشتیبانی نمیکنه از برنامه نویسان PHP انجمن درخواست دارم ساپورت UTF-8 رو به پلاگین زیر اضافه کنند.

https://github.com/wpexplorer/wpex-auto-link-titles/blob/master/wpex-auto-link-titles.php

موفق باشید