توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن هاست دانلود + درخواست اموزش
boy_ss2006
November 20th, 2016, 21:15
با سلام خدمت دوستان
بنده یک سرور مجاززی گرفتم و از طریق iis در سرور خودم dns تعریف کردم و دامنه خودم را روی ip ست کردم
حالا یک هاست جداگانه گرفتم و میخوام به وسیله هاست لینک مستقیم درست کنم
وقتی هاست خریدم بهم dns داد اما هنوز dns ها را ست نکردم ایا واجب هست که حتما ست شود ؟
در ضمن هاست دانلود با isp من باز نمیشود و وقتی پینگ میگیرم دائم request timeout میدهد اما با سرور مجازی بدون مورد باز مشود !!! مشکل از کجاست ؟
برای ساخت لینک مستقیم باید چیکار کنم با اینکه هیچ dns ست نکردم ؟
ممنون
samihost
November 20th, 2016, 21:19
با سلام خدمت دوستان
بنده یک سرور مجاززی گرفتم و از طریق iis در سرور خودم dns تعریف کردم و دامنه خودم را روی ip ست کردم
وقتی هاست خریدم بهم dns داد اما هنوز dns ها را ست نکردم ایا واجب هست که حتما ست شود ؟
در ضمن هاست دانلود با isp من باز نمیشود و وقتی پینگ میگیرم دائم request timeout میدهد اما با سرور مجازی بدون مورد باز مشود !!! مشکل از کجاست ؟
ممنون
درود.
شما دامین اصلی domain.com را بر روی IIS میزبانی میکنید و یک هاست دانلود جدا خریداری کرده اید ؟
بهتر است شما برای هاست دانلود ساب دامین تعریف کنید بصورت dl.domain.com
peym@n
November 20th, 2016, 21:41
با سلام خدمت دوستان
ممنون
درود
در صورتی گه میخواید اسکریپت لینک مستقیم رو نصب کنید و هاست رو به دامین اصلی گرفتید دی ان اس های ارسالی از سوی شرکت هاستینگ را بر روی دامین خود ست نمائید.
و در پنل iis تون هاست دانلودتون رو به صورت dl.domain.com وارد نمائید و در پنل هاست گه گرفتید یک a رکورد dl بزنید به ای پی سرور iis
در صورتی که قادر به مشاهده سایتتون با isp خودتون نیستید براتون کش شده کش دی ان اس و مروگر خورد را خالی نمائید
موفق و سربلند باشید
boy_ss2006
November 20th, 2016, 21:42
درود.
شما دامین اصلی domain.com را بر روی IIS میزبانی میکنید و یک هاست دانلود جدا خریداری کرده اید ؟
بهتر است شما برای هاست دانلود ساب دامین تعریف کنید بصورت dl.domain.com
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
بله جدا خریداری کردم
و اونا هم بهم dns دادن. دیگر نیاز به ست کردن این dns ها نیست ؟
واسه قسمت phicial path در قسمت wwroot در همون پوشه ای که دامین ست شده باید بگذارم یا فرقی نمیکند ؟