توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال پست به وردپرس با api
naghmesra
November 20th, 2016, 00:05
سلام و درود
دوستان راهی وجود داره که بشه به وردپرس پست ارسال کرد شامل همه موارد یک پست (متن نوشته ، تنظیمات سئو ، تصویر شاخص ، تگ ها و ...) از راهی غیر رفتن تو وردپرس مثلا از طریق api ؟
راستی روی وردپرس api از بیس سواره یا با یه پلاگین پیاده میشه؟
لطفا راهنمایی کنید.
November 20th, 2016, 05:27
از طریق پروتکل xmlrpc می تونید اینکارو انجام بدید. منابع php رایگان در نت موجود هست.
فکر کنم برای .net هم هست.
hoka
November 20th, 2016, 09:14
میتونید از php استفاده کنید برای اینکار . تمام کار هارو میتونید انجام بدید حتی ایجاد کتگوری و ...
فقط کافیه در فایل php مشخصات دیتابیس وردپرس رو هم بزنید و فایل های مورد نیاز رو لود کنید
wp_insert_post
miladtnt
November 20th, 2016, 10:14
میتونید از php استفاده کنید برای اینکار . تمام کار هارو میتونید انجام بدید حتی ایجاد کتگوری و ...
فقط کافیه در فایل php مشخصات دیتابیس وردپرس رو هم بزنید و فایل های مورد نیاز رو لود کنید
wp_insert_post
میتونید بیشتر توضیح بدید یا لینک ی منبع بزارید؟
T.Toosi
November 20th, 2016, 11:31
wp-load.php هرجا لازم دارید لود بکنید سپس به تمامی توابع وردپرس دسترسی خواهید داشت.
naghmesra
November 20th, 2016, 15:18
از طریق پروتکل xmlrpc می تونید اینکارو انجام بدید. منابع php رایگان در نت موجود هست.
فکر کنم برای .net هم هست.
از طریق xmlrpc مدنظر بنده نبود.
wp-load.php هرجا لازم دارید لود بکنید سپس به تمامی توابع وردپرس دسترسی خواهید داشت.
این چیزی که شما میگید api هست یا یه تکنیکه برای ارسال پست از راه غیر از پیشخوان وردپرس؟
T.Toosi
November 20th, 2016, 18:25
از طریق xmlrpc مدنظر بنده نبود.
این چیزی که شما میگید api هست یا یه تکنیکه برای ارسال پست از راه غیر از پیشخوان وردپرس؟
یه روش برای دسترسی به توابع وردپرس،
داخل گوگل سرچ کنید wp rest api.
hoka
November 20th, 2016, 22:47
نمونه ی تعریف کتگوری ( در صورت وجود مجدد زده نمیشه ) زدن پست ، زدن زمینه ی دلخواه و تگ
با مشابه همین کد ها من هم در یک وردپرسی ارسال مطلب میکنم و یک دسته بندی با taxonomy ایجاد کردیم چگونه از طریق این کد ها میشه فیلد اش رو از طریق یک متغییر پر کنیم ؟
با سپاس
1wp.ir
June 13th, 2019, 04:40
از طریق خود php می تونید . البته تمام جزئیات پست ها رو باید با فرمت خودش آماده کنید و وارد جدول کنید . یه سری ارتباط ها بین جدول ها هست باید اونها هم رعایت بشه خصوصا در مورد تگ ها و دسته بندی ها که حتما باید با جدول های ورردپرس آشنا باشید . کار سختی هست اما نشدنی نیست و اگر تعداد پست ها زیاد باشه ارزشش رو داره
djspammer
June 13th, 2019, 08:44
پیشنهادم استفاده از خوده rest api وردپرسه
https://www.downloadha.com/wp-json/wp/v2/posts
اینجا (https://netmidas.com/blog/wordpress-rest-api-crud-example-with-a-post/) کامل توضیح داده چطوری احزار هویت کنی و توکن بگیری