توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره ورودی گوگل
ata3929
November 17th, 2016, 11:41
سوالی دارم در ذهنم از اساتید خواهش دارم به این جواب دهند
1- مثلا سایت من در صفحه 8 گوگل با یک کلمه فرضا " خرید هاست" میاره
اگه کربرا اون کلمه و سرچ و بیان صفحه 8 گوگل و فقط سایت منو باز کنن
آیا این تاثیری در بالا آمدن سایت داره ؟
و چقدر زمان میبره که سایت به صفحات بالاتر راه پیدا کنه ؟
2- چرا بعضی مواقع سایت بدون هیچ مشکلی در جستجو گوگل نمیاره ؟(سایت نه پنالتی هست نه در گوگل وبمستر مشکلی هست)
joomla2
November 17th, 2016, 11:55
سلام.
اگر به صورت طبیعی از یک کلمه در گوگل ورودی بگیرید تاثیر خوبی دارد اما بر فرض مثال چه کسی می آید در صفحه 8 روی سایت شما کلیک کند؟
خودتون هم بخواهید بروید در صفحه 8 و هرروز و دایما روی آن کلیک کنید ممکنه نتیجه منفی هم داشته باشد.
موفق باشید
ata3929
November 17th, 2016, 16:10
از دوستان دیگه هم کسی میدونه
k-pax
November 17th, 2016, 16:20
2- چرا بعضی مواقع سایت بدون هیچ مشکلی در جستجو گوگل نمیاره ؟(سایت نه پنالتی هست نه در گوگل وبمستر مشکلی هست)
اگه کاربر واقعی باشه و بصورت طبیعی باشه آره تاثیر خیلی خوبی داره
زمان دقیقی برای این کار نمیشه گفت اما بستگی به ورودی شما داره
گوگل از طریق کوکی و ایپی و ... تشخیص میده که شما چند بار در این روز این کلمه رو سرچ کردید و چند بار این سایت باز کردید
ata3929
November 17th, 2016, 16:26
سلام.
اگر به صورت طبیعی از یک کلمه در گوگل ورودی بگیرید تاثیر خوبی دارد اما بر فرض مثال چه کسی می آید در صفحه 8 روی سایت شما کلیک کند؟
خودتون هم بخواهید بروید در صفحه 8 و هرروز و دایما روی آن کلیک کنید ممکنه نتیجه منفی هم داشته باشد.
موفق باشید
اگه کاربر واقعی باشه و بصورت طبیعی باشه آره تاثیر خیلی خوبی داره
زمان دقیقی برای این کار نمیشه گفت اما بستگی به ورودی شما داره
گوگل از طریق کوکی و ایپی و ... تشخیص میده که شما چند بار در این روز این کلمه رو سرچ کردید و چند بار این سایت باز کردید
سایتهایی که هستن که از همین طریق ورودی میفرستن و به کاربر به ازای کلیک مبلغ پرداخت میکنن
سوال من برا همین خاطر بود که بدونم روش ایت سایت درست هست و آیا تاثیری داره یا نه
جواب سوال 2 نمی دونین ؟
ViraHost.com
November 17th, 2016, 16:30
سلام،
ورودی های واقعی باعث افزایش کیفیت سئو سایت شما میشه.
جدای فعالیت ها جه افزایش سئو ؛ گوگل بر حسب تعداد سایت های هم صنف شما از لحاظ کیفیت بار مطالب داخل سایت و عمر دامنه
به همچنین تعداد conversation هایی که داخل سایت های رقیب انجام میشن برای کاربران لیست می کنن.
تماما رشد سایت شما برای لیست شدن در صفحات پایین تر بستگی به کیفیت سایت شما نسبت به سایت های رقیب دارد.
موفق باشید :53:
Sir.DarKNesS
November 17th, 2016, 17:29
سعی کن وبلاگ سایتتو همیشه با مطالب جدید آپدیت کنی تا ورودیت بیشتر شه
yazdserver.ir
November 17th, 2016, 18:54
با سلام
جوابها:
1. تعداد فاکتورهای گوگل حدودا صد تا سیصد مورد برای ارزش گذاری یک سایت هست. مسلما با اتکا به یک راهکار حتی اگر نتیجه هم بگیرید موقتی است و با به روز رسانی الگوریتمها نتیجه ها از دست میره
2.اگه منظورتون اینه که یکبار نشونتون میده چند دقیقه بعد تو همون صفحه نیستین که این مورد مربوط به سروری هست که شما متصل شدین. گوگل هزاران سرور داره و سرور های گوگل به مرور با هم همگام میشوند. حتی اگه شما با یک سیستم هم دی ان اس خود رو ریفرش کنید ممکنه به سرور متفاوت وصل شوید و نتایج متفاوت باشه
سوالی داشتین بفرمائید در حد توان در خدمتم
با تشکر
ata3929
November 17th, 2016, 23:23
با سلام
جوابها:
1. تعداد فاکتورهای گوگل حدودا صد تا سیصد مورد برای ارزش گذاری یک سایت هست. مسلما با اتکا به یک راهکار حتی اگر نتیجه هم بگیرید موقتی است و با به روز رسانی الگوریتمها نتیجه ها از دست میره
2.اگه منظورتون اینه که یکبار نشونتون میده چند دقیقه بعد تو همون صفحه نیستین که این مورد مربوط به سروری هست که شما متصل شدین. گوگل هزاران سرور داره و سرور های گوگل به مرور با هم همگام میشوند. حتی اگه شما با یک سیستم هم دی ان اس خود رو ریفرش کنید ممکنه به سرور متفاوت وصل شوید و نتایج متفاوت باشه
سوالی داشتین بفرمائید در حد توان در خدمتم
با تشکر
کلا در نتایج جستجو نمیاره
vahid13713
November 17th, 2016, 23:42
خودتون روش کلیک کنید نمره منفی داره
سایتی کامل پنالتی میشه که وقتی توی گوگل بزنید SITE:you.com اونو نیاره
احتمالا روی هاست دارید کار میکنید و چون پر رقابته به راحتی نمیتونید پیداش کنید
6 ماه بعد از عمر سایتتون جواب کارتون رو می***ید..مطمئن باشید ... تجربه شده