سلام و خسته نباشید.
من تازه یک سرور از هرتزنر خریداری کردم و روش proxmox نصب کردم. هدفم ازینکار ساخت ماشین مجازی متفاوت بود. مثلا ۲ تا وب سرور روش ران کنم. حالا مشکل من اینه که چجوری میتونم به ماشین های مجازی آی پی متفاوت بدم تا بشه بهشون وصل شد ؟
یک آ پی استاتیک هم خریداری کردم اما نمیدونم چجوری روی proxmox تنظیمش کنم که روی یک ماشین مجازی به درستی کار کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
k-pax
November 16th, 2016, 08:39
برای این کار باید مک آدرسی که هتزنر برای اون ایپی بهتون میده رو روی کارت شبکه ماشین مجازیتون ست کنید
نیاز به کار دیگه ای نیست
alirez_sos
November 16th, 2016, 08:50
برای این کار باید مک آدرسی که هتزنر برای اون ایپی بهتون میده رو روی کارت شبکه ماشین مجازیتون ست کنید
نیاز به کار دیگه ای نیست
میشه یه توضیح بدید که چجوری اینکار رو باید انجام بدم ؟
ممنون
sssoheil
November 16th, 2016, 08:55
درود
توی پنل روبوت هتزر جلوی آیپی استاتیک که از هتزر گرفتید یک ایکون هست که اگر روش کلیک کنید میتونید مک ادرس ست کنید یا ریست مک بدید.مک ادرس که بهتون داد توی تنظیمات ماشین مجازیتون تو proxmox ست میکنید بعد ماشین مجازی روشن میکنید و به کارت شبکه OS که نصب کردید آی پی میدید.
alirez_sos
November 16th, 2016, 09:08
درود
توی پنل روبوت هتزر جلوی آیپی استاتیک که از هتزر گرفتید یک ایکون هست که اگر روش کلیک کنید میتونید مک ادرس ست کنید یا ریست مک بدید.مک ادرس که بهتون داد توی تنظیمات ماشین مجازیتون تو proxmox ست میکنید بعد ماشین مجازی روشن میکنید و به کارت شبکه OS که نصب کردید آی پی میدید.
ممنون از پاسختون . من مک آدرس رو گرفتم. فقط توی proxmox باید نتورک ماشین مجازی رو روی nat بزارم و مک آدرس رو همونجا بدم ؟
بعد از /etc/network/interfaces/ آی پی رو عوض کنم ؟
با تشکر
sssoheil
November 16th, 2016, 09:30
درود
با توجه به تصویر زیر باید مک ادرس به ماشین مجازی بدید سپس ماشین مجازی را روشن کنید و از مسیری که خودتون فرمودید آی پی را به سیستم عامل بدید.البته دقت کنید اگر از نسخه 6 سنتوس و یا توزیع های دیگر لینوکس استفاده میکنید ممکن است برای پینگ دادن آی پی و نتورک گرفتن مجبور باشید مک ادرس را در سیستم عامل نیز وارد و سیو کنید.
34135
alirez_sos
November 16th, 2016, 11:46
درود
با توجه به تصویر زیر باید مک ادرس به ماشین مجازی بدید سپس ماشین مجازی را روشن کنید و از مسیری که خودتون فرمودید آی پی را به سیستم عامل بدید.البته دقت کنید اگر از نسخه 6 سنتوس و یا توزیع های دیگر لینوکس استفاده میکنید ممکن است برای پینگ دادن آی پی و نتورک گرفتن مجبور باشید مک ادرس را در سیستم عامل نیز وارد و سیو کنید.
34135
lن موقع ساختن متاسفانه همچین تنظیماتی ندارم
proxmox ورژن 4.3 هست. و اوبونتو سرور 16.04 میخوام نصب کنم