ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وبسایت پرداخت قبض ها

hassan_shahi
November 15th, 2016, 21:40
سلام به تمام دوستان عزیز
یه مدت هر سوالی پرسیدم هیچ کس هیچ راهنمایی نکرد نمیدونم اطلاعاتی ندارید یا داستان چیز دیگه ایه

من دنبال یه کسب و کار جدیدم چون سربازم مجبورم برم دنبال این کارا، میخوام وبسایت پرداخت قبض و خیلی چیزای دیگه که اطلاعاتی ندارم میخوام بزنم حالا دوستان در رابطه با این سایتای پرداخت قبوض اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

Reza G
November 15th, 2016, 21:45
میخوام وبسایت پرداخت قبض و خیلی چیزای دیگه که اطلاعاتی ندارم بزنم

سلام. عزیز جان سایت زدن که مد بازار نیست ! همینطوری چون بقیه سایت زدند، شما هم سایت بزنید.

توصیه می کنم بدون آگاهی و اطلاعات فنی و پیچ و خم های این صنف، وارد نشید.

فرض کنیم که شما حتی بلد هم باشید، وقتی سایتهای بانکی هستند چرا ملت باید بیان سایت شما پرداخت کنند؟

ldda company
November 15th, 2016, 22:05
درود ...
منم با نظر این دوست عزیزمون Reza G موافق هستم ...
دوست عزیز اگر میخواید در دوران سربازی صاحب یک کسب و کار باشه ، توصیه من به شما ، رفتن به سراغ سایت های کاربرمحور هست ، البته قبلش باید پیش نیاز های این کار رو فراهم کنید که شامل کسب تجربه در حوزه اون سایتی که میخواید برید سراغش و همچنین برنامه ریزی دقیق و درست برای انجام شدن اون کار و رشد کسب و کار / سایت مد نظرتون باشه ...

dizaji_saeed
November 15th, 2016, 22:12
سلام به تمام دوستان عزیز
یه مدت هر سوالی پرسیدم هیچ کس هیچ راهنمایی نکرد نمیدونم اطلاعاتی ندارید یا داستان چیز دیگه ایه

من دنبال یه کسب و کار جدیدم چون سربازم مجبورم برم دنبال این کارا، میخوام وبسایت پرداخت قبض و خیلی چیزای دیگه که اطلاعاتی ندارم میخوام بزنم حالا دوستان در رابطه با این سایتای پرداخت قبوض اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوست گرامی
برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی ، پیشنهاد من هم به شما همونیه که خودتون فرمودین. یعنی پرداخت قبوض خدماتی و همچنین در کنار این ، فروش کارت شارژ و شارژ مستقیم و گیفت کارت که به ازای فروش هر کدوم از محصولات ، میتونین درآمد کسب کنین
برای شروع این کار پیشنهاد من ، وبسایت http://Tatso.IR/chargereseller هست که کارش در این زمینه ای هستش که شما بهش نیاز دارین. با مراجعه به این سایت میتونین از شرایط همکاری و تعرفه و... کاملا مطلع شین
http://Tatso.IR/chargereseller

hassan_shahi
November 15th, 2016, 22:17
ممنون از نظراتون دوستای عزیز
آقا رضا باید بگم که بنده سایتایی مثل فروش شارژ رو مدیریت میکنم
در کنار اون میخوام در رابطه با این پرداخت قبوض هم اطلاعات کسب کنم نخواستم ندونسته بیام مستقیم برم سر اصل مطلب حالا ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیار منم بزارید

- - - Updated - - -

سلام دوست گرامی
برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی ، پیشنهاد من هم به شما همونیه که خودتون فرمودین. یعنی پرداخت قبوض خدماتی و همچنین در کنار این ، فروش کارت شارژ و شارژ مستقیم و گیفت کارت که به ازای فروش هر کدوم از محصولات ، میتونین درآمد کسب کنین
برای شروع این کار پیشنهاد من ، وبسایت http://Tatso.IR/chargereseller هست که کارش در این زمینه ای هستش که شما بهش نیاز دارین. با مراجعه به این سایت میتونین از شرایط همکاری و تعرفه و... کاملا مطلع شین
http://Tatso.IR/chargereseller

ممنون از پیشنهادت دوست عزیز
از این مدل سایتا زیاد دیدم اما دنبال این هستم مستقیم شروع کنم میخوام برای مستقیم کار کردن اطلاعات کسب کنم

dizaji_saeed
November 15th, 2016, 22:27
ممنون از پیشنهادت دوست عزیز
از این مدل سایتا زیاد دیدم اما دنبال این هستم مستقیم شروع کنم میخوام برای مستقیم کار کردن اطلاعات کسب کنم

برای مستقیم کار کردن شما نیاز به دانش فنی و تخصصی در زمینه طراحی وب و همچنین عقد قرارداد با یکی از شرکتهای واسط (که فک نکنم به این آسونیا باشه) و همچنین دریافت درگاه پرداخت اختصاصی دارین. علاوه بر اینها ، سایت شما مستلزم یک پشتیبانی بسیار قوی و همیشه آنلاین هستش. البته اینها بعد از راه افتادن کامل سایتتون هستش که هم بازدید و هم اعتبار کافی رو کسب کرده و همه اینا هم دردسرای خودشو داره.
آیا با در نظر گرفتن اینا، بازم با شرایط فعلیتون و سربازیتون ، میتونین از پس چنین کاری بر بیاین؟
ولی به هرحال ، ایشالا موفق باشین

hassan_shahi
November 15th, 2016, 22:35
برای مستقیم کار کردن شما نیاز به دانش فنی و تخصصی در زمینه طراحی وب و همچنین عقد قرارداد با یکی از شرکتهای واسط (که فک نکنم به این آسونیا باشه) و همچنین دریافت درگاه پرداخت اختصاصی دارین. علاوه بر اینها ، سایت شما مستلزم یک پشتیبانی بسیار قوی و همیشه آنلاین هستش. البته اینها بعد از راه افتادن کامل سایتتون هستش که هم بازدید و هم اعتبار کافی رو کسب کرده و همه اینا هم دردسرای خودشو داره.
آیا با در نظر گرفتن اینا، بازم با شرایط فعلیتون و سربازیتون ، میتونین از پس چنین کاری بر بیاین؟
ولی به هرحال ، ایشالا موفق باشین
مشکل طراحی که ندارم دوست عزیز درگاه مستقیم هم دارم تنها مشکلم همون شرکتای واسط هستش که نمیدونم کجا هستن
اگر از لحاظ پشتیبانی و آنلاین بودن میگید مشکلی از این بابت هم نیست
اگر مشکلات دیگه ای هستش که میگید دنبال این کار نرم خوشحال میشم بگید

dizaji_saeed
November 15th, 2016, 22:51
مشکل طراحی که ندارم دوست عزیز درگاه مستقیم هم دارم تنها مشکلم همون شرکتای واسط هستش که نمیدونم کجا هستن
اگر از لحاظ پشتیبانی و آنلاین بودن میگید مشکلی از این بابت هم نیست
اگر مشکلات دیگه ای هستش که میگید دنبال این کار نرم خوشحال میشم بگید

پس همه چی اوکی هستش.
ولی اگه شما حتی از شرکتایی یا سایتایی مثل varizi.ir (و یا سایتهای مشابه) ، هم بتونین نمایندگی پرداخت قبوض بگیرید ، سودی از این راه نصیبتون نخواهد شد. علت اینم کاملا روشنه که طبق مصوبه ، دفاتر پیشخوان به عنوان پورسانت خودشون ، از مشتری کارمزد دریافت میکنند. (طبق این مصوبه ، تعرفه کارمزد هر قبض ، 90 تومان الی 100 تومان هستش که متاسفانه برخی از دفاتر پیشخوان ، برای هر قبض 500 تومان!! از مشتری بابت هر قبض دریافت میکنند.)

به نظرم در حال حاضر برای پرداخت قبوض خدماتی ، استفاده از http://tatso.ir/chargereseller عاقلانه ترین روش هست. علت این حرفمم اینه که علاوه بر پورسانتی که به ازای هر قبض به شما تعلق میگیره ، شما میتونین از پشتیبانی سایت ، درخواست مستندات و شناسه api کنین تا به صورت طراحی اختصاصی خودتون (ولی به واسطه ای سایت) پرداختتاتونو انجام بدین و پورسانتتونو بگیرین

hassan_shahi
November 15th, 2016, 23:00
پس همه چی اوکی هستش.
ولی اگه شما حتی از شرکتایی یا سایتایی مثل varizi.ir (و یا سایتهای مشابه) ، هم بتونین نمایندگی پرداخت قبوض بگیرید ، سودی از این راه نصیبتون نخواهد شد. علت اینم کاملا روشنه که طبق مصوبه ، دفاتر پیشخوان به عنوان پورسانت خودشون ، از مشتری کارمزد دریافت میکنند. (طبق این مصوبه ، تعرفه کارمزد هر قبض ، 90 تومان الی 100 تومان هستش که متاسفانه برخی از دفاتر پیشخوان ، برای هر قبض 500 تومان!! از مشتری بابت هر قبض دریافت میکنند.)

به نظرم در حال حاضر برای پرداخت قبوض خدماتی ، استفاده از http://tatso.ir/chargereseller عاقلانه ترین روش هست. علت این حرفمم اینه که علاوه بر پورسانتی که به ازای هر قبض به شما تعلق میگیره ، شما میتونین از پشتیبانی سایت ، درخواست مستندات و شناسه api کنین تا به صورت طراحی اختصاصی خودتون (ولی به واسطه ای سایت) پرداختتاتونو انجام بدین و پورسانتتونو بگیرین

ممنون از اطلاعاتتون دوست عزیز

almandata
November 16th, 2016, 09:02
سلام

ایده ات خوبه ها ولی بازدهی نداره:دی

الان معمولا کسی نمیاد تو گوگل سرچ کنه قبض پرداخت کنه

تا *733# یا مشابه اینا دیگه کسی نمیادش تو سایت ها بگرده

تا از * 10 # پرداخت کنی یک روز مکالمه رایگان هدیه میده :دی طرف با اینکار دیگه اصن سمت شما نمیادش:دی(البته این فقط برای تلفن دائمی)