توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تگ h در در قالب وردپرس
l0ig
November 15th, 2016, 20:21
سلام خدمت دوستان
من هنگامی که در سایت http://chkme.com سئوی سایتم رو بررسی کردم نشون داد ک تگ های h من مشکل داره،ممنون میشم راهنماییم کنید
راستی تایتل موضوعات هم در قالب من تگ h1 هستش آیا درسته؟
اینم ادرس سایت من lostdl.ir
سوال بعدیم اینه که چطوری میشه برای سایت Description و Keywords قرار داد آخه اینم ارور داده بود و نوشته شده این دو تا رو نداره
kiava
November 15th, 2016, 20:23
سایت chkme خیلی قدیمی هست و فکر نکنم کسی برای سایتش برسی کنه
iran20host
November 15th, 2016, 20:26
با سلام برای وردپرس از افزونه Yoast Seo استتفاده کنید همه ی موارد رو حل و بررسی می کنه .
l0ig
November 15th, 2016, 20:32
با سلام برای وردپرس از افزونه Yoast Seo استتفاده کنید همه ی موارد رو حل و بررسی می کنه .
من از همین افزونه استفاده می کنم ولی تگ های h فکر نمیکنم به این افزونه مربوط باشه و داخل قالب هستش
iran20host
November 15th, 2016, 20:35
من از همین افزونه استفاده می کنم ولی تگ های h فکر نمیکنم به این افزونه مربوط باشه و داخل قالب هستشبنده در رابطه با
Description و Keywords عرض کردم . در مورد h1 تگ هم نوشته باید یک کمترین و2 بیشترین h1تگ باشه در یک صفحه اما شما 10تا دارید .
l0ig
November 15th, 2016, 20:43
بنده در رابطه با
Description و Keywords عرض کردم . در مورد h1 تگ هم نوشته باید یک کمترین و2 بیشترین h1تگ باشه در یک صفحه اما شما 10تا دارید .
تشکر از جوابتون
Description هستش تو افزونه سئو ولی کیورد که بخوام برای کل سایت قرار بدم نیستش
Reza G
November 15th, 2016, 20:45
باید در فایلهای پوسته تون تغییرات رو به نحوی اعمال کنید که فقط عنوان پست / برگه از تگ h1 برخوردار باشه.
سایر زیر عنوانها رو باید با h2 نشانه گذاری کنید و اگر اونا هم زیر عنوانی دارند، اونا دیگه به ترتیب h3 و ... میشه.
l0ig
November 15th, 2016, 21:05
باید در فایلهای پوسته تون تغییرات رو به نحوی اعمال کنید که فقط عنوان پست / برگه از تگ h1 برخوردار باشه.
سایر زیر عنوانها رو باید با h2 نشانه گذاری کنید و اگر اونا هم زیر عنوانی دارند، اونا دیگه به ترتیب h3 و ... میشه.
عنوان پست های سایت تگ h1 هستش ولی وقتی توی سایت های سئو چک میکنم میگن نباید بیشتر از یک تگ h1 وجود داشته باشه
Reza G
November 15th, 2016, 21:14
شما صفحه اصلی سایت رو چک می کنید که 10 مطلب آخر شما توش هست و عنوان هر کدوم اینا تگ h1 خورده. این قضیه موردی نداره.
ولی پستهای سایت مشکلی ندارند و فقط یک تگ h1 دارند. شما به صورت آزمایشی یکی از پستها رو با اون ابزار مدنظر چک کنید.
blueserver
November 15th, 2016, 21:15
سلام دوست عزیز ، برای سئو این سایت رو پیشنهاد میکنم
http://www.seocentro.com/tools/seo/seo-analyzer-result.html
صفحه ای index رو باید ویرایش کنید ، 10 تا تگ h1 دارید که برای صفحه اول اصلا مناسب نیست ، پیشنهاد میشه تگ h1 رو فقط برای اسم سایت یا توضیحات سایت استفاده کنید. تگ h1 صفحه index رو به h2 تغییر بدید.