PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد dns و کانفیگ

saeed_70kiani
November 15th, 2016, 17:38
سلام
بنده تازه vps گرفتم و میخوام dns تعریف کنم تا بتونم دامین خود رو به جای ip بالا بیارم
الان dns server رو نصب کردم و سر این مرحله موندم که باید چیکار کنم

دقت کنید که خود دامنه ی company.com هم مثل هر دامنه ی دیگه ای باید بر روی یک DNS Server تعریف بشه تا به سرور ما اشاره کنه. این سرور نمی تونه سرور فعلی ما باشه. در واقع دامنه ی mycompany.com رو نمی تونیم بر روی DNS Server خودمون تعریف کنیم و بعد آدرس ns1.mycompany.com رو به عنوان آدرس Name Server اون تعیین کنیم. دلیل این مطلب هم بسیار ساده هست. فرض کنید قصد دارید دامنه ی mycompany.com رو Resolve کنید و آدرس آی پی اون رو پیدا کنید. در سرور های ریشه ذکر شده که Name Server این دامنه بر روی آدرس ns1.mycompany.com قرار داره. بنابر این ابتدا باید ns1.mycompany.com رو Resolve کنیم تا آی پی Name Server رو به دست بیاریم. اما برای Resolve کردن ns1.mycompany.com باید mycompany.com رو Resolve کنیم و همینطور که می بینید دچار دور باطل میشیم.
چاره این هست که DNS Record های مورد نظر شما توسط یک سرور ثالث میزبانی بشه. اکثر فروشندگان سرور مجازی چند DNS Entry رو برای این منظور در اختیار شما قرار میدن. در برخی از سرویس دهندگان دامنه معتبر مثل Tucows بخشی وجود داره که مخصوص همین کار هست و می تونید آی پی Name Server رو هم مستقیما وارد کنید و دیگه نیازی به نگهداری دامنه بر روی یک Name Server ثالث رو ندارید.
در صورتی که از حالت اول (نگهداری دامنه بر روی Name Server ثالث) استفاده می کنید دو رکورد از نوع A و با نام های ns1 و ns2 ایجاد کنید و اونها رو به سرور فعلی خودتون که قصد راه اندازی DNS Server بر روی اون دارید ارجاع بدید.

این یعنی چی مشه یکی توضیح بده ؟

kandohost.com
November 15th, 2016, 21:55
با سلام

از سایت cloudflare.com استفاده کنید که بسیار ساده و سریعه و تو این سایت آی پی و دامنه رو بدید و به راحتی می تونید سایتتون رو از طریق دامنه بالا بیارید.

yazdserver.ir
November 16th, 2016, 23:07
سلام
بنده تازه vps گرفتم و میخوام dns تعریف کنم تا بتونم دامین خود رو به جای ip بالا بیارم
الان dns server رو نصب کردم و سر این مرحله موندم که باید چیکار کنم

این یعنی چی مشه یکی توضیح بده ؟

با سلام
دوست عزیز شما در همون سروری که دی ان اس تعریف کردی میتونی بقیه کارها رو هم انجام بدی
اگه براتون سخته کنترل پنل نصب کنید که همه کارها رو براتون با چند کلیک انجام بده
برای لایسنس هم تو انجمن همکاران ارائه میدن و قیمت های واقعا مناسبی هم دارن
با تشکر