توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتباط بین .htpasswd با .htaccess
ebi71
November 14th, 2016, 21:57
درود.
من با یک مشکل عجیب مواجه شدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
مشکل اینه که: برای یک پوشه Directory Privacy گذاشتم. برای مثال کد زیر:
فایل: .htaccess
بعد من اکانت ها رو به htpasswd ارسال میکنم.برای مثال یه یوزرکه در فایل htpasswd. ارسال کردم
ebi71:ZWRDBTgsYm7J6
همه این کار ها با موفقیت ارسال میشه. اما درسترسی داده نمیشه. باید در سی پنل وارد Directory Privacy بشم. تا یوزر رو مشاهده کنم. بعد دسترسی داده میشه. فایل htpasswd از مسیر به صورت خودکار حذف میشه.
34125
موندم چی کار کنم.
دورد مجدد.
تشکر بابت پاسخ اما به اون صورت چیزی متوجه نشدم. الان مشکل از چیه؟
این مشکل واقعا عجیه به یوزر به .htpasswd ارسال میشه. اما دسترسی برای دانلود داده نمیشه!؟ بعد از این که در سی پنل وارد بخش Directory Privacy و پوشه مد نظر میشم و یوزر رو مشاهده میکنم دسترسی برای دانلود داده میشه. بعد از اون هم فایل htpasswd از پوشه حذف میشه، خود به خود.
الان من کجا اشتباه کردم؟ چون اگر پسورد ارسال شده به htpasswd اشتباه باشه چرا بعد از مشاهده در Directory Privacy دسترسی داده میشه؟
ebi71
November 14th, 2016, 23:51
دوست عزیر من تو یه حسات دیگه هم به صورت ساده تست کردم اما همان مشکل به وجود اومد.
اما بازم تا نری به قسمت Directory Privacy هاست. یوزر شناسایی نمیشه !!! کسی نیست کمکم کنه
ebi71
November 15th, 2016, 02:38
باید عرض کنم خدمت همه عزیزان گل گلاب.
در کل مشکل از مسیر دادن به AuthUserFile است. این میگه میخوای اکانت های که ارسال میشه کجا ذخیره بشه دلبر تا بخش Directory Privacy باید از اونجا بخونه یوزر و پسورد ها رو. منم بهم گفتم بیا از
خلاصه با یه اشتباه خیلی کوچیک یه روز کامل رو از دست دادم. خنده دار تر از این میدونید چیه؟ اینه که هر بار به مشکل بر خوردم اومدم به webhostingtalk بازم سوالم رو خودم پاسخ دادم.