PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمک کنید ایجاد در تراکنش بانک سامان برای اسکرپیت سبد خرید . این خطا باعث برگشت خوردن مبلغ میشه

behtash007
December 2nd, 2010, 23:04
سلام چند ماه میشه من از بانک سامان یک حساب دارم ولی نمی توانند خرید آنلاین کنند به دلیل این پیغام زیر :
این پیغام چه موقع میاد موقعی که شما خرید را انجام دادید برای تایید بانک سامان از خرید شما به سایت من بر میگرده که این خطا را میده .و همین خطا باعث برگشت خوردن مبلغ واریزی میشه . لطفا از کسانی که فروشگاه ساز سبد خرید سالم رو دارن به من کمک کنند.
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server
version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL query : select statusID from skh_orders where orderID=

لینک مربوط به خطا :
http://www.tarateli.com/?saman&modID=4
یک محصول 100 تومانی هم برای تست گذاشتم می توانید امتحان کنید .

shervin114
December 3rd, 2010, 01:12
دوست عزیز من که گفتم مشکل از اسکریپتت هست
اسکریپت سالم فروشگاه ساز رو تهیه کن و نصب کن مشکلت حل میشه

behtash007
December 3rd, 2010, 01:23
چرا هرجا من پیغام میدم شماهستید . باشه مرسی شوخی کردم

unkn0wn
December 3rd, 2010, 01:49
سلام.خب اینکه mysql error هست دیگه.همون لاین که این گفته رو نگاه کن ببین مثلا یه ' یا چیزای شبیه این هست اونجا یا نه.

IranianServer
December 3rd, 2010, 11:12
کلاً ماژول های خرید سبدخرید مشکل داره !
باید بدید براتون طراحی کنند.

پ.ن : برای برنامه نویسی ماژول در خدمتیم.

shervin114
December 3rd, 2010, 12:07
دوست خوبم
شما از بین این چندتا اسکریپت نال شده سبد خرید ، نسخه ای که ناقص هست رو نصب کردید
این ایراد تو دیتایسی هست که ایمپورت می کنید
اگر ناراحت میشید بعد از این به سوالات شما پاسخ نمیدم :->

behtash007
December 3rd, 2010, 13:15
سلام . مرسی آقا برای ماژول بانک سامان چند میگیرید که سالم به من تحویل بدید . و همین طور اگر وب سرویس برای پایگان بخوام چند میشه فعلا الویتم بانک سامانه