توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای سایت فروش فایل
saeidz
November 14th, 2016, 00:32
سلام و خسته نباشید
میخواهیم یه سایت فروش فایل راه اندازی کنیم
نظر خودم با وردپرس هست اما میخوام دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند
به نظرتون برای سرور خود فایل از سرور مجازی استفاده کنیم یا هاست دانلود ؟
farssub
November 14th, 2016, 01:14
سلام و خسته نباشید
سلام وقت بخیر وردپرس بهترین گزینه هستش ، با سرور مجازی مدیریت بهترین رو فایل هاتون دارید ، سرعت کارتون هم بهتر هستش
AMIB
November 14th, 2016, 02:44
بستگی به حجم و تعداد فایلهاتون داره و اینکه چه مقدار پهنای باند نیاز دارید، چه مقدار میخواهید هزینه کنید، تا چه اندازه به پشتیبان نیاز دارید و عوامل دیگه
info.nfilm
November 14th, 2016, 11:48
با وردپرس فروشگاه راه اندازی کن و با دیجیتال دانلود و ووکامرس کار کن ... در ابتدا خرج سنگین اصلا نکن .
قالب فروش فایل سئو شده با قیمت ارزان هم تو سایت موجود هست
rayanagostar
November 14th, 2016, 11:56
سلام و خسته نباشید
بهترین و ارزان ترین راه کار وردپرس +ووکامرس + قالب استاندارد هست . اول ش هم از هاست شروع کنید . حجم کار که رفت بالا میتونید از سرور استفاده کنید
ViraHost.com
November 14th, 2016, 13:02
سلام،
وردپرس + ووکامرس تایید میشه
برای دانلود فایل هم بسته به نوع فعالیت و حجم فایل ها و تعداد کانکشن هایی که قرار هست برقرار شود، باید هاست یا سرور تهیه کرد.
برای شروع می تونید دانلود به ازای پرداخت ( easy digital ) وردپرس استفاده کنید + فایل ها هم اگر کم حجم هستند بر روی هاست خودتون استفاده کنید.
برای بعد حتما می بایست سرور تهیه کنید.
موفق و موید باشید
dizaji_saeed
December 24th, 2016, 02:22
درود
دوست عزیز برای این کار وردپرس + ووکامرس پیشنهاد میشه که در عین سادگی ، خیلی قدرتمند و کارآمد و منعطف هستش که تجربه کار در این زمینه رو دارم. این سیستم مدیریت محتوا به همراه یک قالب سبک و سئو و بهینه با رابط کاربرپسند ، موفقیتتون رو تضمین میکنه
خوده وبسایتتون رو در یک هاست داخل کشور میزبانی کنین تاسرعت لود سایتتون بالاباشه
برای میزبانی فایلها هم بسته به حجم تک تک فایلها و همینطور تعداد کل فایلها ، باید تصمیم بگیرین که هاست دانلود میتونه جوابگوی کارتون باشه یا سرور مجازی.
(وی پی اس پیشنهاد میشه با وبسرور آپاچی و دایرکت ادمین که مناسب هاست دانلود هستش)