ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم اتصال دامین به هاست

saeid1346
November 13th, 2016, 23:02
سلام دوستان چند ساعت پیش دی ان اس اختصاصی هاست رو ست کردم و در هاست اددش کردم ، بعد از چند ساعت ظاهرا هنوز ست نشده و ارور Server not found میده در مرورگر
در host-tracker.com هم چک کردم ارور HostNotFound یا Host was not found on the name server میداد !

بنظرتون مشکل از چیه ؟ هاست یا دامین ؟

چند صد بار این کارو انجام داده بودم با دامین in یا net کمتر از نیم ساعت یا در لحظه ست میشد ولی نمیدونم چرا این بار وصل نمیشه !

چند دامین اضافه دیگه داشتم تست زدم روی چندین هاست دقیقا همین بازم ایجاد شد ! ممکنه مشکل از سرویس دهنده دامین باشه ؟ از طلاهاست دامین ها رو خریداری کردم

AMIB
November 14th, 2016, 02:52
قدم به قدم باید جلو برید و مشکل رو پیدا کنید
اول با whois بررسی کنید که سرورهای فوق می‌تونن DNS تنظیم شده رو دریافت کنند یا خیر
مرحله‌ی بعد باز کردن سایت با استفاده از یک ابزار فیلخیس شکن است
اگر باز هم باز نشد ممکنه تنظیمات DNS Server شما روی هاست هنوز تنظیم نشدن یا مشکلی دارن

معمولا ۱۴۴۰۰ ثانیه یا ۴ ساعت طول می‌کشه که تمامی DNSهای کش شده روی سرورهای دنیا مقدار جدید رو بخونن
این مقدار برای ایران به دلیل سیستم‌های خاصی که فعال کردن ممکنه بیشتر هم بشه

saeid1346
November 14th, 2016, 09:45
سلام
ممنون از پاسخ

ظاهرا مقدار ttl زیاد بوده و کش شده زمان برده.فک کنم بیشتر 14400 بوده.

samihost
November 14th, 2016, 11:26
سلام دوستان چند ساعت پیش دی ان اس اختصاصی هاست رو ست کردم و در هاست اددش کردم ، بعد از چند ساعت ظاهرا هنوز ست نشده و ارور Server not found میده در مرورگر
در host-tracker.com هم چک کردم ارور HostNotFound یا Host was not found on the name server میداد !

چند صد بار این کارو انجام داده بودم با دامین in یا net کمتر از نیم ساعت یا در لحظه ست میشد ولی نمیدونم چرا این بار وصل نمیشه !

چند دامین اضافه دیگه داشتم تست زدم روی چندین هاست دقیقا همین بازم ایجاد شد ! ممکنه مشکل از سرویس دهنده دامین باشه ؟ از طلاهاست دامین ها رو خریداری کردم

درود.
اگر مشکل همچنان پابرجاست آدرس وب سایت را ارسال کنید برای بنده تا بررسی کنم.

rayanagostar
November 14th, 2016, 11:46

حتی امکان دارد مشکلی در مسیر ثبت خودکار دامنه حین خریداری به وجود آمده باشه . اول باید از ثبت دامنه ها مطمئن باشید . از طریق whois . و سپس از مدت زمان سپری شده حداقل ۸ ساعت از ثبت هم مطمئن باشید.در صورتی که همچنان حل نشد از طریق راه های ارتباطی در ارتباط باشید تا مشکل تون رو حل کنیم

ViraHost.com
November 14th, 2016, 13:09
سلام،
این روش رو هم جدای مواردی که دوستان گفتند انجام بدید.
windows+R رو بزنید تا Run باز بشه،
داخل بنویسید cmd و دستور زیر روی بزنید.

ipconfig /flushdns

:53:

luxbuyer
November 14th, 2016, 15:42
من 1 سایت (http://luxbuyer.ir/)دارم که چند وقته خیلییی کند شده فکر میکنم برای host باشه