PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : لایسنس دایرکت ادمین برای زیر مجموعه

elementary
November 13th, 2016, 11:19
سلام
ما یک سرور اختصاصی داریم که روش مجازی ساز نصب کردیم حالا 30 سرور مجازی داریم که میخوایم روی هرکدوم دایرکت ادمین نصب کنیم
من باید چه لایسنسی تهیه کنم که برای همه ماشین های مجازی قابل استفاده باشه ؟

samihost
November 13th, 2016, 11:20
سلام
ما یک سرور اختصاصی داریم که روش مجازی ساز نصب کردیم حالا 30 سرور مجازی داریم که میخوایم روی هرکدوم دایرکت ادمین نصب کنیم
من باید چه لایسنسی تهیه کنم که برای همه ماشین های مجازی قابل استفاده باشه ؟

درود.
برای هر کدام از ماشین ها باید یک لایسنس تهیه کنید.

novin-web
November 13th, 2016, 11:22
سلام
بله باید برای هی ای پی یک لایسنس تهیه کنید

elementary
November 13th, 2016, 11:30
خب اینجوری خیلی هزینش میشه دایرکت ادمین سرویسی نداره من لایسنس به صورت عمده بخرم ؟

الان هر ماه رو میده 30 دلار میشه 120 تومن درماه برای هر سرور مجازی ضربدر 30 کنیم میشه نزدیک 4 میلیون در ماه اصلا به صرفه نیست برای ما

samihost
November 13th, 2016, 11:32
خب اینجوری خیلی هزینش میشه دایرکت ادمین سرویسی نداره من لایسنس به صورت عمده بخرم ؟

الان هر ماه رو میده 30 دلار میشه 120 تومن درماه برای هر سرور مجازی ضربدر 30 کنیم میشه نزدیک 4 میلیون در ماه اصلا به صرفه نیست برای ما

میتوانید از نماینده ها خرید کنید هر لایسنس به قیمت 10 هزار تومان بصورت ماهانه !
یا اینکه میتوانید با این تعداد لایف تایم خریداری کنید که فقط یکبار هزینه رو پرداخت کنید ، البته اون یک بار هم یکم هزینه بالایی دارد.
خیر دایرکت ادمین همچین سرویسی که شما میخواهید را ندارد.

elementary
November 13th, 2016, 11:33
چطور بعضی هاستینگ ها روی سرور مجازی پنج هزارتومنی لایسنس رایگان ارائه میکنند ؟

samihost
November 13th, 2016, 11:36

این هاستینگ ها برای شما لایسنس دایرکت ادمین رایگان ارائه نمیدهند دوست عزیز
فقط و فقط برای شما نسخه ی نال شده را نصب میکنند.
مگر اینکه لایسنس بصورت رایگان گیرشون اومده باشه که در این صورت هم کسی حاضر نمیشود برای یک سرور 5 هزار تومانی اینکار را انجام دهد.
خود بنده فقط برای سرور های بالای 50 هزار تومان لایسنس را بصورت رایگان ارائه میدهم که اونم قیمت لایسنس را از سرور کم میکنم.

farssub
November 13th, 2016, 11:47

در صورتی که نیاز بود لایسنس با قیمت مناسب قابل ارائه هست
میتونید نال شده هم نصب کنید

OmidX
November 13th, 2016, 12:01

برای لایسنس اینترنال با دایرکت ادمین مکاتبه کنید ، ب نتیجه می رسید ، فقط تو ایمیل حتما بگید ک سرور پروایدر هستید و تعداد سرور هاتون بالاست. ( عدد نگید :دی )

ولی زیر 10 تومن امکان نداره در هر صورت ، اینایی ک میبینی 5 تومن لایسنس میدن رو اگه ازشون لایسنس دارید یک بررسی کنید ببینید در ماه چند بار پیام آپدیت لایسنس رو در نوتیفیکیشن های دایرکت ادمین مشاهده میکنید.

mhiizadi
November 13th, 2016, 12:10
سلام و وقت بخیر خدمت استارتر .

شما میتونید لایسنس ریسلری دایرکت ادمین رو به صورت لایف تایم و یک بار پرداخت :
20 عدد لایسنس ؛ هر کدام 49 دلار خریداری کنید .
کمترین قیمت ارائه شده توسط دایرکت ادمین هست .

30 عدد را با 1470 دلار میتونید بخرید ..

ViraHost.com
November 13th, 2016, 14:34
با سلام،
برای لایسنس کار های غیراخلاقی هم میشه انجام داد #-o
اما هیچ موقع ریسک Nu ll رو نکنید؛ همون طور که دوستان خدمتتون عرض کردن نمایندگی های زیادی زیر 10 تومان در ماه سرویس می دهند.

ارادت :53:

amirhasan
November 13th, 2016, 14:44
از ایتک هاست لاینسس تهیه کنید قیمتشون مناسبه تا الانم مشکلی نداشتیم باهاشون

k-h
November 13th, 2016, 17:02
درود
شما میتونید به دو صورت انجام بدین
یکی اینکه نال نصب کنید .
یا اینکه از نماینده دایرکت ادمین به صورت ماهانه تا 8 تومن گیرتون میاد یا لایف تایم لایسنس تقریبا 190 هزار تومان برای همه آی پی های مورد نیازتون خرید کنید.

elementary
November 13th, 2016, 20:34
یکی از دوستان گفت میشه به صورت nat میشه نصب کرد مثل نصب سی پنل روی ایپی ایران و یک لایسنس رو روی چندین سرور کپی کرد شدنیه ایا ؟